Česko – Německo 0:2 (kon.)
po prodl.
HC Sparta Praha
2:3 (2:1, 0:1, 0:0 - 0:1) Stav série: 2:4
HC Škoda Plzeň
Pátek 15.04.2022, 16:30 • Sportovní hala, Praha - Holešovice • Play-off Extraligy dorostu • Finále
Partner:
    Plzeň je šampionem! Marek Hořejší převzal z rukou Tomáše Vlasáka pohár pro mistry ligy!
     
    Plzeňští dorostenci slaví na ledě Sportovní haly svůj titul, zatímco sparťané zklamaně pozorují své vrstevníky ze střídačky. To je ode mě z tohoto pěkného a nevšedního zápasu vše, děkuji všem za pozornost a u dalších online textových přenosů se budu těšit. Na počtenou! (19:01:31)
     
    Urputná finálová série je u konce! Titulovou branku Plzně vystřelil svou povedenou trefou Adam Benák, díky němuž plzeňští mladíci poráží Spartu 3:2 v prodloužení. Sparťané se nemají za co stydět, ale plzeňští mladíci byli šťastnější. Pražané tak prohráli finálovou sérii 2:4 na zápasy.
     
    Konec zápasu.
    65:48 Adam BENÁK - 2:3
     
    65:48
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je konec!!! Titlbach narýsoval přesnou přihrávku na levý kruh ADAMU BENÁKOVI, který svou střelou překonal přesouvajícího se brankáře Hrabala. Plzeňský dorost získává titul! Asistence: Adam Titlbach, Antonín Lučan.
     
    65:28
    Hosté byli příliš unáhlení a rozhodčí píská postavení mimo hru na straně Plzně. Následovat bude vhazování ve středním pásmu, blíže k brance Sparty.
     
    65:10
    Řehoř si několikrát vyměnil kotouč s Jiříčkem a první jmenovaný následně zkusil vystřelit. Hrabal tygřím skokem přikryl kotouč pod svojí lapačkou.
     
    64:57
    Adam Titlbach nyní zkusil vystřelit téměř z nulového úhlu, ale brankář Hrabal svou bližší tyčku pohlídal a přerušil hru. Následovat bude vhazování po pravici Hrabala.
     
    64:20
    Titlbach číhal na přihrávku od spoluhráče, ale plzeňský útočník nezpracoval prudký pas z levé strany kluziště. Domácí hokejisté se následně osvobozují.
     
    63:56
    Na trestnou lavici odjel sparťanský útočník Martin Vašíček (SPA), který vyfasoval dvě trestné minuty za sevření puku rukou. Plzeň bude hrát přesilovku.
     
    63:48
    Jiříček si sebral kotouč v obranném pásmu a hosté zavítali do útoku. Sparťané celou situaci ustáli, ale plzeňští mladíci budou hrát přesilovou hru.
     
    63:34
    Stepanchuk naskočil spolu se Žmolou a sparťané získají kotouč na své hokejky. Následný výpad zakončil první jmenovaný pouze do výstroje Jansy.
     
    62:44
    Další velmi povedený zákrok gólmana Hrabala, který znovu podržel svůj tým. Bude se vhazovat v útočném pásmu hostí, konkrétně po levici Hrabala.
     
    62:24
    Lukáš Novák se nedostal k nebezpečnému zakončení v útočném pásmu, plzeňští obránci uklidňují hru za svou brankou. Oba týmy mezitím střídají.
     
    62:07
    Martin Vašíček dojížděl situaci v útočném pásmu a brankář Jansa raději přikryl kotouč pod svou lapačku. Hra je znovu na krátkou chvíli přerušena.
     
    61:52
    Kučera našel na útočné modré čáře najetého Řehoře, který v rychlé jízdě svou střelou z osy kluziště prověřil sparťanského brankáře Michaela Hrabala.
     
    61:35
    Jakub Hromádka se dostal ke jemnému nahození od modré čáry a brankář Hrabal schoval kotouč ve své lapačce. Hra je na chvíli přerušena.
     
    60:46
    Andrej Fábry si bere kotouč v obranném pásmu a sparťané míří do útočného pásma. Vašíček se dostal k zakončení, Jansa zasáhl svými betony.
     
    60:10
    Hosté zvládli vhazování ve středovém kruhu a zakládají první akci. Sparťané se však dobře vrátili a zamezili případnému nebezpečí ze strany hostí.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Vše je připraveno, prodloužení může odstartovat!
     
    Navzdory několika šancím na obou stranách jsme další a rozhodující branku neviděli. Po krátké pauze nás čeká prodloužení!
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:40
    Port poslal nepřesnou přihrávku svému spoluhráče a plzeňští mladíci se dostali do dobré akce v posledních vteřinách hry. Hosté se ke střele nakonec nedostali.
     
