North wings Ústí – Black Dogs Budweis 3:0 (kon.) | Riders Univerzita Pardubice – Engineers Prague 5:8 (kon.) | HC MUNI – UK Kings Prague 3:2 (po pr.)
konec
HC North Wings Ústí nad Labem
3:0 (0:0, 1:0, 2:0) Stav série: 1:2
Black Dogs Budweis
Pondělí 27.02.2023, 18:30 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Univerzitní liga ledního hokeje • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Momentálně se s Vámi odsud z ústeckého stadionu s vámi loučím a těším se na vás opět ve středu u čtvrtého klání této čtvrtfinálové série. Zatím naviděnou. (20:32:50)
     
    V Ústí nad Labem je pro tentokrát dobojováno! Ústečtí odvrátili klinickou smrt a posunuli sérii do čtvrtého zápasu čtvrtfinále, který je na programu už tuto středu. Severočeši využili dlouhé přesilovky, následně ještě dokázali své vedení pojistit na konečných 3:0. Díky tomu snižují stav série na 1:2. Stále to jsou ale Black Dogs, kteří drží mečbol.
     
    Konec zápasu.
     
    59:43
    V posledních vteřinách se North Wings za ovací fanoušků na motivy písničky Vysoký jalovec drží v útočném pásmu.
     
    59:37
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis:
    Matěj Dvořák – 2 min., hrubost.
     
    58:58
    Matouš Masopust se rychle řítil po levé straně sám na branku. Na úrovni kruhů poslal kotouč doprava k Janu Janochovi, který z první nekompromisně vypálil. Dominik Gerstner se ale blýskl velmi povedeným zákrokem, díky kterému puk zalehl na ledě.
     
    58:23
    Z podobné pozice o chvilku později pálil Pavel Grauer. Gerstner ale i nyní včas reagoval lapačkou, kterou srazil puk ke svým spoluhráčům.
     
    57:59
    Black Dogs jsou v posledních chvílích aktivnější a snaží se s výsledkem něco udělat. Od modré tvrdě vypálil Petr Hrůša, nicméně Dvořák úspěšně sevřel kotouč ve svém náručí.
     
    57:27
    Jan Jindra se při dojezdu kotouče snažil být rychlejší než Petr Hrůša. Nakonec ale puk nad oběma vyhrál a dojel až na icing. Vhazuje se tedy před ústeckou brankou.
     
    56:35
    Miškovičovo nahození kotouče našlo jen jednoho z hráčů Českých Budějovic, kteří se ihned vydali do zpětného brejku na Gerstnerovu klec. Byli ovšem zastaveni v ofsajdu.
     
    56:16
    Hosté se hned po buly v útočné třetině dostali do zakončení. Zaúřadovala ale přesná lapačka Dominika Gerstnera.
     
    56:12
    Dnešní utkání sleduje 450 diváků.
     
    55:44
    Harkabusova křižná nahrávka se napoprvé nepodařila Martinu Kuchařovi převzít, proto se kapitán North Wings následně pokusil o střelu. Její polapení ale nečinilo Gerstnerovi příliš problémů.
     
    54:42
    Martin Štěpánek tak dlouho napadal Šimona Masopusta, až ho obral o puk a neumožnil mu vystřelit. Black Dogs se ale i tak drží poblíž ústecké svatyně.
     
    53:59
    Naopak na druhé straně se do rychlého brejku dostal Tomáš Vochozka, který nyní nevyzrál na Gerstnerovy betony.
     
    53:22
    Dan Bartoš kličkoval kolem českobudějovické branky a snažil se nacházet kohokoliv ze svých spoluhráčů pro zakončení. Vždy se ale vracel kotouč na jeho hůl.
     
    52:47
    Důrazná rána Martina Štěpánka ze středního pásma se odrazila o mantinel vedle vzdálenější tyče. North Wings se ale i díky tomu usadili v útočném pásmu.
     
    51:59
    Českobudějovičtí drží kotouč za vlastní brankou a dostávají se k pozvolné rozehrávce. Tu ale dokázali domácí rychle přesunout zpět k Dvořákovi.
     
