Košice – HC Slovan 3:5 (kon.)
konec
HC Košice
3:5 (1:3, 1:1, 1:1)
HC SLOVAN Bratislava
sk Středa 02.03.2022, 18:00 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Skončil sa zaujímavý súboj dvoch odvekých rivalov, v ktorom ťahali domáci za kratší koniec. Po výsledku 3:5 putujú tri body do hlavného mesta Slovenskej republiky.

    Ďakujem za pozornosť a prajem vám ešte pekný zvyšok večera. (20:28:28)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:24
    Slovan Bratislava dal gól!
    Je rozhodnuté. WILLIAM RAPUZZI unikol košickej obrane a gólom do prázdnej bránky potvrdil bratislavskú výhru. Asistencia: Juraj Valach.
     
    59:11
    Slovanisti ale zbytočne riskujú. Opäť puk odpálili na zakázané uvoľnenie.
     
    59:01
    Posledná minúta riadnej hracej doby. Košice hrajú bez strely.
     
    58:24
    Oddychový čas domácich.
     
    58:24
    Odvážne to strelou cez celé klzisko skúšal Valach. Priestor troch žrdí minul, je to zakázané uvoľnenie. Hra sa vráti pred Windsora.
     
    57:38
    Riečický odchádza, Košice hrajú bez brankára.
     
    57:14
    Snuggerudov puk bol zblokovaný Mackenziem do ochrannej siete. Sledujeme košickú striedačku, zatiaľ je pokojná a oddychový čas nežiada.
     
    56:49
    Snuggerud posielal skackajúci puk do útočnej tretiny, Bratislavčania si s ním poradili a poslali ho do bezpečnej zóny. Sekundy plynú rýchlo, čo hosťom vyhovuje.
     
    55:54
    Píska sa košické postavenie mimo hry.
     
    55:45
    Slovanistom sa v ostatných minútach príliš nedarí. Hostia sú stiahnutí a usadení vo vlastnom pásme, čo najskôr potrebujú preniknúť pred Riečického.
     
    54:45
    Mohlo byť vyrovnané. Pereskokov našiel McPhersona, ktorý mieril prízemnou strelou na Windsorove nohy. Bratislavský gólman s výborným zákrokom.
     
    54:20
    Chovan prihral Šedivému, ten od modrej trafil Windsorovi priamo do lapačky. Nasleduje komerčná prestávka.
     
    53:27
    Saucerman na nič nečakal a puk napálil do útočnej tretiny. Trochu sa však prepočítal, slovanisti tam totiž boli vo výraznej prevahe.
     
    51:58
    A okamžite mohlo byť rozhodnuté. Rapuzzi bol osamotený pred Riečickým, neprekonal ho.
     
    51:49
    Košice dali gól!
    VADIM PERESKOKOV sa napokon predsa len dočkal kontaktného gólu. Počas celej presilovky to bolo príšerné, až na jej konci si šikovný Rus individuálne vychutnal Windsora a zasunul mu to do prázdnej siete. Asistencie: Marek Slovák, Denis Paršin.
     
    51:20
    Už tam sú, ale prihrávka Pereskokova bola čitateľná.
     
    50:50
    Snuggerud len nervózne klepol hokejkou po ľade. Niet sa čomu čudovať, oceliari sa nedokážu počas tejto presilovky ani len dostať do pásma.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 9. Saucerman (Bartánus, Slovák), 22. Snuggerud (Chovan, Ihnačák), 52. Pereskokov (Slovák, Paršin) – 3. Preisinger, 5. Belluš (Sukeľ, Preisinger), 10. Yogan (Maier), 36. Zigo (Harris, Jääskeläinen), 60. Rapuzzi (Valach)


    HC Košice: Košarišťan (5. Riečický) – Volgin, Cibák, Snuggerud, Saucerman, Novota, Šedivý, Jacko – Klhůfek, Chovan, Rogoň – Paršin, Slovák, Bartánus – Pereskokov, Ihnačák, McPherson – Havrila, Mrázik, Milý
    Trenér: Dan Ceman

    HC SLOVAN Bratislava: Windsor (Peters) – Mackenzie, Golian, Valach, Maier, Gachulinec, Sersen, Lukošik – Haščák, Rapuzzi, Yogan – Jääskeläinen, Harris, Takáč – Fominych, Kytnár, Zigo – Belluš, Preisinger, Sukeľ
    Trenér: Andrej Podkonický

    Rozhodčí: Müllner, J. Konc ml. – Beniač, Stanzel
    thejrc.org