Boston – Calgary 3:1 (kon.) | Carolina – Edmonton 7:2 (kon.) | New Jersey – Ottawa 4:3 (po pr.)
Columbus – Philadelphia 5:2 (kon.) | Buffalo – Vegas 4:7 (kon.) | Detroit – NY Rangers 2:8 (kon.)
NY Islanders – Arizona 0:2 (kon.) | St. Louis – San Jose 5:3 (kon.) | Colorado – Nashville 5:3 (kon.)
Los Angeles – Chicago 2:1 (po pr.)
konec
Detroit Red Wings
2:8 (1:1, 1:1, 0:6)
New York Rangers
Pátek 11.11.2022, 01:00 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:31 Jimmy VESEY - 2:8
     
    56:31
    Rangers právě vstřelili branku! Hostující tým se prosazuje i v oslabení. Barclay Goodrow šikovným vypíchnutím ve vlastním pásmu uvolnil JIMMYHO VESEYE, který se pustil tváří v tvář Hussovi do forhendového blafáku, jež mu bez problému vyšel. Asistence: Barclay Goodrow, Adam Fox.
     
    56:07
    Vyloučení v týmu New York Rangers:
    Filip Chytil – 2 min., krosček.
    52:47 Libor HÁJEK - 2:7
     
    52:47
    Rangers právě vstřelili branku! Sedmý puk za brankáře domácích! Filip Chytil se uvolnil v rohu kluziště a našel na modré čáře LIBORA HÁJKA, jehož střela tečovaná jedním z bránících hráčů nakonec skončila v síti. Asistence: Filip Chytil, Alexis Lafreniere.
    48:59 Julien GAUTHIER - 2:6
     
    48:59
    Rangers právě vstřelili branku! Teď dají hosté gól opravdu ze všeho! Po zbytečné ztrátě v domácí obraně získal kotouč Barclay Goodrow, který ho ještě předložil před odkrytou branku skórujícímu JULIENOVI GAUTHIEROVI. Asistence: Barclay Goodrow, Sammy Blais.
    48:13 Mika ZIBANEJAD - 2:5
     
    48:13
    Rangers právě vstřelili branku! Hosté zažívají parádní minuty a odskakují na rozdíl tří branek. MIKA ZIBANEJAD našel na kruhu Jimmyho Veseye, který se natlačil před branku a snažil se dotlačit puk do sítě. To se povedlo až švédskému centru, který přijel vzápětí. Asistence: Jimmy Vesey, Chris Kreider.
    47:23 Barclay GOODROW - 2:4
     
    47:23
    Rangers právě vstřelili branku! Druhá branka hostujícího výběru během minuty a půl! Artěmij Panarin přesnou nahrávkou z rohu kluziště našel před brankou BARCLAYE GOODROWA, který sám před Hussem navýšil vedení svého týmu. První branka Rangers, na které nemá bodovou zásluhu Adam Fox. Asistence: Artěmij Panarin, Vitalij Kravcov.
    46:02 Adam FOX - 2:3
     
    46:02
    Rangers právě vstřelili branku! Hosté se vrací čtrnáct minut před koncem do vedení. Odražený kotouč si u pravého mantinelu našel obránce ADAM FOX a nebál se vypálit. Jeho rána nakonec zapadla přesně na zadní tyčku domácí klece. Americký obránce dnes zapisuje již třetí kanadský bod. Aasistence: Filip Chytil, Alexis Lafreniere.
     
    38:37
    Vyloučení v týmu New York Rangers:
    Vitalij Kravcov – 2 min., podrážení.
     
    38:09
    Vitalij Kravcov se dostal snad k trojici dorážek před domácí brankou. Všechny ale poslal do betonů Hussa.
     
    33:31
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings:
    Ben Chiarot – 2 min., podrážení.
    30:59 Chris KREIDER - 2:2
     
    30:59
    Rangers právě vstřelili branku! Hosté využívají přesilovou hru a vyrovnávají stav zápasu. Artěmij Panarin dostal kotouč na vrchol pravého kruhu a naprosto milimetrovým pasem našel připravenou hůl CHRISE KREIDERA před brankou. Hostující dvacítka poté už neměla problém usměrnit puk do sítě. Asistence: Artěmij Panarin, Adam Fox.
     
    30:02
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings:
    Oskar Sundqvist – 2 min., sekání.
    27:33 Lucas RAYMOND - 2:1
     
    27:33
    Detroit právě vstřelil branku! Zatím nejzajímavější část zápasu přináší třetí branku a domácí jdou poprvé do vedení. Špatné vyhození Igora Šesťorkina si sebral Dylan Larkin, který nachystal okamžitě nahrávkou od mantinelu puk LUCASI RAYMONDOVI na střed hřiště, odkud se dvacetiletý útočník nemýlil. Asistence: Dylan Larkin.
     
    22:41
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings:
    Adam Erne – 2 min., hákování.
     
    20:45
    Mika Zibanejad mohl hned v úvodu druhé třetiny přidat druhou branku. Švédský útočník dostal puk na levý kruh, ale z dobré pozice pálil jen vedle branky Detroitu.
    18:46 Joseph VELENO - 1:1
     
    18:46
    Detroit právě vstřelil branku! Domácí pohotově vyrovnávají skóre. Jonatan Berggren dostal puk na pravou stranu útočného pásma a pohotově našel na ose hřiště JOEA VELENA, jehož rána skončila v sítě Rangers. Asistence: Jonatan Berggren, Olli Määttä.
    15:40 Mika ZIBANEJAD - 0:1
     
    15:40
    Rangers právě vstřelili branku! Okamžitě po kmerční přestávce se prosazují hosté. MIKA ZIBANEJAD vyhrál buly pro Adama Foxe na modré čáře, který si sjel níž a našel ve slotu právě švédského centra, jehož následná rána z voleje skončila v síti. Asistence: Adam Fox.
     
    13:55
    Braden Schneider našel perfektním pasem od modré čáry Alexise Lafreniera, jehož rána z voleje skončila na bloku jednoho z hráčů Detroitu.
     
    05:22
    Michael Rasmussen se odvážně otočil zpoza branky a bekhendem napálil připraveného brankáře Igora Šesťorkina.

    Ondřej Černý

    Branky a nahrávky: 19. Veleno (Berggren, Määttä), 28. Raymond (Larkin) – 16. Zibanejad (Fox), 31. Kreider (Panarin, Fox), 47. Fox (Chytil, Lafreniere), 48. Goodrow (Panarin, Kravcov), 49. Zibanejad (Vesey, Kreider), 49. Gauthier (Goodrow, Blais), 53. Hájek (Chytil, Lafreniere), 57. Vesey (Goodrow, Fox)


    Detroit Red Wings: Husso (Nedeljkovic) – Seider, Chiarot (A), Hronek, Määttä, Lindström, Hägg – Raymond, Larkin (C), P. Suter – Perron, Copp (A), Kubalík – Sundqvist, Rasmussen, Erne – Czarnik, Veleno, Berggren.
    Trenér: Derek Lalonde

    New York Rangers: Šesťorkin (Halák) – Trouba (C), K. Miller, Fox, Hájek, Schneider, Zac. Jones – Kakko, Zibanejad (A), Panarin – Lafreniere, Trocheck, Vesey – Kravcov, Chytil, Kreider – Goodrow (A), Blais, Gauthier.
    Trenér: Gerard Gallant

    Rozhodčí: StPierre, Dwyer – O´Quinn, Flemington

    Diváci: 18 869
    bahis siteleri