Manchester Utd. – Southampton 1:1 (kon.) | Brentford – Crystal Palace 0:0 (kon.) | Everton – Leeds 3:0 (kon.)
Watford – Brighton 0:2 (kon.) | Norwich – Manchester City 0:4 (kon.)
konec
Watford FC
0:2 (0:1)
Brighton & Hove Albion
Sobota 12.02.2022, 16:00 • Vicarage Road, Watford • Anglická Premier League • 25. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Příjemné sobotní odpoledne přeji všem příznivcům kvalitního fotbalu ze staré dobré Anglie. Premier League dnes pokračuje dalšími pěti zápasy, my se v textovém přenosu detailně zaměříme na souboj z 25. kola mezi Watfordem FC a Brightonem & Hove Albion FC.
     
    Watford FC

    Sršňům patří v tabulce Premier League až 19. příčka, když na své konto zatím zvládli naložit jen patnáct bodíků. Watford tak bojuje o přežití, na klíčovou 17. příčku Newcastleu ale ztrácí tři body, které nutně potřebuje získat co nejdřív, především pro uklidnění. Na sebevědomí ani nepřidá fakt, že Burnley, poslední celek nejvyšší anglické soutěže, má na borce z Vicarage Road dvě utkání k dobru.

    Forma Sršňů je nevalná, z posledních čtyř duelů vytěžili jen dva body. Watford nejprve remizoval v St. James´ Parku s Newcastlem 1:1, následně však před svými fandy podlehl 0:3 Norwichi. Poté se trochu vzpamatoval a na půdě Burnley opět uhrál bod za plichtu 1:1. V úterý pak prohrál na Olympijském stadionu v Londýně 0:1, když padl s West Hamem.
     
    Brighton & Hove Albion FC

    Racci mají docela jiné starosti, patří jim příjemná 9. pozice v pelotonu Premier League, protože zapsali už třicet bodů. Brighton tak má starosti se záchranou poměrně vyřešené, na pásmo sestupu má pohodlný třináctibodový polštář. 6. příčka Manchesteru United je vzdálená devět bodů a znamenala by evropské poháry. Ta už by ale pro hráče z Amex Stadium byla velký nadplán.

    Forma Brightonu je především remízová, Racci remizovali ve čtyřech z posledních pěti ligových duelů. Nejprve však zvítězili 3:2 na půdě Evertonu, následovala série tří remíz. První se urodila na Amex Stadium v duelu s Crystal Palace (1:1), druhá přišla na tomtéž místě s Chelsea a byla podstatně cennější, přestože výsledek 1:1 byl stejný. Naposledy hráli svěřenci trenéra Pottera na konci ledna v Leicesteru a byla z toho zase plichta 1:1.
     
    Poslední vzájemný zápas

    Oba týmy se utkaly už na začátku sezóny. Hned na konci srpna se hrálo na Amex Stadium a Brighton porazil Watford 2:0. Oba góly Racků padly v prvním poločase, postarali se o ně Maupay a Duffy. Ve druhé půli už se Sršni marně snažili náskok soupeře byť jen zmírnit. Albion si dokráčel pro vítězství a vykročil dobře do úspěšné sezóny.
     
    Úvodní sestavy:

    Watford FC: Foster – Kamara, Samir, Cathcart, Femenía – Cleverley, Kayembe, Moussa Sissoko (C), Kucka – Dennis, J. King.

    Náhradníci: D. Bachmann – Ngakia, Masina, Kabasele, Lúzá, Sema, João Pedro, Sarr, Cucho Hernández.
    Trenér: Roy Hodgson.

    Brighton & Hove Albion FC: Sánchez – Dunk (C), Webster, Veltman – Cucurella, Lallana, Groß, Lamptey – Moder – Welbeck, Maupay.

    Náhradníci: Steele – Duffy, Bissouma, Mac Allister, Alzate, March, M. Caicedo, Trossard, Ferguson.
    Trenér: Graham Potter.

    Rozhodčí: Moss – Perry, Wood.
     
    Ještě jednou přeji všem příznivcům kvalitního anglického fotbalu dobré odpoledne. Za necelých deset minut začíná utkání Watfordu s Brightonem.

    Sršni nastupují v rozestavení 4-4-2, na hrotu jejich formace budou operovat Joshua King a Emmanuel Dennis, v bráně nastoupí Ben Foster.

