Přerov – Havlíčkův Brod 4:2 (kon.) | Písek – Technika Brno 6:2 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
4:2 (1:0, 1:0, 2:2) Stav série: 1:0
BK Havlíčkův Brod
Středa 09.03.2022, 18:00 • MEO Aréna, Přerov • Play-off ligy juniorů • Semifinále
Partner:
     
    58:43
    Pulda je na střídačce, hosté to zkusí v šesti.
     
    Oddechový čas pro hosty.
     
    58:17
    Bruslaři operují v útočném pásmu, střeleckou pozici si však zatím nevytvořili.
     
    57:32
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Štíbr – 2 min., vysoká hůl).
     
    57:00
    Hosté mohli snížit na rozdíl jediné branky, Postava ale střelu jednoho z nich dokázal zastavit na betonech. Brankář Zubrů sice pak vůbec netušil, kde má puk, ten ale Bruslaři naštěstí pro domácí dorazit do sítě nedokázali.
     
    55:28
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři podruhé v zápase využívají početní převahu. Hostům se naskytla situace dvou proti jednomu a znovu zafungovala spolupráce Jaroslava Práška s kapitánem FILIPEM PÁRTLEM. Druhý jmenovaný měl před sebou prakticky prázdnou bránu a zakončil za marně se natahujícího se Postavu. Pártl přidává druhý gól v duelu. Asistence: Jaroslav Prášek a Max Kutlvašr.
     
    54:44
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Němec – 2 min., nedovolený zásah do hlavy nebo krku).
     
    52:13
    Přerov právě vstřelil branku!
    Také Zubři využívají přesilovku. Už to sice vypadalo, že to Kleniar s Kolaříkem překombinovali. Zakončení Kolaříka zblízka ale Pulda vkleče neudržel a k dorážce se tak propracoval MICHAL ŠILHAVÝ. Přerovský útočník s číslem 24 po ledě dorazil puk do sítě a skóruje podruhé v zápase. Asistence: Radim Kolařík a Patrik Kleniar.
     
    52:05
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Pártl – 2 min., napadení).
     
    52:00
    Postava měl při přesilovce menší nesnáze s rozehrávkou, které ale hosté potrestat nedokázali. Vzápětí Postava ve spolupráci s obránci tyto potíže vyřešil.
     
    51:47
    Nad pravým kruhem vypálil příklepem Holík. Puldovi kotouč vypadl z výstroje, ale naštěstí pro Bruslaře nezapadl za zadní tyč branky.
     
    50:58
    Střelu Hanáka od modré Pulda pouze betonem vyrazil do strany. Odraženého kotouče se zmocnil Kleniar, ale prováhal ideální moment, kdy mohl trefil odkrytou brodskou bránu. Nakonec nastřelil jen Puldův beton, hostující brankář se zvládl přesunout blíž k pravé tyči.
     
    49:59
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Krejčí – 2 min., podrážení).
     
    41:08
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí si však zanedlouho berou vedení o dva góly zpět. Halík od zadního mantinelu našel před brankou úplně volného PETRA ŠVEJDU. Domácí útočník nevysokého vzrůstu ukázal po parádní nahrávce v tutové šanci pevné nervy a kotouč nasměroval nad Puldovu vyrážečku do levého horního rohu brodské branky. Asistence: Matěj Halík a Jan Fencl.
     
    40:31
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Na druhé straně přichází snížení, hosté využívají přesilovou hru. Mezi kruhy si z levé strany najel kapitán Bruslařů FILIP PÁRTL a proti jeho ne příliš vysokému pokusu byl Postava s natáhnutou lapačkou krátký. Asistence: Jaroslav Prášek a Dan Fiala.
     
    40:20
    Zubři v oslabení pošetřili cenné vteřinky a navíc se jim naskytla velmi slibná možnost. Hradil mohl dorážet do odkryté brány, v té ale nakonec puk neskončil.
     
    40:00
    Gréč (PRE) v souboji v útočném pásmu povalil Fialu a rozhodčí tuto situaci posoudil jako faul přerovského obránce. Havlíčkův Brod tak třetí třetinu zahájí přesilovkou.
     
    39:38
    Billu předjel jeden z hráčů hostujícího týmu a vznikla z toho situace dva na jednoho. Tu zakončoval nebezpečnou ránou Fiala, Postava kotouč vyrazil před sebe. Bruslaři se pak dostali ještě k dorážce, která pro ně znamenala velkou šanci. Kotouč ale skončil na zadním hrazení.
     
    39:04
    Probíhá poslední minuta hry ve druhé třetině.
     
    37:09
    Prášek se probojoval do zakončení přes obránce a jeho prudký pokus Postava vyrazil jen před sebe. Dorážka z bezprostřední blízkosti se pak naskytla Fialovi, proti tomu se ovšem výborným zákrokem vkleče vytáhl Postava!
     
