Česko – Namibie 4:3 (kon.)
konec
Česko
4:3 (2:2, 2:1)
Namibie
Středa 26.10.2022, 22:40 • Pavilion Africa - Parque Olímpico, Buenos Aires (ARG) • Mistrovství světa v inline hokeji juniorů
Partner:
     
    39:35
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ale další vyhrané vhazování a rychlá střela už lámou skóre na stranu českého týmu! Dunda připravil pozici JAKUBU KUCHAŘOVI, který jako správný kapitán obrací stav na českou stranu. Asistence: Daniel Dunda.
     
    31:06
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přerovská spojka vrací Čechy zase do hry a je to 3:3. Marek Zapletal ujížděl v přečíslení s ADAMEM ABAZAJEM, naservíroval mu puk a Abazaj jej poslal do namibijské branky. Asistence: Marek Zapletal.
     
    26:04
    Tým Namibie právě vstřelil branku!
    Další příležitost už ale JAMES DE JAGER přetavil v gól a Namibie poprvé vede. De Jager měl připravenou hokejku na zadní tyči a dostal na ni přesně naservírovaný kotouč. Asistence: Keanan Simpson.
     
    15:24
    Tým Namibie právě vstřelil branku!
    André Lequin nejprve vychytal Dominika Brauna, jenže Češi opět propadli v obraně a MICKAH JANUARIE sám před českou brankou už uspěl. Asistence: Josua Zaferinu.
     
    10:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    Dobrý pohyb a čtení hry přispěli ke druhé české brance. VÁCLAV KOMÍNEK se tak dostal až před branku Namibie a trefil nejprve sice jen tyč, ale pozorně hledal kotouč, který zřejmě dotlačil za Josefa Zaferinu.
     
    01:05
    Tým Namibie právě vstřelil branku!
    Zápas se rozběhl ve velkém stylu a Namibie srovnala. U zadní tyče zůstal úplně volný JAMES DE JAGER, který jen lehce usměrnil kotouč od Simpsona nad beton André Lequina. Asistence: Keanan Simpson.
     
    00:12
    Česko právě vstřelilo branku!
    Začátek českému týmu vyšel parádně! Hráči Namibie úplně zapomněli na VÁCLAVA KOMÍNKA, který se dostal sám před Josefa Zaferinu a bekhendovým blafákem otevřel skóre. Asistence: Jakub Kuchař.

    David Šimon

    Branky a nahrávky: 1. Komínek (Kuchař), 11. Komínek, 32. Abazaj (Zapletal), 40. Kuchař (Dunda) – 2. Jager (Simpson), 16. Januarie (Zaferinu), 27. Jager (Simpson)


    Česko: Lequin (Brada) – Kulhánek, Dunda, Kuchař, Abazaj, Komínek, Novotný, Zapletal, Voska, Halbych, Havlík, Zdeněk, Skoupý
    Namibie: Zaferinu Josef (Kock) – Barstlap, Laporte, Januare, Dedig, Simpson, Schulze, Coetzee, Zaferinu Josua, Mentzel, De Jager, Braun
    bahis siteleri