North wings Ústí – Black Dogs Budweis 3:0 (kon.) | Riders Univerzita Pardubice – Engineers Prague 5:8 (kon.) | HC MUNI – UK Kings Prague 3:2 (po pr.)
konec
HC North Wings Ústí nad Labem
3:0 (0:0, 1:0, 2:0) Stav série: 1:2
Black Dogs Budweis
Pondělí 27.02.2023, 18:30 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Univerzitní liga ledního hokeje • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
     
    Zdravím vás u třetího čtvrtfinálového klání série mezi HC North Wings Ústí nad Labem a Black Dog Budweis. Pro oba týmy se jedná o poměrně důležité klání, North Wings tentokrát musejí zvítězit, pokud chtějí odvrátit konec sezony, pro Black Dogs by pak výhra znamenala postup do semifinále bez ztráty kytičky. Hrát o co je, tedy přeji příjemné počtení.
     
    Do prvního vzájemného klání vstoupili lépe North Wings. Už na konci sedmé minuty vedli 2:0 po trefách Adama Janouška a Matěje Harkabuse. Black Dogs ale ještě do konce první třetiny dorovnali, posléze otočili skóre na 4:2. Ústeckým se pak povedlo jen kosmetické snížení na 4:3, nicméně první výhra zůstala doma v Českých Budějovicích.
     
    Druhý zápas přinesl zpočátku v první třetině třígólový jihočeský vítr. Další branka padla až na prahu periody třetí, opět z holí hráčů Black Dogs. Až v tomto případě dokázali Ústečtí snížit, avšak 26 vteřin před závěrečnou sirénou upravil skóre na konečných 5:1 pro Českobudějovické Pavel Grauer. Díky tomu mají Jihočeši před sebou hned tři mečboly, první na programu už nyní.
     
    Nejproduktivnější hráči North Wings v play-off
    Adam Janoušek – 3 b. (1 + 2)
    Matěj Harkabus – 2 b. (1 + 1)

    Nejlepší střelci:
    Adam Janoušek, Matěj Harkabus, Jan Jindra, Hanuš Petržílka – všichni po 1 gólu

    Nejlepší nahrávač:
    Adam Janoušek – 2 asistence

    Nejtrestanější hráči:
    Radovan Miškovič, Lukáš Sajdl – oba 4 TM

    Gólmanské statistiky:
    Dominik Gerstner – 2 záp., prům. 4,54, úsp. 91,09 %
     
    Nejproduktivnější hráči Black Dogs v play-off
    Matouš Masopust – 4 b. (2 + 2)
    Tomáš Vochozka – 4 b. (0 + 4)

    Nejlepší střelci:
    Matouš Masopust, Jan Janoch – oba 2 góly

    Nejlepší nahrávač:
    Tomáš Vochozka – 4 asistence

    Nejtrestanější hráči:
    Radek Rolínek, David Svoboda, Aleš Krtek – všichni 4 TM

    Gólmanské statistiky:
    Marek Dvořák – 2 záp., prům. 2,00, úsp.: 93,22 %
     
    Úvodní sestavy:

    HC North Wings Ústí nad Labem: Gerstner (Kožnar) – Gottfried, Petržílka (A), Miškovič, Šebesta, Štěpánek – Janoušek, Harkabus, Vrba, Sajdl, Bartoš, Jindra, Kuchař (C), Svoboda, Jarý T., Tot.
    Trenér: Lukáš Místecký

    Black Dogs Budweis: Dvořák Marek – Krtek, Hubáček, Hrůša A., Grauer, Kubeš (A) – Dvořák Matěj, Anderle, Janoch, Kronus, Masopust Š., Kaisler, Masopust M. (C), Rolínek, Hrůša P., Krcho, Přívozník, Vochozka (A).
    Trenér: David Oulík

    Rozhodčí: Pastier, Hacaperka – Hradil, Teršíp.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:04
    První buly připadlo hráčům Black Dogs, kteří se s pukem vydali blíže k vlastní brance.
     
    00:24
    Po levé straně se dopředu vydával Jakub Tot. Budějovičtí ho sice zbrzdili na modré, nicméně domácí tým se dokázal usadit v útočné třetině.
     
