Minnesota – Dallas 3:6 (kon.) | Chicago – Tampa 3:6 (kon.) | Winnipeg – NY Rangers 1:4 (kon.)
Carolina – Seattle 3:2 (kon.) | Vegas – Ottawa 2:1 (kon.) | Anaheim – San Jose 3:2 (po pr.)
konec
LHK Jestřábi Prostějov
1:5 (0:1, 0:2, 1:2) Stav série: 1:1
SC Marimex Kolín
Pondělí 07.03.2022, 18:00 • Zimní stadion Prostějov (Prostějov) • Play-off Chance ligy • Předkolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Máme tu konec utkání a dnešní dva soupeři se na stejném ledě potkají i zítra. Kolín totiž vlétl do utkání s tím, že takřka už nemá co ztratit, v této sezóně má už nejspíš splněno, přesto ale bude mít možnost se dostat do čtvrtfinále Play off. Prostějov si za celý zápas vytvořil možná pět brankových šancí, což bylo logicky málo a zítra tak mohou očekávat velký tlak.

    Já se s Vámi dnes loučím a přeji hezký zbytek večera. (20:27:11)
     
    Střely na branku: 28 – 29
     
    Konec zápasu.
     
    59:56
    Čtyři vteřiny před koncem dnešního utkání proběhne zřejmě poslední vhazování ve středním pásmu, nic závratného už se ale určitě nestane. Tedy pokud někdo nemá choutky na nějakou bitku.
     
    59:25
    Domácí Janeček se ještě dostal ke střele od modré čáry, když kotouč prošel přes čtyři bránící hráče až ke Kuzněcovi. Ten ale s klidem odrazil kotouč do bezpečí.
     
    58:38
    Kolínští se snaží zbytek utkání dohrát ve vlastním obranném pásmu, každopádně ani domácí hráči se už nesnaží nijak extra útočit. Spíš už přemýšlí nad tlakem, který na ně bude zítra zcela jistě doléhat.
     
    57:45
    Osud dnešního utkání je naplněn a počítám, že se oba celky budou spíš hlavou připravovat na zítřejší střetnutí.
    57:08 Ján NIKO - 1:5
     
    57:08
    Kozlové právě vstřelili branku!
    To se ale domácím nepovede! JÁN NIKO se zmocnil kotouče ve vlastním obranném pásmu a obloučkem přes celé kluziště zamířil přesně do odkryté svatyně Prostějova! Bez asistence.
     
    56:59
    Aleš Totter se navíc pokouší ještě s utkáním něco udělat a odvolává brankáře.
     
    56:59
    Janeček s Klimíčkem měli dobrou šanci dorážet kotouč za Kuzněcova, který ale byl připravený na správném místě a drží třígólové vedení svého celku.
     
    56:09
    Adam Havlík teď ve středním pásmu předvedl krásný obranný zákrok rybičkou, když přerušil přihrávku na volně najíždějícího Jankovského. Nebýt tohoto zákroku, zřejmě by měl Altrichter hodně práce.
     
    55:50
    Hra je přerušena pro hru vysokou holí a přestěhuje se tak do útočného pásma Prostějova.
     
    55:33
    Tentokrát ale mají domácí problém se dostat z vlastního obranného pásma, kde jejich rozehrávku napadají hned dva hráči soupeře.
     
    54:50
    Kozlové teď musí zůstat na pozoru, protože už sami ukázali, že vstřelit třeba dvě branky v krátkém časovém sledu v hokeji není problém. Navíc útočné formace Prostějova jsou velmi aktivní.
    53:41 Marek ŠVEC - 1:4
     
    53:41
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Tak přece jen se domácí dokázali prosadit a připravit tak Kuzněcova o čistý štít! Koblížkovu teč ještě hostující brankář dokázal vyrazit, poté ale selhal jeden z bránících hráčů Kozlů, pustil k dorážce MARKA ŠVECE a ten už si věděl rady. Asistence: Klimíček a Beránek.
     
    53:36
    Necelých 6,5 minuty nám zbývá do konce základní hrací doby a vypadá to, že se domácím opravdu už nepodaří s tímto utkáním nic udělat. Možná tak mohou přemýšlet spíš nad zítřejším střetnutím, ve kterém půjde o vše.
     
    53:17
    Domácí v plném počtu a David Vala se vrací na led.

    Daniel Bertók

    Branky a nahrávky: 54. M. Švec (Klimíček, P. Beránek) – 10. Jan Veselý (David Šafránek, Čáp), 28. Pajer (Piegl, Jankovský), 28. Jan Veselý (David Šafránek, Niko), 47. Jankovský (Čáp, Jan Veselý), 58. Niko


    LHK Jestřábi Prostějov: Bláha (28. M. Altrichter) – Klimíček, M. Jáchym, Husák, Staněk, Vala, Zajíc – A. Havlík, T. Jáchym, Jiránek (A) – T. Koblížek, Martin Novák (C), Rudovský – J. Kloz, P. Beránek, Mrázek (A) – Janeček, Štefka, M. Švec.
    SC Marimex Kolín: G. Kuzněcov (Sajdl) – Kukla, Piegl, Niko, Pinkas, V. Čížek (C), Čáp, Zorko – Jan Veselý, David Šafránek (A), J. Sklenář – Ouřada, Štohanzl, Jankovský – Pajer, Morong, Poppel – Matyáš Svoboda, Matějček, Síla.

    Rozhodčí: Cabák, Jaroš – Komínek, Roischel
    Prostějov 2 1 Kolín
    #1 Sobota 05.03.2022 • 17:00
    Kolín - Prostějov 1:2
    #2 Pondělí 07.03.2022 • 18:00
    Prostějov - Kolín 1:5
    #3 Úterý 08.03.2022 • 18:00
    Prostějov - Kolín 2:0
    thejrc.org