SHK Mustangové – Havířov 0:3 (kon.) | Zlín sledge – SOHO Olomouc 8:3 (kon.)
konec
SHK LAPP Zlín
8:3 (4:1, 2:0, 2:2)
SOHO Olomoučtí Kohouti
Neděle 21.11.2021, 10:45 • PSG aréna, Zlín • Česká para hokejová liga • 8. kolo
Partner:
     
    To už bude ode mě pro dnešek vše, já Vám děkuji za pozornost a u dalšího hokejového utkání na shledanou. (12:30:35)
     
    V poslední třetině jsme byli svědky čtyř branek, které si oba týmy rozdělily rovným dílem. Díky nim se podařilo Olomouci přiblížit rovnou dvakrát na rozdíl čtyř branek. K jejich smůle jim to však k vítězství nepomohlo. To si však připisuje domácí celek, který vyhrál dominantním způsobem 8:3.
     
    Konec zápasu.
     
    44:51
    Zlín právě vstřelil branku!
    MARTIN JOPPA píše svou brankou závěrečnou tečku za dnešním utkáním a potvrzuje tak výhru domácího celku. Ten se tak prosazuje i při vlastním oslabení. Asistence: Marian Ligda.
     
    43:43
    Vyloučení v týmu SHK LAPP Zlín (Korman – 2 min, držení).
     
    43:23
    Zdeněk Hábl se díky svým hbitým rukám dostal do úniku jeden na jednoho. Jeho zakončení od levého kruhu však mířilo příliš vysoko nad bránu soupeře.
     
    42:24
    Blíží se nám poslední dvě minuty základní hrací doby a Olomouc momentálně hraje jednoznačně lépe. Ke smůle všech fanoušků hostů to však je s největší pravděpodobností příliš pozdě.
     
    41:25
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti využívají přečíslení tři na dva a pomalu ale jistě se přibližují svému soupeři. Autorem této branky je RADEK JEDLIČKA, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Martin Novák.
     
    39:14
    Hokejisti Zlína se snaží najít odpověď na obdrženou branku neustávajícím tlakem. Ani jednomu z hráčů se však zatím nepodařilo prosadit. Nejblíže k tomu měl Marian Ligda, který dorážel odraženou střelu.
     
    38:15
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti se přece jen tak nevzdávají a šest minut před koncem snižují na rozdíl pěti branek. Tentokrát se pod úspěšné zakončení zapsal MILOŠ VEČEREK, který se tak jako druhý hráč Olomouce prosazuje v dnešním utkání. Asistence: Miroslav Kardoš.
     
    35:50
    A máme tady další nepěknou situaci tentokrát pro hráče ze zlínských řad. Je jim Martin Joppa, který nepěkně dopadl na záda a hra se opět přerušuje. Nakonec jmenovaný útočník odjíždí na střídačku.
     
    34:51
    Dávid Korman zkusil prostřelit brankáře soupeře svou střelou od pravého kruhu. Ten nakonec ale minul bránu a k puku se tak dostal jeden z obránců Olomouce.
     
    33:52
    Po obdržené brance se o slovo hlásí hosté. Konkrétně se před bránou ocitl Miloš Večerek, který ale zakončoval z poměrně dost velkého úhlu. Pro Stanislava Molka to tak nebyl příliš náročný zákrok.
     
    32:53
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ani poslední třetina nezůstane bez branky. Tentokrát se o ní zasloužil MARIAN LIGDA, který svým zakončením uhasil téměř všechny naděje na vyrovnání soupeře. Asistence: Martin Joppa a Zdeněk Hábl.
     
    31:43
    Tak toto byla obrovská šance na vstřelení sedmé branky, do které se dostali všichni hráči Zlína, kteří byli na ledě. Ti se tak snažili využít zmatku před brankovištěm Černocha, který po pár chvílích nakonec schoval puk pod svou lapačku.
     
    30:44
    Na úvodním buly poslední třetiny byl úspěšnější Marian Ligda, díky kterému se můžou jeho spoluhráči opět vydat do útok. Ten ale nemá moc dlouhého trvání, jelikož po první nepřesné střele získává kotouč soupeř.
     
    30:01
    Začala třetí třetina.
     
    Během druhé třetiny jsme byli svědky pouhých dvou branek, obě však padly do svatyně Černocha. O tu první se postaral po pouhé půl minutě David Korman. Šest minut před koncem se prosadil pro změnu David Hábl, který si tak připsal svou první branku v dnešním zápase.
     
    30:00
    Druhá třetina skončila.
     