    Racci zvolili pro dnešní duel formaci 3-4-1-2, vepředu budou Neal Maupay a Danny Welbeck, mezi tyčemi pak Robert Sánchez.
     
    Oba celky už nastoupily na hrací plochu, utkání začne během několika málo okamžiků.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Utkání bylo zahájeno, fotbalisté Brightonu se ihned po krajní čáře natlačili kupředu a krátce po začátku utkání budou zahrávat rohový kop.
     
    2
    Pascal Groß zahrával rohový kop Racků, jenže ten pro obranu Sršňů neznamenal větší problémy, defenziva Watfordu si poradila na jedničku.
     
    3
    Juraj Kucka prodloužil podél pravé lajny na Joshuu Kinga, jenž ovšem balon nedokázal udržet pro Watford a ztrácí jej.
     
    4
    Brighton má balon na půlící čáře, nyní rozehrává k pravé lajně, kde rychle pronikl kupředu Tariq Lamptey, jeho centr na malý čtverec Watfordu se však neujal.
     
    5
    Zahraje si také gólman Brightonu Robert Sánchez, u nějž další akce Racků začíná, na levém křídle už má nyní mičudu Adam Webster.
     
    6
    Racci se drží delší dobu na balonu a s kombinací příliš nespěchají, raději vrátí míč zpět, než aby ho ztratili. Aktuálně má merunu Tariq Lamptey na pravém křídle a vrací ho za sebe na Jöela Veltmana.
     
    7
    Nyní Brighton hodil aut na pravém křídle, vhazování Pascala Große propadlo na velké vápno až k Jakubu Moderovi a jeho tvrdý projektil musí vyrážet Ben Foster s velkými potížemi na rohový kop!
     
    8
    Rohový kop zahráli fotbalisté Brightonu na zadní tyč, k odraženému míči se dostal Neal Maupay, jenž ovšem chumel hráčů před sebou prostřelit nedokázal. Defenziva Sršňů situaci ustála.
     
    9
    Watford vhazuje na pravé lajně, mičudu si bere Kiko Femenía, Sršni se protáhli po pravém křídle, defenziva Brightonu sráží finální přihrávku na rohový kop.
     
    10
    Rohový kop z pravé strany zahrál Watford na zadní tyč, kde však Joshua King neuspěl v hlavičkovém souboji a defenziva Albionu si tak může oddechnout.
     
    11
    Po faulu Neala Maupaye na Hassaneho Kamaru bude Ben Foster rozehrávat od levé krajní čáry. Vykopává až k velkému vápnu Racků.
     
    12
    Adam Lallana se snažil ve středu hřiště protlačit balon na Jakuba Modera, jenže defenziva Watfordu byla připravená a pas zastavila.
     
    13
    Emmanuel Dennis si šikovně nabíhal z levého křídla na prudký pas za obranu a málem získal pro svůj tým pokutový kop. Watford bude zahrávat alespoň od rohového praporku.
     
    14
    Tom Cleverley zatočil centr z rohového kopu do brány, Robert Sánchez vyboxoval míč na velké vápno, odkud to ještě zkusil Joshua King, jenž ovšem mířil vysoko nad břevno svatyně Brightonu.
     
    14
    Robert Sánchez ještě nevypadá úplně připraven, je po předchozím souboji trochu otřesený, nyní už ale dává najevo, že bude schopen pokračovat ve hře.
     
    15
    Brighton podnikl rychlý výpad po levém křídle a Marc Cucurella centroval z krajní čáry do vápna Watfordu, Ben Foster však balí míč do koše.
     
    16
    Racci vhazují na levé krajní čáře a vrací mičudu svým obráncům, průnikovou přihrávku na Pascala Große si defenziva Sršňů pohlídala.
     
    16
    Emmanuel Dennis dostal mičudu před velké vápno, tam však byl dostoupen přesilou soupeřů, která mu dokázala balon ukopnout.
     
    17
    Racci zakládají další akci z vlastní poloviny hrací plochy. Jejich útok táhne po levém křídle Danny Welbeck, jenž předává na Marca Cucurellu.
     
    18
    Jakub Moder nakonec centroval z levého křídla na zadní tyč, kde se k hlavičce dostal Pascal Groß, jenž ovšem svůj pokus na bránu Watfordu namířit nedokázal.
     