    59:08
    Martin Vašíček uspěl na buly a sparťané získali hru v útočném pásmu. Fábry se však k zakončení k kruhu nedostal, brankář Jansa mohl zůstat v klidu.
     
    58:52
    Žmola neuspěl na vhazování v útočném pásmu a sparťané ještě bojovali o puk za soupeřovou brankou. Jansa však nemusel zasahovat, následně je hra přerušena.
     
    58:41
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny! Mezitím Port nahodil kotouč do hloubi útočného pásma a brankář Jansa ustál následný závar v brance.
     
    57:41
    Adam Titlbach se neprotlačil přes sparťanskou obranu ve středním pásmu a o pár okamžiků později nedosáhl na kotouč svou hokejkou útočník Netušil.
     
    57:18
    Hašek spolu se svými spoluhráči zastavili průjezd plzeňského útočníka, který se nedostal k razantnějšímu zakončení. Odehnal obrátil hru na druhou stranu.
     
    56:18
    Plzeňský útočník dostal od rozhodčích varování na vhazování a buly se bude opakovat. Připomínám, že do konce třetí třetiny zbývají necelé čtyři minuty.
     
    56:18
    Blíží se nám konec základní hrací doby a skóre je stále nerozhodné. Nyní je hra znovu přerušena, oba celky poslaly na ledovou plochu čerstvé síly ze střídaček.
     
    55:36
    Titlbach se rozjel rychle v útočném pásmu a poslední obránce domácích zapracoval na poslední chvíli. Sparťané ještě bojují o kotouč v obranném pásmu.
     
    54:58
    Netušil bojoval o puk ve středním pásmu, ale hosté byli nakonec úspěšnější. Sparťané se následně dobře vrátili do obranného pásma a zamezili nebezpečí.
     
    54:48
    Stepanchuk vyslal střelu od mantinelu a Jansa ukryl puk ve své lapačce. Před brankou ještě hlídkoval útočník Žmola, který se k případné dorážce už nedostal.
     
    54:26
    Adam Benák neuspěl na vhazování v útočném pásmu, ale i přesto se hosté ještě chvíli udrželi na kotouči. Sparťané dobře zapracovali a mají puk na hokejkách.
     
    54:14
    Petr Makovec se dostal ke střele v situaci jeden na jednoho, ale plzeňský útočník nemířil přesně. Hrabal nemusel zasahovat.
     
    53:50
    Nervozita tady v Holešovicích se dá krájet! Hra je nyní znovu přerušena a za chvíli proběhne další vhazování ve středním pásmu blíže k brance Sparty.
     
    53:41
    Plzeňští obránci byli u kotouče dříve než útočník Křišťan a sudí píská zakázané uvolnění na straně domácích. Následuje buly po pravici brankáře Hrabala.
     
    53:32
    Hosté se dostali do útočného pásma, ale rozhodčí vzápětí přerušují hru. Vhazovat se bude ve středním pásmu, blíže k brance domácího týmu.
     
    53:13
    Domácí hokejisté přenesli hru na druhou stranu kluziště a brankář Jansa raději přikryl kotouč před dojíždějícím Stepanchukem. Hra je na chvíli přerušena.
     
    52:59
    K nájezdu se rozjel útočník Adam Titlbach, který se pečlivě soustředil na své zakončení, ale brankář Hrabal vytasil svou lapačku!
     
    52:59
    Pozor! Martin Vašíček při své jízdě zpátky do obranného pásma fauloval a rozhodčí nařizuje trestné střílení!
     
    52:28
    Křišťan svou hokejkou dostal kotouč až do středního pásma a Vašíček zahrozil! Jeho střelecký pokus z otočky nebyl přesný, kotouč mají hosté.
     
    52:03
    Až nyní sudí raději přerušil hru. Oba celky poslaly na ledovou plochu čerstvé síly, za malou chvíli proběhne vhazování po levici brankáře Michaela Hrabala.
     
    51:51
    Po urputném souboji o kotouč v rohu kluziště se ani jeden z týmů dlouho nemohl dostat ke kotouči, ale rozhodčí hru nepřerušovali a nechali ji plynout dál.
     
    51:24
    Domácí brankář podržel svůj celek. Hosté jsou v posledních minutách aktivní a chtějí překlopit zápas definitivně na svou stranu. Vhazuje se před Hrabalem.
     
    50:51
    Adam Jiříček střílel od modré čáry a jeho ránu zablokoval clonící útočník Odehnal. Sparťané se brání zuby nehty v čele brankářem Michaelem Hrabalem.
     
