Buffalo – Toronto 5:2 (kon.) | Columbus – Vegas 6:4 (kon.) | Philadelphia – Montreal 3:4 (po pr.)
St. Louis – Winnipeg 3:4 (po pr.) | Minnesota – Nashville 2:6 (kon.) | NY Islanders – Anaheim 4:3 (kon.)
Colorado – Calgary 3:0 (kon.) | Los Angeles – Florida 3:2 (2:1 po s.n.) | Vancouver – Tampa 1:2 (kon.)
po prodl.
HC Baník Sokolov
4:3 (0:0, 2:2, 1:1 - 1:0) Stav série: 2:1
SK Horácká Slavia Třebíč
Pondělí 14.03.2022, 18:00 • Zimní stadion, Sokolov • Play-off Chance ligy • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mne je to pro dnešek již vše. Již na zítra vás ale zvu k sledování 4. utkání série Sokolova s Třebíčí, kde se již může rozhodnout o vítězi a postupujícím do semifinálové čtyřky. Já se budu do té doby těšit a zítra vás ochotně provedu dalším kláním tohoto úžasného čtvrtfinále. Do té doby na počtenou. (21:36:50)
     
    Střely na bránu za celý zápas:

    HC Baník Sokolov – 40
    SK Horácká Slavia Třebíč – 29
     
    Dnešní utkání sledovalo 910 diváků.
     
    Napínavý duel mezi Sokolovem a Třebíčí tak končí po téměř dvaasedmdesáti minutách hry! První dvacetiminutovka duelu skončila bez branek, v druhé se do dvoubrankového trháku dostala Horácká Slavia, jenže Baník zvládl ještě do sirény vyrovnat. Na startu třetího dějství to pak byli Západočeši, kdo se ujal vedení, jenže kapitán celku z Vysočiny Bittner poslal necelých šest minut před třetí sirénou duel do prodloužení. V tom měli hokejisté Sokolova přeci jen trochu navrch, snad i díky podpoře domácích fanoušků. O osudu utkání pak na startu 72. minuty rozhodl individuální akcí Stanislav Vrhel.

    Sokolov tak poráží Třebíč 4:3 v prodloužení, získává výhodu mečbolu, vede v sérii 2:1 a již zítra se bude snažit čtvrtfinálovou bitvu s Horáckou Slavií na svém stadionu ukončit!
     
    Konec zápasu.
    71:04 Stanislav VRHEL - 4:3
     
    71:04
    Baník právě vstřelil branku!
    Baník dává gól v prodloužení, vyhrává zápas a ujímá se vedení v sérii 2:1! STANISLAV VRHEL vzal nyní odpovědnost na svá bedra, z rohu kluziště vyjel před klec Třebíče a pod betony Pavla Jekela zametl bekhendem touš do sítě, Sokolov vítězí 4:3! Asistence: Ondřej Jurčík, Patrik Kadeřávek.
     
    71:01
    Jaromír Kverka vyváží kotouč z obranného pásma, našel pasem Daniela Přibyla, jehož tvrdou ránu z pravého kruhu vykopl Pavel Jekel před sebe, kde Kverkovi v tutovce podjel puk pod čepelí!
     
    70:37
    Adam Gajarský se vydal aktivně napadat, jenže na puku byl první Radek Jeřábek, který zvládl i rozehrát akci Baníku.
     
    70:05
    Tomáš Jandus se nakonec dostal ke střele skoro od modré čáry, jeho rána však byla sražena do ochranné sítě za klecí Třebíče beky Horácké Slavie.
     
    69:38
    Tomáš Rohan spěchá ve středovém kruhu s pukem ke kleci Třebíče. Nakonec hází touš do rohu, kde je Tomáš Jandus.
     
    69:14
    Baník nyní špatně rozehrál, Klejna špatně poslal puk po hrazení, který sebral pouze Martin Šťovíček, jenž vede touš do rohu kluziště.
     
    68:58
    Tomáš Vracovský vypálil z osy hřiště, jenže Pavel Jekel zvládl jeho pokus vyrazit do bezpečí a to už hraje Třebíč v plném počtu.
     
    68:36
    Jaromír Kverka ztratil kotouč na pravém hrazení a Horácká Slavia poslala kotouč přes všechny čáry ke kleci Cichoně.
     
    68:04
    Ondřej Jurčík má kotouč na levé straně hrací plochy, posílá ho na modrou čáru, kde bude hrát Jan Pohl, jenž vystřelil z osy hřiště, trefil však Furcha.
     
    67:27
    Trma vrma před klecí Třebíče, Ondřej Jurčík a Jaromír Kverka doráželi na brankoviště, touš však přes betony položeného Jekela nedostali.
     
    67:15
    Buly před Jekelem se muselo opakovat. Daniel Přibyl následně jen tak tak udržel kotouč na útočné modré. Sokolov staví přesilovkový vzorec.
     
    66:43
    Dominik Sklenář naprosto mimo hru fauloval Jana Pohla a dostává dvě trestné minuty za zákrok na půli hřiště, když měli jeho beci puk za vlastní klecí. Laciná přesilovka pro Sokolov.
     
    66:38
    Vítězslav Bílek posílá kotouč na pravou stranu, tam je Jan Novák, jenž nahazuje černou pryž za klec Horácké Slavie.
     
    66:16
    Radek Jeřábek zpracovává kotouč za svou svatyní a vysouvá po levé straně Ondřeje Jurčíka... kterému ale Stanislav Vrhel vjel do ofsajdu.
     
    66:15
    Vhazování před Cichoněm vyhráli hokejisté Horácké Slavie, Michal Furch však ranou od modré čáry nepropálil vystoupivšího Ondřeje Jurčíka.
     
    65:38
    Jan Mlčák nyní odehrál puk jen do rohu kluziště, tam sebral puk Jakub Konečný a z ostrého úhlu pálil na klec Třebíče, Pavel Jekel připraven.
     
    65:10
    Adam Gajarský poslal Vítězslava Bílka zezadu ostře na hrazení a útočník Baníku zůstal ležet na hrací ploše. Následně je tu další strkanice a sudí zase nebudou vůbec vylučovat.
     
    65:05
    Jan Novák vypálil z pravé strany od modré čáry, následně po vyražené střele beka Sokolova pálil Tomáš Vracovský z předbrankového prostoru, jeho pokus zastavuje Pavel Jekel skvělým zákrokem betonem!
     
    64:40
    Následně byl Marek Sloboda stržen před klecí soupeře Dominikem Sklenářem k zemi. Sudí ale vylučovat nebudou.
     
