St. Louis – Boston 3:4 (0:1 po s.n.) | Carolina – NY Islanders 2:1 (kon.) | Columbus – Ottawa 4:3 (po pr.)
Pittsburgh – Philadelphia 4:2 (kon.) | Winnipeg – New Jersey 6:1 (kon.) | Toronto – Detroit 2:5 (kon.)
Vancouver – Los Angeles 1:4 (kon.) | Calgary – Anaheim 5:4 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
4:2 (2:0, 1:0, 1:2)
Philadelphia Flyers
Pondělí 03.04.2023, 00:00 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:48 Ryan POEHLING - 4:2
     
    58:48
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Definitivní razítko na vítězství Penguins dává RYAN POEHLING! Těžil ze špatného zpracování DeAngela na útočné modré čáře, kus černé gumy posléze bez problémů dovezl do prázdné brány. Asistence: Mikael Granlund a Brian Dumoulin.
    57:31 Travis KONECNY - 3:2
     
    57:31
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Je zaděláno na drama! Už při hře bez gólmana Letci snižují na rozdíl jediného gólu poté, co od Frosta obdržel výbornou přihrávku do předbrankového prostoru TRAVIS KONECNY, kanadský forvard umístil kotouč nad levé DeSmithovo rameno. Asistence: Morgan Frost a Joel Farabee.
    45:57 Nicolas DESLAURIERS - 3:1
     
    45:57
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Ne, DeSmith čisté konto nevychytá! Vysoko forčekující van Riemsdyk za bránou obral Josepha a posunul touš na DeAngela, od nějž následoval rychlý pas před bránu, odkud NICOLAS DESLAURIERS z první vyslal gólové zakončení k pravé tyčce. Asistence: Anthony DeAngelo a James van Riemsdyk.
    33:23 Bryan RUST - 3:0
     
    33:23
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Jak je to jednoduché! BRYAN RUST po zisku puku vystartoval do protiútoku, cestou si narazil se Sidneym Crosbym a ve finále udělal bekhendový blafák zakončený ránou nad pravou ruku gólmana. Krásná, rychlá akce, jež dává ještě více klidu na hokejky domácího celku. Asistence: Sidney Crosby a Jeff Petry.
    14:53 Rickard RAKELL - 2:0
     
    14:53
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Přesilovka využita a znovu sehrál klíčovou roli RICKARD RAKELL. Švédský útočník těžil z výborného stříleného pasu Malkina, touš lehkým dotekem usměrnil k pravé tyčce mimo Erssonův dosah. Asistence: Jevgenij Malkin a Sidney Crosby.
    11:40 Rickard RAKELL - 1:0
     
    11:40
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    K prvnímu gólu Tučňáci přišli jako slepí k houslím. Dumoulin nabil na levou stranu RICKARDU RAKELLOVI, jehož hrubě nepovedená rána se odrazila od zadního mantinelu ohromně šťastným způsobem do zad nic netušícího Erssona a od nich pak za brankovou čáru. Asistence: Brian Dumoulin a Jevgenij Malkin.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 12. Rakell (Dumoulin, Malkin), 15. Rakell (Malkin, Crosby), 34. Rust (Crosby, Petry), 59. Poehling (Granlund, Dumoulin) – 46. Deslauriers (DeAngelo, J. van Riemsdyk), 58. Konecny (Frost, Farabee)


    Pittsburgh Penguins: DeSmith (Jarry) – Letang (A), Dumoulin, Petry, P. Joseph, Ruhwedel, Friedman – Rust, Crosby (C), Guentzel – Rakell, Malkin (A), Zucker – Granlund, Poehling, Heinen – Archibald, Carter, D. O'Connor.
    Trenér: Mike Sullivan

    Philadelphia Flyers: Ersson (Sandström) – York, Provorov, Sanheim, DeAngelo, Seeler, Braun – Tippett, Frost, Farabee – Konecny, N. Cates, Laughton (A) – Lemieux, Hayes, J. van Riemsdyk – Deslauriers, Bellows, Allison.
    Trenér: John Tortorella

    Rozhodčí: Schlenker, O'Rourke – Flemington, Apperson

    Diváci: 18 310
    bahis siteleri