Minnesota – Chicago 4:1 (kon.) | Calgary – St. Louis 2:5 (kon.) | Arizona – NY Islanders 5:4 (kon.)
Boston – Columbus 4:2 (kon.) | Detroit – Ottawa 3:6 (kon.) | Edmonton – Anaheim 3:4 (kon.)
konec
Calgary Flames
2:5 (1:1, 0:1, 1:3)
St. Louis Blues
Sobota 17.12.2022, 03:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:59 Jordan KYROU - 2:5
     
    49:59
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí mají dnes opravdu smůlu. Pátá branka padla z hokejky jednoho hráčů Calgary, který odrazil tvrdou střelu JORDANA KYROUA do prázdné klece, kterou měl před sebou. Asistence: Robert Thomas a Ivan Barbašev.
    48:48 Brandon SAAD - 2:4
     
    48:48
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tohle byla zásadní chyba v rozehrávce Calgary. BRANDON SAAD dostal kotouč přímo na svou hokejku a ocitl se sám před brankářem. Puk si jen lépe zpracoval a poslal ho mezi betony Markströma..
    47:40 Connor MACKEY - 2:3
     
    47:40
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Calgary se bleskovou rychlostí dostalo do protiútoku. CONNOR MACKEY dostal puk k modré čáře a probruslil si až do mezikruží. Odtud vpálil a kotouč se odrazil od horního břevna.. Asistence: Dillon Dubé a Elias Lindholm.
    43:46 Pavel BUČNĚVIČ - 1:3
     
    43:46
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté se usadili v útoku a po střele PAVLA BUČNĚVIČE jdou již do dvoubrankového vedení. Bučněvič míříl kotouč mezi betony Markströma. Asistence: Brayden Schenn a Torey Krug.
    23:08 Jordan KYROU - 1:2
     
    23:08
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté svou první početní výhodu využívají zásluhou JORDANA KYROUA. Ten si dokázal prostřelit Markströma, který měl zakrytý výhled. Asistence: Brayden Schenn a Pavel Bučněvič.
    16:01 Connor MACKEY - 1:1
     
    16:01
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Ačkoliv mělo Calgary dlouho problém dostat se do pořádné akce, tak naní se jim to povedlo. Dubého tvrdá střela od modré se odrazila o tělo CONNORA MACKEYHO, který tak srovnává chod zápasu. Asistence: Dillon Dubé.
    04:07 Ivan BARBAŠEV - 0:1
     
    04:07
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Krásná kombinace dvojice Barbašev -Thomas. IVAN BARBAŠEV. se společně s Thomasem dostali do rychlé protiakce. Přečíslení dva na jednoho využili bez jakéhokoliv problému. Markströma si skvěle roztáhli a Barbašev trefovat prýdnou klec. Asistence: Robert Thomas.

    Natálie Poláčková

    Branky a nahrávky: 17. Mackey (Dubé, E. Lindholm), 48. Mackey (Dubé, E. Lindholm) – 5. Barbašev (Thomas), 24. Kyrou (B. Schenn, Bučněvič), 44. Bučněvič (B. Schenn, Krug), 49. Saad, 50. Kyrou (Thomas, Barbašev)


    Calgary Flames: Markström (Vladař) – R. Andersson, Hanifin, Weegar, Zadorov, Mi. Stone, Mackey – Toffoli, E. Lindholm (A), Dubé – Mangiapane, Kadri, Huberdeau (A) – Coleman, Backlund (A), Ružička – Lewis, Zohorna, Lucic.
    Trenér: Darryl Sutter

    St. Louis Blues: Greiss (Binnington) – Bortuzzo, Mikkola, Faulk, Krug, Parayko (A), Leddy – Leivo, O'Reilly (C), Tarasenko (A) – B. Schenn, Bučněvič, Kyrou – Thomas, Barbašev, Na. Walker – Acciari, Toropčenko, Saad.
    Trenér: Craig Berube
    bahis siteleri