    64:38
    Tomáš Jandus nyní pálil z levého kruhu do odkryté klece, jenže hůl mu v poslední chvíli zablokoval Dominik Sklenář!
     
    64:13
    Petr Hašek uspěl na buly ve středním pásmu a Tomáš Jandus posílá kotouč za sebe obráncům západočeského celku.
     
    63:44
    O kotouč se nyní přetlačuje čtveřice hráčů za klecí Třebíče, František Klejna nyní pálil z pravé strany od modré čáry... zbytečně, píská se postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    63:16
    Daniel Přibyl to překombinoval na levé straně, zbytečně hrál za sebe na Tomiho, jenž byl ale dost rychlý a pálil z kruhu, Pavel Jekel vyráží jeho pokus do rohu!
     
    62:43
    Kupředu nyní po levé straně vyráží Jan Pohl, jenž hned na půlící čáře musí nahazovat až za bránu Horácké Slavie.
     
    62:15
    Erik Meluzín nahodil kotouč od modré čáry na klec Sokolova, Oldřich Cichoň jej posílá vyrážečkou do rohu hrací plochy.
     
    61:52
    Vítězslav Bílek pálil z vrcholu levého kruhu, prostor u vzdálenější tyče ale netrefil a Třebíč posílá hrací předmět do středového kruhu.
     
    61:48
    Horácká Slavia volí jasnou taktiku – nekomplikovat si situaci za žádnou cenu – kotouč už je zase na zakázaném uvolnění.
     
    61:18
    Vhazování ve středním pásmu dopadlo lépe pro hokejisty Sokolova a Adam Rulík okamžitě nahodil z půlky hřiště na Jekela, jenž sráží kotouč do rohu hrací plochy. Následně celek z Vysočiny opět zahrál na icing.
     
    61:08
    Stanislav Vrhel uspěl na buly před klecí Třebíče a Baník se tak usazuje v prostoru před klecí Horácké Slavie, která ale zvládla vyhodit a Jurčík sbírá touš až na obranné modré.
     
    60:39
    Pavel Jekel zachytává svou hokejkou nahození ze středního pásma a pomáhá svým bekům s rozehrávkou. Ti ale zahráli jen na icing.
     
    60:15
    Hraje se samozřejmě náhlá smrt, první gól vyhrává, Jan Pohl se nyní na levé straně nedokázal dostat za záda Jiřího Hunkese.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Prodloužení začíná.
     
    Prodloužení by mohlo začít přibližně v 20:50.
     
    Možná jsem to trošku přivolal. Vojtěch Tomi poslal ve třetím dějství Sokolov do vedení, jenže Ladislav Bittner v čase 54:06 tečí střely Střondaly srovnal na 3:3 a nás tak čeká na Zimním stadionu v Sokolově prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:58
    Jaromír Kverka uspěl na buly před svým gólmanem a Patrik Kadeřávek nahazuje kotouč do středu kluziště.
     
    59:46
    Celek z Vysočiny kombinuje před klecí Baníku, Daniel Poizl nahodil kotouč z levé strany od modré čáry na klec Sokolova a Oldřich Cichoň musel zalehnout na záda, protože mu touš pomalu projížděl mezi betony. Následně se strhla v brankovišti Západočechů mela, klec domácího celku byla vyhozena ze základního postavení, takže na led ještě musí údržbáři.
     
    59:24
    Na pravé straně posílá kotouč po hrazení za svatyni Baníku Jiří Hunkes. Sokolov následně vyhazuje puk na zakázané uvolnění.
     
    59:05
    Jaromír Kverka navedl kotouč z pravé strany do mezikruží, jenže vystřelit už nedovedl, Lukáš Forman mu padl pod nohy a holí mu touš sebral.
     
    58:58
    Buly před klecí Třebíče vyhrál Václav Krliš a hráči Horácké Slavie dokázali kotouč vyhodit do středu hrací plochy.
     
    58:49
    Sokolov drží kotouč za klecí soupeře, Ondřej Jurčík zpoza ní vyjel a natlačil touš do brankoviště Třebíče, kde puk přikryl lapačkou Pavel Jekel. Následovala strkanice Vojtěcha Tomiho s Davidem Turečekem, kterou ale sudí rychle uťali.
     
    58:36
    Daniel Poizl na levé straně u modré čáry neměl volný prostor pro ránu, a tak nahrál jen k hrazení, kde je Adam Gajarský.
     
    58:04
    Radim Ferda se prodírá po levé straně do prostoru mezi kruhy, kam o chvilku později ještě obdržel střílený pas, který ale nedokázal srazit na klec Sokolova.
     
    57:31
    Tomáš Jandus vypálil z levého kruhu, jenže skvěle před ním zaklekl Michal Furch, který sráží jeho pokus do ochranné sítě za vlastní klecí.
     
    57:26
    Buly před klecí Horácké Slavie vyhráli hokejisté Sokolova, ale Tomáš Jandus je pod tlakem beků Třebíče tlačen do rohu hrací plochy.
     
    56:58
    Ondřej Jurčík a Patrik Kadeřávek se snažili dostat do střelecké pozice na pravém křídle, druhý jmenovaný nakonec pálil, ale jeho pokus blokuje Ladislav Bittner.
     
    56:05
    Adam Gajarský nyní měl velkou možnost na pravém kruhu, rozhodl se ještě pro pas na osu hřiště, kde touš prošel mezi nohama Eriku Meluzínovi, jenž nedokázal zakončit.
     
    55:49
    Radek Jeřábek předává na modré čáře puk na Tomáše Janduse, jenž ovšem nedokázal na pravé straně propálit beka stojícího před ním.
     
    55:24
    Třebíč vyváží kotouč z obranného pásma, dynamicky do bruslí šlape Dominik Sklenář, jenž ale poslal puk jen na střídačku vlastního celku.
     
    55:15
    Vojtěch Tomi sbírá kotouč ve středu hrací plochy, předal ho na Stanislava Vrhela, jenž ale své dva pokusy namířil jen do beků celku z Vysočiny před sebou.
     
    54:37
    Nyní se o puk bojuje za klecí Horácké Slavie, kde kotouč vybojoval Jiří Hunkes, který posílá touš až na útočnou modrou.
    54:06 Ladislav BITTNER - 3:3
     
    54:06
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč využívá přesilovou hru a srovnává na 3:3! Vojtěch Střondala vystřelil na pravé straně od modré čáry a LADISLAV BITTNER jeho pokus v předbrankovém prostoru nechytatelně tečoval mimo dosah Cichoně! Horácká Slavia srovnává krok a nás čeká dramatický závěr! Asistence: Vojtěch Střondala, Daniel Poizl.
     