    01:13
    Pavel Gottfried ztratil kotouč v souboji s Šimonem Masopustem a do útoku se naopak dostali Black Dogs. První střely se chopil Pavel Grauer, gólman Gerstner ale včas vyrazil betony.
     
    02:14
    Dan Bartoš se utrhl středem pole a z mezikruží se pokusil Dvořáka přelstít bekhendovým blafákem. Brankář Black Dogs ale celou situace přečetl a včas reagoval.
     
    03:05
    Lukáš Sajdl prokličkoval mezi dvěma hráči Black Dogs a zastavil se až v rohu kluziště. Tam ovšem už v souboji kotouč na své holi neudržel.
     
    04:01
    Matěj Harkabus byl na modré hitem sražen k ledu. K puku se dostali Jihočeši, kteří záhy založili další střeleckou příležitost.
     
    04:48
    Jonáš Kronus vyslal dopředu Dominika Kaislera, který projížděl středem pole až do předbrankového prostoru. V mezikruží si ale na něj vyčíhal obránce North Wings a o kotouč ho připravil.
     
    05:48
    Rychlé nahození kotouče z hole Tomáše Vochozky. Jihočeši se ale z toho do střelecké příležitosti nedostali, naopak záhy museli bránit brejk North Wings.
     
    06:45
    Ze středového kruhu napasoval kotouč přesně do lapačky Gerstnera Jan Janoch. Ústecký gólman neváhal ani nejmenší chvilku a hned puk rozehrál zpět do středního pásma.
     
    07:05
    Rychlý českobudějovický úprk po pravém křídle v podání Vojtěcha Krcha a následné dvě dorážky z hranice brankoviště! Dominik Gerstner ovšem zůstal ve střehu a všechny tyto příležitosti dokázal udržet před sebou.
     
    08:21
    Ze středního pásma se dostal k samostatnému nájezdu na Gerstnera Jakub Anderle. Najel si ale až příliš blízko k ústecké brance, díky čemuž dokázal strážce svatyně Severních křídel reagovat svými betony.
     
    08:59
    Matěj Harkabus se snaží narušit rozehrávku Black Dogs. Ta se zatím drží za brankou Marka Dvořáka.
     
    09:39
    Matouš Masopust prověřil Gerstnerovu pozornost zakončením zpoza branky. Gól se mu vsítit nepodařilo, nicméně tlak na branku North Wings neustává.
     
    10:24
    Tomáš Jarý nohama zblokoval střelu Matouše Masopusta.
     
    10:41
    Jan Janoch si slibně najel do útočného pásma a odhodlal se i ke střeleckému zakončení. Pukem ale našel hned první hůl bránícího hráče domácího týmu.
     
    11:28
    Ve snaze zachránit puk před dojíždějícím Matějem Dvořákem vyjel Gerstner k mantinelu a podél něj vyslal kotouč do středního pásma. Díky tomu se North Wings přesunuli na opačnou stranu ledové plochy.
     
    12:34
    Křižný pas na Matěje Harkabuse, před kterým se otevřela volná ulička pro průnik před branku Marka Dvořáka. Ústecký forvard ovšem z mezikruží trefil kotouč jen těsně vedle pravé tyče.
     
    13:32
    Black Dogs posléze obsadili útočné pásmo a snaží si přihrávat po jeho obvodu.
     
    14:08
    Tomáš Jarý přesunul hru před zrak Marka Dvořáka. Ústečtí se snaží dostat do zakončení, sráží je ovšem vlastní nepřesnost v kombinaci.
     
    14:30
    Rychlá teč po vhazování, kterou Michal Svoboda prověřil Dvořákovu pozornost. Gólman Black Dogs udržel kotouč ve svém náručí.
     
    14:54
    Vochozkovu přihrávku naplno využil Šimon Masopust, který se křižmo posouval před Gerstnera a poslal kotouč do pravého horního růžku jeho branky. Tomu se ovšem podařilo včas stáhnout kotouč do své lapačky.
     
    15:32
    Relativně v klidu rozehrávají Black Dogs zpoza vlastní branky.
     
    16:02
    Střela Matěje Harkabuse z levého kruhu byla zastavena bránícím hráčem Black Dogs a ke Dvořákovi ani nedolétla. Nicméně tlak severočeského týmu v útočném pásmu pokračuje.
     