    28:43
    Na vhazování před svatyní Molka byl úspěšnější tým ze Zlína. Po souboji u mantinelu se nakonec dostává k puku Radek Jedlička, který tak vybojoval pásmo pro své spoluhráče.
     
    27:44
    Blíží se nám poslední dvě minuty druhého dějství a s nimi přichází i další zakončení z hole Pavla Juliny. Jeho střela nebyla vůbec špatná, na brankáře soupeře však nestačila.
     
    26:45
    Tak toto je velice nepříjemná situace pro mančaft z Hané. Po velice nepříjemném pádu zůstává na ledě ležet Zdeněk Klima a hra se přerušuje. Ten nakonec odjíždí na střídačku, kde se zotavuje ze svého zranění.
     
    24:46
    Po již šesté vstřelené brance se opět dostává ke kormidlu domácí celek. Z toho tak vzniká obrovská šance Davida Kormana, který se po výborné kombinaci jeho spoluhráčů ocitl naprosto sám před bránou soupeře. Černoch nakonec vytáhl další fantastický zákrok.
     
    23:47
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hráči ze Zlína odpovídají na nastupující tlak jejich soupeře a to rovnou brankou. V tomto případě se o ní postaral DAVID HÁBL, který si tak připisuje první vstřelenou branku v dnešním utkání. Asistence: Zdeněk Hábl a Martin Joppa.
     
    22:57
    Hosté začali hrát na plné obrátky což je ihned znát na rozložení hry. Kohouti totiž momentálně naprosto dominují hře. Chybí k tomu ale koncovka, kterých bylo v posledních minutách opravdu málo.
     
    21:58
    Zdeněk Hábl se dostal do další velké příležitosti po přihrávce od jednoho z jeho spoluhráčů. V cestě mu však stál brilantní zákrok Černocha, který tak doslova okradl svého soupeře o gól.
     
    20:59
    Kohouti se mohli vrhnout do dalšího útoku. K jejich smůle ale nenašel nikdo přihrávku od jednoho z obránců, která tak skončila zakázaným uvolněním.
     
    20:00
    První přesilová hra se nám blíží ke konci a v tomto případě to vypadá, že se domácímu celku nepodaří ji využít. Nejblíže k tomu však měl Zdeněk Hábl, který se dostal do úniku jeden na jednoho. Nakonec byl ale vytlačen do rohu kluziště.
     
    19:01
    Hráči Zlína mají obrovskou příležitost na vstřelení další branky. Překvapivě se jim však nedaří opustit ani vlastní obranné pásmo, kde je uzamkl útok soupeře.
     
    18:02
    Vyloučení v týmu SOHO Olomoučtí Kohouti (Radim Mikuš – 2 min, Téčko).
     
    16:34
    Zdražil vyslal prudkou střelu od levého kruhu. Ten však mířil pouze do středu brány kde stál nachystaný gólman soupeře. Ten si tak připisuje další zákrok do statistik.
     
    15:35
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak toto je blesková první branka druhé třetiny! Po pouhých 35 vteřinách rozezněl sirénu DAVID KORMAN, který tak dostává svůj mančaft opět do čtyřgólového vedení.
     
    15:01
    Začala druhá třetina.
     
    Během prvního dějství jsme byli svědky rovnou pěti branek, z toho čtyři padly za záda Černocha. Jeho spoluhráči však v závěru třetiny překvapili obranou soupeře a přiblížili se svou zatím jedinou brankou k vyrovnání, to je však prozatím velmi daleko.
     
    15:00
    První třetina skončila.
     
    13:56
    Blíží se nám poslední minuta úvodní třetiny a domácí jsou opět v útoku. Kohouti se snaží seč jim síly stačí ubránit útok soupeře. Nakonec se to hostům daří a to po nepřesné přihrávce jednoho z hráčů soupeře.
     
    12:08
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak toto je blesková odpověď z hole RADKA JEDLIČKY. Ten tak opět dává šanci svým spoluhráčům na vyrovnání. Asistence: Radim Mikuš a Martin Novák.
     
    11:13
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ještě neskončila ani první třetina a pro Olomouc to začíná vypadat hodně zle. PAVEL JULINA posílá svůj tým do vedení o čtyři branky. Asistence: Zdeněk Hábl.
     
    10:18
    Ve hře je nyní na obou stranách o jednoho hráče méně. I přesto se ale v útoku drží hlavně celek z východu Moravy, který tak drží nastolené tempo hry.
     
    09:19
    Vyloučení v týmu SOHO Olomoučtí Kohouti (Radim Mikuš – 2 min, hrubost).
    Vyloučení v týmu SHK LAPP Zlín (Marian Ligda – 2 min, hrubost).
     