    53:37
    Pěkná kombinace Třebíče na jeden dotek! Po ose Poizl – Střondala se puk dostal na levou stranu k Michalu Vodnému, jenž však dostal klotouč až moc dopředu a nemohl zakončit.
     
    53:08
    František Klejna nyní vystartoval na Vojtěcha Střondalu, jenž ho předtím mimo hru sekl přes lýtko, sudí si toho ale nevšimli a vylučovat vůbec nebudou.
     
    53:08
    Horácká Slavie se usadila před klecí soupeře, Daniel Poizl pálil z pravého kruhu, jenže Oldřich Cichoň vyráží jeho pokus do rohu hrací plochy.
     
    52:44
    Přesilovka pro Třebíč. Jan Pohl naremploval Václava Krliše za svou brankou na hrazení a dostává dvě trestné minuty.
     
    52:05
    Jaromír Kverka dostal nabito na vrchol kruhů a jeho tvrdá rána z osy hřiště jen těsně minula klec Horácké Slavie!
    51:47 Vojtěch TOMI - 3:2
     
    51:47
    Baník právě vstřelil branku!
    Baník otáčí vývoj duelu a poprvé v zápase vede! Minelu nyní vyrobila defenziva Třebíče, oba beci jeli do rohu kluziště na Ondřeje Jurčíka, jenž ale přesným pasem našel před klecí zcela volného VOJTĚCHA TOMIHO, jenž po šikovné kličce do bekhendu přehodil beton Jekela a poslal touš do sítě! Sokolov vede 3:2! Asistence: Ondřej Jurčík, Petr Hašek.
     
    51:39
    Vojtěch Tomi má kotouč na čepeli hole na obranné modré, šikovným prohozením posílá kotouč po levém hrazení touš do pásma Horácké Slavie.
     
    51:20
    Tomáš Vracovský měl nyní dobrou pozici na vrcholu levého kruhu, vypálil na přední tyč, jenže Pavel Jekel jeho ránu vyrazil do tvrzeného skla za svou klecí, odkud se touš jako bumerang vrátil do jeho náruče.
     
    51:04
    Baník nahodil kotouč do útočného pásma, kde má puk Jan Novák, jenž ale o chvilku později musí zacouvat do středu hrací plochy, Třebíč se zase osvobozuje.
     
    50:44
    Stanislav Vrhel nyní šel na ose hřiště příliš rychle kupředu, sudí na čáře naprosto správně píská ofsajd. Z přesilovky Sokolova zbývá půlminuta.
     
    50:38
    Baník už je zase před svatyní Horácké Slavie, která však znovu velmi dobře brání a posílá kotouč až k Oldřichu Cichoňovi.
     
    50:04
    Jaromír Kverka se dostává do postavení mimo hru a Třebíč drží kotouč za vlastní klecí, než bude moci soupeř napadat. Následně letí puk přes všechny čáry.
     
    49:39
    Sokolov vyhrál buly a staví přesilovkový vzorec, Vojtěch Tomi se na levé straně dostal k puku, jenž ale končí jen na mantinelu za klecí Třebíče.
     
    49:14
    Jan Pohl byl nyní trefen do hlavy v rohu hrací plochy holí. Michal Furch nestihl dohrát soupeře tělem a následně skloněného soupeře zasáhl čepelí do helmy. Fasuje dvě minuty za vysokou hůl. Přesilovka pro Sokolov.
     
    48:42
    S pukem postupuje Vítězslav Bílek, jemuž se puk na pravém hrazení zapletl pod nohy a o touš jej připravil Radim Ferda.
     
    48:19
    Radek Jeřábek se schovává s pukem za vlastní klec a čeká, než oba celky pošlou na led čerstvé síly, sám již také spěchá na střídačku.
     
    47:58
    Ondřej Jurčík musí hrát na pravém křídle za sebe, proti němu mohli vystoupit hned dva soupeři, takže cesta vpřed volná nebyla.
     
    47:38
    Pavel Jekel chytá nahození od modré čáry, které na jeho klec vyslal Radek Jeřábek, následovat bude buly po levici brankáře Třebíče.
     
    46:58
    Patrik Kadeřávek vydoloval kotouč z rohu hrací plochy, jenže následně přiletěl do souboje Dominik Sklenář, jenž mu sebral puk a z ostrého úhlu pálil, leč nepřesně.
     
    46:25
    Horácká Slavia přestála tlak Baníku v přesilové hře a kupředu může vyrazit po levé straně Jiří Hunkes, který nahazuje na zadní hrazení.
     
    45:58
    Ondřej Jurčík se dostal k zakončení na pravé straně a svůj projektil poslal do břevna svatyně celku z Vysočiny! Velké štěstí pro Třebíč!
     
    45:18
    Nyní to Daniel Přibyl překombinoval na levé straně, situaci měl řešit střelou, ránu Jana Pohla od modré čáry Pavel Jekel vyráží.
     
    44:57
    Jaromír Kverka nyní vyjel na pravý kruh a jeho nebezpečný pokus na zadní tyč musel Pavel Jekel vyrážet do rohu hrací plochy.
     
    44:10
    Jenže Třebíč jde v oslabení do situace dva na jednoho, Michal Vodný dostal pas na levou stranu, puk ale nezpracoval ideálně a zakončení z ostrého úhlu likviduje Cichoň vyrážečkou!
     
    43:43
    David Michálek naprosto zbytečně flákl holí přes holenní chrániče jednoho z rozehrávajících hokejistů Baníku v útočném pásmu a fasuje dvě minuty za podrážení. Přesilovka pro Sokolov.
     
    43:41
    Václav Krliš si vyjel na levém křídle do dobré pozice a jeho ostrou ránu na přední tyč musí Oldřich Cichoň vytěsnit vyrážečkou!
     
    43:37
    Lukáš Forman se hnal po levé straně kupředu, jenže na útočné modré se mu nepodařilo prohodit dobře postaveného Patrika Kadeřávka.
     
    43:01
    Hokejisté celku z Vysočiny vyhodili kotouč po levé straně přes všechny čáry a následně se po icingu bude vhazovat po levici Pavla Jekela.
     
    42:37
    Erik Meluzín přihrává dozadu svým obráncům, Daniel Poizl zakládá další výpad Horácké Slavie, která postupuje po pravém křídle.
     