    19
    Neal Maupay si šikovně navedl míč na osu hřiště a přibližně z dvaceti metrů pálil na klec Watfordu. Jeho rána však šla ze stoje, ne z běhu, proto neměla takovou razanci, Ben Foster jeho pokus zvládl vyrazit.
     
    20
    Sršni se nyní po pravém křídle neprodrali k vápnu Racků. Marc Cucurella tak může zpoza lajny vhodit další balon zpět na trávník.
     
    21
    Ben Foster rozehrál na pravé křídlo, odtud nakonec centroval Joshua King, Robert Sánchez nezasáhl nejjistěji a Emmanuel Dennis tak honem běžel zjišťovat, zda ještě nepůjde do dorážky, brankář Brightonu však mičudu sbalil do náruče.
     
    22
    Neal Maupay se už už prodíral za obranu Watfordu, která ale akci soupeře stihla na poslední chvíli zastavit. S dalším náporem je tu Adam Lallana.
     
    23
    Lewis Dunk a Jöel Veltman rozehrávají přibližně z poloviny hrací plochy, akce Racků však kupředu nevedla a na opačné straně se Juraj Kucka dostal s míčem do zámezí.
     
    24
    Racci znovu hrají na vlastní polovině, zatím jsou tím, kdo drží balon častěji, Watford číhá připravený v bloku na vlastní polovině.
     
    25
    Sršni raději vrací míč do vlastního vápna Benu Fosterovi, který přihrál na Hassana Kamaru a vyběhl z vápna, do kterého se pak musel rychle vracet.
     
    25
    Jöel Veltman vhazuje na pravé straně, okamžitě ho však dostoupil Tom Cleverley, který ho o balon šikovně obral.
     
    26
    Emmanuel Dennis se nyní prohnal po levém křídle a následně se začal stáčet před velké vápno Brightonu, kde do něj vletěl Lewis Dunk, který ho za cenu žluté karty poslal k zemi. Watford má ale skvělou standardku.
     
    27
    Emmanuel Dennis si na ose hřiště postavil míč doslova na hranici velkého vápna, svým obstřelem na zadní tyč však minul celou klec Brightonu!
     
    28
    Pascal Groß se vydal po pravém křídle rychle kupředu a křižným centrem hledal Webstera, skvěle zasáhl Ben Foster, jenž stáhl míč ze vzduchu.
     
    29
    A na druhé straně šel rychle kupředu Emmanuel Dennis, jenž jako blesk postupoval po levém křídle, jeho akci zastavil ofsajd i dobrý obranný zákrok Lewise Dunka.
     
    30
    Racci se drží s míčem na útočné polovině hřiště, Adam Lallana však proti sobě má hned dva protihráče, takže musí hrát balon dozadu pro své obránce.
     
    31
    Vysoká přihrávka na pravé křídlo, kde číhal Tariq Lamptey, skončila v zámezí. Watford se tak díky autu dostane k míči.
     
    32
    Brighton se nyní tlačil na ose hřiště kupředu a dostal se až do vápna Watfordu, tam však Samir šikovnou hlavičkou přihrál míč brankáři Fosterovi.
     
    32
    Na druhé straně se po rychlé akci snažil o centr z pravého křídla Emmanuel Dennis, defenziva Brightonu však byla na tuto možnost připravena.
     
    33
    Racci se znovu drží na balonu, Pascal Groß však na pravé straně nemá prostor, kudy by šlo jít kupředu, hru tak musí přenést k druhé lajně na Adama Webstera.
     
    34
    Brighton tento poločas rozhodně vyhraje na držení míče, jeho kombinace však zatím není dost rychlá. Danny Welbeck nyní před velkým vápnem nedokázal přejít přes Samira.
     
    35
    Po pěkném centru Kucky nyní hlavičkoval ve vápně Joshua King a Robert Sánchez nechytal jeho padající list lehko, protože míč zamířil přímo na břevno. Brankář Brightonu si ale zvládl poradit.
     
    36
    Adam Webster rozehrává z levé strany na osu hřiště, kde Adam Lallana prostrkává míč k Dannymu Welbeckovi.
     
    37
    Adam Lallana se snažil ve vápně umotat bránícího Samira, jenže nakonec sám spadl na míč a dotkl se ho rukou, což pozorný sudí Moss zaznamenal a přerušil hru.
     