    50:15
    Andrej Fábry hledal na útočné modré čáře svého spoluhráče, ale domácí hokejisté kvůli signalizovanému ofsajdu nemohli pokračovat ve své útočné akci.
     
    49:49
    Hrabal si našel střelu jednoho z plzeňských hráčů a následně schoval puk ve své lapačce. Divoká pasáž hry je přerušena, následovat bude vhazování.
     
    49:32
    David Šeba vystřelil od modré čáry a Jansa měl zakrytý výhled. Střela domácího beka skončila zablokovaná. Hra pokračuje dál.
     
    49:21
    Jansa vyjel ze svého pracoviště a pomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou, ale hosté poslali kotouč přes všechny čáry na zakázané uvolnění.
     
    48:44
    Sparťané bojovali o kotouč v obranném pásmu a nakonec byli úspěšnější. Obránce Hromádka nahazuje puk zpátky až k brance Michaela Hrabala.
     
    48:27
    Petr Křišťan neprošel přes střední pásmo a hosté následně zahrozili. Jejich snahu brzdí hvizd rozhodčího, když je pískáno postavení mimo hru hostí.
     
    47:45
    Sparťané znovu v útočném pásmu. Brankář Jansa svým ramenem zastavil nebezpečnou akci domácího celku a hosté dostávají hru na druhou stranu kluziště.
     
    47:10
    Tomáš Bartoň nerozehrál přesně v obranném pásmu a Škodovka se dostala do přečíslení tři na dva. Ránu z mezikruží přizvedl vracející se obránce domácích.
     
    46:51
    Plzeňští hokejisté si nerozuměli ve své rozehrávce a posílají kotouč až na zakázané uvolnění. Hra se za chvíli vrátí zpátky před plzeňského brankáře.
     
    46:28
    Bogdan Stepanchuk si sebral kotouč ve středním pásmu a sparťané založili rychlou protiakci. Brankář Jansa mohl zůstat v klidu, domácí se neprosadili.
     
    45:51
    Vojtěch Port kombinoval na pravém kruhu s Novákem a Fábrym, ale plzeňští obránci byli připravení na svých místech a vzápětí vyhodili puk do bezpečí.
     
    45:31
    Hosté se dostali do náznaku přečíslení dva na jednoho! Makovec ujel se svým spoluhráčem, ale sparťanská obrana vše uhasila včas.
     
    45:10
    Mikuláš Odehnal vystřelil od modré čáry a jeho ránu chtěl ještě dorazit Netušil. Druhý jmenovaný se však k odraženém kotouči už nedostal.
     
    44:49
    Domácí hokejisté se nemohou usadit v útočném pásmu, nyní jeden ze sparťanů na hranici pravidel atakoval plzeňského hráče v rohu útočného pásma.
     
    44:11
    Útočník Jan Kučera (PLZ) vyfasoval od rozhodčích dvě trestné minuty za podrážení a sparťané budou za malou chvíli hrát klasickou početní převahu.
     
    44:08
    Martin Vašíček chvíli hledal kotouč ve svém obranném pásmu a následně hosté budou hrát v oslabení. Sparťané mají zatím ponechanou výhodu.
     
    43:37
    Žmola spolu se svým spoluhráčem zavítal do útočného pásma po pravé straně, ale domácí hokejisté se nedostali do střelecké pozice. Hra pokračuje.
     
    43:08
    Lukáš Novák nemohl i díky dobrému napadání plzeňských hráčů založit rychlou protiakci a v následném souboji o kotouč u mantinelu byli úspěšnější domácí.
     
    42:45
    Jeden z domácích obránců nyní chyboval v obranném pásmu a následnou svižnou střelu z plzeňské strany zastavil svým úspěšným zákrokem brankář Hrabal.
     
    42:10
    Adam Benák se rozjel ve středním pásmu a hosté znovu zavítali do útočného pásma. Brankář Hrabal ve střehu, i když sparťanský gólman nemusel zasahovat.
     
    41:40
    Jakub Žmola byl úspěšnější na vhazování v obranném pásmu a sparťané zavítali do útoku. Stepanchuk hledal prvního jmenovaného, ale neúspěšně.
     
    41:18
    František Netušil si chtěl obhodit posledního obránce hostí, ale sparťanský útočník nedotáhl svou kličku do úspěšného konce.
     
    41:01
    Tam však nezůstali dlouho a sparťané záhy obrací hru na druhou stranu kluziště. Brankář Jansa nemusel zasahovat proti střele z levé strany kluziště.
     
    40:10
    Adam Buzek musel dávat pozor v obranném pásmu na napadající domácí hráče. Plzeňští hráči mají kotouč na svých hokejkách a míří do útočného pásma.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Hráči se vrátili zpátky ze svých kabin na ledovou plochu, třetí třetina startuje za několik okamžiků.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:07 hodin.
     