    51:13
    Michal Svoboda zvládl souboj o kotouč s Petrem Hrůšou a nasměroval jej před branku k Janu Vrbovi. Ten se z první pokusil překvapit gólmana jihočeského celku. Úspěšný v tom ale nebyl.
     
    50:52
    Black Dogs se ihned snažili o snížení. Z mezikruží se dostal ke střele Matouš Masopust, který ale tentokrát narazil na připravenou lapačku Dominika Gerstnera.
     
    50:00
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Výstavní trefa ADAMA JANOUŠKA posílá North Wings už do tříbrankového vedení! Povedlo se mu obloukem najet k pravému mantinelu, odkud poslal přímou křižnou ránu přesně za záda českobudějovického gólmana. Asistence: Matěj Harkabus.
     
    49:18
    Severočeši vyhodili kotouč podél mantinelu a dopředu se za ním vydal kromě dvojice hráčů Black Dogs i Michal Svoboda. Hosté ale byli úspěšnější.
     
    48:17
    Dva bránící hráči Black Dogs byli až příliš tvrdým oříškem pro Martina Kuchaře. Jeho tým se ale udržel v útočném pásmu a snažil se několika dorážkami prostrčit puk za Dvořákova záda. Neúspěšně.
     
    47:51
    Matěj Harkabus je po tvrdém Krchově hitu v pořádku a kličkuje středním pásmem. Přes modrou čáru se ale neprotáhl, naopak hosté využili situace a dostali se do protiakce.
     
    46:57
    Domácí v plném počtu.
     
    46:50
    Do brejku se vydal Dan Bartoš, který stál tváří v tvář gólmanu Dvořákovi, nicméně puk za jeho záda neprotlačil. Ani napodruhé z vlastní dorážky.
     
    45:57
    Tomáš Vochozka prokličkoval mezi třemi protihráči, nicméně se zakončením poměrně dlouho otálel. Až nakonec vypálil z mezikruží, avšak Gerstner vyrazil.
     
    45:10
    Dominik Gerstner hned zkraje oslabení dokázal vyrazit dvě soupeřovy střely. North Wings následně zvládli kotouč vyhodit až k Marku Dvořákovi.
     
    45:00
    Hosté v plném počtu.
     
    44:57
    Vyloučení v týmu HC North Wings Ústí nad Labem:
    Jakub Tot – 2 min., držení.
     
    44:36
    North Wings při svém dalším průniku nepřešli přes střední pásmo. Dopředu se vydal Matouš Masopust.
     
    44:11
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Ústečtí využívají dlouhou přesilovku a navyšují své vedení! Martin Kuchař křižným pasem našel na opačné straně stojícího DANA BARTOŠE, který si stáhl kotouč k zemi a následně neomylně zamířil k bližší tyči Dvořákovy svatyně. Asistence: Martin Kuchař a Hanuš Petržílka.
     
    43:07
    Vrbovo přiklepnutí kotouče od mantinelu na střed našlo pouze hůl jednoho z hráčů Black Dogs, který jej ihned vyhodil až ke Gerstnerovi.
     
    42:33
    Petržílkova dělovka od modré doletěla na branku až po odpískání postavení útočícího hráče v brankovišti. Vhazuje se tak ve středním pásmu.
     
    41:57
    Vyhozený kotouč zastavil za svou brankou Dominik Gerstner. Ústečtí se pozvolna rozjížděli do útočného pásma.
     
    41:05
    Hosté pokračují ve čtyřech.
     
    41:00
    Severočeši ve dvojnásobní přesilovce ve velkém ostřelovali Dvořákovu klec. Gólman Black Dogs ale dokázal všechny kotouče vyrazit.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina je za námi. Hra už byla více vyhrocená, o čemž svědčí i několik vzájemných potyček. Po poslední z nich dokonce Matěji Harkabusovi spadla z hlavy helma a oba její účastníci leží na ledové ploše. Nicméně, závěrečná siréna už zazněla a North Wings budou vstupovat do poslední fáze utkání s těsným náskokem.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    40:00
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis:
    Vojtěch Krcho – TH, nedovolený zásah do hlavy nebo krku, odpyká Michal Přívozník.
     
    39:28
    Ústečtí zatím pouze kombinují.
     
    39:05
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis:
    Jan Janoch – 2 min., podrážení.
     
