Boston – St. Louis 2:4 (kon.) | Toronto – Buffalo 2:5 (kon.) | Florida – Anaheim 3:2 (po pr.)
NY Rangers – Carolina 2:4 (kon.) | Washington – Philadelphia 9:2 (kon.) | Detroit – Ottawa 1:4 (kon.)
NY Islanders – Pittsburgh 5:4 (1:0 po s.n.) | Minnesota – Edmonton 5:1 (kon.) | Nashville – San Jose 1:0 (po pr.)
Chicago – Los Angeles 2:5 (kon.) | Calgary – Seattle 5:3 (kon.) | Dallas – Tampa 1:0 (kon.)
Vancouver – Vegas 5:4 (po pr.) | Arizona – New Jersey 2:6 (kon.)
konec
Calgary Flames
5:3 (1:1, 0:2, 4:0)
Seattle Kraken
Středa 13.04.2022, 03:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:17 Matthew TKACHUK - 5:3
     
    59:17
    Calgary právě vstřelilo branku!
    MATTHEW TKACHUK posílá puk do prázdné klece a na led padají čepice, jelikož útočník Calgary právě zkompletoval hattrick! Navíc podtrhl vítězství svého týmu, a že to vůbec nebyl snadný zápas. Asistence: Johnny Gaudreau.
    54:10 Noah HANIFIN - 4:3
     
    54:10
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Flames využívají další přesilovou hru a otočka je dokonána! Michael Stone předal na pravou stranu, kde stál NOAH HANIFIN a ten svou dělovkou propálil všechno, co mu stálo v cestě. Asistence: Michael Stone, Mikael Backlund.
    45:33 Andrew MANGIAPANE - 3:3
     
    45:33
    Calgary právě vstřelilo branku!
    A máme srovnáno! Ve třetí třetině vidíme úplně jiné Flames než předešlých 20 minut. Nyní zavalili Driedgera salvou střel a i když opravdu dlouho odolával, po střele ANDREWA MANGIAPANEHO z bezprostřední blízkosti nakonec kapituloval. Asistence: Elias Lindholm, Connor Mackey.
    43:10 Matthew TKACHUK - 2:3
     
    43:10
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Flames se dočkali a snižují stav na 2:3! MATTHEWU TKACHUKOVI sice přihrávka na levou stranu nevyšla, avšak puk se mu odrazil zpět na hokejku a ranou do horní části branky rozradostnil domácí fanoušky. Asistence: Johhny Gaudreau, Rasmus Anderson.
    37:10 Adam LARSSON - 1:3
     
    37:10
    Seattle právě vstřelil branku!
    Obrovská rána pro Calgary, protože po skvěle sehrané přesilovce nedokázali skórovat a naopak se prosazuje opět jejich soupeř. Po protiútoku překonal Markstroma obránce ADAM LARSSON a Seattle tak vede již o dvě branky. Asistence: Alex Wennberg, Joonas Donskoi.
    23:06 Victor RASK - 1:2
     
    23:06
    Seattle právě vstřelil branku!
    Mocný tlak Krakenů nakonec přinesl své ovoce! Yanni Gourde našel zpoza branky osamoceného VICTORA RASKA, který se z první nemýlil a vrací svůj tým do vedení. Asistence: Yanni Gourde, Kole Lind.
    16:51 Matthew TKACHUK - 1:1
     
    16:51
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Adam Larsson zbytečně ztratil kotouč v útočném pásmu a to byl kámen úrazu! Calgary rozjelo protiútok, který sice kousek za modoru čarou Lindholm zpomalil a počkal si na své spoluhráče, ale udělal dobře. Do druhé vlny poslal puk na Andersona, ten našel Noaha Hanifina a jeho dělovku ještě tečoval do sítě MATTHEW TKACHUK. Asistence: Noah Hanifin, Rasmus Andersson.
    14:13 Ryan DONATO - 0:1
     
    14:13
    Seattle právě vstřelil branku!
    Seattle jde do vedení! Vince Dunn vybojoval puk u zadního mantinelu a okamžitě jej poslal na modrou čáru. Tam stál dnešní debutant Matthew Beniers, který předal na druhou stranu a RYAN DONATO už měl snadnou práci. Markstrom se totiž nestihl přesunout a Donato rozvnil síť za švédským brankářem. Asistence: Matthew Beniers, Vince Dunn.

    Libor Novák

    Branky a nahrávky: 17. M. Tkachuk (Hanifin, R. Andersson), 44. M. Tkachuk (J. Gaudreau, R. Andersson), 46. Mangiapane (E. Lindholm, Mackey), 55. Hanifin (Michael Stone, Backlund), 60. M. Tkachuk (J. Gaudreau) – 15. Donato (Beniers, Vince Dunn), 24. V. Rask (Gourde, Lind), 38. A. Larsson (Wennberg, Donskoi)


    Calgary Flames: Markström (41. Vladař) – R. Andersson, Hanifin, Ch. Tanev (C), Mackey, Michael Stone, Zadorov – M. Tkachuk (A), E. Lindholm, J. Gaudreau – Toffoli, Backlund (A), Mangiapane – Coleman, Järnkrok, D. Dubé – B. Ritchie, T. Lewis, Lucic.
    Trenér: Darryl Sutter

    Seattle Kraken: Driedger (Grubauer) – A. Larsson (A), Vince Dunn, Borgen, Oleksiak, C. Fleury, Soucy – Eberle (A), Beniers, Donato – Kuhlman, Wennberg, McCann – Lind, Gourde (A), V. Rask – Donskoi, Geekie, Sheahan.
    Trenér: David Hakstol

    Rozhodčí: Brenk, Schlenker – Gawryletz, Toomey

    Diváci: 16392
    bahis siteleri