    42:16
    František Klejna mizerně rozehrál na modré čáře, Vojtěch Střondala však ideálně puk nezpracoval a musel s ním až k hrazení, kde ho hráči Sokolova stihli dostoupit.
     
    41:59
    Patrik Kadeřávek vystřelil z pravého kruhu, jenže Pavel Jekel jeho pokus zvládl zastavit svým betonem. Následně na ledě zůstal ležet jeden z hráčů Třebíče, ale už odjíždí na střídačku, snad bude v pořádku.
     
    41:42
    O touš se bojuje v rohu kluziště za klecí Třebíče, Ondřej Jurčík vybojoval kotouč a předává ho na Jana Pohla.
     
    41:05
    Vojtěch Střondala se hnal rychle na klec soupeře, jenže mu touš ujel z čepele a Oldřich Cichoň jej pohodlně zametl do rohu hrací plochy.
     
    40:41
    Jakub Konečný se schovává s pukem za vlastní klec, tam podrží kotouč, aby mohly oba celky bleskově vystřídat.
     
    40:18
    A už se hraje, Daniel Přibyl se po levém hrazení protahuje do pásma Třebíče, jenže tam zase o puk rychle přišel.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Hokejisté obou mužstev jsou zpět na ledě, třetí třetina začíná za malý okamžik.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 19:56.
     
    Střely na bránu v 2. třetině (celkem)

    HC Baník Sokolov – 11 (16)
    SK Horácká Slavia Třebíč – 13 (18)
     
    Druhé dějství souboje Sokolova s Třebíčí nabídlo úplně jiný hokej než úvodní dvacetiminutovka. Úporné bránění upadlo a přišly velké ofenzivní hody. Třetinu si rozdělme do dvou polovin – v té první dominovala Horácká Slavia, která se zásluhou Střondaly dostala do vedení a v čase 30:13 zvyšoval Šťovíček už na 2:0! Baník vystřídal gólmany, do klece šel Cichoň, což na jeho spoluhráče zapůsobilo jako mávnutí kouzelným proutkem – náhle jim celé kluziště patřilo. Za 24 sekund snížil na 1:2 Vracovský a po úporném náporu se Jurčíkovi povedlo 6 sekund před druhou sirénou dorovnat na 2:2! Máme tu tedy zápletku jako hrom a můžeme se hodně těšit na její vyvrcholení, které možná přinese... a možná taky nepřinese třetí dvacetiminutovka.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
    39:54 Ondřej JURČÍK - 2:2
     
    39:54
    Baník právě vstřelil branku!
    Baník nestihl využít přesilovku, ale to ho určitě mrzet nebude, protože 6 sekund před druhou sirénou srovnává krok s Třebíčí! Daniel Přibyl pálil na levé straně z bezprostřední blízkosti, Pavel Jekel zvládl puk vyrazit jen před sebe, kde ho v brankovišti dorazil do sítě Horácké Slavie dobře postavený ONDŘEJ JURČÍK, jenž vyrovnává na 2:2! Asistence: Daniel Přibyl, Jaromír Kverka.
     
    39:39
    Baník hledá vhodný palebný prostor, až nyní to zkusil Jan Pohl z osy hřiště od modré čáry, Pavel Jekel ho vyrážečkou posílá vysoko do vzduchu.
     
    39:16
    Jaromír Kverka má kotouč na pravé straně a předává ho na Ondřeje Jurčíka, jenž se podél hrazení vydal za klec Třebíče.
     
    38:38
    Jenže Horácká Slavia se zatím brání v oslabení excelentně, kotouč míří na klec Cichoně, jenž bude muset hrát, puk šel přímo na bránu.
     
    38:04
    Jan Novák má kotouč za vlastní klecí a po levé straně vysouvá kupředu Vítězslava Bílka, který už má kotouč na levé straně hrací plochy.
     
    37:50
    Uvidíme další přesilovou hru Sokolova. Martin Šťovíček srazil na led Jana Pohla a dostává dvě trestné minuty za krosček.
     
    37:42
    Buly před Cichoněm zvládli lépe hokejisté Třebíče, jimž se ale do kombinace přimotal čárový sudí, Adam Rulík tak vyhazuje puk za obrannou modrou.
     
    37:26
    Erik Meluzín se nyní dostal na ose hřiště ke kotouči, jenže jeho rána také netrefila prostor mezi třemi tyčemi za zády Cichoně. Následně hrají hráči Sokolova na zakázané uvolnění.
     
    37:03
    František Klejna na pravé strany u modré čáry netrefil dobře svou ránu a z jeho pokusu se stal plachtící projektil, který ani nešel na klec celku z Vysočiny.
     
    36:38
    Vojtěch Střondala se krátce po buly dostal k puku, který ale v přehuštěném prostoru zase rychle ztratil. Baník mezitím otáčí hru na druhou stranu.
     
    36:07
    A další obrovská šance Třebíče! Daniel Poizl se náhle dostal sám před klec Západočechů, ale svou forhendovou kličku zakončil jen do betonu Cichoně!
     
    35:35
    David Michálek pěkně přihrál před klec Baníku Radimu Ferdovi, jenž z bezprostřední blízkosti zakončil na klec Sokolova, Oldřich Cichoň se však stihl přesunout a jeho ránu zastavil!
     
    35:05
    Patrik Kadeřávek zpoza vlastní klece vyvezl kotouč až přes útočnou modrou, kde se však hokejisté Sokolova opět nedokázali zdržet delší dobu.
     
    34:35
    Radek Jeřábek bojoval o kotouč na levém hrazení, ale nakonec o něj přišel a spěchá střídat, oba celky pošlou do hry čerstvé síly.
     
    34:04
    Západočeši drží hrací předmět za svou klecí, kde ho má Patrik Kadeřávek. Akci Sokolova zakončoval Vítězslav Bílek, jenže jeho ránu vytěsnil Pavel Jekel vyrážečkou.
     
    33:28
    Lukáš Nedvídek se na pravé straně dokázal natlačit přes beka až před klec Baníku a jeho forhendový blafák musel betonem zastavit Oldřich Cichoň!
     
    33:05
    Kupředu rychle vyráží Petr Vodička, jemuž ale soupeř sebral kotouč. K němu se ale dostal Jakub Konečný, jenž vystřelil na klec Třebíče, Pavel Jekel puk s přehledem chytá.
     
