Mountfield HK – Kometa Brno 1:4 (kon.) | Vítkovice – Havířov 3:2 (kon.) | Plzeň – HC Litvínov 6:2 (kon.)
Olomouc – Třinec 4:8 (kon.) | K. Vary – Chomutov 7:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Motor ČB 4:1 (kon.)
konec
Mountfield HK
1:4 (1:0, 0:3, 0:1)
HC Kometa Brno
Úterý 04.01.2022, 15:00 • Malá hala ČPP Arény, Hradec Králové • DHL Extraliga juniorů • 25. kolo
Partner:
     
    57:53
    Lvi navíc dohrají utkání v oslabení. Marek Pelda (MHK) je 127 sekund před koncem vyloučen za držení.
     
    48:29
    Jakub Tichý (MHK) se i jako gólman zapíše do kronik vyloučení. Ačkoliv se snažil zahrát vyhozený kotouč, hůl strčil pod nohy rozjetému soupeři a obdržel menší trest za podrážení. Trest odsedí Lukáš Pajer.
     
    40:47
    Eduard Šalé (KOM) otevírá účet vyloučených ve třetí třetině. Po souboji ve středním pásmu dostává dvojku za vysokou hůl.
     
    35:40
    Ivo Sedláček (KOM) dlouho na svobodě nepobyl. Za stejný prohřešek jako předtím, tedy podrážení, dostává další dvě minuty.
     
    33:25
    Vyloučených přibývá a Lvi mají 29 sekund 5 na 3. Za brankou se totiž střelec druhého brněnského gólu, Ivo Sedláček (KOM) dopustil podrážení a jde ven.
     
    31:54
    Avšak zanedlouho přišel od Erika Meluzina (KOM) zásah holí v útočném pásmu do obličeje Matěje Beneše a bude se tak chvíli hrát ve čtyřech.
     
    31:08
    Za jíž zmíněný zákrok předcházející signalizované výhodě dostává Pavel Šimek (MHK) dvě minuty.
     
    30:02
    Michal Beneš natlačil Meluzina na mantinel, souboj ale ztratil, navíc přišel o hokejku. Proto po Meluzinovi sáhl, aby mu zhoršil start na puk. Za tohle ale dostává dvě minuty, klasifikace držení.
     
    26:43
    Radek Pilný (MHK) musel rychlejšího Bartese nějakým způsobem zastavit a zvolil cestu faulu. Za hákování je už na trestné a přesilovku má i Kometa.
     
    24:14
    Další laciná ztráta na modré od hostujícího beka a Pajer mohl jít do úniku, neměl však potřebnou rychlost. Ještě předtím ale došlo k seknutí od Jakuba Malého (KOM) do hokejky, za což dostává hostující útočník dvě minuty.

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 11. Šedivý (Lang) – 28. Malý (Šalé, Sedláček Jan), 32. Sedláček Ivo, 37. Bartes (Šalé), 58. Holemý


    Mountfield HK: Tichý (Kasal) – Červenka, Boukal, Pinkas, Havlíček, Naar (A), Perička, Pelda – Matěj Beneš, Budina, Kašpar (C), Lang, Pajer, Šimek, Idžan, Šedivý (A), Pilný, Michal Beneš
    Trenér: Jiří Janoušek

    HC Kometa Brno: Postava (Schnattinger) – Řehák, Holemý, Eich, Ulbricht, J. Sedláček (C), Svoboda – Horký, Bartes (A), Hrnčíř, Šalé, Meluzin, I. Sedláček, Bělohlav, Malý (A), Otava, Boltvan, Nesvadba
    Trenér: Jan Zachrla

    Rozhodčí: Veinfurter, Kopeček – Roischel, Hájková
    bahis siteleri