Boston – Calgary 3:1 (kon.) | Carolina – Edmonton 7:2 (kon.) | New Jersey – Ottawa 4:3 (po pr.)
Columbus – Philadelphia 5:2 (kon.) | Buffalo – Vegas 4:7 (kon.) | Detroit – NY Rangers 2:8 (kon.)
NY Islanders – Arizona 0:2 (kon.) | St. Louis – San Jose 5:3 (kon.) | Colorado – Nashville 5:3 (kon.)
Los Angeles – Chicago 2:1 (po pr.)
po prodl.
New Jersey Devils
4:3 (2:2, 1:0, 0:1 - 1:0)
Ottawa Senators
Pátek 11.11.2022, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:27 Dougie HAMILTON - 4:3
     
    64:27
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Devils zvítězí i v tomto zápase! Klíčovou branku dává DOUGIE HAMILTON, který po vyhraném buly napřáhl od modré čáry a trefil se přímo pod horní tyč, Anton Forsberg ani nestihl zareagovat. Asistence: Jack Hughes, Nico Hischier.
    41:29 Shane PINTO - 3:3
     
    41:29
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Hosté se prosazují prakticky z ničeho a máme vyrovnáno! SHANE PINTO si narazil kotouč na modré čáře a následně zamířil sám dopředu, přičemž prostě zkusil štěstí z mezikruží. Odtud se ukázkově trefil do levé šibenice. Asistence: Drake Batherson.
    22:53 Miles WOOD - 3:2
     
    22:53
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Další obrat je na světě, do vedení jde tedy New Jersey! Michal McLeod dostal kotouč před bránu, kde sice nebyl úspěšný, ale se štěstím se odrazil přímo na hůl MILESE WOODA, který už odkrytou brankou nepohrdnul. Asistence: Michael McLeod, Nathan Bastian.
    18:06 Nico HISCHIER - 2:2
     
    18:06
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Do přestávky máme ještě srovnáno! O celou branku se prakticky sám postaral NICO HISCHIER, který přebral puk ve středním pásmu, následně se dostal do levého kruhu, a odtud se jistě trefil ke vzdálenější pravé tyči. Asistence: John Marino, Ryan Graves.
    13:24 Travis HAMONIC - 1:2
     
    13:24
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Senátoři během necelé minuty otáčejí stav zápasu! Druhou branku během chvíle obstaral TRAVIS HAMONIC, který od modré čáry tvrdě vypálil. Vítek Vaněček si sice na kotouč sáhl, avšak ten stejně skončil v síti. Asistence: Mark Kastelic, Austin Watson.
    12:15 Shane PINTO - 1:1
     
    12:15
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Senators sice přesilová hra příliš nevycházela, ale stejně ji využívají! Klíčovou přihrávku obstaral Claude Giroux, který našel hůl SHANEA PINTA, jenž od pravé tyče tečoval kotouč přímo pod víko. Asistence: Claude Giroux, Jake Sanderson.
    04:44 Tomáš TATAR - 1:0
     
    04:44
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Devils zvládli oslabení a následně jdou do vedení! Daří se to zejména díky TOMÁŠI TATAROVI, který dostal přihrávku do mezikruží a odtud okamžitě pálil. Jeho střela nemusela být nebezpečná, ale puk tečoval Parker Kelly, který ho srazil mimo dosah Antona Forsberga. Asistence: Jack Hughes, Jonas Siegenthaler.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 5. Tatar (J. Hughes, Siegenthaler), 19. Hischier (Marino, Graves), 23. Wood (M. McLeod, Bastian), 65. Hamilton (J. Hughes, Hischier) – 13. Pinto (Giroux, Sanderson), 14. Hamonic (Kastelic, Watson), 42. Pinto (Batherson)


    New Jersey Devils: Vaněček (51. Schmid) – Siegenthaler, Hamilton, Graves, Marino, Br. Smith, Severson – Tatar, Hischier (C), Zetterlund – Haula, J. Hughes (A), Bratt – Šarangovič, Mercer, J. Boqvist – Wood, M. McLeod, Bastian.
    Trenér: Lindy Ruff

    Ottawa Senators: A. Forsberg (Talbot) – Chabot (A), Bernard-Docker, Sanderson, Hamonic, Brännström, Holden – B. Tkachuk (C), Stützle, Giroux (A) – DeBrincat, Brassard, Batherson – Motte, Pinto, M. Joseph – Kelly, Kastelic, Watson.
    Trenér: D. J. Smith

    Rozhodčí: MacDougall, Sutherland – Gibbons, Kovachik

    Diváci: 13 806
    bahis siteleri