    07:56
    Marian Ligda se mohl dostat do úniku jeden na nikoho. K jeho smůle byla ale přihrávka od jednoho z jeho spoluhráčů příliš prudká a nakonec skončila až na zadním hrazení.
     
    06:57
    Domácí celek je opět v útoku a hned z toho pramení další gólové šance. Největší měl bez pochyb Pavel Julina, který jen těsně minul střelu na teč o jednoho z jeho spoluhráčů.
     
    05:58
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ani MARTIN JOPPA nezůstává pozadu a zapisuje se opět mezi dnešní střelce. Ten si tak připisuje již druhou branku a během pouhých tří minut. Asistence: Zdeněk Hábl a Tomáš Mach.
     
    02:35
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají do dvoubrankového vedení. Po tlaku, který vznikl ihned z buly po první brance vytěžil nejvíce MARTIN JOPPA, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Pavel Julina.
     
    02:15
    Zlín právě vstřelil branku!
    A máme tady první branku utkání a to pouhých dvou minutách! Postaral se o ní ZDENĚK HÁBL, který tak posílá svůj mančaft do brzkého vedení. Asistence: David Hábl.
     
    00:44
    Po úvodním buly se jako první dostávají do útoku domácí, kterým se ihned podařilo uzamknout jejich soupeře v obranném pásmu. Po nepřesné přihrávce se ale ke kotouči dostává jeden z hráčů soupeře.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    SHK LAPP Zlín: Matoušek (Molek) – Julina, Mach, Hábl Z. – Stodůlka, Zdražil, Zicha, Joppa, Turic, Hábl D., Ligda, Panák, Palát, Zubek, Šafařík, Korman

    SOHO Olomoučtí Kohouti: Černoch – Jedlička, Kardoš, Hlinka, Zajan, Novák, Mikuš Radek, Buriánek, Klima, Večerek, Mikuš Radim.
     
    SHK LAPP Zlín
    Mančaft z východu Moravy se nachází po šesti odehraných zápasech pevně na první místě tabulky s velkým náskokem pěti bodů. V posledním utkání se jim navíc podařilo porazit i do té doby druhý nejlepší tým ligy SHK Mustangové. I kvůli tomu jsou pro dnešní utkání jasnými favority. Domácí celek nicméně poslední utkání na svém ledě prohrál. Uvidíme, zda hráči Zlína opět ukážou, že jim domácí prostředí zas až tolik nevyhovuje, nebo naplní roli favorita.

    Poslední tři utkání:
    Pardubice vs. Zlín – 3:4
    Zlín vs. Havířov – 3:4
    Olomouc vs. Zlín – 2:4
     
    SOHO Olomoučtí Kohouti
    Olomoučtí Kohouti mají na kontě po šesti odehraných utkáních pouze jednu výhru. I díky ní se jim podařilo ukořistit zatím pouhé čtyři body. Proti Zlínu by si určitě chtěli připsat další, proti takto papírově náročnému soupeři to budou mít ale opravdu hodně náročné. Na druhou stranu téměř všechny body vybojovali hráči z Olomouce na venkovních hřištích. Uvidíme, zda jim i tento fakt pomůže k překvapivému zisku bodů.

    Poslední tři utkání:
    Olomouc vs. Havířov – 2:6
    Olomouc vs. Sparta Praha – 1:2 po sn.
    Olomouc vs. Karlovy Vary – 1:3
     
    Zdravím všechny fanoušky českého hokeje! Vítám Vás při sledování České para hokejové ligy, ve které se dnes mimo jiné odehraje utkání SHK LAPP Zlín proti SOHO Olomouckým Kohoutům, které dnes, spolu se mnou, budete moci sledovat.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:45.

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 3. Zdeněk Hábl (David Hábl), 3. Joppa (Julina), 6. Joppa (Zdeněk Hábl, Mach), 12. Julina (Hábl), 16. Korman, 24. Hábl (Hábl, Joppa), 33. Ligda (Joppa, Hábl), 45. Joppa (Ligda) – 13. Jedlička (Mikuš, Novák), 39. Večerek (Kardoš), 42. Jedlička (Novák)


    SHK LAPP Zlín: Molek – Julina, Mach, Hábl Z. – Stodůlka, Zdražil, Zicha, Joppa, Turic, Hábl D., Ligda, Panák, Palát, Zubek, Šafařík, Korman
    SOHO Olomoučtí Kohouti: Černoch – Jedlička, Kardoš, Hlinka, Zajan, Novák, Mikuš Radek, Buriánek, Klima, Večerek, Mikuš Radim
    thejrc.org