Tampa – Carolina 3:4 (1:2 po s.n.) | Ottawa – Vegas 4:5 (kon.) | Detroit – Washington 3:1 (kon.)
NY Rangers – Boston 2:5 (kon.) | Winnipeg – Montreal 3:2 (po pr.) | St. Louis – NY Islanders 2:5 (kon.)
Minnesota – Seattle 0:4 (kon.) | Chicago – Los Angeles 2:1 (po pr.) | Calgary – Nashville 1:4 (kon.)
Edmonton – New Jersey 3:4 (kon.) | Vancouver – Anaheim 8:5 (kon.) | Arizona – Dallas 2:7 (kon.)
San Jose – Florida 3:4 (0:1 po s.n.) | Colorado – Columbus 6:3 (kon.)
konec
Calgary Flames
1:4 (0:1, 0:2, 1:1)
Nashville Predators
Pátek 04.11.2022, 02:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:46 Matt DUCHENE - 1:4
     
    59:46
    Nashville právě vstřelil branku! V samotném závěru hosté trefují odkrytou branku Calgary a dávají čtvrtou branku v zápase. Mikael Granlund dostal puk do útočného pásma a ještě ho předložil MATTU DUCHENOVI, který se do prázdné branky nemýlil. Asistence: Mikael Granlund.
    41:43 Blake COLEMAN - 1:3
     
    41:43
    Calgary právě vstřelilo branku! První domácí zásah zápasu. Mikael Backlund vybojoval puk za brankou Nashvillu a okamžitě hledal před brankou BLAKEA COLEMANA, který poté doklepl kotouč do odkryté branky. Asistence: Mikael Backlund.
    22:27 Roman JOSI - 0:3
     
    22:27
    Nashville právě vstřelil branku! Bleskově využitá přesilovka hostujícího celku a je to 0:3. Ryan Johansen z levého křídla našel na modré čáře ROMANA JOSIHO, jehož následná střela od modré pravděpodobně nebyla tečovaná a zapadla přímo do domácí sítě. Asistence: Ryan Johansen, Filip Forsberg.
    20:59 Filip FORSBERG - 0:2
     
    20:59
    Nashville právě vstřelil branku! Už v první minutě druhé třetiny se hosté dostávají do dvoubrankového náskoku. Dlouhý pas na útočnou modrou čáru dostal Matt Duchene, který puk lehce přiklepl FILIPU FORSBERGOVI a poslal ho samotného na branku. Švédský útočník přesnou střelou ze zápěstí překonal Markströma. Asistence: Matt Duchene, Colton Sissons.
    19:32 Mark JANKOWSKI - 0:1
     
    19:32
    Nashville právě vstřelil branku! Máme tu první branku zápasu. Michael McCarron vybojoval puk na pravém hrazení a z ostrého úhlu vypálil na branku. Jeho pokus vytěsnil Markström pokuse před sebe pro MARKA JANKOWSKIHO, který se z prostoru slotu nemýlil a poslal svůj tým do vedení. Asistence: Michael McCarron.

    Ondřej Černý

    Branky a nahrávky: 42. Coleman (Backlund) – 20. Jankowski (McCarron), 21. F. Forsberg (Duchene, Sissons), 23. Josi (Johansen, F. Forsberg), 60. Duchene (Granlund)


    Calgary Flames: Markström (Vladař) – R. Andersson, Hanifin, Weegar, Mackey, Mi. Stone, Zadorov – Mangiapane, Kadri, Huberdeau (A) – Toffoli, E. Lindholm, Lucic – Coleman, Backlund (A), Dubé – B. Ritchie, Ružička, Lewis.
    Trenér: Darryl Sutter

    Nashville Predators: Lankinen (Saros) – Gross, Josi (C), A. Carrier, Ekholm (A), Lauzon, McDonagh – Duchene, Granlund (A), F. Forsberg – Sanford, Johansen, Niederreiter – Jeannot, Sissons, Trenin – McCarron, Jankowski, Co. Smith.
    Trenér: John Hynes

    Rozhodčí: Joannette, Rank – Jackson, Brisebois
    bahis siteleri