Švýcarsko – Česko 4:2 (kon.) | Česko – Švédsko 3:5 (kon.)
konec
Česko
3:5 (2:2, 1:2, 0:1)
Švédsko
Pátek 11.11.2022, 21:30 • USA Hockey Arena, Plymouth • Turnaj pěti (U18)
Partner:
     
    55:22
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tre Kronor zvyšují na rozdíl dvou branek! Rychlík Felix Nilsson obkroužil celou obrannou třetinu českého výběru a poté, co na sebe navázal trojic hráčů, našel před brankou volného NOAHA DOWERA NILSSONA, jenž svižným přiťuknutím poslal kus černé gumy do sítě. 3:5. Asistence: Felix Nilsson.
     
    32:36
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi snižují! Unikající Pavelec v akci dva na jednoho prohodil žabičkou obránce a našel přesně DANIELA BADINKU, jenž střelou z první uklidil puk do sítě. 3:4. Asistence: Petr Pavelec.
     
    24:52
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Povedená akce ANTONA WAHLBERGA končí další brankou! Švéd se již ze středního pásma rozjel směrem na Dybala. Povedenou kličkou se zbavil obránce a přesným bekhendem zakončil ke vzdálenější tyči. 2:4. Asistence: Felix Unger Sorum.
     
    22:10
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tre Kronor otáčí stav utkání. Rána ARVIDA BERGSTROMA z první nešťastně propadla Dybalovi mezi rukou a tělem až do sítě. 2:3. Asistence: Axel Sandin-Pellikka.
     
    17:25
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno. FELIX UNGER SORUM po přechodu modré čáry vypálil velmi povedenou ránu zápěstím do vzdálenější šibenice. 2:2. Asistence: Wille Johansson.
     
    10:14
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Žlutí snižují! Sandin-Pellikka přistrčil na levém kruhu na TOMA WILLANDERA, jenž propálil hradbu těl před Dybalem přesně mířeným pokusem do levé šibenice. Český gólman neměl absolutně žádnou šanci na střelu vidět. 2:1. Asistence: Axel Sandin-Pellikka.
     
    03:05
    Česko právě vstřelilo branku!
    Už je to o dva! Lvi ze třetího pokusu dokázali vstřelit již druhou branku. Puk odražený od betonu se dostal na hokejku JAKUBA ŠTANCLA, jenž využil vysoko vyjetého Munthera, kterého rychlou stahovačkou do bekhendu překonal. 2:0. Asistence: Lukáš Heš a Denis Svoboda.
     
    01:23
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skvělý úvod Čechů! Kubíček od modré čáry střílel pouze do mantinelu za brankou Munthera, ovšem kotouč se odrazil na ADAMA CSABIHO, jenž pohotově z velkého úhlu odrazil puk od švédského gólmana až do sítě. 1:0. Asistence: René Kubíček a Miroslav Holinka.

    Štěpán Navrátil

    Branky a nahrávky: 2. Csabi (Kubíček, Holinka), 4. Štancl (Heš, Svoboda), 33. Badinka (Pavelec) – 11. Willander (Sandin-Pellikka), 18. Sorum (Johansson), 23. Bergstrom (Sandin-Pellikka), 25. Wahlberg (Sorum) (TS), 56. Nilsson (Nilsson)


    Česko: Dybal (Kavan) –⁠ Svoboda, Kočí, Ročák, Eich, Kubíček, Dominik Badinka –⁠ Holinka, Pospíšil, Csabi, Váňa, Fiala, Pérez, Adámek, Vehovský, Pavelec, Hradec, Štancl, Heš, Daniel Badinka
    Trenér: Jakub Petr

    Švédsko: Munther (Thelin) – Burger, Landen, Sandin-Pellikka, Willander, Kostadinski, Bergstrom, Hurtig, Carlsson, Nilsson N. D., Sagranden, Forsfjall, Sorum, Pettersson, Nilsson F., Wahlberg, Stenberg, Nordh, Zether, Johansson
    Trenér: Anders Eriksson
    bahis siteleri