    38
    Robert Sánchez musel před vlastní pokutové území, kde odkopl míč daleko z nebezpečného prostoru, Sršni začnou další výpad od vlastního vápna.
     
    39
    Ben Foster nyní vyběhl až ke krajní čáře a chtěl odkopnout míč do bezpečí, prudký balon naštěstí pro Watford Tariq Lamptey nezpracoval ideálně, jinak by pálil na prázdnou klec Sršňů.
     
    40
    Adam Lallana volí ve středu hřiště zpětnou přihrávku, Adam Webster posouvá míč ještě dál dozadu, zahrají si také Lewis Dunk a Jöel Veltman.
     
    41
    Jakub Moder se teď šikovně protáhl podél levé krajní čáry a jeho centr sráží defenziva Sršňů na další rohový kop pro Brighton.
     
    41
    Pascal Groß poslal z levé strany zajímavý centr na zadní tyč, kam si dobře seběhl Lewis Dunk, jeho hlavička však šla těsně nad břevno svatyně Watfordu!
     
    42
    Po několika hlavičkových soubojích ve středu hřiště dostává míč kupředu Emmanuel Dennis, jenž však byl okamžitě dostoupen dvěma bránícími hráči a o balon přišel.
     
    43
    Racci rozehrávají od vlastního pokutového území, Jöel Veltman vrací míč na osu hřiště, kde může hrát Lewis Dunk.
     
    43
    Racci se svou kombinací nikam nespěchají, zapojí do ní také brankáře Roberta Sáncheze a v klidu několikrát přenesou hru z jedné lajny na druhou.
     
    44
    Brighton právě vstřelil branku!
    Brighton se v samotném závěru poločasu ujímá vedení, dává Watfordu gól do šatny! Tariq Lamptey nacentroval z pravé strany přibližně na penaltu, kde se do míče na první pohled nešikovně opřel NEAL MAUPAY, po jehož zásahu meruna zapadla přesně k vzdálenější tyči svatyně Sršňů! Racci vedou 1:0! Brankář Ben Foster ještě nyní nevěří svým očím. Asistence: Tariq Lamptey.
    44. Neal MAUPAY - 0:1
     
    45
    Brighton je povzbuzen svým úvodním zásahem a jeho fotbalisté se tlačí po pravé straně opět kupředu, tentokrát se se svou kombinací k vápnu Watfordu nedostali.
     
    45+1
    Nastavuje se jediná minuta nad rámec základní hrací doby. Robert Sánchez čeká s míčem na vlastním malém čtverci, než ho dostoupí fotbalisté Watfordu, aby rozehrál na Marca Cucurellu.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 17:01.

    V první půli jsme viděli jasnou převahu Brightonu, která vyvrcholila ve 44. minutě, kdy se trochu nešikovným kopem prosadil Neal Maupay. Na to, jak branku dal, se ho však nikdo ptát nebude. Zvlášť, když díky ní Racci vedou 1:0 a do druhé půle vstoupí s nejtěsnějším možným náskokem.
     
    Hráči se vrací na hrací plochu, druhý poločas právě odstartoval.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu Watford FC: ze hřiště odchází Juraj Kucka, přichází Ismaïla Sarr.
    Střídání v týmu Watford FC: ze hřiště odchází Edo Kayembe, přichází Ímrán Lúzá.
     
    47
    Brighton se nyní na levém křídle tlačil kupředu, jenže Jakubu Moderovi ukopli dva bránící fotbalisté míč do zámezí.
     
    48
    Nyní se drali po levém křídle kupředu fotbalisté Sršňů, Tom Cleverley se však do šestnáctky protivníka nepodíval.
     
    49
    Watford zahrával rohový kop z levé strany, jenže defenziva Brightonu byla připravená, zpětný centr chytá brankář Robert Sánchez.
     
    50
    Marc Cucurella se snažil na pravé lajně zkrotit neposedný míč, ale ten mu utekl do zámezí.
     
    51
    Neal Maupay vhazuje na pravé krajní čáře, ještě si to rozmyslel a balon nakonec nechává Marcu Cucurellovi.
     
    52
    Nyní se Watford dostal rychlou kombinací až před pokutové území Brightonu, kde však obrana Racků postavila pevný val.
     
