Košice – HC Slovan 3:5 (kon.)
konec
HC Košice
3:5 (1:3, 1:1, 1:1)
HC SLOVAN Bratislava
sk Středa 02.03.2022, 18:00 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:24
    Slovan Bratislava dal gól!
    Je rozhodnuté. WILLIAM RAPUZZI unikol košickej obrane a gólom do prázdnej bránky potvrdil bratislavskú výhru. Asistencia: Juraj Valach.
     
    58:24
    Oddychový čas domácich.
     
    57:38
    Riečický odchádza, Košice hrajú bez brankára.
     
    54:45
    Mohlo byť vyrovnané. Pereskokov našiel McPhersona, ktorý mieril prízemnou strelou na Windsorove nohy. Bratislavský gólman s výborným zákrokom.
     
    51:58
    A okamžite mohlo byť rozhodnuté. Rapuzzi bol osamotený pred Riečickým, neprekonal ho.
     
    51:49
    Košice dali gól!
    VADIM PERESKOKOV sa napokon predsa len dočkal kontaktného gólu. Počas celej presilovky to bolo príšerné, až na jej konci si šikovný Rus individuálne vychutnal Windsora a zasunul mu to do prázdnej siete. Asistencie: Marek Slovák, Denis Paršin.
     
    49:53
    Vylúčenie v tíme HC Slovan Bratislava (And – 2 min., podrazenie).
     
    40:50
    Obrovská šanca Košíc. Už Rogoň mohol zakončovať z bezprostrednej blízkosti, ešte to ale posúval do strany. Klhůfek pohŕdol odkrytou bránkou Windsora.
     
    37:58
    Pereskokov zaváhal, po krásnej kolmici Paršina mohol páliť okamžite do odkrytej časti bránky. Po niekoľkých sekundách priestor troch žrdí minul.
     
    36:23
    Vylúčenie v tíme HC Slovan Bratislava (Martin Belluš – 2 min., hrubosť).
     
    35:51
    Slovan Bratislava dal gól!
    Bratislavčania využívajú svoju presilovú hru veľmi rýchlo. Košičania sa nechali odlákať od Riečického, čo využil TOMÁŠ ZIGO. Asistencie: Brant Harris, Joona Jääskeläinen.
     
    35:38
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Miroslav Novota – 2 min., držanie).
     
    32:47
    Vylúčenie v tíme HC Slovan Bratislava (Patrik Maier – 2 min., sekanie).
     
    31:27
    Takáč sa dostal do samostatného úniku, zozadu sa ho snažil neúspešne blokovať Rogoň. Riečický si musel poradiť s pukom posunutým po ľade.
     
    27:41
    Teraz to však hosťom vyšlo a súpera zovreli v obrannom pásme. Ťažiť z toho mal Harris, ktorý opečiatkoval konštrukciu Riečického svätyne.
     
    23:25
    Mohlo byť vyrovnané. Snuggerud dostal ideálny puk medzi kruhy a na Windsora pálil švihom. Bratislavský brankár čaroval a strelu vytesnil do bezpečnej zóny.
     
    21:43
    Košice dali gól!
    Oceliari vstúpili do prostrednej časti zápasu presne podľa predstáv. Využili presilovú hru a znížili na 2:3, o čo sa postaral LUC SNUGGERUD. Asistencie: Michal Chovan, Brian Ihnačák.
     
    20:42
    Vylúčenie v tíme HC Slovan Bratislava (Andrej Golian – 2 min., hrubosť).
     
    17:10
    Allan McPherson zvolil bekhendovú kľučku, Windsorovi to poslal priamo do lapačky.
     
    17:10
    Valach fualoval McPhersona v samostatnom úniku, trestné strieľanie pre Košice.
     
    16:46
    Riečický sa hodil po Harrisovom puku. Zdalo sa, že ho bude mať pod kontrolou, ale pravdou bol presný opak. Hostia to nevyužili.
     
    16:33
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Alexej Volgin – 2 min., podrazenie).
     
    16:10
    Veľmi dlho sa Košice nedokážu dostať k puku, pri avizovanom vylúčení Volgina hrá Slovan dlho so šiestimi mužmi.
     
    11:20
    Košická defenzíva je zrejme ešte stále v šatni. Nepochopiteľne nechala jednoduchý puk prepadnúť na zadný mantinnel a následne si nepokryla ani Sukeľa pred bránkou. Zaúradoval však Riečický.
     
    10:43
    O čosi zaujímavejšie to bolo z pohľadu Klhůfka. Ten vypálil z ľavej strany na Windsorovu pravačku. Slovanisti reagovali zakázaným uvoľnením.
     
    09:47
    Slovan Bratislava dal gól!
    Oceliari sa dlho netešili. Slovan sa dostal do prečíslenia dvoch proti jednému. ANDREW YOGAN mal voľného Rapuzziho, ale vypálil sám. Trafil to parádne. Asistencia: Patrik Maier.
     
    08:07
    Košice dali gól!
    Oceliari sú späť v zápase. Po úspešnom buly vypálil od modrej čiary COLTON SAUCERMAN, ktorý to mieril nad Windsorovu lapačku. Trafil presne. Asistencie: Marek Bartánus, Marek Slovák.
     
    05:30
    Bratislavčania ostreľujú Riečického zo všetkých strán. Od modrej to skúšal Valach, jeho bomba skončila v náručí košického gólmana.
     
    04:47
    Striedanie v tíme HC Košice: z ihriska odchádza Andrej Košarišťan, prichádza Dominik Riečický.
     
    04:47
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovanisti vedú o dva góly. Všetko začal vo vlastnom pásme Mackenzie, ktorý hru rýchlo preniesol na opačnú stranu. Tam sa hostia dostali do prečíslenia, z ktorého sa presadil MARTIN BELLUŠ. Asistencie: Jakub Sukeľ, Miroslav Preisinger.
     
    02:30
    Slovan Bratislava dal gól!
    Košarišťan vyrobil obrovskú chybu. Za bránkou našiel len súperovho hráča, ktorý to nahadzoval okamžite pred bránkovisko. Tam si to zrejme do siete zrazil niekto z domácich. Za autora gólu je označený MIROSLAV PREISINGER.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 9. Saucerman (Bartánus, Slovák), 22. Snuggerud (Chovan, Ihnačák), 52. Pereskokov (Slovák, Paršin) – 3. Preisinger, 5. Belluš (Sukeľ, Preisinger), 10. Yogan (Maier), 36. Zigo (Harris, Jääskeläinen), 60. Rapuzzi (Valach)


    HC Košice: Košarišťan (5. Riečický) – Volgin, Cibák, Snuggerud, Saucerman, Novota, Šedivý, Jacko – Klhůfek, Chovan, Rogoň – Paršin, Slovák, Bartánus – Pereskokov, Ihnačák, McPherson – Havrila, Mrázik, Milý
    Trenér: Dan Ceman

    HC SLOVAN Bratislava: Windsor (Peters) – Mackenzie, Golian, Valach, Maier, Gachulinec, Sersen, Lukošik – Haščák, Rapuzzi, Yogan – Jääskeläinen, Harris, Takáč – Fominych, Kytnár, Zigo – Belluš, Preisinger, Sukeľ
    Trenér: Andrej Podkonický

    Rozhodčí: Müllner, J. Konc ml. – Beniač, Stanzel
    bahis siteleri