Mountfield HK – Kometa Brno 1:4 (kon.) | Vítkovice – Havířov 3:2 (kon.) | Plzeň – HC Litvínov 6:2 (kon.)
Olomouc – Třinec 4:8 (kon.) | K. Vary – Chomutov 7:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Motor ČB 4:1 (kon.)
konec
Mountfield HK
1:4 (1:0, 0:3, 0:1)
HC Kometa Brno
Úterý 04.01.2022, 15:00 • Malá hala ČPP Arény, Hradec Králové • DHL Extraliga juniorů • 25. kolo
Partner:
     
    57:20
    Kometa právě vstřelila branku!
    Sečteno, podtrženo! Kometa si z Hradce odveze tři body. Domácí powerplay vytrestal JAN HOLEMÝ trefením prázdné branky přes celé kluziště – 1:4! Bez asistence.
     
    36:33
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa herně zcela dominuje a v oslabení přidává třetí branku ve druhé třetině! Šalé rozjel další výpad a v ideální chvíli přihrál SEBASTIANU BARTESOVI, který sice povyjel ze střeleckého úhlu, ale Tichého překonal na otevřeném prostoru bližší tyče – 1:3! Asistence: Eduard Šalé.
     
    31:08
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa otáčí vývoj zápasu v signalizované výhodě, tudíž následuje i přesilová hra! Všechno to začalo krosčekem Šimka před brankou na ležícího protihráče a situací, která by posílala Hradec do tří. Mezitím ale IVO SEDLÁČEK na modré sebral vyhozený puk a poslal jej na branku, načež překvapivě zapadl pod betonem Tichého až do branky – 1:2! Bez asistence.
     
    27:23
    Kometa právě vstřelila branku!
    Přesilovou hru narozdíl od domácích hosté využívají a zaslouženě srovnávají! JAKUB MALÝ nechával dlouho hrát kombinaci na pravé straně, následně si sjel blíže k hradecké brance a měl dvě možnosti. Buď střelu na bližší tyč, nebo nahrávku do prostoru. Vzal zavděk prvním řešením a přes mezírku mezi Tichého betonem a tyčí srovnává stav – 1:1! Asistence: Eduard Šalé, Jan Sedláček.
     
    10:32
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec jde do zaslouženého vedení! Ačkoliv vyhodili domácí na icing, buly před vlastní brankou vyhráli a šli vpřed. Lang obstaral první část koncovky, z pravého kruhu vypálil na Postavu, který betonem poslal puk na protější stranu. Tam dojížděl DANIEL ŠEDIVÝ a pohodlně dorazil do odkryté branky – 1:0! Asistence: Kryštof Lang.

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 11. Šedivý (Lang) – 28. Malý (Šalé, Sedláček Jan), 32. Sedláček Ivo, 37. Bartes (Šalé), 58. Holemý


    Mountfield HK: Tichý (Kasal) – Červenka, Boukal, Pinkas, Havlíček, Naar (A), Perička, Pelda – Matěj Beneš, Budina, Kašpar (C), Lang, Pajer, Šimek, Idžan, Šedivý (A), Pilný, Michal Beneš
    Trenér: Jiří Janoušek

    HC Kometa Brno: Postava (Schnattinger) – Řehák, Holemý, Eich, Ulbricht, J. Sedláček (C), Svoboda – Horký, Bartes (A), Hrnčíř, Šalé, Meluzin, I. Sedláček, Bělohlav, Malý (A), Otava, Boltvan, Nesvadba
    Trenér: Jan Zachrla

    Rozhodčí: Veinfurter, Kopeček – Roischel, Hájková
    bahis siteleri