Topoľčany – Modré Krídla 4:6 (kon.) | Pov. Bystrica – Trnava 4:1 (kon.) | Vlci Žilina – Martin 2:0 (kon.)
Humenné – Brezno 7:2 (kon.) | Skalica – Žiar nad Hronom 4:1 (kon.) | Dubnica – Levice 4:3 (1:0 po s.n.)
konec
HC Topoľčany
4:6 (2:2, 0:3, 2:1)
Modré Krídla Slovan
sk Neděle 18.12.2022, 13:30 • Zimný štadión Topoľčany • 1. liga (SR) • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:12
    Topoľčany dali gól! Kozmeticky upravuje skóre LUKÁŠ HVILA. Toho neodradili dva neúspešné pokusy a do tretice to malo zmysel. Preloboval ležiaceho Baroša. Asistencie: Dávid Gergel a Stanislav Dosek.
     
    57:37
    Kompas zostáva na lavičke a nasleduje domáca hra bez brankára!
     
    57:37
    Topoľčany oddychový čas!
     
    56:54
    Tešili sme sa na drámu, ale zbytočne! Plochotnikov pokus zápästím prepasírovali domáci za Baroša, no len za cenu vysokej hokejky! Gól neplatí!
     
    55:39
    Topoľčany dali gól! Škoda pre Topoľčany, že to neprišlo skôr. JEREMIAH ADDISON profitoval z roboty Mateja a po sérii dobrých zákrokov v tejto chvíli Baroš nemohol nič spraviť, keď to dostal pod hornú žŕdku. Asistencie: Adam Matej a Stanislav Dosek.
     
    52:57
    Slabá Kompasova lapačka! Puk z nej vypadol a Fetkovič sa už možno videl ako dvojgólový muž! Brankár Topoľčian svoje zaváhanie včas napravil a ubránil veľkú voľnú časť bránky!
     
    Reklamná prestávka.
     
    46:45
    Vynikajúce prečíslenie troch proti jednému! Modré Krídla mohli preukázať väčšiu trpezlivosť s jediným brániacim Topoľčancom! Fetkovič bol však nedočkavý a minul Kompasov priestor zblízka!
     
    42:38
    Modré Krídla Slovan dávajú gól! ADAM BEZÁK je prvý adept na dnešný hetrik. Celkom ľahko prekonal už náhradného brankára Kompasa, ktorý je v bráne od 34. minúty. Asistencia: Mário Múčka.
     
    39:10
    Modré Krídla Slovan dávajú gól! Dokonalá spolupráca Ožvalda s ĽUBOMÍROM FETKOVIČOM. Dvojica parádne rozobrala bezradnú obranu Topoľčian a po strele na pravú žŕdku je to už 2:5. Asistencia: Antonio Ožvald.
     
    33:47
    Modré Krídla Slovan dávajú gól! ADAM BEZÁK sa podieľal na zrode akcie, ktorú uzavrel. Od mantinelu sa presťahoval pred bránu a Vojvodovo vyrazenie pohotovo upratal pri Tomčákovi do pootvorenej brány. Vojvoda končí v stretnutí a medzi tri žrde ide Erik Kompas. Asistencie: Dušan Klučiar a Daniel Demo.
     
    Reklamná prestávka.
     
    30:47
    Michal Matoušek pohrdol samostatným únikom! V čase, kedy bol Hřebíček poriadne vzadu, viac-menej ležérne vystrelil a nedokázal viac zamotať Vojvodu!
     
    28:58
    Vylúčenie v tíme Modré Krídla Slovan:
    Březák – 2 min., napadnutie.
     
    28:22
    Modré Krídla Slovan dávajú gól! Slovanisti s prvým vedením v dnešnom stretnutí. Tam ich poslal v presilovke RICHARD PETRÁŠ, ktorý dostal prihrávku Klučiara do hokejky, a to pomýlilo Vojvodu. Asistencie: Dušan Klučiar a Samuel Fereta.
     
