Buffalo – Toronto 5:2 (kon.) | Columbus – Vegas 6:4 (kon.) | Philadelphia – Montreal 3:4 (po pr.)
St. Louis – Winnipeg 3:4 (po pr.) | Minnesota – Nashville 2:6 (kon.) | NY Islanders – Anaheim 4:3 (kon.)
Colorado – Calgary 3:0 (kon.) | Los Angeles – Florida 3:2 (2:1 po s.n.) | Vancouver – Tampa 1:2 (kon.)
po prodl.
HC Baník Sokolov
4:3 (0:0, 2:2, 1:1 - 1:0) Stav série: 2:1
SK Horácká Slavia Třebíč
Pondělí 14.03.2022, 18:00 • Zimní stadion, Sokolov • Play-off Chance ligy • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
    71:04 Stanislav VRHEL - 4:3
     
    71:04
    Baník právě vstřelil branku!
    Baník dává gól v prodloužení, vyhrává zápas a ujímá se vedení v sérii 2:1! STANISLAV VRHEL vzal nyní odpovědnost na svá bedra, z rohu kluziště vyjel před klec Třebíče a pod betony Pavla Jekela zametl bekhendem touš do sítě, Sokolov vítězí 4:3! Asistence: Ondřej Jurčík, Patrik Kadeřávek.
     
    71:01
    Jaromír Kverka vyváží kotouč z obranného pásma, našel pasem Daniela Přibyla, jehož tvrdou ránu z pravého kruhu vykopl Pavel Jekel před sebe, kde Kverkovi v tutovce podjel puk pod čepelí!
     
    66:43
    Dominik Sklenář naprosto mimo hru fauloval Jana Pohla a dostává dvě trestné minuty za zákrok na půli hřiště, když měli jeho beci puk za vlastní klecí. Laciná přesilovka pro Sokolov.
     
    65:05
    Jan Novák vypálil z pravé strany od modré čáry, následně po vyražené střele beka Sokolova pálil Tomáš Vracovský z předbrankového prostoru, jeho pokus zastavuje Pavel Jekel skvělým zákrokem betonem!
     
    64:38
    Tomáš Jandus nyní pálil z levého kruhu do odkryté klece, jenže hůl mu v poslední chvíli zablokoval Dominik Sklenář!
     
    63:16
    Daniel Přibyl to překombinoval na levé straně, zbytečně hrál za sebe na Tomiho, jenž byl ale dost rychlý a pálil z kruhu, Pavel Jekel vyráží jeho pokus do rohu!
     
    59:46
    Celek z Vysočiny kombinuje před klecí Baníku, Daniel Poizl nahodil kotouč z levé strany od modré čáry na klec Sokolova a Oldřich Cichoň musel zalehnout na záda, protože mu touš pomalu projížděl mezi betony. Následně se strhla v brankovišti Západočechů mela, klec domácího celku byla vyhozena ze základního postavení, takže na led ještě musí údržbáři.
    54:06 Ladislav BITTNER - 3:3
     
    54:06
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč využívá přesilovou hru a srovnává na 3:3! Vojtěch Střondala vystřelil na pravé straně od modré čáry a LADISLAV BITTNER jeho pokus v předbrankovém prostoru nechytatelně tečoval mimo dosah Cichoně! Horácká Slavia srovnává krok a nás čeká dramatický závěr! Asistence: Vojtěch Střondala, Daniel Poizl.
     
    52:44
    Přesilovka pro Třebíč. Jan Pohl naremploval Václava Krliše za svou brankou na hrazení a dostává dvě trestné minuty.
     
    52:05
    Jaromír Kverka dostal nabito na vrchol kruhů a jeho tvrdá rána z osy hřiště jen těsně minula klec Horácké Slavie!
    51:47 Vojtěch TOMI - 3:2
     
    51:47
    Baník právě vstřelil branku!
    Baník otáčí vývoj duelu a poprvé v zápase vede! Minelu nyní vyrobila defenziva Třebíče, oba beci jeli do rohu kluziště na Ondřeje Jurčíka, jenž ale přesným pasem našel před klecí zcela volného VOJTĚCHA TOMIHO, jenž po šikovné kličce do bekhendu přehodil beton Jekela a poslal touš do sítě! Sokolov vede 3:2! Asistence: Ondřej Jurčík, Petr Hašek.
     
    51:20
    Tomáš Vracovský měl nyní dobrou pozici na vrcholu levého kruhu, vypálil na přední tyč, jenže Pavel Jekel jeho ránu vyrazil do tvrzeného skla za svou klecí, odkud se touš jako bumerang vrátil do jeho náruče.
     
    49:14
    Jan Pohl byl nyní trefen do hlavy v rohu hrací plochy holí. Michal Furch nestihl dohrát soupeře tělem a následně skloněného soupeře zasáhl čepelí do helmy. Fasuje dvě minuty za vysokou hůl. Přesilovka pro Sokolov.
     
