Boston – Chicago 4:3 (kon.) | Buffalo – Vegas 3:1 (kon.) | Toronto – Arizona 4:5 (po pr.)
Detroit – Minnesota 5:6 (0:2 po s.n.) | Florida – Philadelphia 6:3 (kon.) | Carolina – Colorado 2:0 (kon.)
Ottawa – Seattle 4:3 (po pr.) | New Jersey – Winnipeg 1:2 (kon.) | NY Islanders – Columbus 6:0 (kon.)
St. Louis – NY Rangers 6:2 (kon.) | Nashville – Anaheim 4:1 (kon.) | Calgary – Tampa 4:1 (kon.)
Los Angeles – San Jose 3:4 (po pr.)
konec
VHK ROBE Vsetín
2:0 (0:0, 0:0, 2:0) Stav série: 1:1
HC Slavia Praha
Pátek 11.03.2022, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Play-off Chance ligy • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Zdravím všechny hokejové fanoušky! Dnes se proti sobě postaví VHK ROBE Vsetín a HC Slavia Praha, a to v rámci druhého čtvrtfinálového zápasu Play-off Chance Ligy.

    V prvním zápase překvapila favorita série Slavia, která zvítězila jednobrankovým náskok 2:1.

    První zápas série:

    Vsetín – Slavia 1:2 (0:1, 1:1, 0:0)

    Branky a nahrávky: 23. Klímek (D. Březina, R. Půček) – 16. R. Havel (Doležal, Poletín), 37. Mikuláš Hovorka (T. Duda, Poletín). Rozhodčí: Čech, Hucl – Polák, Komínek. Vyloučení: 4:2, navíc Žejdl (Slavia) 5 min a do konce utkání. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 2850. Střely na branku: 25:26. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 1:2.

    Sestavy v prvním zápase:

    Vsetín: Málek – Jerofejevs, Ondračka, Smetana, Štach, Hryciow, Říha, Buchta – Jonák, Vlach, Rob – Březina, Berger, Hořanský – Půček, Kucharczyk, Klímek – Vítek, Venkrbec, Zeman.

    Slavia: Michajlov – Krejčí, Hejda, Barák, Mikuláš Hovorka, Zelingr, Havel, Duda – Doležal, Poletín, Ondráček – Machač, Žejdl, Kružík – Kafka, Knotek, Kern – Všetečka, Vlček, Brož.
     
    Úvodní sestavy:

    VHK ROBE Vsetín: J. Málek (Gába) – Jerofejevs, Ondračka, Smetana, Š. Jenáček, Hryciow, J. Říha, Buchta – Jonák (C), R. Vlach, Rob – R. Půček, Kucharczyk (A), Klímek – Berger, Venkrbec, Hořanský – Gago, Pitule, A. Zeman.
    Trenér: Roman Stantien

    HC Slavia Praha: M. Michajlov (M. Holík) – Daniel Krejčí, Hejda, Barák, Mikuláš Hovorka, Zelingr, R. Havel, T. Duda – J. Doležal (A), Poletín (C), M. Ondráček – T. Pšenička, P. Machač, Kružík – P. Kafka, T. Knotek (A), Kern – R. Všetečka, Vlček, Jaroslav Brož.
    Trenér: Jiří Veber

    Rozhodčí: Bejček, Tvrdoň – Hanzlík, Vašíček.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:25
    Do úvodního tlaku se dostali domácí, a to po Robově nahození do pásma. Valaši se před Michajlovem ihned usadili a Vlach nebezpečně tečoval Jerofejevsovo nahození od modré.
     
    00:57
    Slavia vyhodila kotouč pouze na zakázané uvolnění, a tak i po přerušení zůstane hra v útočném pásmu Vsetína.
     
    01:36
    Pražané vybojovali kotouč v souboji v rohu za vlastní brankou, jejich útočná akce ovšem opět končí odpískaným icingem.
     
    01:57
    Vsetínští po vyhraném buly začali s kombinací a na jejím konci stojí obránce Říha. Je rána od modré míří mimo.
     
    02:10
    Domácí jsou v úvodu utkání výrazně lepší a Slavii nezbývá nic jiného, než se opět osvobodit pouze za cenu zakázaného uvolnění.
     
