Alaškert – Maccabi Tel Aviv 1:1 (kon.) | Alkmaar – Randers 1:0 (kon.) | Kluž – Jablonec 2:0 (kon.)
CSKA Sofia – AS Řím 2:3 (kon.) | Gent – Flora 1:0 (kon.) | Linz – Helsinki 3:0 (kon.)
Partizan Bělehrad – Famagusta 1:1 (kon.) | Zorja Luhansk – Bodö/Glimt 1:1 (kon.) | Basilej – Karabach 3:0 (kon.)
Kodaň – Slovan Bratislava 2:0 (kon.) | Feyenoord – Maccabi Haifa 2:1 (kon.) | Omonia Nikósie – Kajrat 0:0 (kon.)
PAOK – Lincoln 2:0 (kon.) | Tottenham – Rennes 0:3 (kont.) | Union Berlín – Slavia 1:1 (kon.)
Arnhem – Mura 3:1 (kon.)
konec
Alaškert Jerevan
1:1 (0:0)
Maccabi Tel Aviv
Čtvrtek 09.12.2021, 18:45 • Republican Stadium after Vazgen Sargsjan (Jerevan) • Evropská konferenční liga • Skupina A
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 35 % : 65 %.
    Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 4:2. Rohy: 1:8. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 12:11. (20:39:27)
     
    Tři nastavené minuty jsou minulostí a zápas končí! Na závěr základní skupiny Evropské konferenční ligy se Alaškert s Maccabi Tel Aviv rozcházejí smírně 1:1.

    Do první půle vstoupilo o něco aktivněji hostující Maccabi. Izraelský celek si vytvořil dvě nadějné šance, ale obě dokázal zlikvidovat skvěle chytající Ognjen Čančarević. Alaškert ustál tlak a následně se sám pustil do útoku, k ohrožení branky gólmana Daniela ale nedošlo.

    Ani po změně stran se tempo hry výrazně nezrychlilo. Až deset minut před koncem přišel nečekaný úder. Snad z prvního zakončení mezi tři tyče se Alaškert dostal do vedení, když Milikovićův centr poslal do sítě Dejan Boljevič. Už už to vypadalo, že si arménský celek připíše vítězství, ale těsně před koncem zápasu srovnal po chybě gólmana Čančareviće Eylon Almog.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Izraelský celek ještě zkusil zatlačit. Kanichowsky hledal na zadní tyči Kuwase, ale lépe postavený byl domácí obránce Kadio.
     
    90+2
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase tři minuty.
    90. Eylon ALMOG - 1:1
     
    90
    Maccabi Tel-Aviv právě vstřelil branku!
    Maccabi těsně před koncem druhého poločasu srovnává skóre. Ognjen Čančarević výrazně podcenil centr z pravé strany, balon mu vypadl z rukavic přesně k EYLONU ALMOGOVI, který v pádu zakončil do horní části branky.
     
    90
    Domácí fotbalisté už pouze odkopávají balon co nejdále ze svého vápna. Tlak Maccabi však ještě nevyústil ani v jedno zakončení.
     
    89
    Po ztrátě ve středu pole se domácí nestahovali do obrany. Maccabi však bleskovou akci nevyřešilo vůbec přesně a nadějnou příležitost zazdil Khalaila.
     
    88
    Opět byl s míčem u kopačky Gome. Útočník Alaškertu už ale viditelně unavený a chce pouze držet balon co nejdále od vlastní branky. Navíc vybojoval žlutou kartu pro Shamira.
     
    87
    Do brejku mířil Wangu Gome, ale místo útoku se snažil získat faul. Po pádu na trávníku však nechal hlavní rozhodčí hru pokračovat.
     
    86
    Arménský tým zhušťuje prostor před vlastním vápnem. Maccabi se nemůže prosadit ani ke střele ze střední vzdálenosti.
     
    85
    Střídání v týmu Alaškert FC: ze hřiště odchází Marko Milinković, přichází Nixon.
     
    84
    Od Nachmiase putoval balon k Shamirovi. Ten byl ale okamžitě povalen na zem Gomem. Na trávník se sesunul také Milinković, který bude muset být ošetřen.
     
    82
    Domácí cítí šanci na zisk prvních bodů v Evropské konferenční lize. Nyní to zkusil ze velké dálky Milinković, ale jeho pokus byl spíše jen propagační.
     
    81
    Zhruba posledních deset minut druhého poločasu. Maccabi se ihned po inkasované brance vrhlo do útoku, ale Almogova rána byla zblokována.
    79. Dejan BOLJEVIČ - 1:0
     
    79
    Tým Alaškert právě vstřelil branku!
    Alaškert se ujímá vedení! Volný přímý kop od postranní lajny dolétl až ke vzdálenější tyči, kde se natáhl ke hlavičce nehlídaný DEJAN BOLJEVIČ a zcela zaskočil hostující obranu.
     
    79
    Gomu si vzal příliš velké sousto. Proti třem soupeřům si navedl míč, ale se štěstím vybojoval pro svůj tým autové vhazování.

    Vít Schück

    Branky: 79. D. Boljevič (Milinković) – 90. Almog

    Karty:   88. Shamir (MTA)


    Držení míče: 35 % : 65 %.
    Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 4:2. Rohy: 1:8. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 12:11.
    Alaškert Jerevan: Čančarević – Krjučkov, Kadio, Cameta, D. Boljevič – Artak Grigorjan (C) (74. Hovsepjan), Churcidze, Bezecourt (59. Embaló) – Milinković (85. Nixon), Gome, James (73. Artak Jedigarjan).
    Náhradníci: Hovsepjan, Artak Jedigarjan, Papikjan, Embaló, Nixon.

    Trenér: Milan Milanović

    Maccabi Tel Aviv: Daniel – Kandil (73. A. Geraldes), Nachmias, Baltaxa, Saborit (46. Davidzada) – Shahar (65. Kanichowsky), Shamir, Avraham Rikan (C) (65. Dan Biton) – Almog, Khalaila, Hozez (64. Kuwas).
    Náhradníci: Yizhak – Glazer, Perica, Dan Biton, Ben Chaim, Kanichowsky, Kuwas, Yeini, Golasa, Davidzada, A. Geraldes, L. Hernández.

    Trenér: Barak Itzhaki

    Rozhodčí: Bogár (HUN) – Kóbor (HUN), Szert (HUN)
    bahis siteleri