Boston – Calgary 3:1 (kon.) | Carolina – Edmonton 7:2 (kon.) | New Jersey – Ottawa 4:3 (po pr.)
Columbus – Philadelphia 5:2 (kon.) | Buffalo – Vegas 4:7 (kon.) | Detroit – NY Rangers 2:8 (kon.)
NY Islanders – Arizona 0:2 (kon.) | St. Louis – San Jose 5:3 (kon.) | Colorado – Nashville 5:3 (kon.)
Los Angeles – Chicago 2:1 (po pr.)
konec
Colorado Avalanche
5:3 (1:1, 4:1, 0:1)
Nashville Predators
Pátek 11.11.2022, 03:00 • Ball Arena, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:39
    Kevin Lankinen znovu naskočil na střídačku a Filip Forsberg pálil na levém křídle z ostrého úhlu, jeho pokus byl ovšem přizvednut a skončil v ochranné síti. Oddechový čas pro Nashville.
     
    57:03
    Predators se usadili v útočném pásmu a Kevin Lankinen naskočil na střídačku! Bez brankáře.
    42:59 Roman JOSI - 5:3
     
    42:59
    Nashville právě vstřelil branku! ROMAN JOSI vypálil na pravém křídle u hrazení bez přípravy a jeho rána vymetla přední pravý horní roh brány, který si Alexandar Georgijev nedokázal pohlídat – 5:3! Asistence: Dante Fabbro a Jakov Trenin.
    39:32 Ryan JOHANSEN - 5:2
     
    39:32
    Nashville právě vstřelil branku! RYAN JOHANSEN zaparkoval u levé tyče a nádhernou žabku Mikaela Granlunda od modré čáry ve vzduchu usměrnil pod teploměr Alexandara Georgijeva! Asistence: Mikael Granlund a Filip Forsberg.
     
    39:05
    Artturi Lehkonen zbytečně fauloval v útočném pásmu a dostal dvě minuty za držení. Přesilová hra pro Preds.
    36:26 Další senzační zákrok brankáře Preds, tentokrát maskou!
     
    36:26
    Nathan MacKinnon mohl skórovat na levém křídle z ostrého úhlu do odkryté brány, Kevin Lankinen ale předvedl bleskový přesun, po kterém puk senzačně vyrazil svou maskou!
    35:12 Evan RODRIGUES - 5:1
     
    35:12
    Colorado právě vstřelilo branku! Aktivní EVAN RODRIGUES vypálil na bodu pravého kruhu po zpětné přihrávce Mikka Rantanena a jeho rána zamířila pod lapačkou brankáře Preds k přední tyči! Asistence: Mikko Rantanen a Cale Makar.
     
    34:32
    Jérémy Lauzon dostal dvě minuty za podrážení a po komerční přestávce budou hrát přesilovku domácí.
     
    34:05
    Nathan MacKinnon fantasticky vypálil na pravém křídle v rychlosti a brankáře Predators tentokrát zachránila branková konstrukce! Málem už 5:1!
    30:48 Mikko RANTANEN - 4:1
     
    30:48
    Colorado právě vstřelilo branku! Domácí MIKKO RANTANEN se vrátil z trestné lavice zpět na led a po nádherné kolmé přihrávce se řítil sám na bránu, čehož využil, když nad lapačkou Kevina Lankinena vymetl pravý horní roh! Asistence: Nathan MacKinnon a Kurtis MacDermid. (4:1)
     
    28:40
    Mikko Rantanen dostal dvě minuty krosček na Mattiase Ekholma a Nashville si zahraje svou první přesilovku.
     
    28:16
    Před bránou Avalanche vznikl obrovský závar a Predators dotlačili puk do sítě, bohužel pro ně ale po odpískání, takže se o gól nejednalo!
    27:59 Logan O'CONNOR - 3:1
     
    27:59
    Colorado právě vstřelilo branku! J.T. Compher předvedl na modré obranné čáře skvělý blok a LOGAN O'CONNOR se řítil do samostatného úniku, v jehož závěru bekhendem zamířil k levé tyči! Jeho druhý gól. Asistence: J. T. Compher.
    26:34 Logan O'CONNOR - 2:1
     
    26:34
    Colorado právě vstřelilo branku! Devon Toews vypálil na ose útočného pásma od modré čáry a v mezikruží puk jemně tečoval LOGAN O'CONNOR, když ho usměrnil mezi betony Kevina Lankinena! Asistence: Devon Toews a J. T. Compher. (2:1)
    19:01 Kevin Lankinen senzačně zasáhl svým pravým ramenem
     
    19:01
    Kevin Lankinen zasáhl proti střele z levého kruhu pravým betonem a z levého kruhu mohl skórovat do prázdné brány Evan Rodrigues, brankář hostí se ale dokázal včas přesunout a svým pravým ramenem puk senzačně vytáhl do ochranné sítě!
     