    03:15
    Hostům se poprvé v utkání povedlo přejít do útočného pásma, ovšem vsetínská defenziva Pražany zastavila hned za modrou čárou. Valaši bez přemýšlení přesměrovali hru na druhou stranu, kde Michajlova od modré ohrozil Buchta.
     
    04:18
    Pražanům se daří držet kotouč mimo své pásmo, až do útoku se ovšem nedostávají. Jejich ofenziva končí ve středním pásmu, kde se kotouče chopil Berger.
     
    05:03
    Hořanský získal kotouč v souboji ve středním pásmu a posílá jej obráncům, kteří jsou za Málkovou bránou připraveni řídit rozehrávku. Valaši zakládají útok ze svého pásma.
     
    05:47
    Jenáček po pravém křídle zavezl puk do pásma a v blízkosti levé tyče jej zadovkou předal Vlachovi. Jeho pokus zastavil Michajlov levým betonem. K dorážce se následně dostal ještě Smetana.
     
    06:39
    Vsetínští jsou po krátké pasáži ve středním pásmu opět před brankou Slavie. Valaši střílí především od modré čáry, což Michajlovovi nečiní problémy. Důkazem je i poslední zakončení Buchty, které skončilo na pravém betonu hostujícího gólmana.
     
    07:11
    Z podobné pozice jako Buchta pálil i Vlach a jeho pokus končí na levé tyči hostující branky. Vsetín pokračuje ve své kombinaci na pravém křídle.
     
    08:44
    Do první vážnější akce se dostala Slavia. Havel získal puk ve středním pásmu a zrychlil, čímž překvapil vsetínskou obranu. V mezikruží hostující bek nic nevymýšlel a zakončil doprostřed branky, kde stál připravený Málek.
     
    09:18
    Po vhazování ve středním pásmu se kotouče chopili Valaši a po rychlé souhře a přihrávce Jonáka vystřelil z vrcholu pravého kruhu Rob. Jeho pokus mířený k levé tyči končí v Michajlovově lapačce.
     
    09:31
    Přichází hra ve čtyřech na obou stranách. Vsetínští obrali soupeře o puk ve středním pásmu a následoval rychlý protiútok po levém křídle zakončení střelou Roba. A právě nejproduktivnější hráč základní části dostává dvouminutový trest za hrubost. Stejný prohřešek si připisuje také hostující Hovorka.
     
    09:38
    Valaši začali hru čtyři na čtyři rychlou střelou Venkrbce z pravého kruhu. Hostující brankář byl u bližší tyče připraven a do útoku se vydávají jeho spoluhráči.
     
    10:11
    Na kotouči se drží převážně domácí hráči, přes obranu Slavie se ovšem nemohou dostat přes střední pásmo.
     
    11:12
    Otevřít skóre mohl z úniku Půček, jenže se mu nepodařilo ideálně zvednout kotouč a puk tak končí jen na Michajlovově vyrážečce.
     
    11:31
    Obě mužstva hrají v plném počtu.
     
    11:38
    Už se znovu hraje pět na pět a v útoku operují domácí.
     
    12:20
    V přečíslení vybídl Jonák ke skórování Pituleho. Druhý jmenovaný vsetínský útočník zakončil postrčením puku přes bránícího hráče k odkryté pravé tyče, kam stačil Michajlov natáhnout svůj beton.
     
    12:52
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Mikuláš Hovorka – 2 min., podrážení).
     
    13:22
    Vsetínští mají poprvé v utkání možnost přesilové hry. Jejich střely však zatím úspěšně blokuje bránící čtveřice Pražanů.
     
    13:33
    Jerofejevsova prudká rána od modré skončila na betonech slávistického brankáře. K odraženému kotouči se mohl dostat ještě Vlach, ale ten v mezikruží promáchl.
     
    14:17
    Robova střela z vrcholu pravého kruhu skončila na bruslích Hejdy. Puk se odrazil na modrou k Jerofejevsovi, který vybídl Říhu, jenž zakončil z první. Michajlov celou kombinaci sledoval a prostor u pravé tyče si pohlídal.
     
    14:46
    Valaši se stáhli blíže k hostující brance a kombinují.
     