    16:47
    Jonáš Kronus se díky povedené souhře dostal do útočného pásma a z mezikruží si stavěl kotouč na střelu. Cestu mu ovšem zkřížili dva hráči North Wings a o puk ho připravili.
     
    17:38
    Pavel Gottfried se až příliš obětavě snažil narušovat souhru Black Dogs, až si za to vysloužil dvouminutový trest.
     
    17:52
    Vyloučení v týmu HC North Wings Ústí nad Labem:
    Pavel Gottfried – 2 min., hákování.
     
    18:04
    Svou první přesilovku zahajují Black Dogs další pozvolnou rozehrávkou ve vlastní třetině.
     
    18:31
    Ústečtí se ve třech vydali do přečíslení. To dalekonosnou střelou z pravého kruhu zakončil Adam Janoušek. Z hranice brankoviště se ještě pokusil na několikrát dotečovat kotouč Jakub Tot, nicméně gólman Dvořák svůj vymezený prostor pokryl.
     
    19:26
    Dopředu se rozjel Radek Rolínek. Black Dogs si znovu přihrávají po obvodu útočné třetiny.
     
    19:52
    Domácí v plném počtu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je za námi. K vidění byl poměrně atraktivní hokej s řadou střeleckých příležitostí na obou stranách. Oba týmy ale také vehementně drží jejich gólmani, díky čemuž bude stav na začátku druhé bezgólový.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:04
    I úvodní buly druhé třetiny vyhráli hráči Black Dogs, kteří ihned přenesli hru před branku Dominika Gerstnera.
     
    20:37
    Pavel Gottfried se musel vrátit k modré čáře pro vyhozený kotouč od obránců Black Dogs. Severočeši se ovšem s ním napodruhé přes střední pásmo nedostali.
     
    21:25
    Chyby v rozehrávce Black Dogs využil Jan Jindra, který se po levé straně říil do útočného pásma. Na branku poslal kotouč pod velkým úhlem, nicméně o dorážku se ještě pokusil Martin Kuchař. V obou případech ale Dvořák sevřel prostor své branky.
     
    21:58
    Martin Štěpánek ze středního pásma nahodil kotouč dopředu. Tam ale stáli jen hráči Českých Budějovic, kteří ovšem nyní pouze puk vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    22:42
    Podél levého mantinelu se rozjížděl dopředu Jakub Anderle. Na modré mu ale svým tělem vystavil stopku jeden z bránících hráčů North Wings a Jihočeši se museli stáhnout k vlastní brance.
     
    23:47
    Chytře myšlená nahrávka Matěje Harkabuse od mantinelu do mezikruží k Adamu Janouškovi. Tomu ovšem kotouč podjel pod hokejkou, díky čemuž se Black Dogs mohli vydat do brejku.
     
    24:38
    Martin Kuchař převzal odražený kotouč ve vlastní třetině a vyjel s ním po levé straně do útoku. Z kruhu se odhodlal k vyšší střele, kterou ovšem nyní gólman Dvořák vyrazil svým tělem.
     
    25:21
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis:
    Jiří Kubeš – 2 min., držení.
     
    25:26
    První Gottfriedovu střelu od modré dokázali hosté zablokovat.
     
    25:54
    Rychlý výhoz Českobudějovických od vlastní branky podél mantinelu. Dozadu se pro puk musí vracet Pavel Gottfried.
     
    26:43
    Ústečtí příliš dlouho otálejí se střelou, namísto toho volí velké množství přihrávek.
     
    27:13
    Až nakonec od modré poslal tvrdou střelu na Dvořákovu klec Hanuš Petržílka. Jeho ráně ale chyběla přesnost, čímž se kotouč pouze odrazil o mantinel.
     
    27:21
    Hosté v plném počtu.
     
    27:59
    Z druhé vlny si dojížděl ke střeleckému zakončení Adam Janoušek, který trefil kotouč z mezikruží a napasoval ho směrem na Dvořáka. Gólman Black Dogs ale i nyní zůstal ve střehu. Navíc o malou chvíli později si podobně náročný zákrok připsal na druhé straně i Dominik Gerstner.
     