    32:37
    Západočeši se chvilku snažili kombinovat v prostoru před Jekelem, následně však jejich pas zachytil Jan Mlčák.
     
    32:04
    Buly ve středním pásmu vyhráli hokejisté Baníku, Radek Jeřábek zaváží kotouč po pravém hrazení do třetiny Horácké Slavie.
     
    31:38
    Marek Sloboda nyní hodně rychle vystartoval po levé straně kupředu a díky jeho rychlým nohám se další icing Západočechů pískat nebude.
     
    31:13
    Daniel Poizl sekl Tomáše Janduse mimo hru, sudí si toho ale nevšimli a následně nepískali nejprve icing Třebíče a naopak odpískali zakázané Baníku Sokolova. Domácí publikem se pochopitelně zlobí.
     
    30:50
    Oldřich Cichoň má už navíc svou masku a Marek Sloboda drží kotouč na čepeli v rohu kluziště, odkud přihrává na modrou k Patriko Kadeřávkovi.
    30:37 Tomáš VRACOVSKÝ - 1:2
     
    30:37
    Baník právě vstřelil branku!
    Čtyřiadvacet sekund nyní dělilo dvě branky! Náhle se TOMÁŠ VRACOVSKÝ dostal k puku na vrcholu kruhů, rychle se otočil čelem k bráně a prudkou ranou na zadní tyč snižuje na 1:2! Baník tak rychle odpovídá na gól soupeře a je znovu v kontaktu s Horáckou Slavií! Asistence: Radek Jeřábek.
     
    30:26
    Oldřich Cichoň nemá vlastní masku, zatím mu tu svou půjčil Beran, taková věc se ale většinou nevyplácí. Uvidíme, jak to bude zde.
     
    30:13
    Střídání v týmu HC Baník Sokolov: ze hřiště odchází Adam Beran, přichází Oldřich Cichoň.
    30:13 Martin ŠŤOVÍČEK - 0:2
     
    30:13
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč vede 2:0! MARTIN ŠŤOVÍČEK dostal křižný pas z levé strany od Ferdy na vrchol pravého kruhu, odkud vypálil ne zrovna prudký projektil. Adam Beran se ale přesunul příliš pomalu, navíc jeho zákrok lapačkou byl špatný, kotouč mu na přední tyči proletěl do sítě a Horácká Slavia tak zdvojnásobuje své vedení! Asistence: Radim Ferda.
     
    30:04
    Třebíč se drží v útočném pásmu, na pravém kruhu střílel z ostrého úhlu Matěj Psota, jenže soupeře před sebou jen napálil.
     
    29:34
    Vhazování před klecí Sokolova vyhráli hokejisté Horácké Slavie, Michal Furch se na pravé straně u modré čáry rozhodl pro nahození, které tečoval Matěj Psota, jenž však poslal puk vedle klece Baníku.
     
    29:05
    František Klejna chtěl ihned na levé straně vysouvat Jakuba Konečného, jenže jeho prudký pas byl příliš razantní a končí jen zakázaným uvolněním.
     
    28:37
    Přesilovka je pryč, Baník toho v ní příliš mnoho nepředvedl, přesto se ještě drží v útočném pásmu, Vítězslav Bílek nyní přece jen vyslal dobrou střelu z pravého kruhu a Pavel Jekel měl co dělat, aby jeho pokus vyrazil!
     
    28:04
    Sokolov musí vystartovat s pukem z obranné modré. Kotouč nyní přes útočnou modrou dostal Tomáš Vracovský, jenž přihrává Novákovi.
     
    27:32
    Znovu letí kotouč přes všechny čáry, Adam Beran musí do rohu pro kotouč, který následně předává u své svatyně Danielu Přibylovi.
     
    27:15
    Jan Pohl při střele z pravé strany od modré čáry zlomil hůl a jeho pokus k Jekelovi přes kupu těl v předbrankovém prostoru neprošel.
     
    26:57
    Ihned po vhazování musel zakročit Pavel Jekel, jenž musel chytit buly, které Michal Vodný vyhrál až příliš jednoznačně a puk poslal na vlastní klec.
     
    26:32
    Daniel Poizl dostává přísný trest, když mu sudí pískají zákrok vysokou holí v rohu kluziště. Na každý pád bude hrát Sokolov přesilovku.
     
    26:28
    Šest hokejistů stojí již asi dvacet sekund na hrazení za klecí Jekela, sudí stále doufají, že kotouč někdo vydoluje.
     
    26:16
    Nyní se snažil Tomáš Vracovský vyhodit kotouč z rohu kluziště v obranném pásmu. Jenže neuspěl a Václav Krliš může hrát na pravém hrazení.
     
    25:49
    Buly před klecí Baníku dopadlo lépe pro Třebíč, Radim Ferda se dostal na ose hřiště k zakončení, jenže touš na klec Západočechů nenasměroval. Domácí následně hrají na zakázané uvolnění.
     
    25:37
    Marek Sloboda míří s kotoučem po levém mantinelu do třetiny Horácké Slavie, kde však Sokolov o hrací předmět rychle přišel a na druhé straně kontr zakončoval Erik Meluzín, jenž pálil z levého kruhu, Adam Beran si připisuje další zákrok, touš zkrotil ve své náruči.
     
    25:16
    Patrik Kadeřávek se dostal na levém křídle kupředu a ranou z hodně ostrého úhlu prověřila Pavla Jekela, jenž však byl pozorný.
     
    24:58
    Vojtěch Střondala chvilku držel kotouč za klecí Baníku, jenže dlouho ho ve vlastním držení neudržel. Sokolov hru rychle otáčí.
     
    24:18
    Za svou klecí má kotouč na čepeli Daniel Přibyl, jenž vysouvá kupředu Jakuba Konečného, jenž zaváží touš za útočnou modrou.
     
    23:58
    Kupředu se nyní vydává Jan Pohl, jenž předal kotouč na Jaromíra Kverku, k němuž se ale na ose hřiště sjeli hned tři soupeři a odzbrojili ho.
     
    23:16
    Hráči z Vysočiny nyní zatápí před klecí Západočechů, kotouč má na pravém hrazení na čepeli Martin Šťovíček.
     
