Slavia – Technika Brno 5:2 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
5:2 (2:0, 2:0, 1:2)
Technika Hockey Brno
Neděle 18.12.2022, 14:30 • Zimní stadion Eden, Praha • Liga juniorů • 24. kolo
Partner:
     
    59:45
    Technika právě vstřelila branku! Ještě jeden gól Jihomoravanů! Puk dostal přesně na hůl MATĚJ TRÖGNER, který svou ránu otřel o břevno a prostřelil Pittra nad rameno. Asistence: Ondřej Blaško
     
    57:23
    Hasman z otočky trefil tyčku!
     
    55:07
    Technika právě vstřelila branku! Michal Pittr nakonec čisté konto mít nebude, Technika se poprvé v utkání prosazuje! Straka poslal puk do jízdy VÍTKU APOLENÁŘOVI, který vypálil z mezikruží a střelou o tyč překonal Pittra. Asistence: Zbyněk Straka.
     
    43:34
    Slavia právě vstřelila branku! Domácí navyšují náskok! Puku se zmocnil VIKTOR ŠTÍPEK, který s ním obkroužil bránu a posléze se vytočil zpoza branky a střelou za beton Nešpůrka zvyšuje skóre. Nutno dodat, že gól padl s velkou porcí štěstí. Asistence: Stanislav Tichý.
     
    37:24
    Vyloučení v týmu Technika Hockey Brno:
    Jan Toman – 2 min., krosček.
     
    32:43
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha:
    Matěj Kvasnička – 2 min., podrážení.
     
    26:54
    Vyloučení v týmu Technika Hockey Brno:
    Ondřej Blaško – 2 min., podrážení.
     
    25:12
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha:
    Filip Hron – 2 min., sekání.
     
    23:55
    Střídání v týmu Technika Hockey Brno:
    ze hřiště odchází Hnízdil, přichází Nešpůrek.
     
    23:55
    Slavia právě vstřelila branku! Slavia trestá další vyloučení hostů a vede už 4:0! Kvasnička nabil na modrou čáru JAKUBU HRDLIČKOVI, který tvrdou střelou propálil všechno, co mu stálo v cestě. Asistence: Matěj Kvasnička a Filip Holaník.
     
    23:36
    Vyloučení v týmu Technika Hockey Brno:
    Dominik Líska – 2 min., vysoká hůl.
     
    21:33
    Slavia právě vstřelila branku! Krátce po začátku druhé třetiny odskakují Pražané do tříbrankového náskoku! Brňané špatně přihráli puk. Poslali ho na modrou čáru odkud vypálil kapitán Jokl. Před brankou jeho ránu tečoval DOMINIK HASMAN, který poslal puk za záda Hnízdila. Asistence: Tomáš Jokl.
     
    18:44
    Slavia právě vstřelila branku! Krátce po skončení přesilovky domácí navyšují své vedení! V útočném pásmu se k puku dostal Vosmík, jenž ho následně naservíroval do mezikruží přesně na hůl STANISLAVA TICHÉHO, který mířil přesně. Asistence: Adam Vosmík a Filip Hron.
     
    17:55
    Vosmík stál před odkrytou částí branky, ale po přihrávce kotouč promáchl!
     
    16:33
    Vyloučení v týmu Technika Hockey Brno:
    Matěj Trögner – 2 min., hákování.
     
    07:18
    Slavia právě vstřelila branku! Domácí nakonec přesilovku využívají a dostávají se do vedení! Domácí pokračovali v kombinaci v útočném pásmu. Štípek našel od mantinelu pěknou nahrávkou obránce FILIPA HRONA, který následně vymetl vzdálenější horní růžek Hnízdilovy branky. Asistence: Viktor Štípek a Jakub Dráb.
     
    06:10
    Vyloučení v týmu Technika Hockey Brno:
    Alan Žák – 2 min., podrážení.

    Mateo

    Branky a nahrávky: 8. Hron (Štípek, Dráb), 19. Tichý (Vosmík, Hron), 22. Hasman (Jokl), 24. Hrdlička (Kvasnička, Holaník), 44. Štípek (Tichý) – 56. Apolenář (Straka), 60. Trögner (Blaško)


    HC Slavia Praha: Pittr (Papež) – Hron, Kříženecký, Ciolek, Dráb, Hrdlička (A) – Jokl (C), Tichý (A), Štípek, Hlavička, Holaník, Chludil, Hasman, Kvasnička, Fibigr, Vosmík
    Trenér: Vladimír Machulda

    Technika Hockey Brno: Hnízdil (24. Nešpůrek) – Čapka, Čaňo, Šupa, Blaško (C), Žák, Svoboda, Juřík – Sever, Toman, Růžek, Trögner, Adam, Fornál, Apolenář, Straka, Novotný, Líska (A)
    Trenér: Jiří Rech

    Rozhodčí: Barek – Bohuněk, Obr
    bahis siteleri