    27:44
    Dosek využil príležitosť ísť do brejku dvoch proti jednému! Baroš mu vzal výborným zákrokom myšlienku otvorenia si účtu pod Tribečom v sezóne!
     
    27:28
    Vylúčenie v tíme HC Topoľčany:
    D. Gergel – 2 min., podrazenie.
     
    19:25
    Michal Vojvoda mal v tomto momente správne postavenú svätyňu! Do tyčky namieril strelec gólu na 2:1 Hauser!
     
    14:09
    Modré Krídla Slovan dávajú gól! Domáci rýchlo stratili vedenie o dva góly. Dopomohol k tomu mimoriadne hlúpy gól. Vojvoda spracoval jemné nahodenie betónmi, ale iba pred DUŠANA KLUČIARA, ktorý nastavil hokejku a brankár Topoľčian našiel puk za čiarou. Asistencie: Lukáš Lipiansky a Samuel Fereta.
     
    Reklamná prestávka.
     
    10:43
    Modré Krídla Slovan dávajú gól! Obranca Bratislavy WILLIAM HAUSER vypálil a zrušil čisté konto Vojvodovi. Asistencia: Michal Matoušek.
     
    09:41
    Hrúbka Topoľčian! Fetkovič odrazený puk poslal veľmi krkolomne na bránku bez prípravy! Vojvoda sa roztiahol v bránkovisku a spoza ľavej tyčky vkladal hokejku do tejto skrumáže Lipiansky, ale neuspel!
     
    07:04
    Vylúčenie v tíme HC Topoľčany:
    Hvila – 2 min., hákovanie.
     
    06:57
    Vojvoda inkasoval Ožvaldov puk do ľavého lakťa! Pekný zákrok!
     
    05:23
    Topoľčany dali gól! Netradičný hokejový čas vyhovuje Topoľčanom. Veľmi pekná akcia. JEREMIAH ADDISON si nakorčuľoval medzi kruhy a Baroš je druhýkrát bezmocný. Asistencia: Adam Dúžek.
     
    01:22
    Vylúčenie v tíme Modré Krídla Slovan:
    Fetkovič – 2 min., podrazenie.
     
    00:25
    Topoľčany dali gól! To je úvod ako z veľkej knihy. Len päť sekúnd po tom, čo Bratislavčania neprávoplatne skórovali, tešia sa domáci. PETER ŠANDOR všetkým unikol po buly a z modrej čiary presným švihom nachytal na hruškách Samuela Baroša. Asistencia: Adam Matej.
     
    00:20
    Preisinger a jeho gólová strela do Vojvodovej bránky! Presný zásah však nebude hosťom pripísaný! Slovanisti mali útočiaceho hráča v bránkovisku!
     
    00:12
    Vylúčenie v tíme HC Topoľčany:
    Addison – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou.

    Ivan Harčár

    Branky a nahrávky: 1. Šandor (Matej), 6. Addison (Dúžek), 56. Addison (Matej, Dosek), 60. Hvila (D. Gergel, Dosek) – 11. Hauser (M. Matoušek), 15. Klučiar (L. Lipiansky, Fereta), 29. R. Petráš (Klučiar, Fereta), 34. Bezák (Klučiar, Demo), 40. Fetkovič (Ožvald), 43. Bezák (Múčka)


    HC Topoľčany: Vojvoda (34. Kompas) – Dúžek, Dosek, Bystričan, Hřebíček, Sedlák – Addison, Piačka, Matej – Šandor, Stránsky, H. Ručkay – Vybiral, Tomčák, Hvila – D. Gergel, Plochotnik, Cápay.
    Trenér: Jozef Kováčik.

    Modré Krídla Slovan: Baroš – Fereta, Hauser, Krakovský, Bohunický, Demo, Březák, Myšiak – Preisinger, R. Petráš, Ožvald – Fetkovič, L. Lipiansky, Trubač – Múčka, Bezák, M. Matoušek – Klučiar, Polák, L. Jendek.
    Trenér: Ján Lipiansky.

    Rozhodčí: Čahoj, Valachovič – Šefčík, Nosek.
    bahis siteleri