    14:52
    Hosté v plném počtu.
     
    15:16
    Hosté už jsou v pěti, ale Vsetínští si stále drží přesilovkový tlak. Slavia ovšem stejně jako při oslabení dobře brání a blokuje střely.
     
    16:27
    Slavia se po delší době vydala do útočného pásma, kde si zakončení z pravého křídla pohlídal gólman Málek.
     
    16:47
    Michajlov měl problém se střelou Vlacha k pravé tyči a zůstal ležet na brankovišti. Mohl toho využít Rob, jenž z předbrankového prostoru zakončoval do odkrytých horních pater hostující brány. Situaci pro Slavii zachránil Kern, který do Robovy střely skočil.
     
    18:37
    Klímek byl při přechodu do útočného pásma těsně bráněn třemi hráči soupeře, přesto se mu podařilo poslat kotouč za sebe na levé křídlo, kam najížděl Kucharczyk. Střela druhého jmenovaného vsetínského útočníka nebyla přesná.
     
    19:32
    V další šanci Vsetína se ocitli Rob s Jonákem a s jejich souhrou si opět poradil hostující gólman. Celá situace končí protiútokem Kerna, jehož pokus z pravého křídla likviduje Málek.
     
    19:50
    Domácí mohli otevřít skóre utkání ještě v posledních sekundách prvního dějství, kdy z větší vzdálenosti zakončoval Buchta, ale branku minul. Na dorážku si dojížděl ještě Gago, ale ten už se ke střele nedostal.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina druhého čtvrtfinálového utkání mezi Vsetínem a Slavii přinesla rychlý hokej, kterému dominovali domácí. Valaši strávili většinu úvodní dvacetiminutovky v útočném pásmu, kde si z tlaku vytvořili několik gólových příležitostí. Hosté naopak hrozili z brejků, ale domácí se v této situaci mohli vždy spolehnout na brankáře Málka stejně tak, jako mohli slávisté vložit důvěru do Michajlova. A taky proto jsme se v první třetině branky nedočkali a utkání bude pokračovat za stavu 0:0.
    Druhá třetina začne cca v 18:19.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:15
    Na začátku druhé třetiny rozehrávají zpoza vlastní branky hosté. Jejich ofenzivu ovšem zastavila nepřesná přihrávka na Krejčího a domácí mají možnost získat puk v souboji.
     
    21:03
    Slavia se přestěhovala do útočného pásma, ale ke střele se nikdo z hostů nedostává. Valaši drží svého soupeře v těsné blízkosti mantinelu a nedovolují jim jakékoliv zakončení.
     
    21:45
    Naopak musel zasahovat Michajlov na druhé straně, když na levém křídle přenechal Kucharczyk kotouč Půčkovi, který pak z ostrého úhlu zakončil na bližší tyč. Hostující brankář byl u brankové konstrukce připraven.
     
    22:18
    Vsetínští se opět musí bránit. Domácí obránci posílají kotouč podél mantinelu do středního pásma, hosté se ani tentokrát nedostali do střelecké příležitosti.
     
    23:08
    S rozehrávkou pomáhá i gólman Málek. Kotouč se přesouvá z jedné strany kluziště na druhou, ale na obou stranách se jedná pouze o nahození do pásma.
     
    23:46
    Vlach získal puk ve středním pásmu a o nahození se postaral Ondračka. Kotouč končí na zadním mantinelu, kde jej zastavuje Michajlov.
     
    24:36
    Obraz hry se stále nemění. Neuchytilo se ani druhé Ondračkovo nahození a na druhé straně minul vsetínskou bránu Machač.
     
    25:25
    Do větší střelecké příležitosti se dostal v přečíslení dva na jednoho Pšenička. Na pravém křídle se mu nabízel ještě Kružík, ale Pšenička to vzal na sebe a vzdálenější horní roh Málkovy brány přestřelil.
     
    25:43
    Valaši vyhráli vhazování ve středním pásmu poté, co jejich postup do útoku zastavilo postavení mimo hru. Kotouče se ihned ujal Hořanský a překvapil hostující obranu prudkou střelou od modré. Kotouč však letěl příliš vysoko a Slavia dostává puk do střední třetiny.
     