    Druhá a velice strhující třetina je za námi. Sparťané mohli navýšit své vedení v přesilové hře, ve které však sami inkasovali z hokejky Denise Řehoře. Plzeňský útočník svou trefou vyrovnal skóre utkání. Oba týmy mají dnes k vítězství stejně blízko i daleko.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:40
    Aleš Mazanec se tlačil do zakončení podél levé strany kluziště, ale přes posledního sparťanského obránce se nakonec nedostal.
     
    39:20
    Stepanchukova formace zůstala usazena v útočném pásmu a donutila soupeře vyhodit kotouč až na zakázané uvolnění. Hra se vrátí před Daniela Jansu.
     
    39:08
    Poslední minuta druhé třetiny. Domácí hráči se dostali do útočného pásma podél levé strany kluziště a Jansa následně odrazil kotouč do rohu kluziště.
     
    38:30
    David Šeba odehrál kotouč na Křišťana, přes kterého se dostal puk do středního pásma. Plzeňští hráči však rychle vracejí hru do útočného pásma.
     
    38:11
    Matyáš Beran hledal svou střelou z pravé strany kluziště své spoluhráče před brankou, ale Hrabal si pohlídal kotouč a odrazil případné nebezpečí.
     
    37:39
    Sparťané se tlačí do útočného pásma po pravé straně kluziště, ale plzeňští obránci se včas vrátili a zamezili případnému nebezpečí ze strany domácích.
     
    36:47
    Hosté už hrají v plném počtu hráčů na ledové ploše a zároveň útočí! Rána Marka Hořejšího z mezikruží našla pouze připravené betony brankáře Hrabala.
    35:49 Denis ŘEHOŘ - 2:2
     
    35:49
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Hosté vyhráli vhazování v útočném pásmu a DENIS ŘEHOŘ před brankou byl připravený na dorážku, na kterou Hrabal nezareagoval včas. Asistence: Adam Titlbach, Jakub Hromádka.
     
    35:45
    Teď sparťané dokonce vyhodili kotouč až na zakázané uvolnění a za malou chvíli se bude vhazovat v obranném pásmu domácího týmu z Holešovic.
     
    35:28
    Bartoň dojížděl kotouč na útočné modré čáře, ale sparťanský obránce se musel pro kotouč vracet do středního pásma. Domácím se přesilovka nedaří.
     
    35:18
    Sparťané se nemohou na delší časový úsek usadit v útočném pásmu a plzeňští obránci před malou chvílí poslali kotouč až na druhou stranu k Hrabalovi.
     
    34:37
    A právě Josef Eichler (PLZ) vyfasoval od rozhodčích dvě trestné minuty za podrážení a plzeňský obránce míří na následující okamžiky na trestnou lavici.
     
    34:24
    Eichlerovu střelu od modré čáry ještě tečoval jeden z plzeňských hráčů, ale letící dráha kotouče nebyla přesná. Puk nakonec skončil až v rohu kluziště.
     
    34:09
    Adam Titlbach dojížděl plzeňskou akci před soupeřovou brankou a Hrabal raději přikryl kotouč před dojíždějícím protihráčem. Hra je znovu na chvíli přerušena.
     
    33:30
    David Hrubý nahodil kotouč do útočného pásma, kde se sparťané zdrželi několik vteřin. Jansa vše kontroloval svým pohledem, když nemusel zasahovat.
     
    33:20
    Matyáš Beran se dostal do nadějné pozice v útočném pásmu a nahrnul kotouč do sparťanského brankoviště. Tam však byl gólman Hrabal připravený.
     
    32:50
    Vašíček neuspěl na vhazování ve středním pásmu a hosté rychle přesunuli hru na druhý konec kluziště. Hrabal odrazil kotouč svými betony do bezpečí.
     
    32:24
    Velká chyba ve sparťanské obraně mohla znamenat velkou pohromu pro domácí celek. Adam Benák si vybruslil do dobré akce, ale svou střelou nebyl úspěšný.
     
    31:51
    Aleš Mazanec uspěl na vhazování a kapitán Hořejší zkusil překvapit sparťanskou obranu. Bekhendový pokus plzeňského útočníka nebyl přesný.
     
    31:47
    Novák ještě bojoval o kotouč, ale hosté se dostali do útoku. Hrabal nejprve trochu zazmatkoval svou hokejkou, ale poté přikryl puk lapačkou.
     
    31:08
    Port se rychle obracel ke kotouči v obranném pásmu a poslal puk zpátky do středního pásma. Oba celky mezitím posílají na ledovou plochu další čerstvé síly.
     
