Columbus – Ottawa 1:2 (0:1 po s.n.) | Minnesota – Seattle 6:3 (kon.) | Edmonton – Colorado 6:3 (kon.)
Arizona – Washington 0:2 (kon.) | Buffalo – NY Islanders 5:3 (kon.) | Detroit – Pittsburgh 2:7 (kon.)
New Jersey – Carolina 2:3 (po pr.) | Boston – NY Rangers 3:1 (kon.)
konec
Minnesota Wild
6:3 (1:2, 5:0, 0:1)
Seattle Kraken
Sobota 23.04.2022, 02:11 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:02
    Jared McCann sekl ve vlastním brankovišti Matthewa Boldyho a dostává dvě trestné minuty. Uvidíme tedy ještě přesilovku Wild.
     
    50:02
    Tohle byl ošklivý zákrok. Adam Larsson neudržel puk na čepeli a ke kotouči se tak prodral Kevin Fiala, jenž v nepříjemné pozici nedokázal zakončit, hlavně ho ale Philipp Grubauer trefil rukavicemi do obličeje a za to by měl být trest. Nakonec však dostává jen Larsson dvě minuty za držení.
     
    43:47
    Nedlouho poté, co se Ryan Hartman vrátil z trestné lavice, na ni usedá znovu. Tentokrát u své klece sekl přes ruce Jamieho Oleksiaka, za což dostane dvě trestné minuty.
     
    40:35
    Uvidíme přesilovku Seattleu. Ryan Hartman je vyloučen na dvě minuty za podražení, když v rohu kluziště u vlastní svatyně poslal holí k zemi Yanniho Gourda.
     
    31:12
    Tyson Jost se na pravé straně dostal ke střele v předbrankovém prostoru. Philipp Grubauer sice jeho pokus zastavil, jenže to se mu povedlo i lehkému háčku Vince Dunna, jenž už za svůj prohřešek putuje na trestnou lavici. Přesilovka pro Wild.
     
    30:31
    Krátce po čtvrtém gólu Wild se u svatyně Seattleu strhla bitka, když se do sebe pustili Brandon Duhaime a Will Borgen. Lehce úspěšnější v ní byl zadák Krakenů. Na tresty je to však naprosto vyrovnané, Oba borci fasují pět trestných minut za rvačku.
     
    26:07
    Nyní už se ale bude vylučovat a Minnesota si opět zahraje přesilovku. Jordan Eberle v obranném pásmu hákoval Kevina Fialu a dostává dvě trestné minuty.
     
    14:10
    Uvidíme přesilovou hru, kterou si zahraje Minnesota. Alexander Wennberg podrazil v obranném pásmu Kirilla Kaprizova a fasuje za to dvě trestné minuty.

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 17. J. Eriksson Ek (Kaprizov, K. Fiala), 23. J. Eriksson Ek (K. Fiala, Boldy), 27. Kaprizov (K. Fiala, J. Eriksson Ek), 31. Hartman (Kaprizov), 33. Zuccarello (K. Fiala, Kaprizov), 35. Deslauriers (K. Fiala, Jost) – 7. Sprong (Donskoi), 11. Gourde (Kuhlman, McCann), 46. Beniers (Vince Dunn, McCann)


    Minnesota Wild: M.-A. Fleury (C. Talbot) – Spurgeon (C), J. Middleton, J. Brodin, D. Kulikov, Merrill, Jordie Benn – Zuccarello (A), Hartman, Kaprizov – Boldy, F. Gaudreau, K. Fiala – Bjugstad, J. Eriksson Ek (A), Jost – Deslauriers, Dewar, Duhaime.
    Trenér: Dean Evason.

    Seattle Kraken: Grubauer (Driedger) – A. Larsson (A), Vince Dunn, C. Fleury, Soucy, Borgen, Oleksiak – Kuhlman, Gourde (A), McCann – Eberle (A), Beniers, Donato – Lind, Wennberg, V. Rask – Donskoi, Sheahan, Sprong.
    Trenér: David Hakstol.

    Rozhodčí: Syvret, Walsh – Pancich, Knorr.

    Diváci: 19 047
    bahis siteleri