    45:58
    Ondřej Jurčík se dostal k zakončení na pravé straně a svůj projektil poslal do břevna svatyně celku z Vysočiny! Velké štěstí pro Třebíč!
     
    44:57
    Jaromír Kverka nyní vyjel na pravý kruh a jeho nebezpečný pokus na zadní tyč musel Pavel Jekel vyrážet do rohu hrací plochy.
     
    44:10
    Jenže Třebíč jde v oslabení do situace dva na jednoho, Michal Vodný dostal pas na levou stranu, puk ale nezpracoval ideálně a zakončení z ostrého úhlu likviduje Cichoň vyrážečkou!
     
    43:43
    David Michálek naprosto zbytečně flákl holí přes holenní chrániče jednoho z rozehrávajících hokejistů Baníku v útočném pásmu a fasuje dvě minuty za podrážení. Přesilovka pro Sokolov.
     
    43:41
    Václav Krliš si vyjel na levém křídle do dobré pozice a jeho ostrou ránu na přední tyč musí Oldřich Cichoň vytěsnit vyrážečkou!
     
    41:59
    Patrik Kadeřávek vystřelil z pravého kruhu, jenže Pavel Jekel jeho pokus zvládl zastavit svým betonem. Následně na ledě zůstal ležet jeden z hráčů Třebíče, ale už odjíždí na střídačku, snad bude v pořádku.
    39:54 Ondřej JURČÍK - 2:2
     
    39:54
    Baník právě vstřelil branku!
    Baník nestihl využít přesilovku, ale to ho určitě mrzet nebude, protože 6 sekund před druhou sirénou srovnává krok s Třebíčí! Daniel Přibyl pálil na levé straně z bezprostřední blízkosti, Pavel Jekel zvládl puk vyrazit jen před sebe, kde ho v brankovišti dorazil do sítě Horácké Slavie dobře postavený ONDŘEJ JURČÍK, jenž vyrovnává na 2:2! Asistence: Daniel Přibyl, Jaromír Kverka.
     
    37:50
    Uvidíme další přesilovou hru Sokolova. Martin Šťovíček srazil na led Jana Pohla a dostává dvě trestné minuty za krosček.
     
    36:07
    A další obrovská šance Třebíče! Daniel Poizl se náhle dostal sám před klec Západočechů, ale svou forhendovou kličku zakončil jen do betonu Cichoně!
     
    35:35
    David Michálek pěkně přihrál před klec Baníku Radimu Ferdovi, jenž z bezprostřední blízkosti zakončil na klec Sokolova, Oldřich Cichoň se však stihl přesunout a jeho ránu zastavil!
     
    33:28
    Lukáš Nedvídek se na pravé straně dokázal natlačit přes beka až před klec Baníku a jeho forhendový blafák musel betonem zastavit Oldřich Cichoň!
    30:37 Tomáš VRACOVSKÝ - 1:2
     
    30:37
    Baník právě vstřelil branku!
    Čtyřiadvacet sekund nyní dělilo dvě branky! Náhle se TOMÁŠ VRACOVSKÝ dostal k puku na vrcholu kruhů, rychle se otočil čelem k bráně a prudkou ranou na zadní tyč snižuje na 1:2! Baník tak rychle odpovídá na gól soupeře a je znovu v kontaktu s Horáckou Slavií! Asistence: Radek Jeřábek.
     
    30:13
    Střídání v týmu HC Baník Sokolov: ze hřiště odchází Adam Beran, přichází Oldřich Cichoň.
    30:13 Martin ŠŤOVÍČEK - 0:2
     
    30:13
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč vede 2:0! MARTIN ŠŤOVÍČEK dostal křižný pas z levé strany od Ferdy na vrchol pravého kruhu, odkud vypálil ne zrovna prudký projektil. Adam Beran se ale přesunul příliš pomalu, navíc jeho zákrok lapačkou byl špatný, kotouč mu na přední tyči proletěl do sítě a Horácká Slavia tak zdvojnásobuje své vedení! Asistence: Radim Ferda.
     
    28:37
    Přesilovka je pryč, Baník toho v ní příliš mnoho nepředvedl, přesto se ještě drží v útočném pásmu, Vítězslav Bílek nyní přece jen vyslal dobrou střelu z pravého kruhu a Pavel Jekel měl co dělat, aby jeho pokus vyrazil!
     
    26:32
    Daniel Poizl dostává přísný trest, když mu sudí pískají zákrok vysokou holí v rohu kluziště. Na každý pád bude hrát Sokolov přesilovku.
    22:26 Vojtěch STŘONDALA - 0:1
     
    22:26
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Horácká Slavia využívá přesilovku, otevírá skóre duelu a jde do vedení 1:0! VOJTĚCH STŘONDALA obdržel křižný pas od Poizla na vrchol pravého kruhu a přesnou ranou trefil bližší horní růžek svatyně Berana, který se po puku natahoval marně, nejspíš ho přes dobrou clonu před sebou neviděl! Třebíč tak nyní drží nejtěsnější možný náskok! Asistence: Daniel Poizl, Michal Vodný.
     