    38:55
    Dominik Gerstner v signalizované výhodě opustil prostor brankoviště!
     
    38:43
    Právě Vochozka se následně za vlastní brankou dostal do menší potyčky s jedním z hráčů domácího celku.
     
    38:34
    Matěj Harkabus sebral kotouč Vochozkovi a sám se vydal proti čtyřem hráčům Black Dogs. V jejich chumlu v mezikruží ale o puk přišel.
     
    37:21
    Vochozkovo nahození z rohu se snažil doklepnout mezi tři tyče Šimon Masopust. Puk ale nedokázal přesně umístit do brankového prostoru.
     
    36:38
    Dlouhé Petržílkovo nahození značně minulo branku Marka Dvořáka. Nicméně na nějakou chvíli dostalo Jihočechy ven z útočné třetiny.
     
    36:29
    Přesně z mezikruží nasměroval kotouč na Gerstnera Dominik Kaisler. Gólmanovi North Wings se tentokrát povedlo ho sevřít ve svém náručí.
     
    35:48
    Střelu od modré zastavil nohama Jakub Tot. Následně se Pavlu Gottfriedovi povedlo vyvézt kotouč na opačný konec ledové plochy.
     
    35:09
    Matyáš Šebesta si u mantinelu poradil s najíždějícím Anderlem. Českobudějovičtí se ovšem dostali dopředu z druhé strany. Proti jejich zakončení ale stála připravená lapačka Dominika Gerstnera.
     
    34:31
    Jihočeši se rozjeli do přečíslení dvou na jednoho! Z levé strany se řítil dopředu Radek Rolínek, který také z kruhu zakončil. Puk ovšem zvedl příliš vysoko, až do ochranné sítě nad hlavou Gerstnera.
     
    33:44
    Ústečtí ubránili vzdor na vlastní branku a dokázali hosty vytěsnit až směrem k Marku Dvořákovi. Ti se navíc během pokusu o návrat zpět ocitli v postavení mimo hru.
     
    33:08
    Příliš dlouhá nahrávka Black Dogs se nakonec dostala do volného prostoru, kde byli dříve hráči North Wings. Ti ale nyní pouze vyhodili puk na zakázané uvolnění.
     
    31:40
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Úspěšná souhra díky které jdou domácí do vedení! Vrba poslal od mantinelu kotouč směrem před branku s tečí Svobody přímo na hůl MATĚJE HARKABUSE, který důrazným zakončením vymetl pavučiny u levé tyče branky Black Dogs. Asistence: Michal Svoboda a Jan Vrba.
     
    30:56
    Od levého mantinelu vyslal křižnou střelu na Gerstnera Aleš Krtek. Gólman North Wings ale zvládl proti puku vytáhnout svou lapačku.
     
    30:10
    Hosté se osvobodili ve vlastní třetině a zformovali se k přesunu směrem dopředu. Na cestě se ale domácím North Wings podařilo narušit jejich souhru.
     
    29:15
    Tohle musí Dana Bartoše hodně mrzet! Z nadějného zakončení z prostoru mezi kruhy totiž nastřelil jen břevno branky Marka Dvořáka.
     
    28:39
    Jihočeši se drží v útočné třetině a snaží se rychlou kombinační souhru.
     
    27:59
    Z druhé vlny si dojížděl ke střeleckému zakončení Adam Janoušek, který trefil kotouč z mezikruží a napasoval ho směrem na Dvořáka. Gólman Black Dogs ale i nyní zůstal ve střehu. Navíc o malou chvíli později si podobně náročný zákrok připsal na druhé straně i Dominik Gerstner.
     
    27:21
    Hosté v plném počtu.
     
    27:13
    Až nakonec od modré poslal tvrdou střelu na Dvořákovu klec Hanuš Petržílka. Jeho ráně ale chyběla přesnost, čímž se kotouč pouze odrazil o mantinel.
     
    26:43
    Ústečtí příliš dlouho otálejí se střelou, namísto toho volí velké množství přihrávek.
     
    25:54
    Rychlý výhoz Českobudějovických od vlastní branky podél mantinelu. Dozadu se pro puk musí vracet Pavel Gottfried.
     
    25:26
    První Gottfriedovu střelu od modré dokázali hosté zablokovat.
     
