St. Louis – Boston 3:4 (0:1 po s.n.) | Carolina – NY Islanders 2:1 (kon.) | Columbus – Ottawa 4:3 (po pr.)
Pittsburgh – Philadelphia 4:2 (kon.) | Winnipeg – New Jersey 6:1 (kon.) | Toronto – Detroit 2:5 (kon.)
Vancouver – Los Angeles 1:4 (kon.) | Calgary – Anaheim 5:4 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
4:2 (2:0, 1:0, 1:2)
Philadelphia Flyers
Pondělí 03.04.2023, 00:00 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:48 Ryan POEHLING - 4:2
     
    58:48
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Definitivní razítko na vítězství Penguins dává RYAN POEHLING! Těžil ze špatného zpracování DeAngela na útočné modré čáře, kus černé gumy posléze bez problémů dovezl do prázdné brány. Asistence: Mikael Granlund a Brian Dumoulin.
    57:31 Travis KONECNY - 3:2
     
    57:31
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Je zaděláno na drama! Už při hře bez gólmana Letci snižují na rozdíl jediného gólu poté, co od Frosta obdržel výbornou přihrávku do předbrankového prostoru TRAVIS KONECNY, kanadský forvard umístil kotouč nad levé DeSmithovo rameno. Asistence: Morgan Frost a Joel Farabee.
    53:30 DeSmith se blýskl parádním zákrokem proti Tippettovi
     
    53:30
    Další velká příležitost Flyers, tu pro změnu fantasticky zastavil Casey DeSmith! Gólman se rychlostí blesku přesunul k pravé tyčce a ve skluzu vyrážečkou zastavil ránu Tippetta.
     
    53:22
    Blízko kontaktní trefě byl Travis Konecny! Za kruhy si srovnal puk na střelu, kterou poslal do pravé části brankové konstrukce.
     
    52:50
    Před vlastní bránou si proti pravidlům počínal domácí kapitán Sidney Crosby, když vysekl hokejku z rukou Morganu Frostovi. Přesilovka pro Philadelphii.
     
    50:25
    Uvidíme hru ve čtyřech na obou stranách. Ryan Poehling inkasoval dvě minuty za vyhození puku mimo hrací plochu, k čemuž ale výraznou měrou přispěl sekerou přes jeho hokejku Travis Konecny.
     
    47:33
    Sullivanova družina dostává výhodu přesilové hry. Drobným, leč viditelným háčkem si proti rozehrávajícímu Ruhwedelovi pomohl Travis Konecny.
    45:57 Nicolas DESLAURIERS - 3:1
     
    45:57
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Ne, DeSmith čisté konto nevychytá! Vysoko forčekující van Riemsdyk za bránou obral Josepha a posunul touš na DeAngela, od nějž následoval rychlý pas před bránu, odkud NICOLAS DESLAURIERS z první vyslal gólové zakončení k pravé tyčce. Asistence: Anthony DeAngelo a James van Riemsdyk.
     
    41:49
    Ruský útočník Jevgenij Malkin má na kontě dvě asistence, ale zároveň je až nebývale nedisciplinovaný. Za zbytečné gesto směrem k rozhodčím po střetu mezi ním a Laughtonem si vysloužil dvě minuty za nesportovní chování, neustále protestující Rus si nakonec vysloužil osobní trest až do konce utkání, rozhodčími byl předčasně vykázán do kabiny.
    37:06 Trefa Frosta nemohla platit pro postavení Farabeeho v brankovišti
     
    37:06
    Hosté se radovali z první trefy v utkání jen pár vteřin. Morgan Frost sice uspěl střelou z otočky, ale jenom z toho důvodu, že DeSmithovi zabránil v zákroku v brankovišti ležící Farabee.
     
    34:45
    Početní převahy si hosté užili necelou půl minutu, neboť při přechodu DeAngela do útočného pásma Noah Cates odstavil Petryho za cenu nedovoleného bránění.
     
    34:23
    Třetí vyloučení v průběhu jedné třetiny přidává na své konto Jevgenij Malkin, jeho zásah holí do tváře Yorka již rozhodčí viděli velmi dobře.
    33:23 Bryan RUST - 3:0
     
    33:23
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Jak je to jednoduché! BRYAN RUST po zisku puku vystartoval do protiútoku, cestou si narazil se Sidneym Crosbym a ve finále udělal bekhendový blafák zakončený ránou nad pravou ruku gólmana. Krásná, rychlá akce, jež dává ještě více klidu na hokejky domácího celku. Asistence: Sidney Crosby a Jeff Petry.
     
    30:31
    Jevgenij Malkin ve hře dlouho nepobyl, podruhé v krátkém časovém sledu byl vykázán na lavici hanby. Opět za hákování, tentokráte se tohoto prohřešku dopustil na Seelerovi.
     
    27:31
    Síly na ledové ploše se okamžitě vyrovnávají, protože Jevgenij Malkin ve snaze o zabránění Provorovi ve vyhození ruského obránce zahákoval.
     
    27:18
    Početní převaha pro Penguins. Ve středním pásmu předvedl zbytečný faul Travis Sanheim, když zezadu podrazil pod tlakem hrajícího Crosbyho.
     
    17:03
    Výborný zákrok vytáhl Casey DeSmith, když včas zaregistroval nahrávku před bránu na Travise Konecnyho, forhendový pokus směřující k levé tyčce sebral do lapačky.
    14:53 Rickard RAKELL - 2:0
     
    14:53
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Přesilovka využita a znovu sehrál klíčovou roli RICKARD RAKELL. Švédský útočník těžil z výborného stříleného pasu Malkina, touš lehkým dotekem usměrnil k pravé tyčce mimo Erssonův dosah. Asistence: Jevgenij Malkin a Sidney Crosby.
     
    13:25
    Domácí mají možnost ještě vylepšit svůj náskok v početní převaze, seknutím přes Guentzelovu hokejku se provinil zadák Travis Sanheim.
    11:40 Rickard RAKELL - 1:0
     
    11:40
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    K prvnímu gólu Tučňáci přišli jako slepí k houslím. Dumoulin nabil na levou stranu RICKARDU RAKELLOVI, jehož hrubě nepovedená rána se odrazila od zadního mantinelu ohromně šťastným způsobem do zad nic netušícího Erssona a od nich pak za brankovou čáru. Asistence: Brian Dumoulin a Jevgenij Malkin.
     
    06:00
    Současné vyloučení na obou stranách. Mikael Granlund vyfasoval dvě minuty za hákování, Cameron York za nafilmovaný pád.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 12. Rakell (Dumoulin, Malkin), 15. Rakell (Malkin, Crosby), 34. Rust (Crosby, Petry), 59. Poehling (Granlund, Dumoulin) – 46. Deslauriers (DeAngelo, J. van Riemsdyk), 58. Konecny (Frost, Farabee)


    Pittsburgh Penguins: DeSmith (Jarry) – Letang (A), Dumoulin, Petry, P. Joseph, Ruhwedel, Friedman – Rust, Crosby (C), Guentzel – Rakell, Malkin (A), Zucker – Granlund, Poehling, Heinen – Archibald, Carter, D. O'Connor.
    Trenér: Mike Sullivan

    Philadelphia Flyers: Ersson (Sandström) – York, Provorov, Sanheim, DeAngelo, Seeler, Braun – Tippett, Frost, Farabee – Konecny, N. Cates, Laughton (A) – Lemieux, Hayes, J. van Riemsdyk – Deslauriers, Bellows, Allison.
    Trenér: John Tortorella

    Rozhodčí: Schlenker, O'Rourke – Flemington, Apperson

    Diváci: 18 310
    bahis siteleri