Osasuna – Getafe 0:2 (kon.) | Villarreal – Sevilla 1:1 (kon.) | Real Betis – Girona 2:1 (kon.)
Real Sociedad – Espanyol 2:1 (kon.) | Atlético – Real Madrid 1:2 (kon.)
konec
Villarreal CF
1:1 (0:1)
Sevilla FC
Neděle 18.09.2022, 16:15 • Cituat de Valéncia • Španělská LaLiga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+5
    Teď pro změnu blesková akce Villarrealu. Hostující obrana se nestačila včas zformovat, čehož mohl využít José Luis Morales. Po přistrčení na pravou stranu šestnáctky ale nechal ranou po zemi vyniknout Dmitroviće, jenž ji zastavil na malém vápně.
     
    90+3
    José Luis Morales mohl být hrdinou. Marko Dmitrović proti němu vyběhl až na okraj pokutového území. Někdejší kapitán Levante dloubl balon za lehkého přispění gólmana vedle pravé tyče.
     
    84
    Střídání v týmu Sevilla FC:
    ze hřiště odchází Óliver Torres, přichází Alejandro Gómez.
     
    83
    Střídání v týmu Villarreal CF:
    ze hřiště odchází Alfonso Pedraza, přichází José Luis Morales.
     
    83
    Střídání v týmu Villarreal CF:
    ze hřiště odchází Nicolas Jackson, přichází Johan Mojica.
     
    82
    Verdikt je na světě! VAR skutečně odhalil těsný ofsajd, a tak na pokutový kop nedojde. Unai Emery je teď pořádně rozčílen.
     
    80
    Alex Telles skolil na pravém okraji pokutového území skluzem k zemi rozběhnutého Yeremiho Pina. Rozhodčí ukázal po chvíli váhání na penaltový puntík. Bude se kopat penalta!
     
    70
    Alex Telles si jen po několikavteřinovém pobytu na hřišti okamžitě vysloužil žlutou kartu za svůj skluz na Nicolase Jacksona. Následovat bude přímý kop Villarrealu.
     
    69
    Střídání v týmu Sevilla FC:
    ze hřiště odchází Marcos Acuňa, přichází Alex Telles.
     
    69
    Střídání v týmu Sevilla FC:
    ze hřiště odchází José Ángel Carmona, přichází Suso.
     
    69
    Jesús Navas vypálil levačkou těsně zpoza hranice velkého vápna. Svou prudkou ránu nasměroval zhruba půl metru nad břevno.
     
    65
    Dobrá akce Villarrealu. Álex Baena si navedl míč do šestnáctky a zasekl si ho na střelu z levé strany, kterou zastavil jeden z hostů až na brankové čáře. Z dorážky následně přestřelil zařízení Étienne Capoue. Jak se posléze ukázalo, nepřesná muška domácí celek mrzet nemusí. Baena byl v počátku celé situace v ofsajdu.
     
    60
    José Ángel Carmona přidržel u postranní čáry protihráče za dres a vidí za své počínání žlutou kartu. Dle grimas si o ní myslí své.
     
    59
    Střídání v týmu Villarreal CF:
    ze hřiště odchází Francis Coquelin, přichází Arnaut Danjuma.
     
    59
    Střídání v týmu Villarreal CF:
    ze hřiště odchází Samuel Chukwueze, přichází Yeremi Pino.
     
    56
    Po dlouhém Acuňově centru z levé strany hlavičkoval Isco zpoza Alfonsa Pedrazy zhruba metr vedle bližší tyče. V ochozech to jen zahučelo...
     
    51
    Villarreal právě vstřelil branku!
    Domácímu celku se hned zkraje druhé části daří srovnat stav! Francis Coquelin oslovil přihrávkou do běhu za obranu ke skórování ÁLEXE BAENU, který měl před sebou rázem jen Marka Dmitroviće. A skutečně nejprve střílel do něj, míč se ale odrazil od Baenova kolena na druhý pokus do sítě.
     
