Vítkovice – Sparta 3:2 (kon.) | Motor ČB – Mountfield HK 2:1 (kon.) | K. Vary – Plzeň 4:5 (po pr.)
Kladno – Litvínov 3:2 (po pr.) | Liberec – Mladá Boleslav 6:2 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
6:2 (1:1, 1:1, 4:0)
BK Mladá Boleslav
Pátek 04.11.2022, 18:00 • Home Credit Arena, Liberec • Tipsport extraliga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:00 Adam NAJMAN - 6:2
     
    59:00
    Liberec právě vstřelil branku!
    Střela T.J. Melancona se od zadního mantinelu odrazila k ADAMU NAJMANOVI, který ho dorazil do odkryté klece a završil tak svůj první hattrick v extraligové kariéře! Asistence: T.J. Melancon, Michal Birner.
    56:21 Uvis Janis Balinskis - 5:2
     
    56:21
    Liberec právě vstřelil branku!
    A Liberci stačilo k brance pouhých třináct vteřin. Tomáš Filippi našel křížnou přihrávkou na pravém kruhu UVISE JANISE BALINSKISE a ten svou ranou z první vsítil pátý gól svého týmu. Asistence: Tomáš Filippi.
    44:39 Oscar FLYNN - 4:2
     
    44:39
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři už hrají v plném počtu a dávají čtvrtou branku! Jan Ordoš vybojoval kotouč na pravé straně a v situaci dva na jednoho ho posunul na OSCARA FLYNNA, jenž překonal marně se přesouvajícího se Filipa Novotného. Asistence: Jan Ordoš.
    43:22 Jan ŠÍR - 3:2
     
    43:22
    Liberec právě vstřelil branku!
    Jenže z gólu se nakonec radují Tygři! JAN ŠÍR ve středním pásmu zachytil rozehrávku Boleslavi a ve vlastním oslabení se vydal do samostatného úniku, který zakončil nechytatelnou střelou k tyči! Bez asistence.
    31:05 Adam NAJMAN - 2:2
     
    31:05
    Liberec právě vstřelil branku!
    A je srovnáno! T.J. Melancon přihrál na levý kruh ADAMU NAJMANOVI, který si připravil střelu a nekompromisní ranou zápěstím překonal Filipa Novotného. Velký kredit si zaslouží i Martin Faško-Rudáš, jenž zaclonil hostujícímu brankáři výhled. Asistence: T.J. Melancon, Michal Birner.
    23:08 Jan EBERLE - 1:2
     
    23:08
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A hosté otáčí skóre! Po sražené střele se z mezikruží pokoušel dorážet Mário Lunter, který ještě neuspěl, poté se ale k puku dostal JAN EBERLE, jenž se trefil mezi Kváčovy betony. Asistence: Mário Lunter.
    17:22 Martin BERÁNEK - 1:1
     
    17:22
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Pavel Kousal přihrál od levého mantinelu MARTINU BERÁNKOVI a ten zamířil přesně do horního rohu! Asistence: Pavel Kousal, Jan Závora.
    01:19 Adam NAJMAN - 1:0
     
    01:19
    Liberec právě vstřelil branku!
    I přes aktivitu Boleslavi se ale do vedení dostává Liberec! Michael Frolík překročil modrou lajnu a přiťuknul kotouč rozjetému Jaroslavu Vlachovi, který ho poslal před bránu najetému ADAMU NAJMANOVI. Ten následně kličkou mezi betony Novotného vsítil první branku zápasu. Asistence: Jaroslav Vlach, Michael Frolík.
    Marken.cz

    Jonáš Majtyka

    Branky a nahrávky: 2. A. Najman (Vlach, Frolík), 32. A. Najman (Melancon, Birner), 44. Šír, 45. Flynn (Ordoš), 57. Balinskis (Filippi), 59. A. Najman (Melancon, Birner) – 18. M. Beránek (P. Kousal, Závora), 24. Eberle (Lunter)


    Bílí Tygři Liberec: Kváča (Neužil) – Balinskis, Štibingr, Rosandić, Melancon, Derner, J. Dvořák, Kolmann – Birner (A), Filippi, Faško-Rudáš – Vlach, A. Najman, Frolík – Ordoš, Jelínek (C), Flynn – Dlouhý, Šír (A), Rychlovský.
    BK Mladá Boleslav: Novotný (Krošelj) – Pýcha, Pláněk (A), R. Jeřábek, Stříteský, Štich, Lintuniemi, Hanousek – Åberg, J. Stránský (C), Šťastný (A) – M. Beránek, Závora, P. Kousal – Šmerha, Kotala, Kantner – Lunter, Bičevskis, Eberle.

    Rozhodčí: Šír, Úlehla – Komárek, Zíka
    thejrc.org