Česko – Švýcarsko cz 3:4 (kon.)
konec
Česko
3:4 (3:2, 0:1, 0:1)
Švýcarsko
Úterý 13.12.2022, 12:00 • Olympiarinken, Helsingborg • Turnaj pěti zemí (ženy)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:47
    Šance stále žije, Švýcarky nyní trefily dokonce tyčku prázdné české branky!
     
    58:47
    MacLeodová svolává týmovou poradu, Češky využívají oddechového času k nakreslení přesného postupu, jak nyní hrát.
     
    58:40
    To bylo těsné! Češky odvolali Škodovou na střídačku a Švýcarky téměř trefili prázdnou branku, chybělo opravdu jen pár centimetrů.
    48:34 HOFSTETTER - 3:4
     
    48:34
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarky otáčejí zápas! Čtvrtou branku svého týmu obstarala NADINE HOFSTETTER, která dopravila střelou od modré čáry puk až za záda Škodové. Bez asistence.
     
    47:26
    Škodová se teď pořádně zapotila! Nevinné nahození od modré čáry bylo na poslední chvíli tečováno, ale česká brankářka puk parádně schovala mezi svými betony.
     
    46:47
    Pejzlová krásným obhozením o mantinel vstoupila do útočného pásma, předala na Mlýnkovou, avšak ta místo zakončení zvolila na pravou stranu, kde ale nenašla přesně hůl najíždějící Vanišové. Škoda.
    38:40 STALDER - 3:3
     
    38:40
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Rychlý protiútok Švýcarek a v Helsingborgu je skóre nerozhodné. LARA STALDEROVÁ měla příliš mnoho prostoru na levém křídle a její zakončení zaplulo přímo do horního růžku české svatyně. Bez asistence.
     
    36:44
    Vyloučení v týmu Švýcarsko:
    Leemann – 2 min., podrážení.
     
    33:48
    Hofstetterová nenápadně nahodila kotouč na branku a Švejdová se na poslední chvíli stačila přesunout k tyči a vyrazit jej do bezpečí. Česká brankářka přes hradbu těl vůbec nic neviděla.
     
    30:13
    Vyloučení v týmu Švýcarsko:
    Joray – 2 min., podrážení.
     
    30:02
    Střídání v týmu Česko:
    ze hřiště odchází Švejdová, přichází Škodová.
     
    27:33
    Vyloučení v týmu Česko:
    Pejzlová – 2 min., hákování.
     
    23:48
    Stalderová dostala ideální přihrávku na levý kruh pro vhazování, kde nebyla nikým bráněna! Její zakončení do horní části branky však skvěle ramenem vyrazila brankářka Švejdová.
    19:05 SIGRIST - 3:2
     
    19:05
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Tak reakce Švýcarek na sebe nenechala dlouho čekat! Hned po vhazování zavezly kotouč do útočného pásma a odstřelovaly branku Švejdové. Ta několik pokusů dokázala vyrazit, jenže na dorážku SHANNON SIGRISTOVÉ byla krátká. Asistence: Lara Stalder.
    18:55 VANIŠOVÁ - 3:1
     
    18:55
    Česko právě vstřelilo branku!
    Gól do šatny! Češkám se ještě před sirénou přerušující první část povedlo dostat do dvoubrankového trháku! Kotouč za záda Brändliové dostala TEREZA VANIŠOVÁ. Asistence: Klára Seroiszková.
    14:54 MLÝNKOVÁ - 2:1
     
    14:54
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky opět vedou! Přesilová hra jim dodala zpět sebevědomí a opět si berou iniciativu v zápase. Z vrcholu levého kruhu pro vhazování to napálila NATÁLIE MLÝNKOVÁ a puk rozvlnil síť švýcarské svatyně. Asistence: Tereza Vanišová.
     
    10:36
    Vyloučení v týmu Švýcarsko:
    Joray – 2 min., hákování.
    09:30 STALDER - 1:1
     
    09:30
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno, Švýcarky ze svého tlaku přeci jen vytěžily branku. Ryhnerová nabila na modrou čáru LARA STALDEROVÉ a ta prostřelila všechno, co jí stálo v cestě. Asistence: Noemi Ryhner.
    07:50 MILLS - 0:0
     
    07:50
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky si vypracovávaly lepší a lepší šance a teď to konečně dopadlo! Vendula Přibylová nahodila puk do brankoviště a zmatku před Brändliovou nejlépe využila kapitánka ANNA MILLS, která lehlým doklepnutím dopravila kotouč za její záda. Asistence: Vendula Přibylová.
     
    05:59
    Kristýna Pátková překazila rozehrávku Švýcarek a vytvořila tak skvělou příležitost pro Vendulu Přibylovou! Ta však z prostoru mezi kruhy nastřelila pouze připravený pravý beton gólmanky Brändliové.

    Libor Novák

    Branky a nahrávky: 8. Mills, 15. Mlýnková (Vanišová), 19. Vanišová (Seroiszková) – 10. Stalder (Ryhner), 20. Sigrist (Stalder), 39. Stalder, 49. Hofstetter


    Česko: Švejdová (31. Škodová) – Čajanová, Trnková, Seroiszková, Jůzková, Tejralová (A) – Mlýnková, Pejzlová, Vanišová – Hymlarová, Mills, Haasová – Přibylová (A), Pátková, Gruntová – Sarnovská, Kalová.
    Trenér: Carla MacLeod

    Švýcarsko: Brändli (Maurer) – Hofstetter, Christen, Vallario, Hauser, Sigrist, Wetli, Bachmann – Ryhner, Muller, Stalder – Marti, Leemann, Ingold – Enzler, Rüedi, Quennec – Zimmermann, Desboeufs, Joray.
    Trenér: Colin Muller

    Rozhodčí: Sanstedt, Hammar – Lundgren, Nilsson
    bahis siteleri