Jihlava – Šumperk 3:4 (po pr.) | Vsetín – Zlín 4:1 (kon.) | Litoměřice – Slavia 0:3 (kon.)
Sokolov – Frýdek-M. 1:3 (kon.) | Prostějov – Pardubice B 2:1 (po pr.) | Přerov – Poruba 2011 3:2 (kon.)
Třebíč – Kolín 3:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
4:1 (1:0, 1:0, 2:1)
Berani Zlín
Sobota 29.10.2022, 17:00 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:11 Pavel JENYŠ - 4:1
     
    58:11
    Vsetín právě vstřelil branku! Je hotovo, Valaši zvládnou i druhé derby v této sezóně. Kotouče se zmocnil ještě v obranné třetině PAVEL JENYŠ, který jej vyvezl ke středovém kruhu a bekhendem kolem obránce poslal po ledě do prázdné branky – 4:1. Bez asistence.
    52:05 Vít JONÁK - 3:1
     
    52:05
    Vsetín právě vstřelil branku! Jenže gól přichází na druhé straně a domácí vedou opět o dvě trefy! Při povedenou souhře se kotouč dostal na levý kruh k Přikrylovi, který narýsoval krásnou kolmici na druhou tyč na VÍTA JONÁKA a ten už jen trefil prázdnou branku – 1:3. Asistence: Roman Přikryl, Luboš Rob.
    48:35 Jiří SUHRADA - 2:1
     
    48:35
    Zlín právě vstřelil branku! Snížení je tady a čeká nás ještě hodně zajímavý závěr. JIŘÍ SUHRADA operoval s kotoučem na modré čáře, kde si neustále vylepšoval svou pozici. Nakonec si vybruslil až téměř k levému mantinelu, odkud vypustil nechytatelnou ránu zápěstím do pravé šibenice. Žukov ji nejspíš vůbec neviděl – 1:2. Asistence: Jakub Illéš.
    29:48 Luboš ROB - 2:0
     
    29:48
    Vsetín právě vstřelil branku! Domácí vedou o dvě branky. Po vyhraném buly přišla rána od modré v podání Kájínka, na niž Huf v závaru moc neviděl, a tak vyrazil pouze před sebe. LUBOŠ ROB z první dorážkou ještě neuspěl, ale poté se mu kotouč odrazil daleko lépe a bekhendem jej zametl pod břevno – 0:2. Asistence: David Kajínek, Roman Přikryl.
    06:19 Vít JONÁK - 1:0
     
    06:19
    Vsetín právě vstřelil branku! Tentokrát už to vyšlo a domácí jdou do vedení. Přikryl nabíjel do slotu Sihvonenovi, kterému rána z první nevyšla, ale kotouč se odrazil od brusle obránce na brankoviště, kde VÍT JONÁK předvedl velký důraz a nakonec dokázal kotouč pod betonem Hufa dostat do sítě – 1:0. Asistence: Riku Sihvonen, Roman Přikryl.
    Marken.cz

    Daniel Kinc

    Branky a nahrávky: 7. Jonák (Sihvonen, Přikryl), 30. Rob (Kajínek, Přikryl), 53. Jonák (Přikryl, Rob), 59. Jenyš – 49. Suhrada (Illéš)


    VHK ROBE Vsetín: Žukov (Sachr) – Kajínek, Říha, Ondračka, O. Němec, Smetana (A), Jenáček, Voženílek – Jonák (C), Přikryl, Rob – Jenyš, Lichanec, Berger – Sihvonen, Klhůfek, Klímek – Š. Bláha, Berzinš, Vítek (A).
    Trenér: Jiří Weintritt

    Berani Zlín: Huf (Kašík) – Zbořil, Suhrada, Talafa, Bartko, Riedl, Bukač – Kindl, P. Sedláček, Mrázek – Honejsek, Claireaux, Ondráček (A) – Kubiš (C), Gago, Illéš – Köhler (A), Hejcman, Frömel.
    Trenér: Rostislav Vlach

    Rozhodčí: Kubičík, Koziol – Komínek, Kučera.
    thejrc.org