Plzeň – K. Vary 3:1 (kon.) | Vítkovice – Mladá Boleslav 4:2 (kon.) | Zlín – Kometa Brno 3:4 (kon.)
Olomouc – Jihlava 1:7 (kon.) | Sparta – HC Litvínov 5:0 (kon.) | Třinec – Liberec 7:4 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
5:0 (1:0, 2:0, 2:0)
HC Litvínov
Pátek 14.10.2022, 18:00 • Sportovní hala Fortuna, Praha 7–Bubeneč • DHL Extraliga juniorů • 13. kolo
Partner:
     
    58:00
    Ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    50:26
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tohle už zavání debaklem, podle mého názoru možná nezaslouženým. Pražané po bleskové akci v polovině třetí třetiny odskakují na rozdíl pěti branek, tentokrát se na střeleckou listinu zapisuje DAVID SENČÁK – 5:0! Asistence: Andrej Fábry, Ondřej Hrabík.
     
    41:30
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté to budou mít opravdu hodně těžké, pokud ještě pomýšlí na zisk aspoň jednoho bodu. Po zaváhání litvínovské obrany se před brankoviště dostal ADAM MÁCHA, který přesným zakončením odčinil svá dvě vyloučení z první třetiny – 4:0! Asistence: Petr Hauser.
     
    39:00
    Ohlášena poslední minuta druhé třetiny!
     
    37:51
    Lokajíček si suverénně jde za čistým kontem! Po zaváhání jednoho z domácích se do úniku dostal Svoboda, jehož zakončení k tyči ale skončilo jen v rukavici připraveného strážce klece!
     
    36:10
    Přesilovku si poprvé vyzkouší také Sparta, dvě minuty za faul kolenem inkasuje Matěj Hora (LIM).
     
    33:30
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tohle už pro hosty musí být frustrující. Dlouhé minuty v útoku pro Litvínov znovu nepřinesly gól, rychlá akce Sparty ovšem byla opět úspěšná. Domácí rozebrali obranu soupeře, Böhm posunul puk na volného PETRA HAUSERA a ten zakončil do takřka prázdné branky – 3:0! Asistence: Martin Böhm, Tomáš Václavík.
     
    25:16
    Sparta právě vstřelila branku!
    Jako přes kopírák. V první třetině se domácí prosadili po dlouhé pasáži v obraně, teď je tomu naprosto stejně. Hamršmíd vyhrál buly před Klikou a poslal puk JAKUBU ČERVENKOVI, jehož následná střela se od tyče litvínovské klece odrazila přesně za brankovou čáru – 2:0! Asistence: Jan Hamršmíd.
     
    21:36
    Tim Danielčák se dostal do úniku, z bezprostřední blízkosti brankoviště a puk nasměroval jen do Lokajíčkovy nastražené rukavice!
     
    19:00
    Ohlášena poslední minuta první třetiny!
     
    18:56
    Adam Mácha (SPA) si v chaotické situaci před Klikou znovu pomohl faulem, tentokrát hákoval.
     
    13:44
    Litvínov si vyzkouší přesilovku. Prvním trestaným hráčem je Adam Mácha (SPA), a to za podrážení.
     
    12:16
    Hrabík se obtočil kolem litvínovské klece a zkusil uklidit puk k bližší tyči! Už už zvedal ruce a radoval se z gólu, natažený Klika ale pryž zastavil na samotné brankové čáře!
     
    10:40
    Sparta právě vstřelila branku!
    Litvínov byl sice zatím po většinu doby lepším týmem na hrací ploše, jako první se ale nakonec prosazují domácí! Laxní přístup hostující obrany teď přesným zakončením potrestal TOMÁŠ VÁCLAVÍK, Sparta odskakuje do vedení – 1:0! Asistence: Martin Vašíček, Petr Hauser.
     
    10:25
    Severočeši úplně zapomněli na Vašíčka, který před brankovištěm číhal na volný puk a ten se k němu také odrazil! Situaci musel řešit až Klika, jenž zakončení včas natáhl do cesty beton!
     
    05:28
    Pěkná akce mladíků chezy! Skuhrovec pronikl až před brankoviště a naservíroval puk k opačné tyči Ekrtovi, jehož následný pokus Lokajíček zastavil jen se štěstím!

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 11. Václavík (Vašíček, Hauser), 26. Červenka (Hamršmíd), 34. Hauser (Böhm, Václavík), 42. Mácha (Hauser), 51. Senčák (Fábry, Hrabík)


    HC Sparta Praha: Lokajíček (Liemann) – Ducháč (C), David, Bartoň, Červenka (A), Böhm, Höll, Pavlák – Stepanchuk, Hrabík, Hamršmíd, Hauser, Hrabovetskyi, Senčák, Vašíček, Fábry, Bareš (A), Václavík, Mácha, Žmola.
    Trenér: Richard Žemlička.

    HC Litvínov: Klika (Čermák) – Werner, Prokeš, Dudáček, Vyhlídal, Janda, Bystřický, Hora, Beran – Vopat (C), Skuhrovec, Ščislák, Slavík (A), Ekrt, Bednařík, Postl, Špaček, Danielčák, Svoboda.
    Trenér: David Kočí.

    Rozhodčí: Jaroš, Glanc – Svoboda, Tuháček.
    bahis siteleri