Boston – Chicago 4:3 (kon.) | Buffalo – Vegas 3:1 (kon.) | Toronto – Arizona 4:5 (po pr.)
Detroit – Minnesota 5:6 (0:2 po s.n.) | Florida – Philadelphia 6:3 (kon.) | Carolina – Colorado 2:0 (kon.)
Ottawa – Seattle 4:3 (po pr.) | New Jersey – Winnipeg 1:2 (kon.) | NY Islanders – Columbus 6:0 (kon.)
St. Louis – NY Rangers 6:2 (kon.) | Nashville – Anaheim 4:1 (kon.) | Calgary – Tampa 4:1 (kon.)
Los Angeles – San Jose 3:4 (po pr.)
po prodl.
Los Angeles Kings
3:4 (2:1, 1:1, 0:1 - 0:1)
San Jose Sharks
Pátek 11.03.2022, 04:37 • Crypto.com Arena, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:13 Tomáš HERTL - 3:4
     
    61:13
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Nádherná individuální práce TOMÁŠE HERTLA rozhoduje tento zápas! Český útočník v útočném pásmu nikomu nepůjčil puk, objel branku a pak zasunul kotouč za brankovou čáru. Hráči Kings se po puku natahovali marně. Asistence: Alexandr Barabanov, Brent Burns.
    41:22 Alexandr BARABANOV - 3:3
     
    41:22
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno na 3:3! Hertl zavezl kotouč do útočného pásma a poté ho shodil na modrou pro Karlssona. Ten poslal prudkou přihrávku před branku, kam z druhé vlny dojížděl ALEXANDR BARABANOV, kterému stačilo nastavit hokejku a usměrnit kotouč za Quicka. Asistence: Erik Karlsson, Tomáš Hertl.
    32:14 Nick BONINO - 3:2
     
    32:14
    San Jose právě vstřelilo branku!
    San Jose rychle reaguje a podruhé se dnes prosazuje v přesilové hře. Vypadalo to, že Quick střelu Dahléna vyrazí betonem, ale protože tam byla výrazná teč, kotouč se odrazil do brankoviště, odkud ho dokázal NICK BONINO, i přes veškerou snahu obránce Roye o opak, dorazit za brankovou čáru. Asistence: Jonathan Dahlén, Jacob Middleton.
    30:41 Trevor MOORE - 3:1
     
    30:41
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí se prosazují v oslabení a odskakují do vedení 3:1! A znovu se prosadila dnes velmi produktivní dvojice. Danoult získal puk po prvním zákroku Sawchenka a naservíroval ho pro další střelu TREVORU MOOREOVI, který napodruhé už Sawchenka překonal. Asistence: Phillip Danault.
    06:06 Andreas ATHANASIOU - 2:1
     
    06:06
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Stačilo osm sekund a je tu další gól Kings, otočka je na světě, domácí vedou 2:1! Danoult vyhrál vhazování, k puku se dostal ANDREAS ATHANASIOU, zavezl ho do útočného pásma a překvapil Sawchenka rychlou střelou lapačku. Asistence: Trevor Moore, Olli Määttä.
    05:58 Phillip DANAULT - 1:1
     
    05:58
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno a tuhle branku si brankář Sharks Sawchenko za rámeček nedá. Vypadalo to totiž, že střelu od modré chytí do lapačky, jenže ta mu vypadla, k puku se dostal Moore a nabídl ho před prázdnou branku pro PHILLIPA DANAULTA, který už nemohl minout. Asistence: Trevor Moore, Andreas Athanasiou.
    02:39 Brent BURNS - 0:1
     
    02:39
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají hned svou první přesilovku v utkání a otevírají skóre dnešního útoku. Střelcem branky je BRENT BURNS, který dostal přihrávku na modrou, vůbec se nerozpakoval a vypálil tvrdou ránu po ledě přesně k levé tyči, kam Quick svým betonem nedosáhl. Asistence: Erik Karlsson, Logan Couture.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 6. Danault (T. Moore, Athanasiou), 7. Athanasiou (T. Moore, O. Määttä), 31. T. Moore (Danault) – 3. B. Burns (E. Karlsson, Couture), 33. Bonino (Dahlén, J. Middleton), 42. Barabanov (E. Karlsson, Hertl), 62. Hertl (Barabanov, B. Burns)


    Los Angeles Kings: Quick (C. Petersen) – M. Roy, O. Määttä, Durzi, Björnfot, Spence, Moverare – A. Kempe, Kopitar (C), Kaliyev – Athanasiou, Danault, T. Moore – D. Brown (A), Byfield, Iafallo (A) – Anderson-Dolan, B. Lizotte, Grundström.
    Trenér: McLellan

    San Jose Sharks: Sawchenko (Stalock) – B. Burns (A), J. Middleton, E. Karlsson (A), Jaycob Megna, Meloche, M.-É. Vlasic – Dahlén, Couture (C), T. Meier – Balcers, Hertl, Barabanov – Nieto, Bonino, Cogliano – Gregor, Reedy, Gadjovich.
    Trenér: Boughner

    Rozhodčí: Halkidis, Skillter – Tobias, APperson

    Diváci: 14 228
    bahis siteleri