Jihlava – Šumperk 3:4 (po pr.) | Vsetín – Zlín 4:1 (kon.) | Litoměřice – Slavia 0:3 (kon.)
Sokolov – Frýdek-M. 1:3 (kon.) | Prostějov – Pardubice B 2:1 (po pr.) | Přerov – Poruba 2011 3:2 (kon.)
Třebíč – Kolín 3:2 (kon.)
po prodl.
HC Dukla Jihlava
3:4 (1:2, 2:1, 0:0 - 0:1)
DRACI PARS ŠUMPERK
Sobota 29.10.2022, 16:30 • Zimní stadion Pelhřimov • Chance liga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Zápas je u konce, Dukla si vybrala v druhé části prodloužení slabší chvilku a sama zápas rozhodla ve prospěch Draků. Dva body za výhru tak dnes poputují do Šumperka. To je ode mě vše, díky za pozornost. (19:01:05)
     
    Konec zápasu.
    62:51 Jiří PRŮŽEK - 3:4
     
    62:51
    Draci právě vstřelili branku!
    Je rozhodnuto. Při rozehrávce u Berana si do branky u tyčky omylem sám srazil kotouč Josef Skořepa. Gól je nakonec připsán Jiřímu Průžkovi. Asistence: David Bartoš, Lukáš Žálčík.
     
    62:20
    Šumperk dlouho váhal s rozehrávkou, až Kočí vyrazil napadat hráče za brankou, Draci ale tuto situaci ustáli a na druhé straně mohli pálit zblízka na Berana, toho trefil puk do hrudi.
     
    60:58
    Dukla si zatím s pukem ještě nezahrála v prodloužení, Dundáček sice dokázal zastavit ostrým zákrokem na mantinelu útočníka Šumperku, ale hosté si rychle vybojovali kotouč zpět.
     
    60:03
    Úvodní buly lépe zvládl Šumperk, hned v úvodu ale musí s pukem až za vlastní branku.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Třetí třetina je u konce. Dukla se v závěru dostala do několika zajímavých šancí, žádnou z nich ale nevyužila. Už nyní je jisté, že každý tým si z Pelhřimova odnese alespoň bod, což je především pro Šumperk úspěch, pro Duklu za současné situace spíše ztráta. Za necelé dvě minuty začne prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:38
    Haman pálil na Lackoviče od modré, nikdo z domácích ale nedokázal přijet včas na dorážku.
     
    58:43
    Bartoš dostal dost prostoru v útočném pásmu od domácí obrany a dojel s pukem až před Berana, z bezprostřední blízkosti ale nedokázal vymíchat brankáře Dukly a udělat si místo pro zakončení.
     
    57:50
    Kolář nedokázal zpracovat puk ještě před modrou, Dukla se ale zvládla rychle vrátit do útočného pásma.
     
    57:17
    Fronk dostal od Harkabuse přihrávku přimo k Lackovičovi a zkoušel ho po zemi překonat střelou z bekhendu, Lackovič si ale dokázal poradit i s touto velkou šancí.
     
    56:55
    Hrachovský vyslal ostrou ránu od modré čáry, Beran musel zasahovat hokejkou a vyrazit puk až do ochranné sítě.
     
    56:25
    Šik opět pálil z pravé strany na Lackoviče, přímo u tyčky ještě ve vzduchu chtěl tečovat Skořepa, puk ale ve výšce netrefil.
     
    55:40
    Pořízek se ocitl sám před brankářem a zkoušel pálit za Lackoviče, neúspěšně.
     
    55:16
    Na druhé straně se dostal do dobré příležitosti Bernat, ale z bezprostřední blízkosti s pukem nedokázal nic vymyslet a nakonec sám skončil až v brance.
    Marken.cz

    Daniel Lhotský

    Branky a nahrávky: 11. Harkabus (F. Kočí), 22. Pořízek (Beránek), 29. Pořízek (D. Kolář) – 5. Jelínek (Bartoš, Kunst), 16. Průžek (Bartoš, Hrachovský), 22. Kohút (Bernat), 63. Průžek (Bartoš, Žálčík)


    HC Dukla Jihlava: Beran (Wolf) – Dundáček, Bilčík, D. Kolář, Haman, M. Jáchym, F. Kočí, A. Dvořák – Jungwirth, Skořepa (C), Šik – Harkabus (A), Miškář, Fronk – Beránek, Pořízek, Křehlík – Cachnín, Juda, V. Brož.
    Trenér: Viktor Ujčík

    DRACI PARS ŠUMPERK: Lackovič (Hamalčík) – Hrachovský, Kadeřávek, J. Michálek, Kunst, Dudycha – Motloch, Průžek (A), Bartoš (A) – Žálčík (C), Svoboda, Šuhaj – Jelínek, Vachutka, Kohút – Bernat, Křemen, Horký – Jouza.
    Trenér: Lukáš Majer

    Rozhodčí: Bejček, Čáp – Jindra, Štofa

    Diváci: 706
    ocianews.com