HK MD Šumperk – Poruba 2011 3:5 (kon.) | Písek – Č. Budějovice 4:5 (po pr.)
po prodl.
IHC Králové Písek
4:5 (1:1, 2:1, 1:2 - 0:1)
HC Motor České Budějovice
Pátek 21.10.2022, 20:00 • Zimní stadion Písek • Liga juniorů • 10. kolo
Partner:
     
    64:01
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jihočeské derby zná svého vítěze! Zápletku rozluštil bývalý kapitán Písku RICHARD PITEL. Asistence: Daniel Hála, Filip Petrásek.
     
    57:26
    Písek právě vstřelil branku!
    A je zaděláno na drama! Dubský poslal puk na levý kruh, kde se do toho opřel JOSEF LECHNÝŘ, jenž propálil brankáře Cinku. Asistence: Alois Dubský, Filip Šindelář.
     
    47:21
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A Motor využívá i přesilovku pět na čtyři! Hosté se poprvé v utkání dostávají do vedení. Tesař nevěděl, kde se nachází kotouč a toho využil MARTIN WILLMANN. Asistence: Tomáš Březina, Filip Petrásek.
     
    46:42
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A máme vyrovnáno! Přesilovou hru pět na tři využil ADAM SOCHOR. Brankář Písku se už natahoval marně. Asistence: Adam Eremiáš.
     
    37:34
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Krásná kombinační hra přináší Budějovicím snížení stavu! Na modré čáře to skvěle udělal FILIP PETRÁSEK, jenž se vymanil od svého strážce. Následně poslal puk na levý kruh, kde z první pálil Hála. Jeho pokus ale za brankovou čárou neskončil, ale z následně dorážky dokonal dílo právě Petrásek. Asistence: Daniel Hála, Jan Vavřík.
     
    24:54
    Písek právě vstřelil branku!
    Krátce po skončení přesilové hry se domácí prosazují! Zátopek našel FILIPA ŠINDELÁŘE, kterému se povedlo vyzrát na brankáře Cinku. Asistence: Jan Zátopek.
     
    22:13
    Písek právě vstřelil branku!
    Písečtí hokejisté využívají přesilovou hru a berou si vedení zpět! Řehořovu střelu šikovně tečoval JAN ZÁTOPEK. Cinka se za kotoučem pouze smutně ohlédl. Asistence: Denis Řehoř, Filip Šindelář.
     
    17:27
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor vyrovnává! Vlastní gól si dal jeden z domácích hráčů, od jehož rukavice puk zamířil rovnou za brankovou čáru. Za autora branky je označen DANIEL KOTOUS. Asistence: Adam Eremiáš.
     
    07:28
    Písek právě vstřelil branku!
    Papírový outsider dnešního utkání otevírá skóre! Kaiser vyslal střelu na Cinka, od jehož pravého betonu se puk odrazil rovnou na hůl ONDŘEJE SABINIOKA, jenž puk uklízel již do odkryté svatyně. Asistence: Šimon Kaiser, Ondřej Sládek.

    Pavel Kovanda

    Branky a nahrávky: 8. Sabiniok (Kaiser, Sládek), 23. Zátopek (Řehoř, Šindelář), 25. Šindelář (Zátopek), 58. Lechnýř (Dubský, Šindelář) – 18. Kotous (Eremiáš), 38. Petrásek (Hála, Vavřík), 47. Sochor (Eremiáš), 48. Willmann (Březina, Petrásek), 65. Pitel (Hála, Petrásek)


    IHC Králové Písek: Tesař (Jansa) – Šipla, Velíšek, Dohnal, Čančura – Kaiser, Sládek, Hlaváček, Reiser, Šindelář, Řehoř, Strnad, Zátopek, Cháb (C), Lechnýř (A), Bouška, Sabiniok, Fencl, Mikeska, Dubský
    Trenér: Lukáš Tramba

    HC Motor České Budějovice: Cinka (Kalista) – Gajdolín, Willmann, Schuppler, Březina (C), Lukáš, Šíma – Petrásek, Vavřík, Petrásek, Hála, Eremiáš, Sochor, Kotous, Turek, Kříž, Pitel
    Trenér: Jan Trummer

    Rozhodčí: Kosnar – Rubáš, Kaiser

    Diváci: 100
    bahis siteleri