    28:39
    Jihočeši se drží v útočné třetině a snaží se rychlou kombinační souhru.
     
    29:15
    Tohle musí Dana Bartoše hodně mrzet! Z nadějného zakončení z prostoru mezi kruhy totiž nastřelil jen břevno branky Marka Dvořáka.
     
    30:10
    Hosté se osvobodili ve vlastní třetině a zformovali se k přesunu směrem dopředu. Na cestě se ale domácím North Wings podařilo narušit jejich souhru.
     
    30:56
    Od levého mantinelu vyslal křižnou střelu na Gerstnera Aleš Krtek. Gólman North Wings ale zvládl proti puku vytáhnout svou lapačku.
     
    31:40
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Úspěšná souhra díky které jdou domácí do vedení! Vrba poslal od mantinelu kotouč směrem před branku s tečí Svobody přímo na hůl MATĚJE HARKABUSE, který důrazným zakončením vymetl pavučiny u levé tyče branky Black Dogs. Asistence: Michal Svoboda a Jan Vrba.
     
    33:08
    Příliš dlouhá nahrávka Black Dogs se nakonec dostala do volného prostoru, kde byli dříve hráči North Wings. Ti ale nyní pouze vyhodili puk na zakázané uvolnění.
     
    33:44
    Ústečtí ubránili vzdor na vlastní branku a dokázali hosty vytěsnit až směrem k Marku Dvořákovi. Ti se navíc během pokusu o návrat zpět ocitli v postavení mimo hru.
     
    34:31
    Jihočeši se rozjeli do přečíslení dvou na jednoho! Z levé strany se řítil dopředu Radek Rolínek, který také z kruhu zakončil. Puk ovšem zvedl příliš vysoko, až do ochranné sítě nad hlavou Gerstnera.
     
    35:09
    Matyáš Šebesta si u mantinelu poradil s najíždějícím Anderlem. Českobudějovičtí se ovšem dostali dopředu z druhé strany. Proti jejich zakončení ale stála připravená lapačka Dominika Gerstnera.
     
    35:48
    Střelu od modré zastavil nohama Jakub Tot. Následně se Pavlu Gottfriedovi povedlo vyvézt kotouč na opačný konec ledové plochy.
     
    36:29
    Přesně z mezikruží nasměroval kotouč na Gerstnera Dominik Kaisler. Gólmanovi North Wings se tentokrát povedlo ho sevřít ve svém náručí.
     
    36:38
    Dlouhé Petržílkovo nahození značně minulo branku Marka Dvořáka. Nicméně na nějakou chvíli dostalo Jihočechy ven z útočné třetiny.
     
    37:21
    Vochozkovo nahození z rohu se snažil doklepnout mezi tři tyče Šimon Masopust. Puk ale nedokázal přesně umístit do brankového prostoru.
     
    38:34
    Matěj Harkabus sebral kotouč Vochozkovi a sám se vydal proti čtyřem hráčům Black Dogs. V jejich chumlu v mezikruží ale o puk přišel.
     
    38:43
    Právě Vochozka se následně za vlastní brankou dostal do menší potyčky s jedním z hráčů domácího celku.
     
    38:55
    Dominik Gerstner v signalizované výhodě opustil prostor brankoviště!
     
    39:05
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis:
    Jan Janoch – 2 min., podrážení.
     
    39:28
    Ústečtí zatím pouze kombinují.
     
    40:00
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis:
    Vojtěch Krcho – TH, nedovolený zásah do hlavy nebo krku, odpyká Michal Přívozník.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina je za námi. Hra už byla více vyhrocená, o čemž svědčí i několik vzájemných potyček. Po poslední z nich dokonce Matěji Harkabusovi spadla z hlavy helma a oba její účastníci leží na ledové ploše. Nicméně, závěrečná siréna už zazněla a North Wings budou vstupovat do poslední fáze utkání s těsným náskokem.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    41:00
    Severočeši ve dvojnásobní přesilovce ve velkém ostřelovali Dvořákovu klec. Gólman Black Dogs ale dokázal všechny kotouče vyrazit.
     
    41:05
    Hosté pokračují ve čtyřech.
     
    41:57
    Vyhozený kotouč zastavil za svou brankou Dominik Gerstner. Ústečtí se pozvolna rozjížděli do útočného pásma.
     