    26:19
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Jan Berger – 2 min., nedovolené bránění).
     
    26:27
    Jerofejevsovo vyhození zastavil Machač až ve středním pásmu. Slavia nahazuje kotouč zpět do útočného pásma.
     
    26:46
    Hosté už opět rozestavili svou přesilovkovou formaci a kombinují. O střelu od modré se postaral Hovorka, u levé tyče dorážel ještě Machač. S oběma pokusy si poradil Málek.
     
    27:45
    Pražané stále kombinují a stahují svou hru blíže k vsetínskému brankovišti. Na střelu z první byl na pravém kruhu připraven Knotek, ale při zakončení zlomil hůl.
     
    28:01
    Vsetínští zachytili odražený kotouč a vyhazují jej na druhou stranu kluziště.
     
    28:18
    Kafka nebyl v mezikruží nikým bráněn, a tak zkusil zakončení mezi betony. Málek na jeho pokus bez přípravy dobře viděl a i s touto přesilovkovou střelou si poradil. Hra je přerušena a za jednu sekundu se do hry vrátí vyloučený Berger.
     
    28:19
    Domácí v plném počtu.
     
    28:41
    Volného kotouče se ve středním pásmu jako první chopili domácí a nadvakrát jej protečovali za Michajlovovu branku.
     
    29:19
    Na konci vsetínské kombinace stál na vrcholu levého kruhu Hryciow, kterému zakončení příliš nesedlo. I přesto však vsetínský bek donutil hostujícího brankáře po delší době zasáhnout.
     
    29:45
    Michajlov si poradil také se střelou Půčka, který zakončoval z levého kruhu přes bránícího hráče k vzdálenější tyči. Brankář Slavie puk vykopl levým betonem.
     
    30:39
    Venkrbec poslal puk z mezikruží do chumlu hráčů před sebou, kde kotouč sebral Hořanský. Jeho zakončení končí na betonech Michajlova.
     
    31:41
    Po dvou nebezpečných šancích Vsetína se v útočném pásmu usadila Slavia. Stejně jako Valaši v první třetině, i Pražané nyní spoléhají především na střely z větší vzdálenosti. Největší příležitost měl ovšem Poletín, který tečoval ránu na hranici brankoviště.
     
    32:39
    Vsetínští se ve svém pásmu chopili kotouče a bez problémů se přemístili do útočné třetiny. Tam Jonák předal kotouč Kucharczykovi, jenž trefil pouze prvního bránícího hráče Slavie. K dorážce se dostal i Jonák a jeho pokus z ostrého úhlu končí u Michajlova.
     
    34:07
    Domácí vyhráli vhazování na levém kruhu útočného pásma a okamžitě začali s kombinací. Nejprve puk podržel Jerofejevs, který vybídl k zakončení Zemana. Střela vsetínského útočníka letěla daleko od levé tyče.
     
    34:34
    Přes bránící hráče střílel od modré Gago. Michajlov si i v takto nepřehledné situaci našel výhled na ránu vsetínského útočníka a ukrývá ji ve své lapačce.
     
    34:48
    Pšenička na levém kruhu útočného pásma Slavie obral o kotouč jednoho z domácích a vybídl své spoluhráče k zakončení z mezikruží. Puk končí v Málkově výstroji.
     
    35:39
    Jerofejevs s Ondračkou stáli za začátku vsetínského útoku. Prvně jmenovaný obránce kotouč nahodil do středního pásma a Berger jej protečoval až do útočné třetiny.
     
    36:17
    Ke střele se nakonec domácí nedostali, protože narazili na precizní defenzivu pražského celku. Hosté natlačili vsetínské útočníky k mantinelu a po dlouhém souboji o puk je hra přerušena.
     
    36:36
    Ondráček obral ve vlastním pásmu Piteluho o kotouč a přesměroval hru na druhou stranu. Doležal následně po přechodu útočné modré čáry nic nevymýšlel a od mantinelu na levém křídle vystřelil k bližší tyči, kde stál připravený Málek.
     
    36:53
    V brejku se po přihrávce Roba ukázal Jonák, ale ani tentokrát nedokázal vsetínská kapitán Michajlova překonat.
     
