Topoľčany – Modré Krídla 4:6 (kon.) | Pov. Bystrica – Trnava 4:1 (kon.) | Vlci Žilina – Martin 2:0 (kon.)
Humenné – Brezno 7:2 (kon.) | Skalica – Žiar nad Hronom 4:1 (kon.) | Dubnica – Levice 4:3 (1:0 po s.n.)
konec
HC Topoľčany
4:6 (2:2, 0:3, 2:1)
Modré Krídla Slovan
sk Neděle 18.12.2022, 13:30 • Zimný štadión Topoľčany • 1. liga (SR) • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Topoľčany si jednoznačne prehrali duel v druhej časti hry, kedy inkasovali až tri razy. Snaženie v tretej tretine bolo, ale až pred koncom. Bolo jasné, že sa dnes jedna séria ukončí. A stalo sa to domácim. Po troch víťazstvách teraz prehrávajú, naopak mladíci z krídel uťali nepriaznivú sériu troch porážok. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia. (15:45:16)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:12
    Topoľčany dali gól! Kozmeticky upravuje skóre LUKÁŠ HVILA. Toho neodradili dva neúspešné pokusy a do tretice to malo zmysel. Preloboval ležiaceho Baroša. Asistencie: Dávid Gergel a Stanislav Dosek.
     
    58:00
    Prebiehajú posledné dve minúty stretnutia.
     
    57:37
    Kompas zostáva na lavičke a nasleduje domáca hra bez brankára!
     
    57:37
    Topoľčany oddychový čas!
     
    56:54
    Tešili sme sa na drámu, ale zbytočne! Plochotnikov pokus zápästím prepasírovali domáci za Baroša, no len za cenu vysokej hokejky! Gól neplatí!
     
    55:39
    Topoľčany dali gól! Škoda pre Topoľčany, že to neprišlo skôr. JEREMIAH ADDISON profitoval z roboty Mateja a po sérii dobrých zákrokov v tejto chvíli Baroš nemohol nič spraviť, keď to dostal pod hornú žŕdku. Asistencie: Adam Matej a Stanislav Dosek.
     
    54:51
    Z väčšej vzdialenosti sa prezentoval Piačka. Lahôdka pre Baroša a jeho lapačku.
     
    52:57
    Slabá Kompasova lapačka! Puk z nej vypadol a Fetkovič sa už možno videl ako dvojgólový muž! Brankár Topoľčian svoje zaváhanie včas napravil a ubránil veľkú voľnú časť bránky!
     
    52:32
    Kombinačná akcia slovanistov nemohla volať po góle. O to lepšie sa zasahovalo Kompasovi.
     
    51:03
    Po prvotnom Matouškovom prenesení hry z pravej strany ostal Kompas bez práce. Až následne vyťahoval ľavý betón a zabránil tak prípadnému siedmemu puku v domácej sieti.
     
    Reklamná prestávka.
     
    50:22
    Lukáš Hvila myslel na obrancov a zapojil do hry Dúžeka. Baroš na mieste a hra je prerušená.
     
    49:46
    Ručkay sa veľmi v pásme nepresadil a rovnako to dopadlo v prípade Šandora, ktorý mu chcel dodať podporu.
     
    49:06
    Piačka a po ňom mal puk v moci Addison. Rozhodol sa pre lišiacke zakončenie z ťažkého uhla. Od jedného z bratislavských hráčov sa puk odrazil a Samuel Baroš kryje.
     
    47:48
    Bratislavčania dostávali pod tlak domácu obranu. Tá ponúka výsledok v podobe zakázaného uvoľnenia, hoci podľa vyhodenia puku to zrejme nechcela dopustiť, no stalo sa.
     
    46:45
    Vynikajúce prečíslenie troch proti jednému! Modré Krídla mohli preukázať väčšiu trpezlivosť s jediným brániacim Topoľčancom! Fetkovič bol však nedočkavý a minul Kompasov priestor zblízka!
     
    46:08
    Erik Kompas od nástupu do stretnutia inkasoval dva góly. Príliš teda sa nepodpísal pod zastavenie bratislavskej kanonády. V tomto okamihu zvolil zákrok s udržaním puku.

    Ivan Harčár

    Branky a nahrávky: 1. Šandor (Matej), 6. Addison (Dúžek), 56. Addison (Matej, Dosek), 60. Hvila (D. Gergel, Dosek) – 11. Hauser (M. Matoušek), 15. Klučiar (L. Lipiansky, Fereta), 29. R. Petráš (Klučiar, Fereta), 34. Bezák (Klučiar, Demo), 40. Fetkovič (Ožvald), 43. Bezák (Múčka)


    HC Topoľčany: Vojvoda (34. Kompas) – Dúžek, Dosek, Bystričan, Hřebíček, Sedlák – Addison, Piačka, Matej – Šandor, Stránsky, H. Ručkay – Vybiral, Tomčák, Hvila – D. Gergel, Plochotnik, Cápay.
    Trenér: Jozef Kováčik.

    Modré Krídla Slovan: Baroš – Fereta, Hauser, Krakovský, Bohunický, Demo, Březák, Myšiak – Preisinger, R. Petráš, Ožvald – Fetkovič, L. Lipiansky, Trubač – Múčka, Bezák, M. Matoušek – Klučiar, Polák, L. Jendek.
    Trenér: Ján Lipiansky.

    Rozhodčí: Čahoj, Valachovič – Šefčík, Nosek.
    bahis siteleri