    36:16
    K Bulíkovi se kotouč odrazil příhodně do prostoru u pravé tyče Postavovy brány. Hostující útočník tak ihned nahrnul puk směr přerovská brána, nastřelil ale jen klečícího Postavu.
     
    34:13
    Pulda neudržel kotouč pod lapačkou a toho se tak zmocnil dotírající Halík. Přerovský útočník objel branku, ale volné místo u pravé tyče vzápětí nenašel.
     
    32:14
    Hosté nepříjemně zatopili Zubrům u jejich branky. Kotouč po několika odrazech vyplaval u pravé tyče k Bulíkovi. Proti jeho přízemnímu pokusu dokázal Postava betonem vleže zakročit. Domácí brankář se ale ocitl zcela mimo prostor mezi třemi tyčemi, což však hosté potrestal nedokázali. Hanáci pak odklidili kotouč do bezpečí.
     
    28:38
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Sedláček – 2 min., podrážení).
     
    28:38
    Zubři nedokázali dostat puk z obranné třetiny a proti polovysoké střele musel zasahovat Postava. Domácí brankář sice nebyl dvakrát koncentrovaný, ale přesto zvládl zakročit.
     
    27:48
    Na druhé straně přišla střela z pravé strany od Kleniara a za Puldou zazvonila branková konstrukce!
     
    24:40
    Další možnost na straně Zubrů. Poblíž Puldovy branky dorážel Tobiáš Kuchta a puk se proklouzal kousek vedle pravé tyče.
     
    24:01
    Mlejnek se uvolnil na levé straně útočného pásma, ale střelou k bližší tyči klečícího Postavu nepřekonal. Na druhé straně našel Halík najetého Hradila, jenž v dobré šanci zamířil do Puldova betonu.
     
    21:54
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři přidávají druhou trefu v utkání. Podél bránícího soupeře pronikl po přihrávce Šilhavého po levé straně útočné třetiny PATRIK KLENIAR a zamířil přesně k zadní tyči mimo dosah Puldovy lapačky. Asistence: Michal Šilhavý a Tomáš Hanák.
     
    19:01
    Probíhá poslední minuta první třetiny.
     
    18:46
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Kolařík – 2 min., krosček).
     
    16:28
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři se ujímají vedení. Kolařík si na pravé straně útočného pásma zpracoval kotouč a poté vymyslel křížný pas na MICHALA ŠILHAVÉHO. Ten se sice musel natáhnout, aby kotouč zachytil, nakonec to ale zvládl. Vše si vzápětí srovnal na střelu a zamířil nad lapačku Puldy ke vzdálenější tyči. Asistence: Radim Kolařík a Patrik Kleniar.
     
    14:08
    Pulda se přitiskl k pravé tyči, kde udržel kotouč před brankovou čárou. Domácí sice signalizovali, že puk už skončil v bráně, hlavní rozhodčí to ale odmítl rázným rozpažením.
     
    09:10
    Šilhavý měl poblíž hostující branky dost místa na zakončení, v dobré pozici ovšem nakonec branku Bruslařů zcela minul.
     
    07:30
    V početní převaze se před Postavou na chvíli zjevil nepokrytý Sedláček. Kotouč ale zblízka nedokázal usměrnit jinam než do míst, kde klečel brankář Zubrů.
     
    06:33
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Holík – 2 min., hákování).
     
    00:40
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Kutlvašr – 2 min., podrážení).

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 17. Šilhavý (Kolařík, Kleniar), 22. Kleniar (Šilhavý, Hanák), 42. Švejda (Halík, Fencl), 53. Šilhavý (Kolařík, Kleniar) – 41. Pártl (Prášek, Fiala), 56. Pártl (Prášek, Kutlvašr)


    HC ZUBR Přerov: Postava (Žurek) – Nesvadba, Holík, Hanák (C), Gréč, Němec, Billa – Hlávka, Fencl, T. Kuchta, Kleniar, Šilhavý, Štíbr (A), Halík, Brázda, Kolařík (A), Hradil, Švejda
    Trenér: Pavel Neuman

    BK Havlíčkův Brod: Pulda (Kukeně) – J. Kuchta, Mlejnek (A), Besmák, Hrbek, Kutlvašr, Zych – Janko, Pártl (C), Holenda, Hrdlička, Dymák, Sedláček, Fiala (A), Kravec, Krejčí, Bulík, Prášek
    Trenér: Václav Adam

    Rozhodčí: Goňa – Kučera, Blažek

    Diváci: 283
    Přerov 3 0 Havlíčkův Brod
    #1 Středa 09.03.2022 • 18:00
    Přerov - Havlíčkův Brod 4:2
    #2 Čtvrtek 10.03.2022 • 18:00
    Přerov - Havlíčkův Brod 6:1
    #3 Neděle 13.03.2022 • 16:00
    Havlíčkův Brod - Přerov 2:3
    bahis siteleri