    22:49
    A ihned se Horácká Slavia valí kupředu znovu, tentokrát akci zakončoval Václav Krliš, jenž ale ránu z předbrankového prostoru napálil jen do Berana.
    22:26 Vojtěch STŘONDALA - 0:1
     
    22:26
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Horácká Slavia využívá přesilovku, otevírá skóre duelu a jde do vedení 1:0! VOJTĚCH STŘONDALA obdržel křižný pas od Poizla na vrchol pravého kruhu a přesnou ranou trefil bližší horní růžek svatyně Berana, který se po puku natahoval marně, nejspíš ho přes dobrou clonu před sebou neviděl! Třebíč tak nyní drží nejtěsnější možný náskok! Asistence: Daniel Poizl, Michal Vodný.
     
    21:58
    Uvidíme druhou přesilovou hru Třebíče. Marek Sloboda v předbrankovém prostoru lehce trkl holí zezadu do nohy Adama Gajarského, jenž se poroučel na led. Sudí vylučují hráče Sokolova na dvě minuty za podrážení.
     
    21:27
    Lukáš Forman bekhendem vyhodil kotouč do středu hrací plochy, Petr Hašek se po puku natahoval marně, přesto má hrací předmět Baník.
     
    21:13
    Horácká Slavia stála na kotouči v rohu útočného pásma, jenže Jaromír Kverka zvládl puk vydolovat a po hrazení pádí ke kleci Třebíče.
     
    20:37
    Stanislavu Vrhelovi kotouč po přihrávce na útočnou modrou přeskočil hůl a dopředu tak znovu mohou hokejisté z Vysočiny.
     
    20:18
    Úvodní buly druhého dějství vyhráli hokejisté Třebíče, kteří nahodili touš za klec Baníku, kde ovšem bude hrát Patrik Kadeřávek.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Hokejisté obou mužstev jsou zpět na hrací ploše, druhá třetina odstartuje za malý okamžik.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 19:05.
     
    Střely na bránu v 1. třetině:

    HC Baník Sokolov – 5
    SK Horácká Slavia Třebíč – 5
     
    První dějství duelu Baníku s Horáckou Slavií tak po peripetiích s hrací plochou končí bezbrankovou remízou. Sledujeme zatím hodně poctivý hokej, oba celky především pečlivě brání, nechtějí udělat chybu, což je vidět i na počtu střel na bránu. Že by měl jeden z týmů výraznější převahu, se říct nedá, sledujeme vyrovnanou partii. Větší šance si však v první třetině připravila Třebíč, jenže David Michálek ani Erik Meluzín recept na Adama Berana zatím nenašli, takže i druhá část hry začne za stavu 0:0.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:55
    Obrovská šance Horácké Slavie, možná největší v prvním dějství! Erik Meluzín se dostal na ose hřiště kupředu, sjel na levý kruh, na kterém byl naprosto nebráněný a tvrdě vystřelil na klec Baníku, Adam Beran nyní zachránil svůj tým a drží bezbrankové skóre!
     
    19:44
    Tomáš Vracovský má kotouč na obranné modré, po levé straně ještě vysouvá Tomáše Vracovského, který si ale nechává utéct touš do rohu.
     
    19:34
    Patrik Kadeřávek se snažil na útočné modré čáře udržet Baník v pásmu, jenže hokejkou poslal kotouč jen na střídačku Horácké Slavie.
     
    19:06
    Baník startuje další akci od vlastní klece, na levé straně se propracoval kupředu Tomáš Jandus, jehož sražený pokus však Pavlu Jekelovi příliš starostí nenadělal.
     
    18:38
    Jan Novák má kotouč na pravé straně u modré čáry, jeho nahození do předbrankového prostoru však skrz defenziva Třebíče neprošlo.
     
    18:27
    Erik Meluzín se hezky protáhl po levé strany a ranou na přední tyč solidně protáhl Adama Berana, jenž však jeho pokus nakonec zkrotil ve své náruči.
     
    18:16
    Michal Vodný pálil z pravého kruhu k vzdálenější tyči Baníku, jenže svým projektilem prostor mezi tyčemi netrefil.
     
    17:27
    Radek Jeřábek nyní přihrával na Jana Pohla na levé straně, kde však dobře zapracovala defenziva Třebíče, která pas projít nenechala.
     
    17:04
    Vidíme tak hru ve čtyřech na obou stranách, uvidíme, komu bude větší prostor vyhovovat, Stanislav Vrhel se raději s pukem stahuje k vlastní kleci.
     
    16:38
    František Klejna pálil z osy hřiště od modré čáry, jeho pokus však bezpečně lapil Pavel Jekel. Následně se strhla mela, Petr Hašek a Adam Gajarský předvedli pěkný klinč, za který si oba odnesou dvě trestné minuty za hrubost.
     
    16:08
    Horácká Slavia se nyní drží delší dobu před klecí protivníka, jenže touš se nyní dostal do rohu kluziště, kde bojují snad čtyři hráči o puk.
     
    15:34
    Vítězslav Bílek spěchá kupředu po pravém hrazení, cestu měl ale zastoupenou soupeřem a tak jen hodil touš na zadní mantinel.
     
    15:05
    Jan Novák nyní posílal kotouč stříleným pasem na zadní tyč, tam však nebyl žádný z jeho spoluhráčů, který by touš sklepl do klece Třebíče.
     
    14:37
    Jan Mlčák drží touš za vlastní klecí a čeká, až mu spoluhráči najedou do nacvičeného signálu. Akci zakončoval Martin Šťovíček ranou z levého kruhu, Adam Beran musel jeho pokus maskou vytěsnit nad břevno!
     
    14:03
    Po souboji na ose hřiště, kde se setkali Radek Jeřábek a Lukáš Forman míří kotouč na střídačku hostí. Bude se vhazovat ve středním pásmu.
     
    13:38
    Petr Vodička nahazuje z útočné modré čáry touš do rohu hrací plochy za klec Jekela, kam sám vyráží napadat rozehrávku soupeře.
     
    13:05
    Marek Sloboda se snažil zakončit akci Baníku střelou z brankoviště. Byl však tísněn bránícím hráčem, který mu hůl zablokoval.
     
    12:33
    Vojtěch Střondala se na ose hřiště prokličkoval mezi čtveřicí bránících hráčů a v mezikruží padl na led, nejsem si jist, zda tam nedošlo k nedovolenému zákroku.
     
    12:08
    Vítězslav Bílek nahazuje kotouč po pravém hrazení do třetiny Třebíče, kde však hru okamžitě obrací na druhou stranu Dominik Sklenář.
     
    11:39
    Patrik Kadeřávek nyní trefil v pádu bruslí snad do obličeje Martina Šťovíčka, jenž následně musel odjet na střídačku. Vypadá to ale, že bude v pořádku.
     