    21:58
    Uvidíme druhou přesilovou hru Třebíče. Marek Sloboda v předbrankovém prostoru lehce trkl holí zezadu do nohy Adama Gajarského, jenž se poroučel na led. Sudí vylučují hráče Sokolova na dvě minuty za podrážení.
     
    19:55
    Obrovská šance Horácké Slavie, možná největší v prvním dějství! Erik Meluzín se dostal na ose hřiště kupředu, sjel na levý kruh, na kterém byl naprosto nebráněný a tvrdě vystřelil na klec Baníku, Adam Beran nyní zachránil svůj tým a drží bezbrankové skóre!
     
    18:27
    Erik Meluzín se hezky protáhl po levé strany a ranou na přední tyč solidně protáhl Adama Berana, jenž však jeho pokus nakonec zkrotil ve své náruči.
     
    16:38
    František Klejna pálil z osy hřiště od modré čáry, jeho pokus však bezpečně lapil Pavel Jekel. Následně se strhla mela, Petr Hašek a Adam Gajarský předvedli pěkný klinč, za který si oba odnesou dvě trestné minuty za hrubost.
     
    14:37
    Jan Mlčák drží touš za vlastní klecí a čeká, až mu spoluhráči najedou do nacvičeného signálu. Akci zakončoval Martin Šťovíček ranou z levého kruhu, Adam Beran musel jeho pokus maskou vytěsnit nad břevno!
     
    Hokejisté jsou zpět na hrací ploše, vypadá to, že by se během chvilky mohlo znovu začít hrát!
     
    Stále ještě sudí upravují hrací plochu na Zimním stadionu v Sokolově. Vypadá to, že se hra přeruší... je to tak, hlasatel právě ohlásil, že nás bude čekat minimálně desetiminutová přestávka. Doufejme, že následně se již bude moci opět hrát.
     
    08:22
    Ve středovém kruhu se objevila díra v ledu, sudí budou muset nechat hrací plochu upravit do stavu, kdy se na ní bude moci hrát.
     
    07:40
    Jan Pohl v předbrankovém prostoru zahákoval jednoho z protivníků a dostává za to dvě trestné minuty. Přesilovku si tak zahrají hráči Horácké Slavie.
     
    02:32
    Horácká Slavia se ubránila a David Michálek se krátce po konci oslabení dostal do úniku, Adamu Beranovi nasadil forhendovou kličku, jenže touš mu v klíčovou chvíli sjel z čepele! Velká škoda pro Třebíč a klika pro Sokolov!
     
    00:41
    Západočeši postavili přesilovkový vzorec a Jan Pohl přihrál na pravé straně na kruh Jaromíru Kverkovi, jehož pokus vytěsnil Pavel Jekel maskou!
     
    00:23
    Jan Mlčák podrazila na středovém kruhu Stanislava Vrhela a fasuje za to dvě trestné minuty. Sokolov tak má hned na začátku zápasu přesilovku.

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 31. Vracovský (Radek Jeřábek), 40. Jurčík (D. Přibyl, Kverka), 52. Tomi (Jurčík, Hašek), 72. Vrhel (Jurčík, Kadeřávek) – 23. Střondala (Poizl, Vodný), 31. Šťovíček (Ferda), 55. L. Bittner (Střondala, Poizl)


    HC Baník Sokolov: A. Beran (31. Cichoň) – J. Novák, Kadeřávek, J. Pohl, Radek Jeřábek, Vodička, Klejna, A. Rulík – Jurčík (A), Vrhel, Tomi – J. Konečný, Kverka (A), D. Přibyl – T. Jandus, Hašek, M. Sloboda – Vracovský, T. Rohan (C), V. Bílek.
    Trenér: Martin Štrba.

    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Mičán) – Mlčák, Hunkes, L. Forman, M. Furch, Poizl, Tureček, Popela – Šťovíček, L. Bittner (C), Psota – D. Sklenář, Nedvídek, Střondala – Meluzín, Vodný (A), Gajarský – Krliš, D. Michálek, Ferda (A).
    Trenér: Kamil Pokorný.

    Rozhodčí: Petružálek, Micka – Belko, Kokrment.

    Diváci: 990
    Sokolov 3 1 Třebíč
    #1 Čtvrtek 10.03.2022 • 17:30
    Třebíč - Sokolov 1:2
    #2 Pátek 11.03.2022 • 17:30
    Třebíč - Sokolov 4:2
    #3 Pondělí 14.03.2022 • 18:00
    Sokolov - Třebíč 4:3 po prodl.
    #4 Úterý 15.03.2022 • 18:00
    Sokolov - Třebíč 3:0
    bahis siteleri