    53
    Ismaïla Sarr se nakonec dostal ke střele zpoza velkého vápna, ta však na klec Brightonu vůbec nešla.
     
    54
    Fotbalisté Racků se rychle prodrali po pravém křídle, vysoký pas na Welbecka však postrádal přesnost.
     
    55
    Oba celky se nyní ve středu hřiště chvilku přetahovaly o míč, nakonec může postupovat vpřed Neal Maupay.
     
    57
    Emmanuel Dennis na krajní čáře hodně ostře dostoupil soupeře a vidí za to žlutou kartu od sudího Mosse.
     
    58
    Po pravém křídle spěchají kupředu hráči Watfordu, João Pedro však nyní ideálně míč nezpracoval.
     
    59
    Po nedovoleném zákroku Ímrána Lúzá budou fotbalisté Brightonu rozehrávat přibližně z půlící čáry.
     
    60
    Nyní Brighton obehrává velké vápno Watfordu jako v házené, ke střeleckému pokusu se ale zatím nemůže dostat.
     
    61
    Brankář domácích Ben Foster čeká, až jeho spoluhráči přeběhnou trochu víc na útočnou polovinu a už posílá dlouhý výkop.
     
    62
    Sršni se tlačí po levém křídle kupředu, ale prostor před Ismaïlou Sarrem je hodně zahuštěný.
     
    63
    Střídání v týmu Brighton & Hove Albion FC: ze hřiště odchází Danny Welbeck, přichází Yves Bissouma.
    Střídání v týmu Brighton & Hove Albion FC: ze hřiště odchází Pascal Groß, přichází Alexis Mac Allister.
     
    64
    Emmanuel Dennis si nyní krásně seběhl z levého křídla a vypálil na klec Brightonu, svou tvrdou ránou trefil břevno klece Racků!
     
    65
    Hassane Kamara ostrým skluzem dojel jednoho ze soupeřů u krajní lajny a od sudího Mosse vidí žlutou kartu.
     
    66
    Velká trma vrma před klecí Watfordu! Jakub Moder ve finále pálil z penalty, bránu Sršňů však z bezprostřední blízkosti netrefil, protože jeho pokus zblokovala defenziva domácích na roh!
     
    67
    Brighton kombinuje před vlastním pokutovým územím, přihrávku na pravou stranu dostává Tariq Lamptey, který se žene rychle kupředu
     
    68
    Racci také v druhém poločase zatím dominují, soupeře téměř vůbec nepouští k míči a mají převahu.
     
    69
    Brankář Robert Sánchez vykopává míč daleko od vlastní klece, na druhé straně musí balon odkopávat od vlastní šestnáctky obránci Watfordu.
     
    71
    Střídání v týmu Watford FC: ze hřiště odchází Tom Cleverley, přichází João Pedro.
     
    73
    Marc Cucurella se dostal na levé straně vápna k nebezpečné ráně, kterou musel Ben Foster vyrážet jen s největšími trablemi!
     
    74
    Ben Foster vykopává míč na levé krajní čáře přes půlící kruh, následně mohou jít kupředu Ímrán Lúzá a Moussa Sissoko.
     
    76
    Žlutou kartu dostává za podražení soupeře Tariq Lamptey (Brighton & Hove Albion FC).
     
    77
    Watford se snaží vyrovnat, kupředu se nyní tlačil Samir po pravém křídle, jeho přihrávka na Ímrána Lúzá však postrádala přesnost.
     
    78
    Racci se derou kupředu po pravé krajní lajně, po krosové přihrávce na levou stranu má balon Marc Cucurella.
     
    79
    Adam Webster a Marc Cucurella kombinují na levé straně hrací plochy a s akcí Racků rozhodně nikam nespěchají.
     
    81
    Jakub Moder měl nyní velkou šanci, dostal přihrávku na penaltu a jeho rána jen těsně minula vzdálenější tyč svatyně Watfordu, jeho pokus byl sražen na rohový kop!
     
    82
    Brighton právě vstřelil branku!
    Racci přidávají krátce před finálním hvizdem druhý gól a vedou 2:0! ADAM WEBSTER obdržel po centru Alexise Mac Allistera od rohového praporku míč na malé vápno, prvním pokusem trefil jen Fostera, ale následnou dorážkou už poslal míč do sítě Watfordu a Brighton je tak neskutečně blízko cennému vítězství!
    82. Adam WEBSTER - 0:2
     
    84
    Brighton ani po druhém vstřeleném gólu nerezignoval na to, že by měl přestat hráč s míčem, který si teď jeho hráči užívají do sytosti, Watford zřejmě ztratil zájem bojovat o body z tohoto klání.
     