    30:39
    Martin Vašíček přesně zvládl vyhrát vhazování na své spoluhráče a domácí hráči se dostali do útočného pásma. Důležité je, že sparťané mohou v klidu vystřídat.
     
    29:56
    Po vhazování v útočném pásmu hostí se dostali ke kotouči domácí hokejisté. Hosté ještě napadali rozehrávku, ale sparťané se i přesto dostali do bezpečí.
     
    29:35
    Žmola neudržel kotouč na své hokejce v útočném pásmu a o přihrávku si ještě klepal hokejkou o led jeden ze sparťanů, zřejmě Fábry. Domácí se ke střele nedostali.
     
    29:12
    Tomáš Pittr spolu se svými spoluhráči nemohli pokračovat v útočné akci podél mantinelu, když rozhodčí píská postavení mimo hru na straně Plzně.
     
    28:57
    A zase rychle na druhou stranu kluziště! Denis Řehoř si najel na přihrávku od svého spoluhráče a plzeňský útočník se nakonec netrefil ideálně do kotouče.
     
    28:26
    Zmatky v plzeňském brankovišti. Křišťan servíroval puk před brankou Vašíčkovi, který však nebyl úspěšný. Jansa nevěděl, kde má kotouč.
     
    27:52
    Vojtěch Port našel přesně své spoluhráče a kotouč se následně dostal až na druhou stranu k brankáři Jansovi. Plzeňský brankář odrazil kotouč do bezpečí.
     
    27:08
    Hašek bojoval o kotouč v rohu kluziště se svým spoluhráčem a sparťané byli nakonec úspěšnější. Domácí se dostali do útoku podél mantinelu, Jansa nemusel zasahovat.
     
    26:45
    Jiří Reiser se dostal s kotoučem na hokejce do dobré střelecké pozice na kruhu a svou ranou prověřil brankáře Hrabala.
     
    26:36
    Šeba poslal kotouč do hloubi útočného pásma, ale domácí se dlouho na kotouči neudrželi. Plzeňští podnikají rychlou protiakci středem kluziště.
     
    26:27
    Petr Křišťan napadal plzeňskou rozehrávku a úspěšně. Hosté poslali kotouč až na zakázané uvolnění a vhazovat se bude po pravici brankáře Daniela Jansy.
     
    26:05
    Rychlé přesunutí hry na druhou stranu kluziště a další úspěšný zákrok plzeňského brankáře Jansy. Ten podržel kotouč ve své výstroji a přerušil hru.
     
    25:55
    Hosté byli příliš netrpěliví a rozhodčí píská postavení mimo hru. Hra je na chvíli přerušena, následovat bude vhazování ve středním pásmu, blíže k brance Sparty.
     
    25:28
    Mikuláš Odehnal se svou formací dostali kotouč do středního pásma, kde však byli hosté připravení a nepustili svého soupeře blíže k Danielu Jansovi.
     
    24:48
    David Šeba dobře zapracoval v obranném pásmu a nepustil plzeňského útočníka do zakončení. Hrabal následně nemusel zasahovat, hra pokračuje dál.
     
    24:24
    Lukáš Novák byl úspěšný na vhazování ve středním pásmu a sparťané dostali hru na druhou stranu kluziště. Tam se však přes plzeňskou obranu neprosadili.
     
    24:13
    Křišťan společně se svými spoluhráči bojovali o puk v rohu útočného pásma a úspěšně. Následnou protiakci však zastavuje rozhodčí, který píská ofsajd.
     
    23:34
    Po vhazování v útočném pásmu hostí vypálil od modré čáry obránce Buzek, ale jeho střelecký pokus byl sražený do rohu kluziště.
     
    22:54
    Petr Makovec uklidnil situaci v obranném pásmu a oba celky následně poslaly na ledovou plochu. Sparťané pohotově napadají plzeňskou rozehrávku.
     
    22:30
    Marton číhal na přihrávku od svého spoluhráče, ale sparťanský obránce se nakonec ke kotouči už nedostal. Hosté se dostali s kotoučem do středního pásma.
     
    21:54
    Mohlo být vyrovnáno! Nejprve Hrabala zachránila tyčka a posléze Lučan netrefil kotouč mezi kruhy. Sparťané měli velké štěstí.
     
    21:20
    Martin Vašíček si počkal na nepřesnou plzeňskou přihrávku a sparťané ještě zůstali usazeni před brankářem Jansou. Ten však zatím nemusel zasahovat.
     
    20:40
    Hořejší ztratil kotouč na útočné modré čáře a do útoku spěchal Žmola. Sparťanský útočník se však do kvalitního zakončení neprotlačil, hra pokračuje.
     
