Boston – Ottawa 2:3 (kon.) | Buffalo – St. Louis 2:6 (kon.) | Tampa – Anaheim 4:3 (po pr.)
Pittsburgh – NY Islanders 6:3 (kon.) | Carolina – Detroit 0:3 (kon.) | Toronto – Washington 7:3 (kon.)
Nashville – Edmonton 0:4 (kon.) | Dallas – Minnesota 2:3 (po pr.) | Chicago – San Jose 5:4 (1:0 po s.n.)
Colorado – New Jersey 3:1 (kon.) | Calgary – Vegas 1:6 (kon.) | Vancouver – Arizona 7:1 (kon.)
po prodl.
Tampa Bay Lightning
4:3 (2:0, 0:3, 1:0 - 1:0)
Anaheim Ducks
Pátek 15.04.2022, 01:00 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:58 Anthony CIRELLI - 4:3
     
    61:58
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tampa ale stejně rozhoduje! Killorn mohl pálit, ale všiml si volného ANTHONYHO CIRELLIHO, jenž byl ve velkém úhlu, a tak mu kotouč k tyči poslal. Cirelli ho jednoduše vmetl do prázdného prostoru za zády Stolarze. Asistence: Alex Killorn a Michail Sergačjov.
     
    61:01
    Tento gól po dlouhém zkoumání rozhodčích platit nebude! Jednalo se totiž o porušení pravidla o ofsajdu a prodloužení bude pokračovat dále!.
    59:48 Nikita KUČEROV - 3:3
     
    59:48
    Tampa právě vstřelila branku!
    Góóóól. Dvanáct sekund před koncem je vyrovnáno! NIKITA KUČEROV dostal puk do docela daleké pozice, přesto dokázal svou střelou poslat černou pryž přímo pod víko branky Anaheimu. Stolarz nic neviděl, skvěle mu ve výhledu bránil Perry..Asistence: Steven Stamkos a Corey Perry.
     
    47:41
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Troy Terry – 2 min., hákování).
     
    36:53
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (2 min. – příliš mnoho hráčů na ledě).
     
    34:23
    Tampa přece jen dokázala skórovat. Ovšem tento gól nemůže platit! Andrej Killorn se tak ze svého vyrovnání neradoval dlouho. Po coach challenge je tedy branka neplatná.
     
    30:41
    Střídání v týmu Tampa Bay Lightning: ze hřiště odchází Andrej Vasilevskij, přichází Brian Elliott.
    30:41 Troy TERRY - 2:3
     
    30:41
    Anaheim právě vstřelil branku!
    A rázem je otočeno! Stačilo pouhých dvaadvacet sekund od předchozího gólu Ducks a je tu další branka. Šustr nahodil kotouč před branku, kde ho TROY TERRY tečovala a usměrnil do ní. Vasilevskij půjde z branky! Asistence: Andrej Šustr a Ryan Getzlaf.
    30:19 Adam HENRIQUE - 2:2
     
    30:19
    Anaheim právě vstřelil branku!
    A je srovnáno!. Zasloužil se o to ADAM HENRIQUE, jenž vyslal střelu, který zamířila Vasilevskému mezi betony. Ten ji sice zbrzdil, ale nezablokoval. A opět tento gól půjde alespoň z části na triko brankáře Tampy. Asistence: Ryan Getzlaf.
     
    28:09
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (2 min. – příliš mnoho hráčů na ledě).
    23:42 Adam HENRIQUE - 2:1
     
    23:42
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Druhá třetina tedy začíná rychlým snížením hostů. ADAM HENRIQUE vyslal spíše propagační pokus od modré čáry u pravého mantinelu. Kotouč ale doskákal až k Vasilevskému a ten ho nedokázal vůbec zkrotit! Obrovská hrubka domácího gólamana tak dává soupeři příležitost. Asistence: Kevin Shattenkirk a Cam Fowler.
    16:42 Alex KILLORN - 2:0
     
    16:42
    Tampa právě vstřelila branku!
    V závěru první periody se Tampa prosadila znovu! ALEX KILLORN dostal perfektní přihrávku zpoza branky přímo před ní a skvělou ránou poslal kotouč k tyči, kde přesouvající se Stolarz nedosáhl. Asistence: Anthony Cirelli a Erik Černák.
     
    05:34
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Ryan Getzlaf – 2 min., podrážení).
    02:37 Ross COLTON - 1:0
     
    02:37
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí se poměrně rychle dostávají do vedení. Kotouč dokázal od branky dostat díky skvělé práci v předbrankovém prostoru ROSS COLTON, jenž dostal pas před branku, následně si kotouč přehodil na bekhend a poslal do branky krásný kotouč. Asistence: Steven Stamkos.

    Jiří Polášek

    Branky a nahrávky: 3. Colton (Stamkos), 17. Killorn (Cirelli, Černák), 60. Kučerov (Stamkos, Perry), 62. Cirelli (Killorn, Sergačjov) – 24. Henrique (Shattenkirk, Fowler), 31. Henrique (Getzlaf), 31. T. Terry (Šustr, Getzlaf)


    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (31. B. Elliott) – Rutta, Hedman, Černák, McDonagh, C. Foote, Sergačjov – Kučerov, B. Point, Palát – Colton, Stamkos (C), N. Paul – Hagel, Cirelli, Killorn – Perry, Bellemare, Maroon.
    Anaheim Ducks: Stolarz (J. Gibson) – Fowler, Shattenkirk, Vaakanainen, Jacob Larsson, Mahura, Šustr – D. Grant, Zegras, T. Terry – Henrique, Getzlaf (C), Mayhew – Milano, Lundeström, Aston-Reese – S. Carrick, Steel, D. Simon.
    bahis siteleri