Boston – Detroit 5:1 (kon.) | Philadelphia – Florida 4:3 (kon.) | Ottawa – Minnesota 2:4 (kon.)
Buffalo – Montreal 2:3 (kon.) | Nashville – St. Louis 6:2 (kon.) | Chicago – Edmonton 5:6 (kon.)
Dallas – Washington 2:0 (kon.) | Seattle – Vancouver 4:5 (kon.) | San Jose – Toronto 4:3 (po pr.)
Los Angeles – Winnipeg 4:6 (kon.)
konec
Ottawa Senators
2:4 (1:2, 0:1, 1:1)
Minnesota Wild
Pátek 28.10.2022, 01:00 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:39 Frédérick GAUDREAU - 2:4
     
    57:39
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Thomas Chabot chyboval při power-play na útočné modré čáře, s pukem se před něj dostal FRÉDÉRICK GAUDREAU a bez potíží ho zavezl do opuštěné branky – 2:4.
    44:03 Thomas CHABOT - 2:3
     
    44:03
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Dvojnásobnou přesilovku využil THOMAS CHABOT, Ottawa je zpátky v utkání! Domácí to vykombinovali klasickým trojúhelníkem, který zpoza brány začal rýsovat Batherson. DeBrincat pak už jen přenesl hru zleva doprava a přesunující se Marc-Andre Fleury nechal zákonitě poloprázdnou banku. Asistence: Alex DeBrincat a Drake Batherson.
    24:25 Ryan HARTMAN - 1:3
     
    24:25
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Wild mačkali Ottawu jako kus papíru. K odskoku ve skóre jim pomohlo vyhrané buly. Eriksson Ek po něm přiťukl puk RYANU HARTMANOVI a ten z osy hřiště prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Joel Eriksson Ek
    18:24 Kirill KAPRIZOV - 1:2
     
    18:24
    Minnesota právě vstřelila branku!
    No vida, zasloužený obrat je na světě! Spurgeon na modré čáře zachytil bekhendovou stranou hole těžkou přihrávku přes šířku hřiště od Gaudreaua, načež dlouhou diagonálou adresoval kotouč před branku. Tam si Brännström víc než puku všímal KIRILLA KAPRIZOVA, jemuž stačilo dobře nastavit hokejku. Asistence: Jared Spurgeon a Frédérick Gaudreau.
    07:53 Mats ZUCCARELLO - 1:1
     
    07:53
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hosté vyrovnali v přesilovce! MATS ZUCCARELLO si vyměnil puk s Addisonem a před levým kruhem pro vhazování stojící na levé noze pálil přesně do vzdálenější šibenice. Nádherné trefě pomohlo i to, že Eriksson Ek clonil brankáři ve výhledu. Asistence: Calen Addison a Kirill Kaprizov.
    03:47 Alex DEBRINCAT - 1:0
     
    03:47
    Ottawa právě vstřelila branku!
    V Canadian Tire Centre otevírají skóre domácí hokejisté! Hamonic od trestných lavic posunul puk Girouxovi, ten ho prodloužil na slot a odtud ALEX DEBRINCAT nechal puk prosvištět kolem Fleuryho lapačky. Asistence: Claude Giroux a Travis Hamonic.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 4. DeBrincat (Giroux, Hamonic), 45. Chabot (DeBrincat, Batherson) – 8. Zuccarello (Addison, Kaprizov), 19. Kaprizov (Spurgeon, F. Gaudreau), 25. Hartman (Eriksson Ek), 58. F. Gaudreau


    Ottawa Senators: A. Forsberg (Hellberg) – Zub, Chabot (A), Hamonic, Sanderson, Brännström, Zajcev – Batherson, Stützle, B. Tkachuk (C) – Giroux (A), Brassard, DeBrincat – M. Joseph, Pinto, Motte – Watson, Kastelic, Kelly.
    Trenér: D.J. Smith

    Minnesota Wild: M. Fleury (Gustavsson) – Spurgeon (C), Middleton, Addison, Brodin, Dumba (A), Merrill – Zuccarello, F. Gaudreau, Kaprizov – M. Foligno (A), Rossi, Boldy – Hartman, Eriksson Ek, Duhaime – Shaw, Dewar, Steel.
    Trenér: Dean Evason

    Rozhodčí: Rank, Nicholson – Flemington, Shewchyk

    Diváci: 13 870
    bahis siteleri