Boston – Detroit 5:1 (kon.) | Philadelphia – Florida 4:3 (kon.) | Ottawa – Minnesota 2:4 (kon.)
Buffalo – Montreal 2:3 (kon.) | Nashville – St. Louis 6:2 (kon.) | Chicago – Edmonton 5:6 (kon.)
Dallas – Washington 2:0 (kon.) | Seattle – Vancouver 4:5 (kon.) | San Jose – Toronto 4:3 (po pr.)
Los Angeles – Winnipeg 4:6 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
4:6 (3:2, 0:2, 1:2)
Winnipeg Jets
Pátek 28.10.2022, 04:30 • Crypto.com Arena, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:20 Blake WHEELER - 4:6
     
    59:20
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté se ještě více přiblížili vítězství, když ve vlastním pásmu získal kotouč BLAKE WHEELER a přes celé hřiště ho poslal do odkryté branky. Asistence: Morgan Barron.
    54:23 Axel Jonsson Fjällby - 4:5
     
    54:23
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté opět vedou, ve dnešním zápase už potřetí! První gól v sezóně střílí AXEL JONSSON FJÄLLBY, který úspěšně změnil směr střely obránce Dillona. Quick už nemohl reagovat. Domácí už nemají moc času na vyrovnání. Asistence: Brenden Dillon.
    44:45 Trevor MOORE - 4:4
     
    44:45
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Je opět vyrovnáno, tohle utkání ještě bude velmi napínavé! Hosté už měli puk na hokejkách, ale nedokázali opustit obranné pásmo, což se jim vymstilo. Danault získal kotouč a poté přihrál před branku na úplně volného TREVORA MOOREA, který poté dokázal překonat Hellebuycka. Asistence: Phillip Danault.
    38:55 Nate SCHMIDT - 3:4
     
    38:55
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Máme tu druhou otočku ve skóre, tentokrát se radují hráči Winnipegu, kteří prohrávali už 1:3, nyní už ale vedou 4:3. Od modré čáry se trefil přesně k tyči obránce NATE SCHMIDT, Quick zřejmě na jeho střelu dobře neviděl. Asistence: Adam Lowry, Morgan Barron.
    36:04 Pierre-Luc DUBOIS - 3:3
     
    36:04
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Morrissey ještě udržel kotouč v útočném pásmu a následně došlo k pohledné výměně puku na pravé straně útočného pásma, na jejímž konci byl PIERRE-LUC DUBOIS, který rychlým zakončením překonal Quicka a srovnal z přesilovky na 3:3. Asistence: Kyle Connor, Josh Morrissey.
    18:08 Adam LOWRY - 3:2
     
    18:08
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté se prosazují v oslabení a snižují na rozdíl jediné branky! Do útočného pásma velkou rychlostí vniknul ADAM LOWRY a překonal Quicka krátkou bekhendovou kličkou a zakončením mezi betony. Asistence: David Gustafsson, Dylan DeMelo.
    14:33 Gabriel VILARDI - 3:1
     
    14:33
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Třetí přesilovku sice domácí nevyužili, to jim ale vůbec nemusí vadit, protože se prosazují krátce po jejím skončení. Střelu zápěstím z pravého kruhu v podání Kevina Fialy ještě před Hellebuyckem krásně tečoval GABRIEL VILARDI.
    10:53 Blake LIZOTTE - 2:1
     
    10:53
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí během pouhých 66 sekund otáčí skóre utkání! Výbornou práci odvedl v útočném pásmu za brankou Grundström, který získal puk a posunul ho na BLAKEA LIZOTTA, který pak z střelou z úhlu našel mezírku v postoji Hellebuycka. Asistence: Carl Grundström, Brendan Lemieux.
    09:47 Arthur KALIYEV - 1:1
     
    09:47
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Druhou přesilovku už domácí využívají a srovnávají stav utkání na 1:1! Moore posunul puk do útočného pásma na ARTHURA KALIYEVA, a ten rychlou střelou po ledě překonal Hellebuycka. Asistence: Trevor Moore, Sean Durzi.
    05:03 Mark SCHEIFELE - 0:1
     
    05:03
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté byli v úvodu utkání pod konstantním tlakem, ale nyní jdou do vedení, gólem končí hned jejich první střela na branku. Danaultovu špatnou přihrávku vystihl MARK SCHEIFELE, který poté ujížděl sám na branku Kings a Quicka překonal střelou nad lapačku, která zapadla přesně pod břevno. Bez asistence.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 10. Kaliyev (T. Moore, Durzi), 11. Lizotte (Grundström, Lemieux), 15. Vilardi (Fiala), 45. T. Moore (Danault) – 6. Scheifele, 19. Lowry (D. Gustafsson, DeMelo), 37. Dubois (Connor, Morrissey), 39. Schmidt (Lowry, M. Barron), 55. Jonsson Fjällby (Dillon), 60. Wheeler (M. Barron)


    Los Angeles Kings: Quick (Petersen) – Mik. Anderson, Doughty (A), Durzi, M. Roy, Edler, Clarke – Kempe, Kopitar (C), Fiala – T. Moore, Danault (A), Arvidsson – Kaliyev, Anderson-Dolan, Vilardi – Lemieux, Lizotte, Grundström.
    Trenér: Todd McLellan

    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Rittich) – Morrissey (A), Pionk, Dillon, Schmidt, Samberg, DeMelo – Connor, Scheifele (A), Appleton – Perfetti, Dubois, Wheeler – M. Barron, Lowry (A), Gagner – Jonsson Fjällby, D. Gustafsson, Mäenalanen.
    Trenér: Rick Bowness

    Rozhodčí: StPIerre, Samuels-Thomas – Cherrey, Knorr
    bahis siteleri