Liberec – Salzburg 8:2 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
8:2 (0:0, 6:1, 2:1)
EC Red Bull Salzburg
Sobota 11.12.2021, 12:30 • Svijanská aréna, Liberec • DHL Extraliga juniorů • 25. kolo
Partner:
     
    54:00
    Liberec právě vstřelil branku!
    Red Bull přišel o kotouč ve středu pole, čehož využil ADAM MĚCHURA. Liberecký kanonýr obehrál posledního bránícího hráče a natlačil se před Pharrmaiera, kterého nadvakrát pokořil. Bez asistence.
     
    46:16
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí s odpovědí nečekali vůbec dlouho. RADEK JANATA – který dnes jako kapitán libereckého dorostu dostal šanci o kategorii výše – zblízka zavěsil za Pharrmaierova záda. Asistence: Filip Kříž.
     
    45:33
    Salzburg právě vstřelil branku!
    JAKOB WEBER zavezl puk do pásma a z úhlu ho poslal před bránu. Kotouč nakonec s velkou porcí štěstí skončil až v síti, Red Bull koriguje na 2:6. Asistence: Maximilian Mackner.
     
    37:48
    Liberec právě vstřelil branku!
    ADAMU MĚCHUROVI dnes zatím nebylo střelecky přáno, ale teď už se dočkal. Po rychlém zavezení puku do pásma propálil Pharrmaiera a další využitou přesilovkou zvýraznil náskok svého týmu. Asistence: Lukáš Nezbeda.
     
    35:35
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši kuriózně nabídnutou přesilovku využívají. Adam Měchura nejprve trefil zblízka tyčku, velký tlak ale pokračoval a JAKUB ZAJÍČEK po přistrčení od Lukáše Nezbedy snadno zametl kotouč do poloprázdné klece. Asistence: Lukáš Nezbeda, Adam Měchura.
     
    32:38
    Liberec právě vstřelil branku!
    FILIP KŘÍŽ číhal úplně osamocený před brankou Salzburgu. Mikuláš Jenčovský ho od levého mantinelu výborně našel, Kříž si potom přehodil kotouč na forhend a zastrčil ho za beton Pharrmaiera. Asistence: Mikuláš Jenčovský.
     
    27:53
    Liberec právě vstřelil branku!
    Gólová stavidla se otevřela a liberečtí hokejisté navyšují svůj náskok. Jakub Hladík střílenou přihrávkou z rohu našel hůl ŠIMONA PAVLÍKA, na jehož teč neměl Pharrmaier šanci zareagovat. Asistence: Jakub Hladík.
     
    26:57
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři ubránili oslabení a vzápětí se vracejí do vedení. A byla to hokejová lahůdka! Jakub Zajíček perfektní přihrávkou od pravého mantinelu oslovil najíždějícího LUKÁŠE NEZBEDU, který naznačením otevřel mezírku mezi Pharrmaierovými betony a bekhendem do ní umístil kotouč. Asistence: Jakub Zajíček.
     
    23:50
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Vzápětí je ovšem vyrovnáno! JESSE KAUHANEN si byl dobře vědom hustého provozu před Krátkým, zkusil to tedy od modré čáry. Finský obránce dokonale prostřelil houštinu těl před sebou a kotouč přistál na centimetry přesně v horním rohu liberecké brány. Asistence: Phillip Sinn.
     
    23:09
    Liberec právě vstřelil branku!
    První gól je na světě! Lukáš Nezbeda poslal kotouč na modrou čáru, odkud nenápadně vystřelil ADAM STARÝ. Puk si k překvapení hráčů Salzburgu našel cestu až do sítě, možná mu některý z hostujících hokejistů ještě nechtěně pomohl tečí. Asistence: Lukáš Nezbeda, Adam Měchura.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 24. Starý (Nezbeda, Měchura), 27. Nezbeda (Zajíček), 28. Pavlík (Hladík), 33. Kříž (Jenčovský), 36. Zajíček (Nezbeda, Měchura), 38. Měchura (Nezbeda), 47. Janata (Kříž), 54. Měchura – 24. Kauhanen (Sinn), 46. Weber (Mackner)


    Bílí Tygři Liberec: Krátký (Macourek) – Kollert, Duschka, Starý, Rybář, Hladík, Meisel, Culek – Leden, Nezbeda (C), Pavlík, Vyhlídko, Kříž, Janata, Měchura (A), Jenčovský, Zajíček.
    EC Red Bull Salzburg: Pharrmaier (Wolf) – Kauhanen (A), Sinn (C), Schober, Weber (A), Krotsch, Hübner, Kirchebner, Venier – Sumpf, Jelavic, Stiegler, Mackner, Ziesche, Vinzens.
    bahis siteleri