    37:55
    Ondračkovu střelu od modré zastavil na vrcholu pravého kruhu Kucharczyk, a tak právě od něj šla nakonec finální střela. Pokus ještě na hranici brankoviště tečoval Půček a kotouč končí v blízkosti pravé tyče.
     
    39:01
    K dorážce střely z vrcholu pravého kruhu se vedle brankoviště dostal Hořanský, kterému se nepodařilo překonat pravý beton hostujícího brankáře.
     
    39:40
    Dvacet sekund před koncem druhé třetiny vyhazuje Slavia kotouč na zakázané uvolnění. Vsetín posílá do hry první formaci.
     
    39:47
    Od modré pálil Říha, ale jeho pokus končí u Pšeničky, který vyhazuje.
     
    39:50
    Opět je ale odpískáno zakázané uvolnění a hra se stěhuje na levý kruh před Michajlovem.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Ani ve druhé třetině jsme se gólu nedočkali. Lépe tentokrát začali hosté, nepodařilo se jim ovšem vytvořit souvislý tlak, a tak mohli fanoušci vidět značně neorganizovanou část hry, kdy se kotouč přesouval z jedné strany na druhou bez větších střeleckých příležitost. Největší šance Slavie přišly v přesilové hře, po návratu Bergera na led naopak zahrozili domácí. I v dalším průběhu druhé části zápasu předvedly týmy na obou stranách nadějně vyhlížející pokusy, ale dnešním duelu i nadále dominují obrany. I třetí třetina začne za bezbrankového stavu 0:0.
    Třetí třetina začne cca v 19:10.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:05
    Po vyloučení v závěru druhé třetiny začínají třetí dějství na trestné lavici domácí Rob a hostující Hejda. Hraje se čtyři na čtyři.
     
    41:02
    Více volného prostoru na ledové ploše zatím více vyhovuje Valachům, kteří se usadili v útočném pásmu. Tam kotouč u mantinelu vybojoval Kucharczyk a poslal jej na modrou čáru, kde čekal připravený Jenáček. Na jeho pokus Michajlov viděl a má jej pod kontrolou.
     
    41:24
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Matouš Venkrbec obral za brankou Slavie o kotouč hostujícího Ondráčka a přihrávkou od zadního mantinelu vybídl k zakončení zcela volného ADAMA ZEMANA, který čekal na hranici brankoviště a nasměroval kotouč nad lapačku přemisťujícího se Michajlova. Asistence: Matouš Venkrbec.
    41:24 Adam ZEMAN - 1:0
     
    42:27
    Navýšení vsetínského vedení měl na hokejce Jenáček, jehož u mantinelu tvrdě zastavila hostující obrana. Na druhé straně zastavuje Slavii postavení mimo hru.
     
    43:21
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Tomáš Duda – 2 min., podrážení).
     
    43:26
    Valaši byli úspěšní na buly a ihned začínají s kombinací.
     
    43:37
    Smetana nahodil od modré čáry kotouč směrem na branku, kde byl připravený Venkrbec. Proti jeho střele zasáhl Michajlov ramenem. Vsetínský tlak pokračuje.
     
    44:08
    Smetana střílel z vrcholu levého kruhu, k dorážce se dostal i Jonák a největší příležitost měl Půček, který střílel bez přípravy z pravého křídla. Poslední jmenovaný vsetínský hráč trefil pouze lapačku hostujícího brankáře.
     
    44:40
    Slavia se podruhé v krátkém časovém sledu osvobozuje. Valaši musí s další ofenzivou začít zpoza vlastní branky.
     
    45:15
    Pražané drží kotouč daleko od své branky. Tohle oslabení už s největší pravděpodobností ubrání.
     
    45:21
    Hosté v plném počtu.
     
    45:24
    Jen pár sekund po návratu Dudy na led se v prostoru mezi kruhy objevil Rob, proti němuž stála přesila třech hráčů Slavie. Střelecký pokus Roba zablokoval Havel.
     
    46:21
    Hra je nyní hodně kouskovaná. Přerušují ji jak zakázaná uvolnění, tak například kotouč v ochranné síti nad brankou gólmana Málka.
     
