Florida – NY Rangers 4:3 (kon.) | Washington – Nashville 5:3 (kon.) | Buffalo – New Jersey 3:4 (kon.)
NY Islanders – Detroit 0:0 (odl.) | St. Louis – Edmonton 4:2 (kon.) | Seattle – Philadelphia 2:3 (po pr.)
Anaheim – Vancouver 1:2 (po pr.)
konec
Buffalo Sabres
3:4 (0:2, 2:0, 1:2)
New Jersey Devils
Čtvrtek 30.12.2021, 01:08 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:34
    Přestože drží Rasmus Dahlin kotouč v obranném pásmu, tak Ukko-Pekka Luukkonen startuje na střídačku. Šavle zkouší powerplay!
    54:38 Ethan PROW - 3:4
     
    54:38
    Sabres právě vstřelili branku!
    Podruhé v krátkém časovém sledu střílel ETHAN PROW a tentokráte diváky v hale rozradostnil! Skvěle dohrál akci a stál přesně v tom místě, kam Blackwood vyrazil ránu Olofssona. Při dorážce měl i notnou dávku štěstí, protože gólman si levým betonem sám srazil kotouč za záda. Pro devětadvacetiletého obránce se jedná o premiérový gól v NHL. Asistence: Victor Olofsson a Mark Pysyk.
    46:50 Jegor ŠARANGOVIČ - 2:4
     
    46:50
    Devils právě vstřelili branku!
    Důležitý krok směrem k vítězství, Ďáblové přidávají čtvrtý gól! Ty Smith vypálil od modré a JEGOR ŠARANGOVIČ černou gumu tělem tečoval nechytatelně nad pravé brankářovo rameno. Asistence: Ty Smith a Jesper Bratt.
    44:28 Jack HUGHES - 2:3
     
    44:28
    Devils právě vstřelili branku!
    Svěřenci kouče Ruffa mají znovu jeden gól k dobru! Tvrdou střelu Šarangoviče gólman vyrazil pouze před sebe a s lehkým přispěním Dahlina dostal možnost dorážky JACK HUGHES, Američan bekhendem šikovně zvedl puk nad lapačku Luukkonena. Asistence: Jegor Šarangovič a Jesper Bratt.
     
    30:03
    Dočká se Buffalo senzačního obratu? Ve středním pásmu hrál proti pravidlům Damon Severson, Kanaďan podrazil rozjetého Olofssona.
    23:17 Tage THOMPSON - 2:2
     
    23:17
    Sabres právě vstřelili branku!
    KeyBank Center bouří, máme vyrovnáno! Opět zaúřadoval elitní útok, jmenovitě TAGE THOMPSON. Čtyřiadvacetiletý Američan dojel parádní oblouček za obranu od Dahlina, načež lehce zakvedlal s kotoučem a skóroval forhendovou střelou k levé tyčce. Asistence: Rasmus Dahlin.
    20:33 Tage THOMPSON - 1:2
     
    20:33
    Sabres právě vstřelili branku!
    Lepší vstup do druhé třetiny si domácí přát nemohli! Od modré čáry nahazoval Tuch a byl to TAGE THOMPSON, kdo tečoval černou gumu za záda Blackwooda, ten reagoval na původní střelu. Asistence: Alex Tuch a Rasmus Dahlin.
     
    19:24
    Luukkonena znovu podržela branková konstrukce! Střílenou nahrávku Hamiltona zkusil nasměrovat do sítě Jesper Boqvist, leč trefil jen pravou tyč.
    16:59 Severson napálil ve slibné šanci břevno
     
    16:59
    Velké štěstí nyní stálo při Luukkonenovi! Domácí gólman se marně přesouval proti střele Damona Seversona, ale měl štěstí, zachránila ho horní tyč!
     
    14:56
    Nabudí Buffalo bitka? Rukavice shodili Brett Murray a Jonas Siegenthaler, přičemž domácí útočník byl výrazně aktivnější a soupeři uštědřil více ran, i jej shodil na led jako první. Při odchodu do kabin hecoval diváky, Šavle ještě zápas nezabalily ani zdaleka. Budou ovšem hrát ve čtyřech, protože Murray dostal dvě minuty navíc za vyprovokování bitky + 10 minut za nesportovní chování.
    11:48 Jesper BRATT - 0:2
     
    11:48
    Devils právě vstřelili branku!
    Hosté jsou za přetrvávající aktivitu odměněni druhým gólem! Rána obránce Subbana již mezi tři tyče směřovala a Luukkonen ji vyrazil pouze k JESPERU BRATTOVI, jenž nezazmatkoval a potáhl si puk do lepší pozice, aby střelou do horních pater brány poslal touš nad bezmocně ležícího brankáře. Asistence: P. K. Subban a Jack Hughes.
    04:43 Dougie HAMILTON - 0:1
     
    04:43
    Devils právě vstřelili branku!
    Je to gól, Ďáblové se ujímají vedení! Z pokračujícího tlaku v přesilovce Hughes nahrál na modrou DOUGIEMU HAMILTONOVI, který forhendovou střelou z první propálil Luukkonena mezi betony. Asistence: Jack Hughes a Nico Hischier.
     
    04:01
    První přesilovou hru si zahrají hokejisté New Jersey. Menší dvouminutový trest vyfasoval Kyle Okposo, který vysokou holí zasáhl Gravese.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 21. Tage Thompson (Tuch, Dahlin), 24. Tage Thompson (Dahlin), 55. Prow (V. Olofsson, Pysyk) – 5. D. Hamilton (J. Hughes, N. Hischier), 12. Bratt (P. K. Subban, J. Hughes), 45. J. Hughes (Šarangovič, Bratt), 47. Šarangovič (Ty Smith, Bratt)


    Buffalo Sabres: Luukkonen (M. Subban) – Jokiharju, Dahlin, Fitzgerald, Pysyk (A), Prow, Butcher – Tuch, Tage Thompson, Peterka – V. Olofsson, Ruotsalainen, R. Asplund – Okposo (A), Krebs, B. Murray – Hayden, Eakin, Bjork (A).
    Trenér: Don Granato

    New Jersey Devils: Blackwood (A. Schmid) – D. Hamilton (A), Graves, P. K. Subban, Siegenthaler, Severson (A), Ty Smith – J. Boqvist, N. Hischier (C), Zacha – Bratt, J. Hughes, Šarangovič – Kuokkanen, Mercer, A. Johnsson – Bastian, M. McLeod, Studenič.
    Trenér: Lindy Ruff

    Rozhodčí: Pochmara, Kozari – Cormier, Tobias

    Diváci: 11 511
    bahis siteleri