    25:21
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis:
    Jiří Kubeš – 2 min., držení.
     
    24:38
    Martin Kuchař převzal odražený kotouč ve vlastní třetině a vyjel s ním po levé straně do útoku. Z kruhu se odhodlal k vyšší střele, kterou ovšem nyní gólman Dvořák vyrazil svým tělem.
     
    23:47
    Chytře myšlená nahrávka Matěje Harkabuse od mantinelu do mezikruží k Adamu Janouškovi. Tomu ovšem kotouč podjel pod hokejkou, díky čemuž se Black Dogs mohli vydat do brejku.
     
    22:42
    Podél levého mantinelu se rozjížděl dopředu Jakub Anderle. Na modré mu ale svým tělem vystavil stopku jeden z bránících hráčů North Wings a Jihočeši se museli stáhnout k vlastní brance.
     
    21:58
    Martin Štěpánek ze středního pásma nahodil kotouč dopředu. Tam ale stáli jen hráči Českých Budějovic, kteří ovšem nyní pouze puk vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    21:25
    Chyby v rozehrávce Black Dogs využil Jan Jindra, který se po levé straně říil do útočného pásma. Na branku poslal kotouč pod velkým úhlem, nicméně o dorážku se ještě pokusil Martin Kuchař. V obou případech ale Dvořák sevřel prostor své branky.
     
    20:37
    Pavel Gottfried se musel vrátit k modré čáře pro vyhozený kotouč od obránců Black Dogs. Severočeši se ovšem s ním napodruhé přes střední pásmo nedostali.
     
    20:04
    I úvodní buly druhé třetiny vyhráli hráči Black Dogs, kteří ihned přenesli hru před branku Dominika Gerstnera.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina je za námi. K vidění byl poměrně atraktivní hokej s řadou střeleckých příležitostí na obou stranách. Oba týmy ale také vehementně drží jejich gólmani, díky čemuž bude stav na začátku druhé bezgólový.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:52
    Domácí v plném počtu.
     
    19:26
    Dopředu se rozjel Radek Rolínek. Black Dogs si znovu přihrávají po obvodu útočné třetiny.
     
    18:31
    Ústečtí se ve třech vydali do přečíslení. To dalekonosnou střelou z pravého kruhu zakončil Adam Janoušek. Z hranice brankoviště se ještě pokusil na několikrát dotečovat kotouč Jakub Tot, nicméně gólman Dvořák svůj vymezený prostor pokryl.
     
    18:04
    Svou první přesilovku zahajují Black Dogs další pozvolnou rozehrávkou ve vlastní třetině.
     
    17:52
    Vyloučení v týmu HC North Wings Ústí nad Labem:
    Pavel Gottfried – 2 min., hákování.
     
    17:38
    Pavel Gottfried se až příliš obětavě snažil narušovat souhru Black Dogs, až si za to vysloužil dvouminutový trest.
     
    16:47
    Jonáš Kronus se díky povedené souhře dostal do útočného pásma a z mezikruží si stavěl kotouč na střelu. Cestu mu ovšem zkřížili dva hráči North Wings a o puk ho připravili.
     
    16:02
    Střela Matěje Harkabuse z levého kruhu byla zastavena bránícím hráčem Black Dogs a ke Dvořákovi ani nedolétla. Nicméně tlak severočeského týmu v útočném pásmu pokračuje.
     
    15:32
    Relativně v klidu rozehrávají Black Dogs zpoza vlastní branky.
     
    14:54
    Vochozkovu přihrávku naplno využil Šimon Masopust, který se křižmo posouval před Gerstnera a poslal kotouč do pravého horního růžku jeho branky. Tomu se ovšem podařilo včas stáhnout kotouč do své lapačky.
     
    14:30
    Rychlá teč po vhazování, kterou Michal Svoboda prověřil Dvořákovu pozornost. Gólman Black Dogs udržel kotouč ve svém náručí.
     
    14:08
    Tomáš Jarý přesunul hru před zrak Marka Dvořáka. Ústečtí se snaží dostat do zakončení, sráží je ovšem vlastní nepřesnost v kombinaci.
     
    13:32
    Black Dogs posléze obsadili útočné pásmo a snaží si přihrávat po jeho obvodu.
     