    20:05
    Jakub Žmola uspěl na vhazování ve středovém kruhu a sparťané kotouč na své hokejky. Plzeňští hráči jsou však záhy připravení ve středním pásmu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Hráči se vrátili zpátky na ledovou plochu, utkání může pokračovat!
     
    Další třetina začne přibližně v 17:20 hodin.
     
    První a hlavně zajímavá třetina je úspěšně za námi. Sparťané měli v prvních minutách zápasu navrch, což zdokumentovaly dvě trefy. Prosadil se Martin Vašíček a posléze také Bogdan Stepanchuk. Plzeňští mladíci se však oklepali a Antonín Lučan snížil na rozdíl jediného gólu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:45
    Žmola dojel situaci v obranném pásmu a zamezil případnému plzeňskému přečíslení dva na jednoho. První třetina pomalu končí, sparťané drží své vedení.
     
    19:34
    Port střílel od modré čáry a jeho ránu ještě tečoval svou hokejkou u mantinelu Fábry. Brankář Jansa tentokrát nemusel zasahovat, hra pokračuje dál.
     
    19:16
    Lučan zastavil jednoho z domácích hráčů u mantinelu, nicméně domácí se ještě udrželi na puku v útočném pásmu. Domácí snahu nakonec přerušil Jansa.
     
    18:05
    František Netušil byl zaparkovaný před plzeňskou brankou a jeden z domácích obránců se rozhodl vystřelit! Rána domácího obránce skončila zablokovaná.
     
    17:32
    Fábry se dostal do dobré střelecké pozice a svým bekhendovým pokusem se snažil ohrozit Jansu. Plzeňský brankář si kotouč pohlídal svou lapačkou.
     
    16:50
    Jansa předvedl další úspěšný zákrok, naopak hosté dostali hru na druhou stranu kluziště a Hrabal raději podržel puk v lapačce. Oba týmy střídají.
     
    16:15
    Hosté vyhráli vhazování v útočném pásmu a ještě zůstali usazeni před brankářem Hrabalem. Stepanchukova formace se až nyní dostává ke kotouči.
    15:37 LUČAN - 2:1
     
    15:37
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Máme sníženo! Hosté se dostali do útočného pásma a Hrabal inkasoval poprvé v utkání. Střela ANTONÍNA LUČANA byla natolik přesná, že skončila až v domácí brance. Asistence: Jan Kučera.
     
    15:01
    Další dobrá akce domácích! Martin Vašíček hledal Křišťana, ale ten se ovšem ke střele nedostal. Následná rána od modré čáry nebyla příliš úspěšná.
     
    14:31
    Jakub Žmola svým bruslením podpořil v útočné akci Stepanchuka a domácí zamířili dopředu. Druhý jmenovaný však přihrával nepřesně.
     
    13:50
    Marek Hořejší bojoval společně se svými spoluhráči o kotouč v rohu kluziště a hosté ohrozili Hrabala! Rána od modré čáry ovšem gólovým úspěchem neskočila.
     
    13:40
    Formace kolem obránce Janského musí na ledě ještě nějakou chvíli zůstat. Rozhodčí totiž píská zakázané uvolnění a hra se vrátí před Michaela Hrabala.
     
    13:23
    Hrubý se chtěl proháčkovat přes plzeňského obránce, ale domácí útočník se nedostal do zakončení. Hosté si berou kotouč na své hokejky a míří dopředu.
     
    13:05
    Lučan si musel dávat pozor na dotírajícího protihráče a plzeňský obránce zvládl celou situace velmi dobře. Hosté se následně dostali do postavení mimo hru.
     
    12:47
    Hrabal si nyní počkal na střelu jednoho z hostí a sparťanský brankář znovu podržel kotouč ve své výstroji. Za malou chvíli bude následovat buly po jeho levici.
     
    12:28
    Jiříček musel spěchat zpátky do obranného pásma pro kotouč a hosté se dostali do středního pásma. Sparťané se však dobře vrátili a nepustili soupeře do akce.
     
    12:13
    Tomáš Skala nahodil kotouč do útočného pásma na zadní mantinel a následně se hosté dostali do dobré akce. Brankář Hrabal raději přerušil hru.
     
    11:36
    Domácí střídačka pobízela Bartoně ke střele od modré čáry a sparťanský obránce následně vypálil. Rána domácího beka ovšem skončila zablokovaná.
     
    11:18
    Hraje se ve vysokém tempu, sparťané zatím předvádí koncentrovaný výkon. Nyní musel dávat Jansa pozor na případnou dorážku před svým brankovištěm.
     
    10:36
    Sparťané své oslabení ustáli a už několik vteřin hrají v plném počtu hráčů na ledové ploše. Mezitím Stepanchuk nevyzrál svou kličkou na Jansu!
     
