Florida – NY Rangers 4:3 (kon.) | Washington – Nashville 5:3 (kon.) | Buffalo – New Jersey 3:4 (kon.)
NY Islanders – Detroit 0:0 (odl.) | St. Louis – Edmonton 4:2 (kon.) | Seattle – Philadelphia 2:3 (po pr.)
Anaheim – Vancouver 1:2 (po pr.)
konec
Buffalo Sabres
3:4 (0:2, 2:0, 1:2)
New Jersey Devils
Čtvrtek 30.12.2021, 01:08 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:38 Ethan PROW - 3:4
     
    54:38
    Sabres právě vstřelili branku!
    Podruhé v krátkém časovém sledu střílel ETHAN PROW a tentokráte diváky v hale rozradostnil! Skvěle dohrál akci a stál přesně v tom místě, kam Blackwood vyrazil ránu Olofssona. Při dorážce měl i notnou dávku štěstí, protože gólman si levým betonem sám srazil kotouč za záda. Pro devětadvacetiletého obránce se jedná o premiérový gól v NHL. Asistence: Victor Olofsson a Mark Pysyk.
    46:50 Jegor ŠARANGOVIČ - 2:4
     
    46:50
    Devils právě vstřelili branku!
    Důležitý krok směrem k vítězství, Ďáblové přidávají čtvrtý gól! Ty Smith vypálil od modré a JEGOR ŠARANGOVIČ černou gumu tělem tečoval nechytatelně nad pravé brankářovo rameno. Asistence: Ty Smith a Jesper Bratt.
    44:28 Jack HUGHES - 2:3
     
    44:28
    Devils právě vstřelili branku!
    Svěřenci kouče Ruffa mají znovu jeden gól k dobru! Tvrdou střelu Šarangoviče gólman vyrazil pouze před sebe a s lehkým přispěním Dahlina dostal možnost dorážky JACK HUGHES, Američan bekhendem šikovně zvedl puk nad lapačku Luukkonena. Asistence: Jegor Šarangovič a Jesper Bratt.
    23:17 Tage THOMPSON - 2:2
     
    23:17
    Sabres právě vstřelili branku!
    KeyBank Center bouří, máme vyrovnáno! Opět zaúřadoval elitní útok, jmenovitě TAGE THOMPSON. Čtyřiadvacetiletý Američan dojel parádní oblouček za obranu od Dahlina, načež lehce zakvedlal s kotoučem a skóroval forhendovou střelou k levé tyčce. Asistence: Rasmus Dahlin.
    20:33 Tage THOMPSON - 1:2
     
    20:33
    Sabres právě vstřelili branku!
    Lepší vstup do druhé třetiny si domácí přát nemohli! Od modré čáry nahazoval Tuch a byl to TAGE THOMPSON, kdo tečoval černou gumu za záda Blackwooda, ten reagoval na původní střelu. Asistence: Alex Tuch a Rasmus Dahlin.
    11:48 Jesper BRATT - 0:2
     
    11:48
    Devils právě vstřelili branku!
    Hosté jsou za přetrvávající aktivitu odměněni druhým gólem! Rána obránce Subbana již mezi tři tyče směřovala a Luukkonen ji vyrazil pouze k JESPERU BRATTOVI, jenž nezazmatkoval a potáhl si puk do lepší pozice, aby střelou do horních pater brány poslal touš nad bezmocně ležícího brankáře. Asistence: P. K. Subban a Jack Hughes.
    04:43 Dougie HAMILTON - 0:1
     
    04:43
    Devils právě vstřelili branku!
    Je to gól, Ďáblové se ujímají vedení! Z pokračujícího tlaku v přesilovce Hughes nahrál na modrou DOUGIEMU HAMILTONOVI, který forhendovou střelou z první propálil Luukkonena mezi betony. Asistence: Jack Hughes a Nico Hischier.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 21. Tage Thompson (Tuch, Dahlin), 24. Tage Thompson (Dahlin), 55. Prow (V. Olofsson, Pysyk) – 5. D. Hamilton (J. Hughes, N. Hischier), 12. Bratt (P. K. Subban, J. Hughes), 45. J. Hughes (Šarangovič, Bratt), 47. Šarangovič (Ty Smith, Bratt)


    Buffalo Sabres: Luukkonen (M. Subban) – Jokiharju, Dahlin, Fitzgerald, Pysyk (A), Prow, Butcher – Tuch, Tage Thompson, Peterka – V. Olofsson, Ruotsalainen, R. Asplund – Okposo (A), Krebs, B. Murray – Hayden, Eakin, Bjork (A).
    Trenér: Don Granato

    New Jersey Devils: Blackwood (A. Schmid) – D. Hamilton (A), Graves, P. K. Subban, Siegenthaler, Severson (A), Ty Smith – J. Boqvist, N. Hischier (C), Zacha – Bratt, J. Hughes, Šarangovič – Kuokkanen, Mercer, A. Johnsson – Bastian, M. McLeod, Studenič.
    Trenér: Lindy Ruff

    Rozhodčí: Pochmara, Kozari – Cormier, Tobias

    Diváci: 11 511
    bahis siteleri