    18:53
    Filip Forsberg byl vyloučen na dvě minuty za sekání a Colorado si zahraje další přesilovou hru. První využilo.
    17:55 Matt Duchene se krásně uvolnil a poté málem skóroval
     
    17:55
    Matt Duchene se krásně protáhl z pravého křídla mezi dvěma protihráči do mezikruží a mířil k pravé tyči, Alexandar Georgijev ale fantasticky zasáhl pravým betonem! Preds málem vedli.
    14:59 Pěkná individuální akce v podání Nathana MacKinnona
     
    14:59
    Nathan MacKinnon se nádherně protáhl kolem tří protihráčů před bránu, poté ale nedokázal puk usměrnit mezi betony brankáře Predators a trefil pouze jeho hruď! Avs mohli otočit skóre na 2:1.
     
    10:46
    Hra se nám přehoupla do druhé poloviny první třetiny a Sampo Ranta mohl skórovat před pár okamžiky u levé tyče, Kevin Lankinen ho ale vychytal! Brankář Preds puk vyrazil betony.
    07:37 Mikko RANTANEN - 1:1
     
    07:37
    Colorado právě vstřelilo branku! Domácí Nathan MacKinnon napálil nádhernou střelou z levého kruhu zřejmě tyč, poté ale parádně přenesl hru doprava a MIKKO RANTANEN výstavní ránou bez přípravy z bodu pravého kruhu pro vhazování propálil roztaženého brankáře Nashvillu mezi levým betonem a lapačkou! Srovnáno. Asistence: Nathan MacKinnon a Artturi Lehkonen. (1:1)
     
    06:29
    Kevin Lankinen v rychlém sledu dvakrát senzačně zasáhl betony a Ryan McDonagh byl poté vyloučen na dvě minuty za krosček. Vzápětí krátká komerční přestávka.
    03:45 Eeli TOLVANEN - 0:1
     
    03:45
    Nashville právě vstřelil branku! EELI TOLVANEN si najel na vzdálenější pravé tyči na parádní přihrávku přes šířku brankoviště a po senzační kombinační akci Predators uklidil puk z ostrého úhlu do prázdné brány! Predators vedou rychle 1:0. Asistence: Ryan McDonagh a Cody Glass.
    02:07 Bowers byl hodně blízko prvního gólu v zámořské NHL
     
    02:07
    Shane Bowers si najel na vzdálenější pravé tyči na nádhernou přihrávku z levého rohu útočného pásma a z blízkosti mohl skórovat do prázdné brány, jenže brankář Predators Kevin Lankinen předvedl spektakulární rozštěp a puk zastavil!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 8. Rantanen (MacKinnon, Lehkonen), 27. L. O'Connor (D. Toews, Compher), 28. L. O'Connor (Compher), 31. Rantanen (MacKinnon, MacDermid), 36. Rodrigues (Rantanen, Makar) – 4. Tolvanen (McDonagh, Glass), 40. R. Johansen (Granlund, F. Forsberg), 43. Josi (Fabbro, Trenin)


    Colorado Avalanche: Georgijev (Francouz) – Makar (A), D. Toews, E. Johnson, MacDermid, Manson – Rantanen (A), MacKinnon (A), Lehkonen – Kaut, Rodrigues, Newhook – L. O'Connor, Compher, Cogliano – Hunt, Bowers, Ranta – MacDonald.
    Trenér: Jared Bednar

    Nashville Predators: Lankinen (Saros) – A. Carrier, Josi (C), Fabbro, Ekholm (A), Lauzon, McDonagh – Duchene, Granlund (A), F. Forsberg – Sissons, R. Johansen, Niederreiter – Jeannot, Jankowski, Trenin – Tolvanen, Glass, Co. Smith.
    Trenér: John Hynes

    Rozhodčí: Syvret, McIsaac – Mills, Knor

    Diváci: 18 134
    bahis siteleri