    09:51
    Vašíček ujel se svým spoluhráčem do přečíslení ve vlastním oslabení, ale sparťanský útočník nepřihrával přesně svému spoluhráči. Hra pokračuje dál.
     
    09:24
    Hosté znovu zavítali do útočného pásma a rozjeli svou kombinaci. Střela od modré čáry byla velmi prudká, ale první clonící hráč na straně domácích odvedl dobrou práci.
     
    08:34
    Hosté se okamžitě usadili v útočném pásmu, Lučan servíruje přihrávky svým spoluhráčům. Sparťanská čtveřice zatím brání svůj náskok velmi pečlivě.
     
    08:17
    Hosté mají dobrou šanci na to, aby se vrátili zpět do zápasu. Na trestnou lavici usedl útočník Petr Poláček (SPA), který vyfasoval dvě minuty za podrážení.
    07:36 Bogdan STEPANCHUK - 2:0
     
    07:36
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané jdou do dvoubrankového vedení! Odehnal vystřelil z dobré pozice a jeho ránu ještě zřejmě usměrnil do sítě před brankou zaparkovaný BOGDAN STEPANCHUK. Asistence: Mikuláš Odehnal, Jakub Žmola.
     
    07:18
    Stepanchuk se prezentoval úspěšným hitem u mantinelu, za což si vysloužil potlesk z domácí střídačky. Sparťané jsou zatím velmi aktivní a tlačí Plzeň.
     
    07:05
    Andrej Fábry ještě bojoval o kotouč v rohu kluziště a Vašíček byl v dobré pozici! Celou akci však zastavuje hvizd rozhodčího, píská se postavení mimo hru.
     
    06:48
    Hosté jsou kompletní a sparťané mezitím míří do dalšího útoku. Brankář Daniel Jansa zasáhl proti nebezpečné střele z domácí strany a přerušil hru.
     
    05:57
    Sparťané ještě pokračují ve své přesilové hře, ale plzeňští obránci jsou velmi pozorní a nepouští svého soupeře do šancí. Za chvíli Plzeň bude hrát v pěti.
    05:26 Martin VAŠÍČEK - 1:0
     
    05:26
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté dlouho kombinovali, až vymysleli pěknou souhru. Novák naservíroval přesnou přihrávku MARTINU VAŠÍČKOVI na pravý kruh pro vhazování a první jmenovaný uklidil kotouč do sítě. Asistence: Lukáš Novák.
     
    04:39
    Martin Vašíček se protlačil do dobré pozice v útočném pásmu a následně naservíroval kotouč Fábrymu. Druhý jmenovaný prověřil Jansu.
     
    04:12
    Krušné chvíle pro Plzeň! Sparta bude hrát dlouhou dobu přesilovou hru pět na tři! Josef Eichler (PLZ) vyfasoval dvě minuty za zásah do oblasti hlavy a krku.
     
    03:57
    Po urputném souboji v útočném pásmu se dostali ke kotouči domácí, kteří rozjeli rychlou kombinaci! Fábryho rána z levého kruhu našla Jansu.
     
    03:45
    Bude se vylučovat a sparťané si zahrají první přesilovou hru. Hosté špatně střídali a trest za hráčskou lavici jede odpykat útočník Tomáš Pittr (PLZ).
     
    03:08
    David Hrubý se tlačil do dobré pozice na kruhu, ale domácí útočník se nakonec ke střele nedostal. Brankář Jansa tentokrát nemusel zasahovat.
     
    02:40
    Nepřesná rozehrávka hostí končí na hokejkách sparťanů, kteří si sebrali kotouč ve středním pásmu a poslali ho zpátky na druhou stranu kluziště.
     
    02:18
    Josef Eichler si poradil s napadajícím sparťanem a založil rychlou protiakci svého týmu. Plzeňští hráči se nakonec ke střele v útočném pásmu nedostali.
     
    01:48
    Tomáš Bartoň byl u kotouče v obranném pásmu jako první a rozhodčí píská zakázané uvolnění na straně Škodovky. Hra se přesouvá zpátky před Jansu.
     
    01:10
    Vojtěch Port si vybruslil do útočného pásma a svou jemnou střelou otestoval pozornost připraveného Jansy. Plzeňský brankář odrazil kotouč svými betony.
     
    00:54
    Domácí hokejisté se udrželi krátkou chvíli v útočném pásmu, ale hosté zapracovali u mantinelu a podél hrazení dostali kotouč až na druhou stranu kluziště.
     
    00:30
    Plzeňský brankář musel předvést první úspěšný zákrok proti sparťanské střele z levé strany kluziště. Jansa podržel kotouč ve své výstroji a hra je přerušena.
     
