Tampa – San Jose 3:2 (po pr.) | NY Rangers – Florida 5:2 (kon.) | Philadelphia – Winnipeg 3:1 (kon.)
Boston – Seattle 3:2 (kon.) | Pittsburgh – Washington 3:4 (po pr.) | New Jersey – Toronto 1:7 (kon.)
NY Islanders – Ottawa 4:1 (kon.) | Nashville – Vancouver 4:2 (kon.) | Dallas – Calgary 3:4 (kon.)
Colorado – Arizona 2:3 (0:1 po s.n.) | Vegas – Buffalo 5:2 (kon.)
po prodl.
Tampa Bay Lightning
3:2 (0:0, 2:1, 0:1 - 1:0)
San Jose Sharks
Středa 02.02.2022, 01:00 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:45 Victor HEDMAN - 3:2
     
    62:45
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tak a je rozhodnuto! VICTOR HEDMAN to vzal na sebe, z levé strany si najel na tu pravou, připravil se a vystřelil. Kotouč napálil krásně k pravé tyčce a rozhodl tak nejen prodloužení ale i o tom, ke komu bude putovat bonusový bod. Ano, bude to Tampa. Bez asistence.
    41:12 Logan COUTURE - 2:2
     
    41:12
    San Jose právě vstřelilo branku!
    A je opět srovnáno! Žralokům dnes ty dorážky prostě jdou. Po střele Burnse z pravé strany skoro od modré čáry kotouč skvěle do branky tečoval LOGAN COUTURE. Asistence: Brent Burns a Alexandr Barabanov.
    38:08 Alex KILLORN - 2:1
     
    38:08
    Tampa právě vstřelila branku!
    ALEX KILLORN předvedl parádu, když kotouč, který vystřelil jeho spoluhráč a ten se odrazil od hokejky soupeře, chytil do ruky, hodil si ho na hokejku a v předbrankovém prostoru ho okamžitě vmetl do sítě. Asistence: Steven Stamkos a Victor Hedman.
    24:50 Rudolfs BALCERS - 1:1
     
    24:50
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Velice rychle je srovnáno. Vlasic dostal kotouč k pravému mantinelu. Z velké dálky pálil a jeho rána nebyla vůbec špatná, ovšem Vasileskij by ji nejspíš vychytal. Jenže těsně před ním kotouč tečoval RUDOLFS BALCERS, který výrazně pozměnil trajektorii kotouče a dokázal skórovat. Asistence: Marc-Édouard Vlasic a Logan Couture.
    21:32 Anthony CIRELLI - 1:0
     
    21:32
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí se ujímají vedení! ANTHONY CIRELLI vybojoval kotouč na útočné modré a následně ho poslal spoluhráči. Ten mu ho parádní vracečkou od tyčky přihrál zpět před volnou branku, kde sice čekal volný Palát, ale Cirelli si pro svůj gól dojel a vstřelil ho. Asistence: Brayden Point a Ryan McDonagh.

    Jiří Polášek

    Branky a nahrávky: 22. Cirelli (B. Point, McDonagh), 39. Killorn (Stamkos, Hedman), 63. Hedman – 25. Balcers (M.-É. Vlasic, Couture), 42. Couture (B. Burns, Barabanov)


    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (B. Elliott) – Rutta, Hedman, Sergačjov, McDonagh, C. Foote, Claesson – Cirelli, B. Point, Palát – M. Joseph, Stamkos, Killorn – Perry, Bellemare, Maroon – Raddysh, Colton, Katchouk.
    Trenér: J. Cooper

    San Jose Sharks: J. Reimer (Sawchenko) – B. Burns, M. Ferraro, Meloche, Jaycob Megna, M.-É. Vlasic, J. Middleton – Barabanov, Hertl, T. Meier – Dahlén, Couture, Balcers – Nieto, Bonino, Cogliano – Gregor, Pederson, Gadjovich.
    Trenér: B. Boughner

    Rozhodčí: F. Laurent, J. Herbert –
    thejrc.org