Slovensko – USA United 3:2 (kon.) | Česko – USA 0:3 (kon.) | Kanada – Velká Británie 5:0 (kon.)
Česko – Slovensko 2:1 (1:0 po s.s.) | Kanada – USA United 5:0 (kon.) | USA – Velká Británie 5:0 (kon.)
konec
Česko
0:3 (0:0, 0:1, 0:2)
USA
Středa 07.09.2022, 14:00 • Nové Strašecí • Mistrovství světa Masters žen
    34:10 Cherie STEWARTOVÁ - 0:3
     
    34:10
    USA právě vstřelily branku!
    Je rozhodnuto. Nepovedenou českou rozehrávku potrestala CHERIE STEWARTOVÁ, jež si počkala na odraz míčku od mantinelu a z levé strany bezpečně zacílila do odryté české brány. Bez asistence.
    26:46 Cherie STEWARTOVÁ - 0:2
     
    26:46
    USA právě vstřelily branku!
    Hokejbalistky ze zámoří využívají přesilovou hru a odskakují do dvoubrankového náskoku. Po nástřelu Girtzové ztratila Hůlková pojem o míčku, za její záda ho posléze nasměrovala CHERIE STEWARTOVÁ. Asistence: Anne Girtzová.
    20:55 Elizabeth MARHEFKAOVÁ - 0:1
     
    20:55
    USA právě vstřelily branku!
    Američanky se ujímají vedení a nutno podotknout, že zaslouženého. ELIZABETH MARHEFKAOVÁ nejprve přetlačila Kantoříkovou, načež plácla do míčku bekhendem a překvapená Hůlková vůbec nereagovala. Asistence: Courtney Southgateová a Kara Reevesová.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 21. Marhefkaová (Southgateová, Reevesová), 27. Stewartová (Girtzová), 35. Stewartová


    Česko: Hůlková – Kandrová, Cejnarová, Musilová, Baloušová Fričová, Kalistová, Siantová, Součková, Herzigová – Řepková, Kantoříková, Holoubková, Sevaldová, Němcová, Kvasničková, Mazancová, Kobyláková, Pavlíčková, Topičová (C).
    USA: Schneiderová (Connerová) – Feairhellerová, Laveryová, Gnozziová, Bilgerová (C), Hellingová, Marhefkaová (A) – Girtzová, Dixonová, Buschová, O'Halloranová, Stewartová, Smithová, Reevesová, Southgateová, Braccová, Burkeová, Cooková, Geldnerová, Griffinová, Levinová (A).

    Rozhodčí: Šimbera, Krist