    11:20
    Horácká Slavia vyhodila touš za útočnou modrou, od vlastní klece tak může rozehrávat Patrik Kadeřávek, který má puk na čepeli.
     
    10:50
    Třebíč vyhazuje kotouč z obranného pásma, jenže puk zachytil Daniel Přibyl a zajíždí s hracím předmět za klec Jekela.
     
    10:12
    Erik Meluzín pálil z ostrého úhlu na levé straně na přední tyč, tu však měl Adam Beran velice dobře pokrytou a puk za záda nepropustil.
     
    09:49
    Hokejisté Baníku jsou kompletní, okamžitě po návratu Pohla na led však zahráli na zakázané uvolnění a čeká je další buly před vlastní klecí.
     
    09:37
    Jiří Hunkes pálil z levé strany od modré čáry, prostor před klecí Sokolova však byl příliš přehuštěný a touš skrz něj neprošel.
     
    09:08
    Kotouč tak letí až za klec Třebíče, odkud bude rozehrávat Lukáš Forman, jenž vyváží kotouč po pravém hrazení a předává ho na Michala Vodného.
     
    08:49
    Horácká Slavia uspěla na buly před Beranem a drží se nyní na levém křídle, kde však špatně přihrával Adam Gajarský.
     
    Je to tak, zápas bude za okamžik pokračovat, hráči již se sklání na buly.
     
    Hokejisté jsou zpět na hrací ploše, vypadá to, že by se během chvilky mohlo znovu začít hrát!
     
    Všichni hráči Sokolova se už objevili na ledě, na straně Třebíče zatím nedostal prostor sedmý obránce Lukáš Popela.
     
    Horácká Slavia bude hrát ještě 78 sekund přesilové hry.
     
    Stále ještě sudí upravují hrací plochu na Zimním stadionu v Sokolově. Vypadá to, že se hra přeruší... je to tak, hlasatel právě ohlásil, že nás bude čekat minimálně desetiminutová přestávka. Doufejme, že následně se již bude moci opět hrát.
     
    Pracovníci Zimního stadionu v Sokolově jsou na hrací ploše a ve spolupráci se sudími se snaží zacelit díru ve středovém kruhu za pomoci hasičáku a staré dobré srdcovky. Hokejisté zůstali na hrací ploše. Těžko soudit, jak moc je díra velká...
     
    08:22
    Ve středovém kruhu se objevila díra v ledu, sudí budou muset nechat hrací plochu upravit do stavu, kdy se na ní bude moci hrát.
     
    08:22
    Daniel Poizl vystřelil z pravé strany od modré čáry, kotouč ale zůstal pod bruslí Adama Berana, který si tak připisuje další dobrý zákrok.
     
    08:05
    Michal Vodný špatně přihrával na modré čáře a Vojtěch Tomi tak může vyvézt kotouč až na útočnou modrou lajnu.
     
    07:40
    Jan Pohl v předbrankovém prostoru zahákoval jednoho z protivníků a dostává za to dvě trestné minuty. Přesilovku si tak zahrají hráči Horácké Slavie.
     
    07:15
    Lukáš Nedvídek spěchá za nahozeným pukem, který nakonec i přes bránícího Jana Pohla získal a Třebíč bude hrát před Beranem.
     
    06:50
    Jan Pohl střílel z pravé strany od modré čáry na přední tyč, jenže Pavel Jekel byl se svým betonem připravený včas.
     
    06:11
    O kotouč se bojovalo za klecí Baníku, František Klejna touš získal a vyvezl kupředu, kde nakonec pálil Petr Hašek, Pavel Jekel měl přední tyč pokrytou.
     
    05:45
    Adam Beran chytá střelu, kterou do jeho brankoviště ramenem srazil Adam Gajarský a přerušuje hru. Vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    05:15
    Znovu musí hokejisté Sokolova založit akci od vlastní svatyně. Kotouč má nyní na čepeli Adam Rulík, který čeká, až mu dostřídají spoluhráči.
     
    04:48
    Vojtěch Tomi nahazuje touš za klec Třebíče a přihrává na Ondřeje Jurčíka, jenž drží touš na pravém hrazení.
     
    04:12
    Petr Hašek už se cpal sám před Jekela, jenže zezadu ho dostoupil Dominik Sklenář, jenž mu v klíčovém okamžiku sebral puk!
     
    03:38
    Rulík nahodil kotouč do útočného pásma, jenže tam se hokejisté Sokolova moc dlouho neudrželi a Patrik Kadeřávek musí rozehrát od své svatyně.
     
    03:05
    Hokejisté Baníku nyní znovu zatlačili na hráče Horácké Slavie a ti raději posílají puk přes všechny čáry, učinil tak Martin Šťovíček.
     
    02:32
    Horácká Slavia se ubránila a David Michálek se krátce po konci oslabení dostal do úniku, Adamu Beranovi nasadil forhendovou kličku, jenže touš mu v klíčovou chvíli sjel z čepele! Velká škoda pro Třebíč a klika pro Sokolov!
     
    02:07
    Vítězslav Bílek a Tomáš Vracovský pracovali na levé straně útočného pásma, jenže Třebíčští se opět dostali na touš a vyhodili ho přes všechny čáry.
     
    01:37
    Hráči Horácké Slavie vyhazují černou pryž přes všechny čáry, kde bude muset rozjet další výpad Sokolova Vojtěch Tomi.
     
    01:17
    Vojtěch Tomi pálil z pravého kruhu na přední tyč, jenže jeho pokus dobře srazil do rohu hrací plochy Lukáš Forman a i následný pokus z levé strany v podání hráčů Baníku je sražen do ochranné sítě.
     
    00:41
    Západočeši postavili přesilovkový vzorec a Jan Pohl přihrál na pravé straně na kruh Jaromíru Kverkovi, jehož pokus vytěsnil Pavel Jekel maskou!
     
    00:23
    Jan Mlčák podrazila na středovém kruhu Stanislava Vrhela a fasuje za to dvě trestné minuty. Sokolov tak má hned na začátku zápasu přesilovku.
     
    00:18
    Úvodní buly vyhráli hráči Baníku a Jan Novák okamžitě poslal kotouč na zadní mantinel, kde však byl Stanislav Vrhel až jako druhý.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Vhozeno bylo ještě čestné buly, zápas může začít!
     