    46:38
    Kucharczyk sice prohrál vhazování v útočném pásmu, ale Půček mu následně pomohl kotouč v souboji za brankou vybojovat a poslal jej na modrou čáru. Následná Smetanova střela se od Havlovy brusle odrazila ke Kucharczykovi, který z dobré pozice u pravé tyče trefil Michajlovův beton.
     
    46:54
    Málek úspěšně zasáhl proti Ondráčkově střele z levého křídla a chtěl okamžitě rozehrát, jenže rozhodčí hru přerušil a vhazovat se tak bude po pravici vsetínského brankáře.
     
    47:02
    Valaši dostávají kotouč na druhou stranu jen za cenu zakázaného uvolnění. Buly před Málkem se tak bude ještě jednou opakovat.
     
    47:56
    Vsetínští jsou zatlačení za svou branku, odkud musí založit novou útočnou akci. Domácím se nedaří přechod přes střední pásmo.
     
    48:22
    Slavia napadá vsetínskou rozehrávku hned vedle Málkovy branky. Ani přesto se však hosté ke střele nedostávají a kotouč mají pod kontrolou Valaši.
     
    48:40
    Nyní zastavuje pražský útok zakázané uvolnění. Po delší době se bude vhazovat před Michajlovem.
     
    48:45
    Hosté vyhrané vhazování využili k rychlému protiútoku, na jehož konci stál na pravém křídle Knotek. Málek byl u levé tyče připraven a má puk ve své moci.
     
    49:05
    Domácí brankář si poradil i s Barákovou střelou od modré čáry a přenechává kotouč svým spoluhráčům.
     
    49:41
    Valaši se dostávali do přečíslení dva na jednoho. Konkrétně se v této příležitosti ocitli Klímek s Kucharczykem, ale druhému jmenovanému hned za útočnou modrou čárou puk z hokejky sjel a ke střele se tak domácí vůbec nedostali.
     
    50:02
    Po pravém křídle se do brejku dostal Berger. První bránící hráč byl ještě daleko, a tak se domácí forvard rozhodl pro zakončení do vzdálenějšího horního rohu, s kterým si Michajlov poradil.
     
    50:39
    Vlachovo čistě vyhrané vhazování bylo nabídkou pro Roba, který ranou bez přípravy překvapil hostujícího gólmana. Ten byl však připraven a kotouč jej trefil.
     
    51:00
    Rob rychlými tempy nabruslil do útočné třetiny a čekal, až se ve výhodné pozici ocitne Vlach. Druhý jmenovaný měl ovšem příliš velkou rychlost a nedokázal puk ze vzduchu ideálně tečovat.
     
    51:40
    V podobné situaci se na druhé straně ocitl i Vlček, který však nabruslil až k brankovišti, kde ještě předal kotouč Havlovi. Hostující bek vystřelil k pravé tyči, ale Málek si tento prostor pohlídal a mezi svou rukou a brankovou konstrukcí nenechal žádné volné místo.
     
    53:27
    Hosté mají puk na svých hokejkách, ale skrz vsetínskou obranu se ne a ne dostat do útoku, a tak Slavia volí pouze nahození.
     
    54:00
    Stejný problém s přechodem do útočného pásma mají také Valaši. Hraje se převážně mezi modrými čarami.
     
    54:39
    Slavia překvapila vsetínskou obranu, když Kafka po nepovedené přihrávce domácích sebral kotouč u mantinelu a poslal jej do mezikruží, kde viděl své dva spoluhráče. Nahrávkou našel nikým nebráněného Kerna, který z mezikruží trefil Málka.
     
    54:59
    Ani Vlček po Barákově pasu nezpracoval kotouč v dobré střelecké příležitosti ideálně. Jeho pokus končí na Málkově lapačce.
     
    55:27
    Slavia drží svého soupeře pod tlakem. Půček vyhazuje pouze na zakázané uvolnění.
     
    55:35
    Hosté vyhráli vhazování v útočné třetině a nenápadným pokusem od mantinelu se pokusil Málka překvapit Kružík. Vsetínský brankář byl u své pravé tyče připraven a srovnání nepovolil.
     