    12:34
    Křižný pas na Matěje Harkabuse, před kterým se otevřela volná ulička pro průnik před branku Marka Dvořáka. Ústecký forvard ovšem z mezikruží trefil kotouč jen těsně vedle pravé tyče.
     
    11:28
    Ve snaze zachránit puk před dojíždějícím Matějem Dvořákem vyjel Gerstner k mantinelu a podél něj vyslal kotouč do středního pásma. Díky tomu se North Wings přesunuli na opačnou stranu ledové plochy.
     
    10:41
    Jan Janoch si slibně najel do útočného pásma a odhodlal se i ke střeleckému zakončení. Pukem ale našel hned první hůl bránícího hráče domácího týmu.
     
    10:24
    Tomáš Jarý nohama zblokoval střelu Matouše Masopusta.
     
    09:39
    Matouš Masopust prověřil Gerstnerovu pozornost zakončením zpoza branky. Gól se mu vsítit nepodařilo, nicméně tlak na branku North Wings neustává.
     
    08:59
    Matěj Harkabus se snaží narušit rozehrávku Black Dogs. Ta se zatím drží za brankou Marka Dvořáka.
     
    08:21
    Ze středního pásma se dostal k samostatnému nájezdu na Gerstnera Jakub Anderle. Najel si ale až příliš blízko k ústecké brance, díky čemuž dokázal strážce svatyně Severních křídel reagovat svými betony.
     
    07:05
    Rychlý českobudějovický úprk po pravém křídle v podání Vojtěcha Krcha a následné dvě dorážky z hranice brankoviště! Dominik Gerstner ovšem zůstal ve střehu a všechny tyto příležitosti dokázal udržet před sebou.
     
    06:45
    Ze středového kruhu napasoval kotouč přesně do lapačky Gerstnera Jan Janoch. Ústecký gólman neváhal ani nejmenší chvilku a hned puk rozehrál zpět do středního pásma.
     
    05:48
    Rychlé nahození kotouče z hole Tomáše Vochozky. Jihočeši se ale z toho do střelecké příležitosti nedostali, naopak záhy museli bránit brejk North Wings.
     
    04:48
    Jonáš Kronus vyslal dopředu Dominika Kaislera, který projížděl středem pole až do předbrankového prostoru. V mezikruží si ale na něj vyčíhal obránce North Wings a o kotouč ho připravil.
     
    04:01
    Matěj Harkabus byl na modré hitem sražen k ledu. K puku se dostali Jihočeši, kteří záhy založili další střeleckou příležitost.
     
    03:05
    Lukáš Sajdl prokličkoval mezi dvěma hráči Black Dogs a zastavil se až v rohu kluziště. Tam ovšem už v souboji kotouč na své holi neudržel.
     
    02:14
    Dan Bartoš se utrhl středem pole a z mezikruží se pokusil Dvořáka přelstít bekhendovým blafákem. Brankář Black Dogs ale celou situace přečetl a včas reagoval.
     
    01:13
    Pavel Gottfried ztratil kotouč v souboji s Šimonem Masopustem a do útoku se naopak dostali Black Dogs. První střely se chopil Pavel Grauer, gólman Gerstner ale včas vyrazil betony.
     
    00:24
    Po levé straně se dopředu vydával Jakub Tot. Budějovičtí ho sice zbrzdili na modré, nicméně domácí tým se dokázal usadit v útočné třetině.
     
    00:04
    První buly připadlo hráčům Black Dogs, kteří se s pukem vydali blíže k vlastní brance.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC North Wings Ústí nad Labem: Gerstner (Kožnar) – Gottfried, Petržílka (A), Miškovič, Šebesta, Štěpánek – Janoušek, Harkabus, Vrba, Sajdl, Bartoš, Jindra, Kuchař (C), Svoboda, Jarý T., Tot.
    Trenér: Lukáš Místecký

    Black Dogs Budweis: Dvořák Marek – Krtek, Hubáček, Hrůša A., Grauer, Kubeš (A) – Dvořák Matěj, Anderle, Janoch, Kronus, Masopust Š., Kaisler, Masopust M. (C), Rolínek, Hrůša P., Krcho, Přívozník, Vochozka (A).
    Trenér: David Oulík

    Rozhodčí: Pastier, Hacaperka – Hradil, Teršíp.
     
