Jihlava – Mountfield HK 6:4 (kon.) | HC Litvínov – Olomouc 4:2 (kon.) | Plzeň – Třinec 6:3 (kon.)
Sparta – Vítkovice 6:1 (kon.) | K. Vary – Zlín 4:5 (po pr.)
konec
HC Škoda Plzeň
6:3 (0:2, 2:1, 4:0)
HC Oceláři Třinec
Sobota 29.10.2022, 13:00 • LOGSPEED CZ Aréna • DHL Extraliga juniorů • 18. kolo
Partner:
     
    51:20
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Krásnou souhru indiánů zakončil ADAM JIŘÍČEK, který dostal od zadního mantinelu nabito do jízdy a z první div neprotrhl síť! Asistence: Matyáš Borák.
     
    47:31
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Milimetrovou přihrávku v situaci dva na jednoho vyrýsoval Matěj Korčák a JAN KUČERA následně zavěsil pod víko. Asistence: Matěj Korčák.
     
    44:52
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A domácí otáčejí duel střetnutí, když se z levé strany prosadil mezi betony Krále ADAM JIŘÍČEK. Asistence: Petr Kubíček a Marek Soukup.
     
    41:35
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Obrovský tlak Škody, ve kterém volalo po gólu již několik předchozích střel. Nakonec se ujala dorážka JANA MATUŠKY u pravé tyčky z poměrně ostrého úhlu. Asistence: Matěj Houdek a Marek Soukup.
     
    33:13
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Král pouze vyrazil střelu Jiříčka z pravé strany, puk si našel na levé JAN MATUŠKA a drama je opět na světě. Asistence: Adam Jiříček.
     
    27:03
    Třinec právě vstřelil branku!
    Divokou pasáž hry ukončil gólově VOJTĚCH SPĚVÁČEK, který se dostal až na brankoviště a nadvakrát doslova procpal touš do sítě. Asistence: Tomáš Šilar.
     
    23:03
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Krásná sólová akce MARKA SOUKUPA! Ten nabral rychlost ve středním pásmu, prolétl středem obrany až před Krále, kterému nedal šanci střelou do pravého horního růžku. Asistence: Adam Jiříček.
     
    13:19
    Třinec právě vstřelil branku!
    Zkrácenou početní výhodu hosté využívají a jdou do trháku. Cedzo oslovil od tyče k tyči JANA MOŠKOŘE a ten z první nedal Vondrašovi šanci zakročit. Asistence: Adam Cedzo a Filip Hrůzek.
     
    11:45
    Třinec právě vstřelil branku!
    Šilar dobře napadal rozehrávajícího Vondraše za jeho klecí, který byl bez spoluhráčů pod tlakem. Navíc mu sjel touš z čepele, který poslal Šiler hned před bránu, kde měl již snadnou úlohu ROBIN GERYCH. Asistence: Tomáš Šilar a Filip Hrůzek.

    Vojtěch Honzík

    Branky a nahrávky: 24. M. Soukup (Jiříček), 34. Matuška (Jiříček), 42. Matuška (Houdek, M. Soukup), 45. Jiříček (Kubíček, M. Soukup), 48. Kučera (Korčák), 52. Jiříček (Borák) – 12. Gerych (Šilar, Hrůzek), 14. Moškoř (Cedzo, Hrůzek), 28. Spěváček (Šilar)


    HC Škoda Plzeň: Vondraš (Korytar) – Houdek, Skok, Jiříček, Buzek, Kubíček, Eichler, Hodinář – Mazanec, Kaiser, Borák, D. Soukup, Korčák, Pešek, M. Soukup, Kučera, Hořejší, Matuška, Kreuzman, Dáňa.
    Trenér: Petr Vojan

    HC Oceláři Třinec: Král (Klimek) – Volas, Kremnický, Andrle, Hrůzek, Kareš, Pospíšil, Buják – Gerych, Holinka, Moškoř, Šutý, Pánek, Spěváček, Cedzo, Tomiczek, Ullrych, Šotkovský, Hlávka, Šilar.
    Trenér: René Mucha

    Rozhodčí: Sýkora, Micka – Malý, Klouček.

    Diváci: 102
    bahis siteleri