    56:13
    Hosté jsou směrem dopředu stále aktivnější, což se projevuje na jejich nepříliš precizní defenzivě, které však zatím Valaši nedokázali ze svého protiútoku využít.
     
    56:56
    Poletínovo zakončení od levé tyče měl Málek pod kontrolou, když ještě dojeli k brankovišti na dorážku Ondráček s Doležalem. S tím nesouhlasil Berger, který si to jel s hostujícími útočníky ihned vyřídit. Po menší potyčce se vylučovat nebude.
     
    57:24
    Nyní už však hlavní rozhodčí po téměř totožné situaci tresty rozdá. Dvouminutový trest za hrubost obdrží Jonák a Vlček.
     
    57:24
    Oddechový čas pro hosty.
     
    57:30
    Začíná hra čtyři na čtyři, Ondračka nahazuje kotouč do útočného pásma.
     
    57:38
    Hosté získali kotouč za svou brankou a Michajlov míří na střídačku.
     
    57:58
    Ondračkovu střelu ze středního pásma zablokoval Knotek a Pražané míří do útoku.
     
    58:43
    Až nyní se však hosté natrvalo usadili před Málkem a o finální střelu se postaral obránce Krejčí. Domácí brankář zasahuje lapačkou.
     
    59:07
    Kucharczykova střela ze středního pásma do prázdné branky nebyla přesná. Kotouče se ujímají hosté.
     
    59:24
    Obě mužstva hrají v plném počtu a Jonák i Vlček se okamžitě zapojují do hry.
     
    59:32
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí se nakonec přece jen dostali k přesné střele do prázdné brány. O pojistku vsetínského vítězství se pokusem ze středního pásma postaral ADAM HOŘANSKÝ. Asistence: Matouš Venkrbec, Vít Jonák.
    59:32 Adam HOŘANSKÝ - 2:0
     
    Konec zápasu.
     
    Třetí třetina rozhodla, když necelé dvě minuty po jejím začátku vstřelil první gól utkání domácí útočník Adam Zeman. Za hosty mohl v průběhu závěrečné dvacetiminutovky vyrovnat Kern, který před brankovištěm zakončoval nikým nebráněn, nebezpečně mířil také Poletín, ale Málek si se všemi sedmnácti pokusy Pražanů v tomto duelu poradil a za svá záda nepustil ani jeden kotouč. Vítězství Vsetína potom v poslední minutě při power play soupeře potvrdil Adam Hořanský.

    Nejlepšími hráči druhého čtvrtfinálového utkání byli vyhlášeni za domácí kapitán Vít Jonák, za hosty Filip Vlček.

    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek pátečního večera. (20:35:36)

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 42. A. Zeman (Venkrbec), 60. Hořanský (Venkrbec, Jonák)


    VHK ROBE Vsetín: J. Málek (Gába) – Jerofejevs, Ondračka, Smetana, Š. Jenáček, Hryciow, J. Říha, Buchta – Jonák (C), R. Vlach, Rob – R. Půček, Kucharczyk (A), Klímek – Berger, Venkrbec, Hořanský – Gago, Pitule, A. Zeman.
    Trenér: Roman Stantien

    HC Slavia Praha: M. Michajlov (M. Holík) – Daniel Krejčí, Hejda, Barák, Mikuláš Hovorka, Zelingr, R. Havel, T. Duda – J. Doležal (A), Poletín (C), M. Ondráček – T. Pšenička, P. Machač, Kružík – P. Kafka, T. Knotek (A), Kern – R. Všetečka, Vlček, Jaroslav Brož.
    Trenér: Jiří Veber

    Rozhodčí: Bejček, Tvrdoň – Hanzlík, Vašíček
    Vsetín 3 2 Slavia
    #1 Čtvrtek 10.03.2022 • 17:30
    Vsetín - Slavia 1:2
    #2 Pátek 11.03.2022 • 17:30
    Vsetín - Slavia 2:0
    #3 Pondělí 14.03.2022 • 18:00
    Slavia - Vsetín 5:3
    #4 Úterý 15.03.2022 • 18:00
    Slavia - Vsetín 2:3 po prodl.
    #5 Čtvrtek 17.03.2022 • 17:30
    Vsetín - Slavia 5:1
    bahis siteleri