    Nejproduktivnější hráči Black Dogs v play-off
    Matouš Masopust – 4 b. (2 + 2)
    Tomáš Vochozka – 4 b. (0 + 4)

    Nejlepší střelci:
    Matouš Masopust, Jan Janoch – oba 2 góly

    Nejlepší nahrávač:
    Tomáš Vochozka – 4 asistence

    Nejtrestanější hráči:
    Radek Rolínek, David Svoboda, Aleš Krtek – všichni 4 TM

    Gólmanské statistiky:
    Marek Dvořák – 2 záp., prům. 2,00, úsp.: 93,22 %
     
    Nejproduktivnější hráči North Wings v play-off
    Adam Janoušek – 3 b. (1 + 2)
    Matěj Harkabus – 2 b. (1 + 1)

    Nejlepší střelci:
    Adam Janoušek, Matěj Harkabus, Jan Jindra, Hanuš Petržílka – všichni po 1 gólu

    Nejlepší nahrávač:
    Adam Janoušek – 2 asistence

    Nejtrestanější hráči:
    Radovan Miškovič, Lukáš Sajdl – oba 4 TM

    Gólmanské statistiky:
    Dominik Gerstner – 2 záp., prům. 4,54, úsp. 91,09 %
     
    Druhý zápas přinesl zpočátku v první třetině třígólový jihočeský vítr. Další branka padla až na prahu periody třetí, opět z holí hráčů Black Dogs. Až v tomto případě dokázali Ústečtí snížit, avšak 26 vteřin před závěrečnou sirénou upravil skóre na konečných 5:1 pro Českobudějovické Pavel Grauer. Díky tomu mají Jihočeši před sebou hned tři mečboly, první na programu už nyní.
     
    Do prvního vzájemného klání vstoupili lépe North Wings. Už na konci sedmé minuty vedli 2:0 po trefách Adama Janouška a Matěje Harkabuse. Black Dogs ale ještě do konce první třetiny dorovnali, posléze otočili skóre na 4:2. Ústeckým se pak povedlo jen kosmetické snížení na 4:3, nicméně první výhra zůstala doma v Českých Budějovicích.
     
    Zdravím vás u třetího čtvrtfinálového klání série mezi HC North Wings Ústí nad Labem a Black Dog Budweis. Pro oba týmy se jedná o poměrně důležité klání, North Wings tentokrát musejí zvítězit, pokud chtějí odvrátit konec sezony, pro Black Dogs by pak výhra znamenala postup do semifinále bez ztráty kytičky. Hrát o co je, tedy přeji příjemné počtení.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 32. Harkabus (Svoboda, Vrba), 45. Bartoš (Kuchař, Petržílka), 50. Janoušek (Harkabus)


    HC North Wings Ústí nad Labem: Gerstner (Kožnar) – Gottfried, Petržílka (A), Miškovič, Šebesta, Štěpánek – Janoušek, Harkabus, Vrba, Sajdl, Bartoš, Jindra, Kuchař (C), Svoboda, Jarý T., Tot.
    Trenér: Lukáš Místecký

    Black Dogs Budweis: Dvořák Marek – Krtek, Hubáček, Hrůša A., Grauer, Kubeš (A) – Dvořák Matěj, Anderle, Janoch, Kronus, Masopust Š., Kaisler, Masopust M. (C), Rolínek, Hrůša P., Krcho, Přívozník, Vochozka (A).
    Trenér: David Oulík

    Rozhodčí: Pastier, Hacaperka – Hradil, Teršíp

    Diváci: 450
    North wings Ústí 1 3 Black Dogs Budweis
    #1 Pondělí 20.02.2023 • 19:30
    Black Dogs Budweis - North wings Ústí 4:3
    #2 Středa 22.02.2023 • 20:15
    Black Dogs Budweis - North wings Ústí 5:1
    #3 Pondělí 27.02.2023 • 18:30
    North wings Ústí - Black Dogs Budweis 3:0
    #4 Středa 01.03.2023 • 18:00
    North wings Ústí - Black Dogs Budweis 2:5
    bahis siteleri