Swarovski Tirol – Aalborg 2:2 (kon.) | Olomouc – Trnava 3:2 (kon.)
konec
WSG Swarovski Tirol
2:2 (0:1)
Aalborg BK
Pátek 21.01.2022, 16:00 • Ta' Qali National Stadium • Tipsport Malta Cup
Předzápasové kurzy
    88. Milan MAKARIĆ - 2:2
     
    88
    Aalborg právě vstřelil branku!
    Jako bych to zakřikl! Po faulu tyrolského hráče u levé lajny se kopal volný přímý kop. Parádní kroucený centr si našel MILAN MAKARIĆ kousek za malým vápnem, hlavou zakončil neomylně k pravé tyči.
    85. Giacomo VRIONI - 2:1
     
    85
    Swarovski Tirol právě vstřelil branku!
    Exekuce se chopil sám faulovaný GIACOMO VRIONI a poradil s velkým přehledem. V průběhu běhu přibrzdil, aby zkontroloval pohyb gólmana a míč poslal na střed brány, zatímco Hansen se vydal k pravé tyči.
    84. Hlavní rozhodčí nařídil po faulu na Vrioniho pokutový kop
     
    84
    Bude se kopat penalta! Do vápna dostal polovysoký balón Albánec Vrioni, který si jej zpracoval na prsa, načež jej jeden ze soupeřů nedovoleným způsobem stáhl za dres k zemi.
    75. Markus WALLNER - 1:1
     
    75
    Swarovski Tirol právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno! Tomic si mezi dvěma protihráči ukázkově hodil míč po pravé straně do vápna, aby následně přenesl hru doleva na MARKUSE WALLNERA, pětadvacetiletý útočník z lehkého úhlu zvládl balón uklidit do odkryté části brány.
    55. Aktivní Fossum si zase řekl o pozornost, jeho střelu zblokoval obránce
     
    55
    Iver Fossum je dnes hodně vidět. Ke gólu zapsal již druhou spálenou tutovku, ačkoli technickým pokusem prostřelil gólmana, toho ovšem před brankovou čárou zastoupil jeden z obránců.
    51. Fossum ve velké příležitosti přestřelil
     
    51
    Velká příležitost i na druhé straně, ovšem ani v tomto případě neskončila gólem! Iver Fossum mohl být už dvougólový, když si skvěle naběhl na přetažený centr, ale v tutovce mířil trestuhodně nad bránu.
     
    50
    Tirol dělily od vyrovnání centimetry! Byl to znovu Stefan Skrbo, jenž si připravil míč na střelu a technickým pokusem zasáhl pravou část brankové konstrukce.
     
    44
    První žlutou kartu střetnutí vyfasoval stoper Tirolu Raffael Behounek. Zezadu nebezpečně narazil do Hogha, přičemž si lehce pomohl i levým loktem.
     
    35
    Kofi Schulz odkulhal ze hřiště a jeho místo zaujal Renny Smith. Dvaatřicetiletý Němec si ublížil právě při zmíněném centru od levé lajny.
    21. Iver FOSSUM - 0:1
     
    21
    Aalborg právě vstřelil branku!
    Favorizovaný Aalborg se ujímá vedení! Může poděkovat Naschbergerovi, jenž vůbec nezvládl hlavičku po centru z pravé strany a míč poslal na malé vápno ideálně do kopačky IVERU FOSSUMOVI, jemuž nedělalo žádné problémy poslat míč za záda bezmocného Ožegoviće.

    Milan Huppert

    Branky: 75. Wallner, 85. Vrioni (pen.) – 21. Fossum, 88. Makarić

    Karty:   44. Behounek (SWL)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 2:6. Rohy: 5:3.
    WSG Swarovski Tirol: Ožegović – Koch (C) (46. Wallner), Behounek, Bacher, Schulz (35. Smith) – Ranacher, Ogrinec (46. Stumberger), Naschberger (46. Müller), Tomic – Blume (46. Kerber), Sabitzer (46. Vrioni).
    Náhradníci: Oswald, Schermer, Andric, Stumberger, Smith, Müller, Ranacher, Skrbo, Kerber, Vrioni, Wallner.

    Trenér: Thomas Silberberger

    Aalborg BK: Hansen – Granli (46. Ross), Thelander (61. Ferreira), Hagelskjaer (61. Prijović) – Pallesen (61. Hannesbo), Prip (46. Rufo), Højholt (46. Christensen), Fossum (61. Trajkovski), Ahlmann (46. Børsting) – Kusk (61. Makarić), Hogh (46. Prica) (74. Ementa).
    Náhradníci: Ross, Ferreira, Prijović, Hannesbo, Trajkovski, Christensen, Rufo, Børsting, Makarić, Prica, Ementa.

    Trenér: Rasmus Würtz
    bahis siteleri