Boston – Minnesota 2:3 (kon.) | Buffalo – San Jose 2:3 (kon.) | Tampa – Calgary 4:1 (kon.)
New Jersey – Columbus 3:1 (kon.) | Philadelphia – Pittsburgh 2:6 (kon.) | Dallas – Florida 6:5 (2:0 po s.n.)
Colorado – Winnipeg 7:1 (kon.) | Arizona – Chicago 6:4 (kon.) | Vegas – NY Rangers 5:1 (kon.)
Seattle – Ottawa 0:0 (odl.) | Los Angeles – Nashville 2:4 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
2:3 (0:3, 1:0, 1:0)
San Jose Sharks
Pátek 07.01.2022, 01:00 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:15 Zemgus GIRGENSONS - 2:3
     
    58:15
    Sabres právě vstřelili branku!
    Přesilovka je využitá a už je to pouze o jeden gól. Thompson tvrdou ranou z levého kruhu trefil pouze tyč, ale k puku se pak dostal ZEMGUS GIRGENSONS a zblízka zamířil pod břevno Hillovy branky – 2:3. Asistence: Tage Thompson, Rasmus Dahlin.
    27:56 Jeff SKINNER - 1:3
     
    27:56
    Sabres právě vstřelili branku!
    Vytrvalý nápor Buffala přinesl své ovoce a je sníženo. Od mantinelu se vyloupl JEFF SKINNER, nabrusilil si na střed a nechytatelnou ranou vymetl horní růžek Hillovy branky – 1:3! Asistence: Victor Olofsson.
    17:24 Tomáš HERTL - 0:3
     
    17:24
    San Jose právě vstřelilo branku!
    A už je to o tři branky! Domácí neuspěli s vlastní akcí, San Jose se dostalo do bleskového kontru, Barabanov potáhl pravou stranou, aby pak bekhendem přihrál na zcela nekrytého TOMÁŠE HERTLA, který pak nechytatelným švihem trefil prostor pod horní tyčkou Luukkonenovy branky – 0:3. Asistence: Alexandr Barabanov.
    13:44 Timo MEIER - 0:2
     
    13:44
    San Jose právě vstřelilo branku!
    A už je to o dvě branky. Hosté se dostali levou stranou do útočného pásma, u mantinelu převzal puk TIMO MEIER a svou prudkou ranou z dálky dokonale překvapil brankáře Luukonena. Puk zacinkal o tyčku, skončil za brankovou čárou a je to 0:2! Asistence: Tomáš Hertl, Mario Ferraro.
    12:27 Matt NIETO - 0:1
     
    12:27
    San Jose právě vstřelilo branku!
    No a hned je tu první gól utkání! Bonino obral v rohu kluziště soupeře o puk, následovala rychlá kombinace s přihrávkou na levý kruh, kde byl najetý MATT NIETO a ten ranou z první zakončil na bližší tyč. Luukkonen nezakročil a je to 0:1. Asistence: Andrew Cogliano, Nick Bonino.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 28. J. Skinner (V. Olofsson), 59. Girgensons (Tage Thompson, Dahlin) – 13. Nieto (Cogliano, Bonino), 14. T. Meier (Hertl, M. Ferraro), 18. Hertl (Barabanov)


    Buffalo Sabres: Luukkonen (M. Subban) – Jokiharju, Dahlin, Pysyk (A), Butcher, C. Miller, Prow – V. Olofsson, Tage Thompson, J. Skinner – Hinostroza, Cozens, R. Asplund – Girgensons (A), Jankowski, B. Murray – Hayden, Eakin, MacInnis.
    Trenér: Don Granato

    San Jose Sharks: Hill (Sawchenko) – B. Burns (A), M. Ferraro, R. Merkley, Jaycob Megna, R. Šimek, M.-É. Vlasic – Hertl (A), Barabanov, T. Meier – Dahlén, Weatherby, Gregor – Nieto, Bonino, Cogliano – Viel, Reedy, Gadjovich.
    Trenér: Bob Boughner

    Rozhodčí: McCauley, Nicholson – Daisy, Nansen

    Diváci: 8 117
    bahis siteleri