    Krásný dobrý podvečer přeji ještě jednou všem fandům ledního hokeje. Za malou chvilku začíná 3. čtvrtfinálový zápas mezi Sokolovem a Třebíčí. Sestavy obou celků vidíte vpravo či níže.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Baník Sokolov: A. Beran (Cichoň) – J. Novák, Kadeřávek, J. Pohl, Radek Jeřábek, Vodička, Klejna, A. Rulík – Jurčík (A), Vrhel, Tomi – J. Konečný, Kverka (A), D. Přibyl – T. Jandus, Hašek, M. Sloboda – Vracovský, T. Rohan (C), V. Bílek.
    Trenér: Martin Štrba.

    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Mičán) – Mlčák, Hunkes, L. Forman, M. Furch, Poizl, Tureček, Popela – Šťovíček, L. Bittner (C), Psota – D. Sklenář, Nedvídek, Střondala – Meluzín, Vodný (A), Gajarský – Krliš, D. Michálek, Ferda (A).
    Trenér: Kamil Pokorný.

    Rozhodčí: Petružálek, Micka – Belko, Kokrment..
     
    Důležitost 3. zápasu

    Tím se dostáváme k dnešnímu 3. utkání čtvrtfinálové série, která se hraje na 3 vítězné duely. Mužstvo, které dnes zvítězí, získá výhodu mečbolu, tenisově řečeno. Již zítra bude moci zde v Sokolově sérii uzavřít a postoupit mezi elitní čtyřku soutěže. Dnes je tedy v sázce hodně a oba soupeři to dobře vědí.
     
    2. zápas série. TRE – SOK 1:1

    Druhý duel nabídl podstatně víc gólů než ten první. Po první siréně vedla Horácká Slavia po dvou gólech Adama Gajarského 2:1, protože se jednou trefil také Marek Sloboda. Na startu druhého dějství Baník srovnal zásluhou Jaromíra Kverky. Rozhodující moment přišel na začátku třetí třetiny po zásahu Vojtěcha Střondaly. Pár sekund před finální sirénou pak stanovil finální výsledek Michal Vodný, jenž zpečetil výhru Třebíče v poměru 4:2 a srovnal stav série na 1:1.
     
    1. zápas série. TRE – SOK 0:1

    V prvním čtvrtfinálovém klání nepadlo mnoho branek. Na tu první čekali diváci v Třebíči kuriozně přesně 20 minut. S první sirénou se prosadil Jaromír Kverka, jehož gól sudí potvrdili a Sokolov tak vedl na startu druhého dějství 1:0. Hala v Třebíči zaburácela přibližně deset minut před koncem utkání, když vyrovnání na 1:1 trefil Adam Gajarský. Srovnaný stav však trval jen necelou minutu. Poté vyrovnané klání rozhodl dorážkou vlastní střely Daniel Přibyl, který dal skóre jeho finální podobu – Baník vyhrál první čtvrtfinále 2:1 a ujal se vedení v sérii.
     
    SK Horácká Slavia Třebíč

    Horácká Slavia se prodrala mezi osmičku nejlepších týmů Chance ligy tím, že základní část zakončila na 3. pozici se ziskem dvaadevadesáti bodů. O vzájemné zápasy tak za svými zády udržela úhlavního rivala z Jihlavy a v souboji se Sokolovem měla pro první dvě utkání výhodu domácího prostředí, která se však dnešním duelem stěhuje do západních Čech.

    Nejproduktivnější hráči Třebíče v ZČ:
    Ladislav Bittner (17+13)
    Vojtěch Střondala (10+19)
    Michal Vodný (9+19)
    Lukáš Nedvídek (6+19)
    Martin Dočekal (12+12)

    Úspěšnost zákroků brankářů v ZČ:
    Pavel Jekel – 93,14 %
    Jan Mičán – 91,42 %
     
    HC Baník Sokolov

    Baník postoupil do čtvrtfinále play-off z 6. místa po základní části, kde na své konto zvládl nastřádat devětasedmdesát bodů. Díky tomu udržel klíčovou pozici o bod před Slavií Praha, která skončila na 7. příčce a postoupil přímo mezi osm nejlepších, zatímco celek z hlavního města musel do předkola.

    Nejproduktivnější hráči Sokolova v ZČ:
    Jaromír Kverka (14+23)
    Vojtěch Tomi (17+19)
    Jan Pohl (10+23)
    Ondřej Jurčík (9+23)
    Tomáš Šmerha (11+16)

    Úspěšnost zákroků brankářů v ZČ:
    Adam Beran – 90,59 %
    Oldřich Cichoň – 90,26 %
     
    Příjemný dobrý podvečer přeji všem příznivcům kvalitního hokeje. Čtvrtfinálové bitvy play-off Chance ligy jsou v plném proudu. Všechny série jsou po úvodních dvou zápasech srovnané – 1:1. Dnes se všech osm účastníků boje o titul představí v 3. utkáních. My se v textovém přenosu detailně zaměříme na klání Sokolova s Třebíčí.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 31. Vracovský (Radek Jeřábek), 40. Jurčík (D. Přibyl, Kverka), 52. Tomi (Jurčík, Hašek), 72. Vrhel (Jurčík, Kadeřávek) – 23. Střondala (Poizl, Vodný), 31. Šťovíček (Ferda), 55. L. Bittner (Střondala, Poizl)


    HC Baník Sokolov: A. Beran (31. Cichoň) – J. Novák, Kadeřávek, J. Pohl, Radek Jeřábek, Vodička, Klejna, A. Rulík – Jurčík (A), Vrhel, Tomi – J. Konečný, Kverka (A), D. Přibyl – T. Jandus, Hašek, M. Sloboda – Vracovský, T. Rohan (C), V. Bílek.
    Trenér: Martin Štrba.

    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Mičán) – Mlčák, Hunkes, L. Forman, M. Furch, Poizl, Tureček, Popela – Šťovíček, L. Bittner (C), Psota – D. Sklenář, Nedvídek, Střondala – Meluzín, Vodný (A), Gajarský – Krliš, D. Michálek, Ferda (A).
    Trenér: Kamil Pokorný.

    Rozhodčí: Petružálek, Micka – Belko, Kokrment.

    Diváci: 990
    Sokolov 3 1 Třebíč
    #1 Čtvrtek 10.03.2022 • 17:30
    Třebíč - Sokolov 1:2
    #2 Pátek 11.03.2022 • 17:30
    Třebíč - Sokolov 4:2
    #3 Pondělí 14.03.2022 • 18:00
    Sokolov - Třebíč 4:3 po prodl.
    #4 Úterý 15.03.2022 • 18:00
    Sokolov - Třebíč 3:0
    bahis siteleri