    85
    Dlouhý vysoký balon míří na polovinu Watfordu, kam za ním nepříliš rychle spěchá Danny Welbeck, aby ztížil soupeři rozehrávku.
     
    87
    João Pedro se nyní šikovně proháčkoval přes svého osobního strážce, na dalšího bránícího hráče si už ale nepřišel a jeho akce končí.
     
    88
    Centr od pravé lajny si ve vápně Brightonu našel Ismaïla Sarr, jeho pokus však mířil přesně tam, kde stál pozorný Robert Sánchez.
     
    89
    Roy Hodgson ještě od krajní čáry povzbuzuje své svěřence k aktivnímu napadání, Sršňům už ale očividně moc energie nezbývá.
     
    90
    Nastavovat se ještě budou dvě minuty nad rámec hrací doby, míč kontrolují hráči Brightonu, vzadu si přihrávají Lewis Dunk a Adam Webster.
     
    90+1
    Watford se ještě dostal k jedné možnosti v podobě rohového kopu, defenziva Racků však centrovaný míč okamžitě poslala do bezpečí.
     
    90+1
    Střídání v týmu Brighton & Hove Albion FC: ze hřiště odchází Adam Lallana, přichází Shane Duffy.
     
    90+2
    Žlutou kartu inkasuje za podražení protivníka Ímrán Lúzá (Watford FC).
     
    90+3
    Brighton si závěr utkání zkušeně pohlídal a nyní znovu posílá balon až k bráně Sršňů, kteří začnou s kombinací od vlastní klece a už jim dochází čas.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Statistiky utkání:

    Držení míče: 35 % : 65 %.
    Střely na branku: 1:6.
    Střely mimo: 5:2.
    Rohy: 4:5.
    Ofsajdy: 1:1.
    Fauly: 16:9.
     
    Dnešní utkání sledovalo 20 795 diváků.
     
    Ode mne je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a někdy příště se budu opět těšit, na počtenou.
     
    Brighton tak poráží Watford na Vicarage Road 2:0 a je nutno uznat, že jde o naprosto zasloužené vítězství Albionu. Racci byli v obou poločasech lepším celkem, častěji tvořili hru, měli větší příležitosti. Sršni nedokázali být dnes rovnocenným soupeřem, porážku musí sebekriticky přijmout. Zlepšit se musí především v ofenzivě, za poslední čtyři utkání vstřelili jedinou branku.

    Watford tak zapadá ještě hlouběji do sestupového bahna, na 19. pozici zatím zůstane a ještě se bude třást, aby dnes Norwich či zítra Burnley nezískaly nějaké body.

    Brighton naopak posiluje svou pozici ve středu tabulky Premier League, pokud by dokázal na toto vítězství navázat dalšími výhrami, mohl by skutečně začít reálně přemýšlet o evropských pohárech. (20:12:01)

    Petr Šatalík

    Branky: 44. Maupay (Lamptey), 82. Webster

    Karty:   57. Dennis (WAT), 65. Kamara (WAT), 90+2. Lúzá (WAT) – 26. Dunk (BRN), 76. Lamptey (BRN)


    Držení míče: 35 % : 65 %.
    Střely na branku: 1:6. Střely mimo: 5:2. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 16:9.
    Watford FC: Foster – Kamara, Samir, Cathcart, Femenía – Cleverley (71. João Pedro), Kayembe (46. Lúzá), Moussa Sissoko (C), Kucka (46. Sarr) – Dennis, J. King.
    Náhradníci: D. Bachmann – Ngakia, Masina, Kabasele, Lúzá, Sema, João Pedro, Sarr, Cucho Hernández.

    Trenér: Roy Hodgson.

    Brighton & Hove Albion: Sánchez – Dunk (C), Webster, Veltman – Cucurella, Lallana (90+1. Duffy), Groß (63. Mac Allister), Lamptey – Moder – Welbeck (63. Bissouma), Maupay.
    Náhradníci: Steele – Duffy, Bissouma, Mac Allister, Alzate, March, M. Caicedo, Trossard, Ferguson.

    Trenér: Graham Potter.

    Rozhodčí: Moss – Perry, Wood.

    Diváci: 20 795.
    bahis siteleri