    42:33
    Petržílkova dělovka od modré doletěla na branku až po odpískání postavení útočícího hráče v brankovišti. Vhazuje se tak ve středním pásmu.
     
    43:07
    Vrbovo přiklepnutí kotouče od mantinelu na střed našlo pouze hůl jednoho z hráčů Black Dogs, který jej ihned vyhodil až ke Gerstnerovi.
     
    44:11
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Ústečtí využívají dlouhou přesilovku a navyšují své vedení! Martin Kuchař křižným pasem našel na opačné straně stojícího DANA BARTOŠE, který si stáhl kotouč k zemi a následně neomylně zamířil k bližší tyči Dvořákovy svatyně. Asistence: Martin Kuchař a Hanuš Petržílka.
     
    44:36
    North Wings při svém dalším průniku nepřešli přes střední pásmo. Dopředu se vydal Matouš Masopust.
     
    44:57
    Vyloučení v týmu HC North Wings Ústí nad Labem:
    Jakub Tot – 2 min., držení.
     
    45:00
    Hosté v plném počtu.
     
    45:10
    Dominik Gerstner hned zkraje oslabení dokázal vyrazit dvě soupeřovy střely. North Wings následně zvládli kotouč vyhodit až k Marku Dvořákovi.
     
    45:57
    Tomáš Vochozka prokličkoval mezi třemi protihráči, nicméně se zakončením poměrně dlouho otálel. Až nakonec vypálil z mezikruží, avšak Gerstner vyrazil.
     
    46:50
    Do brejku se vydal Dan Bartoš, který stál tváří v tvář gólmanu Dvořákovi, nicméně puk za jeho záda neprotlačil. Ani napodruhé z vlastní dorážky.
     
    46:57
    Domácí v plném počtu.
     
    47:51
    Matěj Harkabus je po tvrdém Krchově hitu v pořádku a kličkuje středním pásmem. Přes modrou čáru se ale neprotáhl, naopak hosté využili situace a dostali se do protiakce.
     
    48:17
    Dva bránící hráči Black Dogs byli až příliš tvrdým oříškem pro Martina Kuchaře. Jeho tým se ale udržel v útočném pásmu a snažil se několika dorážkami prostrčit puk za Dvořákova záda. Neúspěšně.
     
    49:18
    Severočeši vyhodili kotouč podél mantinelu a dopředu se za ním vydal kromě dvojice hráčů Black Dogs i Michal Svoboda. Hosté ale byli úspěšnější.
     
    50:00
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Výstavní trefa ADAMA JANOUŠKA posílá North Wings už do tříbrankového vedení! Povedlo se mu obloukem najet k pravému mantinelu, odkud poslal přímou křižnou ránu přesně za záda českobudějovického gólmana. Asistence: Matěj Harkabus.
     
    50:52
    Black Dogs se ihned snažili o snížení. Z mezikruží se dostal ke střele Matouš Masopust, který ale tentokrát narazil na připravenou lapačku Dominika Gerstnera.
     
    51:13
    Michal Svoboda zvládl souboj o kotouč s Petrem Hrůšou a nasměroval jej před branku k Janu Vrbovi. Ten se z první pokusil překvapit gólmana jihočeského celku. Úspěšný v tom ale nebyl.
     
    51:59
    Českobudějovičtí drží kotouč za vlastní brankou a dostávají se k pozvolné rozehrávce. Tu ale dokázali domácí rychle přesunout zpět k Dvořákovi.
     
    52:47
    Důrazná rána Martina Štěpánka ze středního pásma se odrazila o mantinel vedle vzdálenější tyče. North Wings se ale i díky tomu usadili v útočném pásmu.
     
    53:22
    Dan Bartoš kličkoval kolem českobudějovické branky a snažil se nacházet kohokoliv ze svých spoluhráčů pro zakončení. Vždy se ale vracel kotouč na jeho hůl.
     
    53:59
    Naopak na druhé straně se do rychlého brejku dostal Tomáš Vochozka, který nyní nevyzrál na Gerstnerovy betony.
     
    54:42
    Martin Štěpánek tak dlouho napadal Šimona Masopusta, až ho obral o puk a neumožnil mu vystřelit. Black Dogs se ale i tak drží poblíž ústecké svatyně.
     
