Finsko – Slovensko 5:1 (kon.) | Česko – Švédsko 3:4 (2:3 po s.n.)
konec
Finsko
5:1 (2:0, 2:1, 1:0)
Slovensko
Pátek 15.04.2022, 14:30 • Zimní stadion Příbram • Turnaj čtyř (U20)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:01
    Finsko právě vstřelilo branku!
    KASPER SIMONTAIVAL krásně vypálil z pravého kruhu pro vhazování a Patrik Andrisík máchl na přední tyči lapačkou naprázdno! Gól v přesilovce. Asistence: Aleksi Heimosalmi a Roni Hirvonen.
    36:38 Elias KOPONEN - 4:1
     
    36:38
    Finsko právě vstřelilo branku!
    ELIAS KOPONEN skóroval při signalizovaném trestu pro Slovensko, když si všiml volného puku pod Patrikem Andrisíkem a dopíchl puk do sítě! Opět je to o tři góly. Asistence: Sami Päivärinta.
    35:29 Matej TOMAS - 3:1
     
    35:29
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Juha Jatkola sice zasáhl proti střele od modré čáry dobře pravým betonem, jenže u levé tyče ho z dorážky překonal MATEJ TOMAS! Bez asistence.
    32:41 Roni HIRVONEN - 3:0
     
    32:41
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové opět hýřili v útočném pásmu pohybem a RONI HIRVONEN vstřelil svůj druhý gól v zápase, když tentokrát slovenského brankáře překonal střelou z levého kruhu pro vhazování! Finsko vede o tři góly. Asistence: Kasper Simontaival.
    15:58 Elias KOPONEN - 2:0
     
    15:58
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové pokračovali v obrovském tlaku a nakonec slavili úspěch, ELIAS KOPONEN teď napřáhl k nádherné střele z prostoru pravého kruhu pro vhazování a Finové vedou 2:0! Bez asistence.
    00:18 Roni HIRVONEN - 1:0
     
    00:18
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Juuso Mäenpää skvěle podržel puk v levém rohu útočného pásma a kapitán RONI HIRVONEN skóroval střelou z ostrého úhlu, když se prosadil v blízkosti levé tyče! Asistence: Juuso Mäenpää.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 1. Hirvonen (Mäenpää), 16. Koponen, 33. Hirvonen (Simontaival), 37. Koponen (Päivärinta), 52. Simontaival (Heimosalmi, Hirvonen) – 36. Tomas


    Finsko: Pasanen (26. Jatkola) – Nurmi, Heimosalmi, Rajaniemi, Puutio (A), Paaso, Ottavainen, Häkkilä, Jurmo – Hirvonen (C), Mäenpää, Simontaival – Kapanen, Knihti, Lambert – Koponen, Päivärinta, Suni – Säkkinen, Juhola, Matikka.
    Trenér: Antti Pennanen

    Slovensko: Andrisík (Gajan) – Stripai (A), Rajzík, Chovaniak, Bakala, Laurenčík, Tomas, Jacko – Vaculík, Krajčovič, Štetka (A) – Krajč (C), Nemec, Štefančík – Ondriš, Danielčák, Géci – Vaňo, Tomala, Babeliak – Hajnik.
    Trenér: Ján Pardavý

    Rozhodčí: Tomáš Horák, Jiří Ondráček. Čároví: David Klouček, Petr Šimánek

    Diváci: 305
    bahis siteleri