    46
    Střídání v týmu Sevilla FC:
    ze hřiště odchází Fernando, přichází Tanguy Nianzou.
     
    46
    Střídání v týmu Sevilla FC:
    ze hřiště odchází Jásín Búnú, přichází Marko Dmitrović.
     
    45
    Nemanja Gudelj dohrál u postranní čáry rozběhnutého Nicolase Jacksona. Rozhodčí Hernández očividně přestal šetřit s karetními tresty. Je z toho další žlutá.
     
    43
    Dobrá možnost Villarrealu. Étienne Capoue posunul míč nalevo, kde operoval Nicolas Jackson. Ten si ho navedl až k hranici šestnáctky, odkud nasměroval svůj křižný pokus zhruba metr za vzdálenější pravou tyčku.
     
    41
    Ruce hrály klíčovou roli i v souboji mezi Álexem Baenou a Iscem. Prvně jmenovaný vyfasoval za svůj "zápasnický" chvat žlutou kartu.
     
    39
    Druhý adresátem žlutého napomenutí je Marcos Acuňa. Znovu poslal zezadu k zemi Samuela Chukwuezeho, a tak mu to sudí Hernández dost možná sečetl za všechny zákroky.
     
    31
    Střídání v týmu Villarreal CF:
    ze hřiště odchází Giovani Lo Celso, přichází Álex Baena.
     
    27
    A další velká možnost Villarrealu na srovnání stavu! Tentokrát to bylo doslova o centimetry, neboť Dani Parejo orazítkoval po zpětné pobídce od Chukwuezeho dělovkou břevno!
     
    26
    Jásín Búnú dostává za řeči směrem k hlavnímu rozhodčímu první žlutou kartu tohoto utkání.
     
    26
    Samuel Chukwueze dostal na levé straně vápna přihrávku do běhu. Jásín Búnú mu vyběhnutím zmenšil střelecký úhel, nigérijský záložník ale stačil zpětnou přihrávkou oslovit Giovaniho Lo Celsoa. Tomu sjel míč po noze a poslal ho levačkou nepovedeně vedle bližší tyče.
     
    8
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Z další akce už jde ale Sevilla do vedení! Jesús Navas prostrčil na pravém křídle balon do běhu úplně volnému Iscovi, jenž našel ve vápně přihrávkou pod sebe ÓLIVERA TORRESE a ten střelou po zemi zamířil bez přípravy mimo Rulliho dosah do levé části branky.
     
    7
    Náznak první větší příležitosti. Po zpětné přihrávce z levé strany se ke střele z dobré pozice dostal Joan Jordán. Do cesty se mu ale vrhl obětavý Dani Parejo, jenž jeho zakončení zblokoval.

    Filip Lefenda

    Branky: 51. Baena – 8. Ó. Torres (Isco)

    Karty:   41. Baena (VLR) – 26. Búnú (SEV), 39. Acuňa (SEV), 45. Gudelj (SEV), 60. Carmona (SEV), 70. Telles (SEV)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 8:7. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 1:6. Fauly: 15:12.
    Villarreal CF: Rulli – Femenía, Albiol (C), P. Torres, Pedraza (83. Morales) – Coquelin (59. Danjuma), Capoue, Parejo, Lo Celso (31. Baena) – Chukwueze (59. Pino), Jackson (83. Mojica).
    Náhradníci: I. Álvarez, Jörgensen – Cuenca, Mándí, Morlanes.

    Trenér: Unai Emery

    Sevilla FC: Búnú (46. Dmitrović) – Carmona (69. Suso), Gudelj, Salas, Acuňa (69. Telles) – Jordán, Fernando (46. Nianzou) – Navas, Isco, Ó. Torres (84. Al. Gómez) – Mir.
    Náhradníci: Flores – Dolberg, Nasírí, Januzaj, Montiel, Rakitić, Rekik.

    Trenér: Julen Lopetegui

    Rozhodčí: A. J. Hernández – X. Estrada, I. De Francisco
    bahis siteleri