    55:44
    Harkabusova křižná nahrávka se napoprvé nepodařila Martinu Kuchařovi převzít, proto se kapitán North Wings následně pokusil o střelu. Její polapení ale nečinilo Gerstnerovi příliš problémů.
     
    56:12
    Dnešní utkání sleduje 450 diváků.
     
    56:16
    Hosté se hned po buly v útočné třetině dostali do zakončení. Zaúřadovala ale přesná lapačka Dominika Gerstnera.
     
    56:35
    Miškovičovo nahození kotouče našlo jen jednoho z hráčů Českých Budějovic, kteří se ihned vydali do zpětného brejku na Gerstnerovu klec. Byli ovšem zastaveni v ofsajdu.
     
    57:27
    Jan Jindra se při dojezdu kotouče snažil být rychlejší než Petr Hrůša. Nakonec ale puk nad oběma vyhrál a dojel až na icing. Vhazuje se tedy před ústeckou brankou.
     
    57:59
    Black Dogs jsou v posledních chvílích aktivnější a snaží se s výsledkem něco udělat. Od modré tvrdě vypálil Petr Hrůša, nicméně Dvořák úspěšně sevřel kotouč ve svém náručí.
     
    58:23
    Z podobné pozice o chvilku později pálil Pavel Grauer. Gerstner ale i nyní včas reagoval lapačkou, kterou srazil puk ke svým spoluhráčům.
     
    58:58
    Matouš Masopust se rychle řítil po levé straně sám na branku. Na úrovni kruhů poslal kotouč doprava k Janu Janochovi, který z první nekompromisně vypálil. Dominik Gerstner se ale blýskl velmi povedeným zákrokem, díky kterému puk zalehl na ledě.
     
    59:37
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis:
    Matěj Dvořák – 2 min., hrubost.
     
    59:43
    V posledních vteřinách se North Wings za ovací fanoušků na motivy písničky Vysoký jalovec drží v útočném pásmu.
     
    Konec zápasu.
     
    V Ústí nad Labem je pro tentokrát dobojováno! Ústečtí odvrátili klinickou smrt a posunuli sérii do čtvrtého zápasu čtvrtfinále, který je na programu už tuto středu. Severočeši využili dlouhé přesilovky, následně ještě dokázali své vedení pojistit na konečných 3:0. Díky tomu snižují stav série na 1:2. Stále to jsou ale Black Dogs, kteří drží mečbol.
     
    Momentálně se s Vámi odsud z ústeckého stadionu s vámi loučím a těším se na vás opět ve středu u čtvrtého klání této čtvrtfinálové série. Zatím naviděnou. (20:32:50)
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 32. Harkabus (Svoboda, Vrba), 45. Bartoš (Kuchař, Petržílka), 50. Janoušek (Harkabus)


    HC North Wings Ústí nad Labem: Gerstner (Kožnar) – Gottfried, Petržílka (A), Miškovič, Šebesta, Štěpánek – Janoušek, Harkabus, Vrba, Sajdl, Bartoš, Jindra, Kuchař (C), Svoboda, Jarý T., Tot.
    Trenér: Lukáš Místecký

    Black Dogs Budweis: Dvořák Marek – Krtek, Hubáček, Hrůša A., Grauer, Kubeš (A) – Dvořák Matěj, Anderle, Janoch, Kronus, Masopust Š., Kaisler, Masopust M. (C), Rolínek, Hrůša P., Krcho, Přívozník, Vochozka (A).
    Trenér: David Oulík

    Rozhodčí: Pastier, Hacaperka – Hradil, Teršíp

    Diváci: 450
    North wings Ústí 1 3 Black Dogs Budweis
    #1 Pondělí 20.02.2023 • 19:30
    Black Dogs Budweis - North wings Ústí 4:3
    #2 Středa 22.02.2023 • 20:15
    Black Dogs Budweis - North wings Ústí 5:1
    #3 Pondělí 27.02.2023 • 18:30
    North wings Ústí - Black Dogs Budweis 3:0
    #4 Středa 01.03.2023 • 18:00
    North wings Ústí - Black Dogs Budweis 2:5
    bahis siteleri