Minnesota – Chicago 4:1 (kon.) | Calgary – St. Louis 2:5 (kon.) | Arizona – NY Islanders 5:4 (kon.)
Boston – Columbus 4:2 (kon.) | Detroit – Ottawa 3:6 (kon.) | Edmonton – Anaheim 3:4 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
5:4 (1:2, 2:1, 2:1)
New York Islanders
Sobota 17.12.2022, 03:30 • Mullet Arena, Tempe • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:21 Anthony BEAUVILLIER - 5:4
     
    58:21
    Islanders právě vstřelili branku!
    Devětadevadesát sekund před koncem hosté dávají kontaktní gól! Z Barzalovy přihrávky do druhé vlny Wahlstrom tvrdě vypálil do zadního mantinelu. Puk se od něj odrazil doleva a ANTHONY BEAUVILLIER neztrácel čas s dorážkou do poloprázdné branky. Asistence: Anders Lee, Oliver Wahlstrom.
    54:49 Clayton KELLER - 5:3
     
    54:49
    Arizona právě vstřelila branku!
    Z levého kruhu pálícího Chychruna Sorokin vychytal. Schmaltz poté vyslyšel volání CLAYTONA KELLERA a připravil mu ránu z pravé strany, kterou si Romanov smolně srazil k otevřené zadní tyči. Asistence: Nick Schmaltz, Jakob Chychrun.
    42:08 Travis BOYD - 4:3
     
    42:08
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí opět vedou! Chychrun distribuoval přihrávku na TRAVISE BOYDA. Ten byl v nulovém úhlu, ale i tak byl schopen nadvakrát prošťouchnout puk za betony klečícího Sorokina. Asistence: Jakob Chychrun, Nick Schmaltz.
    37:45 Noah DOBSON - 3:3
     
    37:45
    Islanders právě vstřelili branku!
    Vejmelka potřetí kapituluje ze střely z větší dálky. Nyní za něj nečekaně spadlo nahození NOAHA DOBSONA, které Gostisbehere bruslí zvedl přímo do šibenice. Bez asistence.
    29:09 Nick BJUGSTAD - 3:2
     
    29:09
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácím stačilo k obratu z 1:2 na 3:2 pouhých patnáct sekund! Salo chtěl vyhazovat po prknech, jenže puk obranné pásmo Islanders neopustil. Brown přihrál do levého kruhu a na pohotovou ránu NICKA BJUGSTADA nenašel Sorokin žádnou odpověď. Asistence: Josh Brown, Matias Maccelli.
    28:55 Clayton KELLER - 2:2
     
    28:55
    Arizona právě vstřelila branku!
    Je tu zasloužené vyrovnání! Od Schmaltze přijal puk CLAYTON KELLER, jehož střelu nejprve tečoval Parise a do branky ji nohou posunul obránce Mayfield. Asistence: Nick Schmaltz, Barrett Hayton.
    19:16 Shayne GOSTISBEHERE - 1:2
     
    19:16
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí smazali půlku ztráty jen malou chvíli poté, co se Beauvillier vrátil z trestné lavice. SHAYNE GOSTISBEHERE překvapil Sorokina střelou zápěstím z osy hřiště. Ruský gólman ji kvůli clonícímu O´Brienovi vůbec neviděl. Bez asistence.
    13:33 Mathew BARZAL - 0:2
     
    13:33
    Islanders právě vstřelili branku!
    Wahlstron vyvezl kotouč zpoza brány a distribuoval ho na Sala, který pálil z podobného místa, jako tomu bylo u Ahova prvního gólu. Do tohoto projektilu sáhl MATHEW BARZAL a Vejmelkovi prošel kotouč mezi betony až za brankovou čáru. Asistence: Robin Salo, Oliver Wahlstrom.
    01:41 Sebastian AHO - 0:1
     
    01:41
    Islanders právě vstřelili branku!
    Už od druhé minuty je jasné, že si Vejmelka další čisté konto proti Islanders nepřipíše. Nelson pomohl Baileymu, který soupeřil na krátkém mantinelu, a přisunul kotouč před levý kruh, odkud českého brankáře z jedničky prostřelil SEBASTIAN AHO. Asistence: Brock Nelson, Josh Bailey.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 20. Gostisbehere, 29. Keller (Schmaltz, Hayton), 30. Bjugstad (J. Brown, Maccelli), 43. Boyd (Chychrun, Schmaltz), 55. Keller (Schmaltz, Chychrun) – 2. Aho (Nelson, Bailey), 14. Barzal (Salo, Wahlstrom), 38. Dobson, 59. Beauvillier (Lee, Wahlstrom)


    Arizona Coyotes: Vejmelka (Ingram) – Gostisbehere, Chychrun, J. Brown, Moser, Stecher, Nemeth, Välimäki – Schmaltz, Boyd, Keller (A) – Maccelli, Bjugstad, Crouse (A) – Fischer (A), McBain, O'Brien – Hayton, N. Ritchie.
    Trenér: André Tourigny

    New York Islanders: Sorokin (Varlamov) – Pulock, Salo, Mayfield, Romanov, Dobson, Aho – Wahlstrom, Barzal, Lee (C) – Beauvillier, Nelson, Bailey (A) – Palmieri, Pageau, Parise – Clutterbuck (A), Cizikas, M. Martin.
    Trenér: Lane Lambert

    Rozhodčí: Pochmara, Markovic – Mills, Gawryletz

    Diváci: 4 600
    bahis siteleri