    00:10
    Hosté vyhráli vhazování ve středovém kruhu, ale sparťané díky svému dobrému napadání získali kotouč v útočném pásmu. Jansa však nemusel zasahovat.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči jsou připraveni na úvodní vhazování, šestá finálová bitva mezi Spartou a Plzní může odstartovat!
     
    Rozbruslení obou týmů skončilo, hráči naposledy před dnešním zápasem zamířili do svých kabin. Do startu utkání zbývá něco málo přes patnáct minut.
     
    Ještě jednou přeji všem hokejovým fandům příjemné páteční odpoledne už přímo z pražské Sportovní haly. Utkání startuje přibližně za třicet minut a vy si mezitím můžete přečíst sestavy obou celků pro dnešní veledůležitý zápas. Na straně domácího týmu vidíme céčko na dresu Tomáše Bartoně, hosty vede do utkání z pozice kapitána tradičně útočník Marek Hořejší.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Sparta Praha: Hrabal (Kogler) – Hašek, Marton, Šeba, Bartoň (C), Byakov, Janský, Port – Stepanchuk, Vašíček, Odehnal, Netušil, Novák (A), Fábry (A), Poláček, Hrubý, Žmola, Křišťan.
    Trenér: František Ptáček

    HC Škoda Plzeň: Jansa (Mařík) – Jiříček, Lučan (A), Hromádka, Buzek (A), Skala, Eichler – Bílek, Beran, Hořejší (C), Mazanec, Reiser, Řehoř, Pittr, Kučera, Benák, Titlbach, Makovec.
    Trenér: Petr Kořínek

    Rozhodčí: Veselý – Lučan, Kis.
     
    Hezký páteční den u sledování dorosteneckého play off! Finále mezi Spartou a Plzní pokračuje a dnes je na programu šestá vzájemná bitva obou soupeřů v rámci finálové série. Utkání startuje v 16.30 hodin, přeji všem hokejovým fandům příjemnou zábavu!
     
    Plzeň mohla finálovou sérii definitivně rozhodnout na svém kluzišti, ale svěřenci Petra Kořínka v pátém finálovém klání vstřelili pouze jednu branku a prohráli 1:4. Jediný gól domácího týmu obstaral talentovaný útočník Adam Benák, který prožívá velmi vydařené play off. Zajímavostí také je, že plzeňští mladíci vyslali oproti soupeři v průběhu utkání na branku méně střel. Uspějí plzeňští hráči v Praze a budou slavit titul?
     
    Sparta neodjížděla na pátý zápas série do Plzně v nejlepší náladě, když Pražané prohrávali v sérii 1:3. Po nepovedeném čtvrtém finálovém utkání se zdálo býti hotovo, nicméně svěřenci kouče Františka Ptáčka zabojovali a v Plzni zvítězili i díky hattricku Petra Křišťana 4:1. Čtyři body zaznamenal útočník Martin Vašíček a vidět byl také talentovaný Andrej Fábry, který pro změnu zapsal tři asistence.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:30.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 6. Vašíček (Novák), 8. Stepanchuk (Odehnal, Žmola) – 16. Lučan (Kučera), 36. Řehoř (Titlbach, Hromádka), 66. Benák (Titlbach, Lučan)


    HC Sparta Praha: Hrabal (Kogler) – Hašek, Marton, Šeba, Bartoň (C), Byakov, Janský, Port – Stepanchuk, Vašíček, Odehnal, Netušil, Novák (A), Fábry (A), Poláček, Hrubý, Žmola, Křišťan.
    Trenér: František Ptáček

    HC Škoda Plzeň: Jansa (Mařík) – Jiříček, Lučan (A), Hromádka, Buzek (A), Skala, Eichler – Bílek, Beran, Hořejší (C), Mazanec, Reiser, Řehoř, Pittr, Kučera, Benák, Titlbach, Makovec.
    Trenér: Petr Kořínek

    Rozhodčí: Veselý – Lučan, Kis
    Sparta 2 4 Plzeň
    #1 Úterý 05.04.2022 • 13:00
    Plzeň - Sparta 4:1
    #2 Středa 06.04.2022 • 13:00
    Plzeň - Sparta 9:1
    #3 Sobota 09.04.2022 • 17:30
    Sparta - Plzeň 1:0
    #4 Neděle 10.04.2022 • 15:30
    Sparta - Plzeň 1:2
    #5 Středa 13.04.2022 • 17:00
    Plzeň - Sparta 1:4
    #6 Pátek 15.04.2022 • 16:30
    Sparta - Plzeň 2:3 po prodl.
    bahis siteleri